Anonimen
|
Evo mene, jaz sem glih dobro domov prišla - ker še vedno vsako soboto s starši hodim na obisk k staremu atu v dom starostnikov in potem še k stari mami in teti, da jima malo družbo delamo in vsaj čez poletje malo po vrtu pobrkljamo in po hiši, ker je st. mama že bolj boga, teta pa tudi ne more vsega sama. Čeprav je bil v soboto na Gorenjskem es čas dež in se ni dalo nič narediti. Sicer sem pa zadnje sobote grabila odpadla jabolka, zdaj bom pa lahko začela z grebljenjem listja. Ne vem, se mi zdi da zaenkrat še normalno hodim, nimam še tiste tipično pingvinsko-račje-gejša hoje , pa še mi kar paše malo se pretegnit. In potem ponavadi prespim v LJ pri starših, da nisem ves čas sama samcata tukaj v Kamniku, pa še vsako nedeljo grem k očiju v službo pospravljat pisarne, potem pa k mamici na kosilo mmmmmm ... Pa še ta vikend so narodne noše v Kamniku, kar je sicer fajn, ampak od petka do nedelje od 8h zjutraj do 1h ponoči non stop bendi z narodno-zabavo muziko ... In ker nisem glih fan slednje ... No tako, zdaj sem doma in je glihkar muzika utihnila, mogoče imajo samo pavzo, mogoče morajo pa prej nehat dogajat, ker imajo ljudje službo jutri . V glavnem, Saššša, brez skrbi, vse je pod kontrolo - zaenkrat. Se bom probala naslednjič pri Cerarju spomnit, da ga vprašam, kako je je z razvitostjo organov pri , ampak če je pa res, kar pravi Mijavček, ko si tam notri, kar pozabiš na vse. Pa oči me skoz sprašuje (ker ga je od vseh najbolj strah, se mi zdi), če sem se že pozanimala, na katero številko moram poklicat, če bi bila kakšna panika, pa ne vem, in pol mu skoz zatrjujem, da najbrž 112, on pa nazaj, da tam se nihče ne javlja, in jaz njemu nazaj, da itak da se morajo javljat, če je pa to urgentna številka, in pol je tak rahel ogenj v strehi vsakič . Ampak Mijavček, jaz tudi mislim, da Cerar ve, kaj dela - če on pravi, da je že čas za rodit, potem je ziher že vse pripravljeno za , da bosta ok, ina da ima tehtne razloge, da se tako odloči. Mislim upam, da je tako! Aja, glede pisanja postov: punce, preden potrdite post, ki ga ravnokar pišete: dajte si vse skupaj shranit (cel tekst pobarvaš z miško in pritisneš ctrl + c (to je bližnjica za ukaz copy), tko da če vas glih ven vrže, namesto da vse še enkrat pišete, pritisnete ctrl + v (bližnjica za ukaz paste) in vam ponovi prejšnji tekst. Da bo manj ... Aha, muzika se počasi vrača ... Pa hladno je?! Konina, dobrodošla, itak da si nam nekaterim poznana iz novembrk! Vse ok? Bom šla zdajle k novembrkam pogledat, če je kaj novic o Lyri. Pazite se, punce, in lepo se imejte. Lep pozdrav in srečno.
|