|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
15.9.2008 20:49:32   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

ketrin...upam, da si uspela s pohodništvom...z likalnikom na Šmarno seveda....bi bil pa štos tole dobesedno uresničiti he he...sem te pa sanjala danes ponoči...pa je bila zgodbica precej srhljiva he he...sva preganjali nekaj...pa to niso bili tipi...

Ja kaj pa je zdaj to... tud NiLe me je sanjala... Halooo, a sem tolk fejst da vama še ponoč ne dam miru... al tok grozna

Madona kaj sva pa preganjali če ne tipe... najbrž mi ni blo všeč a?

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
15.9.2008 20:50:55   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

Bela vrtnica...pozdravi lepo pikico in čestitaj v mojem imenu...se velikokrat spomnim nje in vesnice...super, da je že z zakladkom v naročju...pa super, da se z Zaro pridružita he he...

Naša Vesnica se je preimenovala v Polynesio.... in bo novembra dobila user posted image Seveda sporočim ko bo veseli dogodek

iiiiiiiiiiiiiiiiiii a res....ja noro...huraaaaaaaaaaaaa vesnica he he...a že ve kaj imajo pod srčkom?...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
15.9.2008 20:52:14   
resnično srečna

ketrin...upam, da si uspela s pohodništvom...z likalnikom na Šmarno seveda....bi bil pa štos tole dobesedno uresničiti he he...sem te pa sanjala danes ponoči...pa je bila zgodbica precej srhljiva he he...sva preganjali nekaj...pa to niso bili tipi...

Ja kaj pa je zdaj to... tud NiLe me je sanjala... Halooo, a sem tolk fejst da vama še ponoč ne dam miru... al tok grozna

Madona kaj sva pa preganjali če ne tipe... najbrž mi ni blo všeč a?

joj a da ti povem...skoz sva se nekaj selili po enih kotih pa ene prašiče lovili...men zjutraj nič ni bilo jasno...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
15.9.2008 20:54:20   
Ketrin
O, Majček, jaz sem pa že hotla vprašat če ste bli na srbski svadbi, da vas ni blo 3 dni nazaj....

A ti moram ZS poslat user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3729
15.9.2008 20:55:46   
Ketrin
Srečka.... prašiče sva lovili.... ja madona, le kaj to pomeniuser posted image user posted image Upam, da so bli vsaj prašiči ne prasiceuser posted image user posted image user posted image

Ja, Vesnica bo mamica... se mi zdi da imajo user posted image ampak nisem zlo ziher....Ementaler, sej veš...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
15.9.2008 20:57:46   
resnično srečna

Srečka.... prašiče sva lovili.... ja madona, le kaj to pomeniuser posted image user posted image Upam, da so bli vsaj prašiči ne prasiceuser posted image user posted image user posted image

Ja, Vesnica bo mamica... se mi zdi da imajo user posted image ampak nisem zlo ziher....Ementaler, sej veš...

majo tipčka ja...superrrrrrrrrrrrr....jo je moj detektivski duh že našel in prebral nekaj postov...superrr...joj klk sem vesela zanjo...ker se mi je lani prav zasmilila...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
15.9.2008 20:59:34   
Ketrin

Bela vrtnica...pozdravi lepo pikico in čestitaj v mojem imenu...se velikokrat spomnim nje in vesnice...super, da je že z zakladkom v naročju...pa super, da se z Zaro pridružita he he...

Naša Vesnica se je preimenovala v Polynesio.... in bo novembra dobila user posted image Seveda sporočim ko bo veseli dogodek

iiiiiiiiiiiiiiiiiii a res....ja noro...huraaaaaaaaaaaaa vesnica he he...a že ve kaj imajo pod srčkom?...

Ja, sem šla preverit k novembrčicam... rok ima 6.11 in imajo user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem mogla da se vsaj za trenutek ne ustavim še pri aprilčicah 09 in se mi je kar milo stožilo, zato sem hitro prišla nazajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3732
15.9.2008 21:00:24   
Ketrin

majo tipčka ja...superrrrrrrrrrrrr....jo je moj detektivski duh že našel in prebral nekaj postov...superrr...joj klk sem vesela zanjo...ker se mi je lani prav zasmilila...

Mater, ti pa res nimaš miru.....user posted image user posted image user posted image še dobr da se nisva srečali

Neposredna povezava do sporočila: 3733
15.9.2008 21:03:10   
Ketrin
Srečka a mi prosim poveš kaj tole pomeni.... sem dobila vzorček ene kerme na bazarju od Hippa.... Pflega creme, Gesicht&Korper (pa tuki je un o,,,ta čudnuser posted image )

sej veš jz pa dojčlandijauser posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
15.9.2008 21:04:17   
Ketrin
Ja, a mam monolog zdej tuki....

