Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 21:49:29
|
|
|
|
KIWI
|
Vidis, Mismis, pa sem nekaj skozi spustla. To pa potem spremeni situacijo. Potem pa si le privošči!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 21:52:30
|
|
|
|
KIWI
|
Babike, še enkrat vse ki ste jutri na spisku: veliko uspeha. Zdaj pa že tud jaz na veliko zeeehhaaaamm. Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:03:02
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Mene pa prav mika priti na srečanje. A to je v Grosupljem? (sem bolj nevednna, kar se tega tiče). Mal me skrbi, kako vas bom našla, katere ste prave. A to bo tista miza, ki bo najboj glasna, polna smeha. Lučka, to ni v Grosupljem, to je v Savljah, en tak lušten lokalček, ki nam je kar prirastel k srcu. Pot do njega je pa takšna.... če se pripelješ po obvoznici, greš ven na izhod Lj-Bežigrad in zaviješ proti Črnučam. Nato se pelješ do drugega semaforiziranega križiča, bodi pozorna na trgovino Tuš, in tam zaviješ levo. Takoj naslednjo ulico, mislim da je Mavserjeva, zaviješ desno in se pelješ skozi o glavni cesti, po cesti ki pelje skozi oster ovinek v levo in nato naravnost, prečkaš most, pa še vedno naravnost, mimo obračališča avtobusa št. 14, še vedno naravnost. Nato pa je kakšen km od obračališča na levi strani takšna rumena stavba (ali ograja) za njo zaviješ levo in vidiš tablo kongo. Seveda si vljudno vabljena, če ti bo pa lažje, ti pa lahko pošljem mojo številko GSM-ja na z.s., da nas boš lažje našla. Hvala za napotke. sem ti poslala zs.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:05:36
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ata mi je rekel za dieto, ker imam preveč kg. Da bo mogoče tudi to pripomoglo k boljšemu delovanju jajčnikov. Mislim, da je rekel rekonstrukcijsko dieto - mislim pa da je mislil montinjaka. Mu dam pa prav. Je bil prijazen in korekten, prav nič nesramen. Sem mu povedala, da sem zgubila čez poletje 5kg in me je zelo pohvalil in rekel, naj kar lepo nadaljujem, da mi bo to samo koristilo. no pol pa le, da bo ja še bolj pomagalo....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:06:41
|
|
|
|
lučka 25
|
Tudi meni že oči zapira in se mi zeha. Nočko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:06:56
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Zarja a po MB pa nekaj razsaja. No upam da ne bom še jaz jutri kaj fasala ko bom hodila tam okol. Ja Bambi 75 bo treba fajn ahtat...pri men v službi so več al majn vsi neki virozni....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:08:25
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIWI Mismis, saj če boš tudi kasneje kakega heinija ruknla, ne bo nič narobe, meni so pri prvi nosečnosti rekli celo, da je dobro za mleko (sicer pred davnimi davnimi časi), glede staromodnega načina, pa smo pri nas v MB dobili navodila vsaj 2 dni pred punkcijo nič, pa do ET tud abstinenca. Pa saj vem, to ni nič luštno! pa to tud prvič slišim....meni v Mb sploh ni nihče kaj takega niti omenil.......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:08:29
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ata mi je rekel za dieto, ker imam preveč kg. Da bo mogoče tudi to pripomoglo k boljšemu delovanju jajčnikov. Mislim, da je rekel rekonstrukcijsko dieto - mislim pa da je mislil montinjaka. Mu dam pa prav. Je bil prijazen in korekten, prav nič nesramen. Sem mu povedala, da sem zgubila čez poletje 5kg in me je zelo pohvalil in rekel, naj kar lepo nadaljujem, da mi bo to samo koristilo. no pol pa le, da bo ja še bolj pomagalo.... ja,bo treba v roke plunit. No, saj sem že, pa bo tteba to obnavljat. Upam, da bo še šla kakšna kilca dol do novembra (saj bo šla, nič bat).
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:09:36
|
|
|
|
zarja1
|
Ja mislim fino....zdaj mam pa jaz tak tajming kot DaisyE, da jaz pridem ko se ve spravljate spat... No pol pa mirno in lahko nočko vsem skupaj......
