|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
16.9.2008 9:40:16   
tanci29
ajvy-vi ste pa že pravi mojstri...no če pomaga vse probaš...
zdej sem klicala pediatra, pa mi je sestra rekla, ko sem jo vprašala če lahko po jajčkih mažem z canestenom...zakaj pa ne? ja jest ne vem zato pa kličem...no sem bla spet mal butasta mamica ni kaj...

balonchy-jest sem še enga roglička uzela sej nisi huda...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
16.9.2008 9:49:32   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutroooooo zaspanke!!! Kje ste???

user posted image

tukaj...

tvoja kava in rogljiček... mlajsk...

no moj zajtrk za mano...
kako si kaj??

Jaz kr uredu ... in še šporočam imam naslednji pregled 14.10.2008... :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
16.9.2008 9:50:18   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-vi ste pa že pravi mojstri...no če pomaga vse probaš...

sploh ne...ampak hočeš ji čimbolj olajšati zadeve, ker je res revčka.....
Pa klelele na RR marsikateri dober recept izveš....to sem se vse klelele naučilauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
   [Brisano sporočilo]
16.9.2008 9:52:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu boma2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4004
16.9.2008 10:12:44   
tanci29
birdy- a ti se to soboto ženiš? ja super..lepo se imejte pa glej da nam boš kakšno slikico prilimala..vreme bo kar sem glih prej gledala..no vsaj dež ni napovedan, bo pa mrzlo...kje pa masta poroko? no želim vama vse lepo na vajini poroki in potem še lepše v zakonskem življenju, čeprav se zate ne bo kaj spremenilo, ker ste že zdaj skupaj, je pa fajn, vsaj meni da si poročen..ne vem meni nin to sam en list papirja kot eni pravjo...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
16.9.2008 10:21:42   
Čebel@
jutro čveke!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolane!!
meni tudi ni žal da sva se poročila čeprov je moj prej skos trdil da je to zanga samo list papirjauser posted image
u ponedeljek se mi pa spet šola začneuser posted image user posted image user posted image  joj kok mi to mori(da se morem spet učit)user posted image
aja še to:danes sem dopolnila 18tedenuser posted image user posted image user posted image  joj kok čas hiter beži

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
16.9.2008 11:18:09   
boma2

pozdravljene...

no meni se prov nič  ne da.. pa zaspana sem... ampak se full dobr počutim zaenkrat in mi je kr finooo.... :)

majchy23... no jaz sem tudi zi okolice ljubljane... :) pa imam 17 teden.. :) hehe mogoče se vidiva v porodnišnici... a greš v Ljubljano rodit.. :)

vsem nosečkam želim prijetno nosečnost... in čimprijaznejšo...

no jaz pa tudi čakam vpis na faks,... :(

pa se mi prov nič ne da.... :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
16.9.2008 11:22:39   
Čebel@
boma......ja bomo kr v ljubljani rodili ker mi je najbližje!!!!jah šolauser posted image
aja lahko se pa zmeniva ti mal pohiti jest pa zumujam pa sva lohk cimreuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
16.9.2008 11:23:57   
Čebel@
sej mava samo 2 dni razlike!!!!!mogoče se pa res srečavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
16.9.2008 11:27:35   
petrap
majchy čestitke za vse dopolnjene tedne....kar uspešno naprej.

birdy tudi tebi čestitke in lepo poroko, pa seveda še lepši zakon...tud meni se zdi, da poroka ni sam papir..se kar nekaj nadgradi v zvezi...saj tisti ki ste poročeni razumete, a ne? ker vem, da ne znam najbolje razložit...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
16.9.2008 11:30:54   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

majchy čestitke za vse dopolnjene tedne....kar uspešno naprej.

birdy tudi tebi čestitke in lepo poroko, pa seveda še lepši zakon...tud meni se zdi, da poroka ni sam papir..se kar nekaj nadgradi v zvezi...saj tisti ki ste poročeni razumete, a ne? ker vem, da ne znam najbolje razložit...

hvala za čestitke!ja te čist zastopimuser posted image  je pa tko da če me moj kej iziva mu (v šali) rečem da se bom ločila po se bova mogla pa spet žent ko se bova pobotalauser posted image    ne je pa res da si bolj povezan s partnerjemuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
16.9.2008 11:51:31   
sunny24
Dan! Danes sem dopolnila točno 17t...jupi!!! Sam še 23, pa bo!user posted image

Joj, je pa danes full mraz...bi najrajši kar zakurla, sam kaj, ko centralna začne delat šele 1.10. user posted image  Pa kaj naj do takrat zmrznemo al kaj?

Ste pr porokah...jah, jst sem ena tistih, katerim poroka na pomeni nič, razen enga papirja in rinke. Ker če je med partnerjema zaupanje, podpora, ljubezen, razumevanje in povezanost, ne rabiš še tistega papirja da to še potrdiš. Sicer imaš pa po 5ih letih skupnega življenja oz skupnega gospodinjstva isti status, kot da bi bil poročen.