Aja, zihr si si šla še po eno šalco sladoleda.... te čakam.... k predno tele prijavljene čvekice vse preberejo....lahko midve že eno stran naklofavauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
15.9.2008 21:05:00   
resnično srečna

Srečka a mi prosim poveš kaj tole pomeni.... sem dobila vzorček ene kerme na bazarju od Hippa.... Pflega creme, Gesicht&Korper (pa tuki je un o,,,ta čudnuser posted image )

sej veš jz pa dojčlandijauser posted image

Pflega creme = negovalna krema

Gesicht&Korper = obraz & telo

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
15.9.2008 21:06:44   
resnično srečna

Srečanje v Domžalah z Bigmammo.... jaz sem za... lahko že ta teden, ko je tako butasto vreme in itak ni kaj počet.... kot npr. kako tortico ali palačnike s čokolado pojest...mmmmmuser posted image

kolk maš ti ideje po mojem okusu he he...ena, dva...jest sem tud za..........

< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 15.9.2008 21:07:11 >

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
15.9.2008 21:07:47   
Ketrin
Hvala za prevod....

Ja, no, potem pa samo še Bigmammo povprašamo kater dan in ura ji najbolj ustrazata....

Neposredna povezava do sporočila: 3738
15.9.2008 21:08:46   
resnično srečna

Ja, a mam monolog zdej tuki....

Aja, zihr si si šla še po eno šalco sladoleda.... te čakam.... k predno tele prijavljene čvekice vse preberejo....lahko midve že eno stran naklofavauser posted image user posted image user posted image

očitno jo bova res...ne po šalco ampak berem vesnico...pa mal razmišljam, da se nam razen dvojčkov ni noben tko zgodaj rodil kot nekaterim...pa to, da oto Pestner zdej hod v materinsko...bo fotr novembra...če ne bo tole le prvi dedek k hod v materinsko skupej s hčerko...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
15.9.2008 21:11:40   
resnično srečna
ej a se tvoj spet potepa..moj tukej zraven Švarcijeve mišice gleda, sam ga ful prsti srbijo he he...mi skoz neki miš vleče...barabon he he

She
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3740
15.9.2008 21:13:33   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Majček28

bom šla verjetn na drug računalnik, samo un je pa v pisarni pa ne vem kolk časa se mi bo dal sedet user posted image user posted image

pa kje ma ona ta čarunalnik???...v spodnji Kungoti al kaj????...hmmm pa a ona ponavad v leže tipka, da se ji nau dal sedet....majček mam predlog...sej se lahko na mizo uležeš he he...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
15.9.2008 21:19:10   
Ketrin
Joj, srečka....user posted image user posted image user posted image

Kje si pa to prebrala, da bo Oto oči?

Ej ful lepe slikce... a tole je vaš Nero... pa še črn je... glej ga zlomka... zakaj pa ni Bleki al pa Švarci?user posted image user posted image Pa Iza je cukrčk, no... Mi imamo tudi en sedež za tuširanje, pa ga še nisem odpakirala in uporabila...počasi bo treba... zdaj ko bo zima in bomo bolj domauser posted image

Ne, moj je danes doma.... sem komi do računalnika prišla, popoldan je bil njegov, večer pa je moj...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3742
15.9.2008 21:21:00   
Jo@n
Joj čveke, saj komaj sproti dohajam konec strani...

Evo, oddala sem moje celice MV in 35 ojrov (še dobr da se nas je država usmilila), J. je čuval očka. Mali je vmes oddremal miniaturno kitico in bil tečkast ves ostali čas, tako da je naš srečni očka sklenil, da sedaj razume, če jamram, da čez dan z malim ne morem skoraj ničesar naredit.

Z G sva se še dogovorili, da po izvidu brisa pridem po recept za Cerazette. Je rekla, da gre še na en seminar o tem in da bo potem kaj več vedela. Krista, kako si kaj ti zadovoljna z njimi?

Tiste ki dojite, zanima me, ali se vaši user posted image  tudi tako na kratko dojijo. Našega včasih sploh ne morem pristaviti, rita in kokodaka ter se obrača stran. Če ga pristavim čez kakšne pol ure se sicer prisesa, ampak vleče le zelo kratek čas, potem se začne obračati stran. Malo dvomim, da bi v parih minutkah spil toliko, kolikor potrebuje in da potem ni več lačen?

Roberta je še med živimi, le na RR bolj redko zaide. Verjetno tako vnete preizkuša ellarojev trak.user posted image  RA imajo jutri, če se ne motim.

Sedaj grem pa prečekirat če se je še kakna debata razvila. Drugače pa z grenivko pred tv.

Nočko in lepe sanje, pa ne o pujskih, ti so za crkljanje ali pa na krožnik...

Neposredna povezava do sporočila: 3743
15.9.2008 21:25:21   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

JMali je vmes oddremal miniaturno kitico in bil tečkast ves ostali čas, tako da je naš srečni očka sklenil, da sedaj razume, če jamram, da čez dan z malim ne morem skoraj ničesar naredit.