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:10:33
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 Zarja a po MB pa nekaj razsaja. No upam da ne bom še jaz jutri kaj fasala ko bom hodila tam okol. Ja Bambi 75 bo treba fajn ahtat...pri men v službi so več al majn vsi neki virozni.... Bodo te viroze kmalu povsod ven udarile. Pri nas otroci že zbolevajo, tekom dopoldneva na hitro dobijo čez 38 vročine. Božčki.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:11:41
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Ja mislim fino....zdaj mam pa jaz tak tajming kot DaisyE, da jaz pridem ko se ve spravljate spat... No pol pa mirno in lahko nočko vsem skupaj...... To se meni zadnjej čase pogosto dogaja.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:12:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ata mi je rekel za dieto, ker imam preveč kg. Da bo mogoče tudi to pripomoglo k boljšemu delovanju jajčnikov. Mislim, da je rekel rekonstrukcijsko dieto - mislim pa da je mislil montinjaka. Mu dam pa prav. Je bil prijazen in korekten, prav nič nesramen. Sem mu povedala, da sem zgubila čez poletje 5kg in me je zelo pohvalil in rekel, naj kar lepo nadaljujem, da mi bo to samo koristilo. no pol pa le, da bo ja še bolj pomagalo.... ja,bo treba v roke plunit. No, saj sem že, pa bo tteba to obnavljat. Upam, da bo še šla kakšna kilca dol do novembra (saj bo šla, nič bat). draga jaz ti full držim pesti....jaz sem se sicer zredila za dobre 4 kg, ki pa mi tolk grejo na živce, sploh zdaj ko to čakam, pa nikak da jih zgubim.... tak da glej, svaka čast, da si zgubila že 5 kg!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:13:09
|
|
|
|
taraji
|
Torek, 16.09. Pika74 - UZ mismis - ET Baci - ET Obayifo - UZ Mandreja - UZ Navijam za jutri, naj bo vse tako kot mora bit: Obayifo, Mandreja - naj vama UZ pokaže polno lepih, lepo razvijajočih se foliklčkov Pika - zate upam,da ti UZ potrdi zeleno luč in da se potem začneš pridno pikati Mismis, Baci - vama pa želim, da prejmeta svoji pikici da ju bosta lepo greli še nadaljnih 38 tednov Vsem ostalim pa prav tako lep pozdrav - naj bo vse po vaših željah
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:15:16
|
|
|
|
lučka 25
|
zarja, samo da bo tvoja prišla, boš zgubila 2 kg. Boš videla. Glede na to, kako te je vse to napihnilo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:17:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Zdaj grem pa res spat. Nočko.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:20:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, samo da bo tvoja prišla, boš zgubila 2 kg. Boš videla. Glede na to, kako te je vse to napihnilo. jaz se tud s tem tolažim...samo res brez pretiravanja, nobenih ozkih hlač ne spravin več gor. Dans sem mela ene, me je tolk tiščalo, da sem se sred dneva cela virozna vstala in šla v center (2 min iz pisarne, da ne bo pomote) in kupla nove hlače. Moj mi sploh ni verjel, dokler ni videl, da mam prav črto od pritiskanja roba......no, on to razlaga, da je moj nov motiv za šoping...sam babe res je, da se mi je htelo zmešat...pa tišči v pasu, pa spodnjice total v rit zlezle..pa cela štala...logo da sem šla po nove hlače...in logo da so lepe in da jih nujno rabim...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:22:46
|
|
|
|
zarja1
|
Nočko Lučka...grem jaz tud počas
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 22:33:55
|
|
|
|
baci
|
tako sedaj se pa tudi jaz odpravljam ajat,saj moram bit spočita lepo bodite jutri pa vse z mano vret dobro opravite,nočko
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 15.9.2008 23:23:12
|
|
|
|
reni70
|
Čer pupe zgovorne Vi ste že vse v mižulah Da vam sporočim,danes sem bila pri Rešu,bil nasmejan,prijazen kot vedno in mi dal postopek na koncesijo. Torej ta 4.postopek bo spet icsi 3.dan začnem z klomifenom po pol tabletke pet dni,vmes imam Menopur inekcije.M.bom dobila čez približno en teden,tko,da start sej sm vesela,da se mi je spez začelo dogajat,edino mal me skrbi ta kombinacija zdravil.Menopur mi je dal glavobole,klomifen pa tečnobo.samo nikoli pa nisem imela to kombinacijo za obmp. Je katera imela tako komb? Aja pa napisal mi je še ene tablete po punkciji Estrofem teh pa še nikol nisem imela razen prometriuma. No zdej sm se pa tudi jz malo načvekala,grem počas v mižule LAHKO NOČ vsem
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 6:15:13
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke, žal mi je ker samo dve besedi...ampak letim naprej! Danes je lepše vidno...uff, kako sem vesela. Komaj čakam, da bom nazaj, da se beremo in dogovarjamo na next meeting, ker jaz v petek žal ne morem. Objemček! aja, poglejte v album ...šibam mismis in ostale navijam....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 6:19:28
|
|
|
|
lučka 25
|
Dobro jutro! Lara, kakko lepa slikca, pa kako zeloooo viden +. To je to, draga moja, ti si srečka . Zdaj pa glej, da se boš pazila, lepo še naprej grela , čet 2 tedna pa UZ. Ojoj, to se bo pa tudi vleklo.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 16.9.2008 6:26:35 >
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 6:20:50
|
|
|
|
lučka 25
|
reni70, super za nov postopek. Naj vama uspe. Je pa res čudna kombinacija zdravil, ampak ata Reš že ve kaj in kako je treba.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 6:23:48
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 zarja, samo da bo tvoja prišla, boš zgubila 2 kg. Boš videla. Glede na to, kako te je vse to napihnilo. jaz se tud s tem tolažim...samo res brez pretiravanja, nobenih ozkih hlač ne spravin več gor. Dans sem mela ene, me je tolk tiščalo, da sem se sred dneva cela virozna vstala in šla v center (2 min iz pisarne, da ne bo pomote) in kupla nove hlače. Moj mi sploh ni verjel, dokler ni videl, da mam prav črto od pritiskanja roba......no, on to razlaga, da je moj nov motiv za šoping...sam babe res je, da se mi je htelo zmešat...pa tišči v pasu, pa spodnjice total v rit zlezle..pa cela štala...logo da sem šla po nove hlače...in logo da so lepe in da jih nujno rabim... Meni se je to do sedaj samo enkrat zgodilo in upam, da nikoli več. Res pa je, da nisem šla nič v šoping. Imam srečo, da sem lahko v službii v elastičnih hlačah - trenerki, ker drugače bi bilo o joj. Mene pa tudi ta zafrkava, je že 38 dan cilusa, pa še kar ničč od nič. Zadnje dva dni samo ogromno rjavih izcedkov, a je to kot nka krvavitev, ki pa je (zelo) temna?
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 6:24:39
|
|
|
|
lučka 25
|
Punce, želim vam en lep dan, čim manj naj vas mraaz boža, ampak naj raje posveti sonček. Šibam v službo.
|
|
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 16.9.2008 6:36:29
|
|
|
|
mismis
|
jutro... Larči lep plusek Lučka, imaš z.s. nazaj, pa dobro delaj Evo mi gremo pa zdaj po otroce, držte mi pestke
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?