Kaj boste kej počele danes? Jst bi mogla mal cunj oprat, popoldne grem pa na eno pijačko...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
16.9.2008 11:57:45   
Čebel@
čaw sunny!user posted image user posted image user posted image  za dopolnjen teden!!glih za 1 teden te nesemuser posted image user posted image user posted image  midva greva danes kupit jogije+letvice ker bom jest drugač popuser posted image  ker je ta jogi tok poležan da se čist polomljena zbudim........aja pa na pošto morem it po odločbo od komisije ker ko je biv zutri poštar tuki se mi ni dal it dol podpisat!!!mal sem gnila pa kajuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
16.9.2008 12:00:45   
Čebel@
glede poroke pa res koker komu paše....meni vem da ni žal da sva se ženila ne vem pa če bi se še enkrat(stroški in skrbi da bo vse potekalo kot mora)!!sem se pa jaz na najini poroki čisto sprostila in 1000%uživala!!pri nas pa tašča že 2 dni kuri ker jo "skrbi" da se ne bom jaz prehladila!!!kakšen izgovor da je lahko na toplemuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
16.9.2008 12:04:14   
petrap
majchy user posted image user posted image user posted image tašča...jaz bom pa tlele v službi zmrznila...bi si mogla še eno odejo prinest...kok so smotani, k nočjo zakurit...vsi hodjo v jaknah...user posted image user posted image user posted image ...saj sem rekla, kar naj bo mraz, bom pa doma...tko da resno razmišljam, če bi bla jutri doma, drugače bom še kje zbolela user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
16.9.2008 12:10:29   
Čebel@
petrap najprej zdravje(in toplota)potem pa služba!!jest sem ostala doma samo zato ker me niso čuvali(glih tako sem mogla dvigovati težke stvari in v 7 urah samo 15 minut pavze) zdaj ko me hrbet tok boli si sploh ne morem predstavljati da nebi mogla vstati in it en krog!dobivam pa 100 evrov manj kot pa takrat ko sem 6 dni v tednu v službi tko da mene v službi še en lep cajt ne bodo videluser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
16.9.2008 12:18:29   
sunny24
majchy...me neseš za 1 dan...Ti si danes 17t1d, jst pa točno 17t...no, vsaj če drži, da maš PDP 23.2. user posted image

Ja, glede poroke pa itak, prej nisem napisala...kakor komu paše...Jst rajš grem za tisti dnar k bi šou za ohcet na eno konkratno potovanje. Pa tudi ko sem bla mala oz mlajša, nisem o poroki nikoli razmišljala oz rekla, da se bom kdaj poročila...Sem bla mal čuden otrok...user posted image

Joj, smo se zadnjič neki z mojim menla, pa sem rekla, da če bo naš otrok "normaln" pa mi reče moj nazaj: "Poglej mene, poglej sebe, a se ti zdi da bo?" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa zdej se neki premika ta naš user posted image ...kako fajn...user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
16.9.2008 12:24:31   
petrap
sunny tud midva sva imela podobno debato....user posted image user posted image user posted image ...ma je res zabavno govorit pa ugibat o tem. midva vedno kaj novega pogruntava...

majchy saj vem, da je najprej zdravje, pol pa služba...zato pa tud razmišljam, da bi bla doma..vem, da jutri ne bo nč bolje s kurjavo...baje šele drug teden, ko naj bi blo zunaj lepše vreme, se bo tud notr mal segrelo. user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
16.9.2008 12:25:33   
Čebel@
kako 17tuser posted image  jest sem v koledar vpisala 23.2. pa ko se prklopim na rr mi napiše.....ste v 18t!je pa res da g misli da bom šla v 41t rodituser posted image  ma nič mi ni več jasno!!
user posted image  pa valda da bo normalen!!!haloooo

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
16.9.2008 12:27:38   
Čebel@
petrap a do takrat boste mogli pa vsi nosit tadebele nogavice in od mame jope da bo toplejuser posted image user posted image  sej če veliko hodiš pa skos res migaš se pogreješ če pa imaš delo pri katerem večino časa sediš je pa lahko zelo mrzlo

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
16.9.2008 12:30:34   
tanci29
cao..

petrap pazi se da ne zmrznes tam u službi, ti se kar pogrej..kako pa zgleda da vsi delajo v bundah..kaj notri maste tolk mrzlo al kaj?

sunny uzivaj na pijacki in glej da boš šla notri na toplo sedet...user posted image

no meni pa ni zal ne denarja ne časa za poroko...sej zaupanje mora bit u vsakem primeru da sta dva skupaj z papirjem al pa brez, tako da res vsak po svoje...

sem hotla mal zadremat prejle ko je erik zaspal, ker sem totalno zbita danes, ampak mi ni ratal...ne vem sploh ne morem podnevi spat...
nas erik pa začne v ponedeljek z uvajanjemuser posted image , mami pa kmal u službo...no morm izkoristit zdej za klepetanje, ker pol me bo bl mal

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
16.9.2008 12:34:21   
Čebel@
čaw tanci!!
sej a ne boš okoli božiča doma ostala?

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
16.9.2008 12:43:31   
sunny24
majchy, to je neki smotano ja...no, noseča si 17t1d, si pa v 18t...mal smešno, ne? No, sej jst bom jutri tudi v 18t...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
16.9.2008 12:43:38   
petrap
tanci smo programersko podjetje...tko da sam sedimo za računalniki in ja dejansko je po moje zunaj bolj toplo...kako ti otročki hitro rastejo, že kar uvajanje...mislim, da majo starši s tem večje probleme...user posted image ..jaz mam tud namen bit do božiča v službi, pol pa ne več...tko, da tanci še 99 dni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
16.9.2008 12:45:04   
tanci29
ja bom ja...mislm da mi pride tam nekje sred decembra...sam zdej ne vem če bom lahko dopust koristla drugo leto, se pravi od novga leta pa do .januarja k se mi začne porodniška, ker nisem letos delala več kot pol leta...pa sej upam da se bom lohk zmenla

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!