Martina27
|
Čao punce! Danes sem malo bolje, kaj hočmo, treba se je sprijaznit in sprejet, kar ti je v življenju dano, z dobrim in slabim Včeraj sem bila pa res na tleh, še zraven mojga sončka sem tako zajokala, nisem se mogla ustavit Ampak danes sem ok, z sinekom sva šla na Otroški Bazar in se imela zelo fajn, predvsem Žan, ko mu je tam un gospod dal okoli vratu kačo Jaz pa čist v šoku, bljak tega pa že ne Tolk je užival res, ne moreš verjet koliko to otroku pomeni. Po bazarčku sva šla domov se malo in je sladko zaspančkal. No, da vam povem, da je Lyra v bolnici, imela je neke krče in so jo kar noter obdržali, jaz upam, da bo vse ok no Tolk se mi lušta , pa ne smem, ker hujšam, zadnje čase sem se sam redila, ker sladarijam se ne morem upret, zdaj pa imam Nič mi več ni prav, vse je na tesno, opa......to pa ne gre tako, kaj pa bom počasi ko una ko se kotali takole Upam, da uživate v vikendu s svojimi dragimi, ker jaz sem namreč sama še do jutri, no sama sej imam sončka sam tko ne, ve se lahko mal No, lepo se imejte, uživajte pa se kaj pofočkajte klele gor, da ne bom sam jaz tuki za
|