Očitno bom mogla tud jaz kam "nujno" skočit da bo še naš očka to občutiluser posted image user posted image

Tiste ki dojite, zanima me, ali se vaši user posted image  tudi tako na kratko dojijo. Našega včasih sploh ne morem pristaviti, rita in kokodaka ter se obrača stran. Če ga pristavim čez kakšne pol ure se sicer prisesa, ampak vleče le zelo kratek čas, potem se začne obračati stran. Malo dvomim, da bi v parih minutkah spil toliko, kolikor potrebuje in da potem ni več lačen?

Pri nas je identična zgodba... Včasih res par minutk in to je to... včasih pa golta ko da že 3 dni ne bi jedlauser posted image Mah, če ne jambra da je lačen je že OK po moje

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
15.9.2008 21:25:22   
resnično srečna

popoldan je bil njegov, večer pa je moj...user posted image

noč je pa najina lalallala...

hvala bogu imava mi2 vsak svoj lepatop he he...je to tkoooo praktično...

Nerotu pa jest nisem dala imena (je Joc zdejle rekel, da je hotel dat najprej mu Crni ime, sam pol se je spomnil, da bi se 10 hrčkov na cesti obrnilo, ko bi ga poklical)......sem ga priženila...ampak je lump tatičkast...k mi je zajtrk ukradu zanč...pa najljubše tangice strgal...sej drugač je cuker ja...sam...ga zna pa tud svirat...je pa lepo videt kako ga ima Iza že sedaj rada...tko vriska ko gre mimo pa z repom maha...zdaj je začela že njegov rep lovit...he he...

sedežek je pa tale tak simpl...k sem ga tud enga podobnega za Matevža imela...Iza zadnje dni že dokaj samostojno sedi...vodo pa itaq obožuje...

čeprav se mi zdi, da jo lažje pustim v čebru, ko je cela v vodi...se mi zdi, da jo takole prej začne zebsti...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
15.9.2008 21:28:18   
resnično srečna

ista scena...naša tud take poka zadnje čase...po mojem majo že tak zaug, da se hitro nasitijo...ko se spomnim, da sem jo včasih 50 al pa 45 minut dojila...he he

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
15.9.2008 21:29:54   
zolika
Srečanje na ŠTAJERSKEM!!!

24.09.2008 ob 11h

Do sedaj zraven:

barby78 ( LIA) NiLe (TIA) SiniskaT (HANA) Ketrin (KAJA) tasyo (LANA) kekec in mojca (TINE) Katka28 (JAKOB&ANŽE) Jo@n (JAKOB) Bela vrtnica resnično srečna (IZA) Novopečena (RENE)

ŠE KATERO DODAM????

Če je še katera napisala, da pride, pa je ni na seznamu - ni namerno, sem verjetno spregledala! user posted image Tako,da povejte NA GLASuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
15.9.2008 21:30:06   
Ketrin

Joj čveke, saj komaj sproti dohajam konec strani...

Ja, saj to je bil najin namen.... sam se stran noče obrnt....

Nerotu pa jest nisem dala imena (je Joc zdejle rekel, da je hotel dat najprej mu Crni ime, sam pol se je spomnil, da bi se 10 hrčkov na cesti obrnilo, ko bi ga poklical)......sem ga priženila...ampak je lump tatičkast...k mi je zajtrk ukradu zanč...pa najljubše tangice strgal...sej drugač je cuker ja...sam...ga zna pa tud svirat...je pa lepo videt kako ga ima Iza že sedaj rada...tko vriska ko gre mimo pa z repom maha...zdaj je začela že njegov rep lovit...he he...

Si predstavljaš to sceno... Crni... prd sm... user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, to da je lump pa zravn spada.... zdej bo itak vedno bolj bogi, k ga bo Iza hecalauser posted image user posted image

sedežek je pa tale tak simpl...k sem ga tud enga podobnega za Matevža imela...Iza zadnje dni že dokaj samostojno sedi...vodo pa itaq obožuje...čeprav se mi zdi, da jo lažje pustim v čebru, ko je cela v vodi...se mi zdi, da jo takole prej začne zebsti...

Ja, zna bit... sam sej ko bodo začel kurt bo toplo pa po moje ne bo panike

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
15.9.2008 21:30:28   
resnično srečna
Ketrin...lahko greva v sredo na badričko...pa da ma moj generalko tvoj pa premiero: Kako biti sam s sitno hčerko....

sam ne vem, če se še karte dobijo...pa zdaj bi morali napisat na karte: priporočamo topel plašč ali spalno vrečo...

She
Within the measur

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
15.9.2008 21:32:54   
Ketrin
barby78 ( LIA) NiLe (TIA) SiniskaT (HANA) Ketrin (KAJA) tasyo (LANA) kekec in mojca (TINE) Katka28 (JAKOB&ANŽE) Jo@n (JAKOB) Bela vrtnica (Zara) resnično srečna (IZA) Novopečena (RENE)

sebe si pozabila dodat...user posted image user posted image Saj prideš, ne?

Pa eno 5ko dobiš za zagnanost in organizacijouser posted image user posted image user posted image Ajmo ljubljančanke, da ne bomo govorile da bi me šle na ŠTA, pa one niso za stvar... ne zdaj zahinkatuser posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......