|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 200�9
12.9.2008 8:01:17   
Martina27
Čao punce!
Kako ste? Jaz nisem najboljše, včeraj sem dobila domov po pošti, izvide od zdravniškega pregleda, ki sem ga opravljalauser posted image
Mi piše, da imama nekaj na pljučihuser posted image  Včeraj sem že tolk prejokala in še danes sem kr enauser posted image
Mi piše da je možnost videnja na osteosklerozo ali pa da imam nek granulomuser posted image

Sam zdravniški pregled sem opravila, tko da ne vem zdaj, hkrati pa mi še piše,da moram k svojemu izbranemu zdravniku z temi izvidiuser posted image

Poopsika kar se pa tiče probavanja teh oblek, pa ti verjamem,da je vse tako kot si napisala in da si vsa navdušenauser posted image

Lep danuser posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
12.9.2008 8:58:35   
Anonimen
Martina, ne skrbi, vse bo okuser posted image user posted image user posted image ....Vem pa, da te takšne stvari prestrašijo, ampak moraš gledati pozitivno, ker je to edini način, da lahko greš naprej. Hvala bogu, da so to zdej odkrili in te bodo pozdraviliuser posted image user posted image .

Jst sem januarja letos tudi izvedela grozljive novice....Pri ginekologu so mi vzeli bris in je bil katastrofalen, morala sem nujno na operacijo, ker bi se lahko iz teh sprememb na materničnem vratu razvil rakuser posted image user posted image ...Hvala bogu so dovolj hitro odkirli, me operirali in je bilo vse ok.
Razumem te in če ti je težko ti kar napiši, sej zato pa smo tukaj, da te poslušam in tolažimouser posted image .

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
12.9.2008 9:00:12   
Anonimen
Jst sem bila pa včeraj pri frizerju in papa blond barva, nisem več blondinka.
Sem imela tako uničene lase, da je rekla, da je skrajni čas da sem prišla drugače bi me lahko samo na balin postrigla. Zdej sem temnolaska, v bistvu mi je dala gor samo preliv, ki pa se itak ful izpira in čez kak mesec bom že bolj svetla.
Je kar velika sprememba in včeraj je bil malo šok, samo sem si rekla, da moram to poštimat, če želim biti na poroki lepa in z zdravimi lasmi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
12.9.2008 9:15:11   
zimbra
user posted image user posted image Martina, res grozne novice, ampak kot ti je že Poopsika svetovala, je treba bit pozitiven. Verjamem, da se bo izkazalo da je vse le sum in nič resnega. Vidiš, dobro da si se odločila zamenjat službo in si šla na ta zdravniški pregled. Drugače bi živela naprej še par let brez da bi karkoli posumila. Glavo gor punca, odkorakaj do svojega zdravnika čimprej in pojdi na podrobnejše preiskave. Velikokrat se izkaže, da ni vse tako grozno, kot najprej zgleda.

Še en objemček za pogum user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1029
12.9.2008 9:17:42   
zimbra
No Poopsika, kaj je rekel dragi ko je blondinko zamenjal za črnolasko? user posted image
Pa Tjaša? Je še spoznala mamico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
12.9.2008 9:22:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

No Poopsika, kaj je rekel dragi ko je blondinko zamenjal za črnolasko? user posted image
Pa Tjaša? Je še spoznala mamico?

Rjavolasko lepo prosim, ne črnolaskouser posted image .

Ja on je čisto navdušen ...bla bla, pomoje sam ne upa rečt, da sem katastrofauser posted image . Ne, sej se hecam..sej ni napačno samo velika sprememba je, on pa pravi, da mi itak rjava barva ful paše.
Se tolažim, da se bo hitro spralo.

Tjaša me je pa tolk čudno gledala, pa se smejala zraven..sej  me je takoj spoznala ampak vidlo se pa je, da ji nekaj ne gre v glavo.
Jst sem pa že včeraj cel dan in danes tkoleuser posted image ...

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
12.9.2008 9:23:17   
majcci
Martina - se strinjam s Poopsiko in Zimbro kar sta napisali. Boš videla, da bo vse vredu user posted image . Še sreča, da si menjala službo in da si šla na zdravniški pregled. Vse je za nekaj dobro. Čim manj se sekiraj in misli pozitivno user posted image .

Poopsika - sem si pogledala obleke - super so.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
12.9.2008 9:26:27   
zimbra
Verjamem, da je to kar velika sprememba. Tudi ko sem se jaz ostrigla, sem bila stalno pred ogledalom pa s rokami v laseh. Zdaj pa s špangicami okrog hodim, da mi čimprej zrastejo za poročno frizuro. user posted image Bi rekel moj dragi: "Ah ženske, kdo vas razume..." user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
12.9.2008 9:28:04   
Anonimen
zimbra, ja moj je isti...mi je rekel včeraj kaj se tolk sekiram, rjava al blond sej sploh ni panikeuser posted image ...ma on to ne razumeuser posted image ...Ne razume, da so za ženske lasje sveti!!user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1034
12.9.2008 9:28:55   
Anonimen
o majcci helowuser posted image .
hvalauser posted image .

Kako si kej? Kaj novega?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
12.9.2008 9:32:42   
Martina27
Hvala vam punce, sem tolk jokala zdaj ko sem tole bralauser posted image  Same črne misli mi grejo po glavi, tok sem na tleh, pa si mislim, kaj če umrem pa pustim sineka na tem svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ah...........

Pa vseen hvala, niti pisat več ne moremuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
12.9.2008 9:43:04   
zimbra
Joj, Martina, takoj zdaj nehaj tako razmišljat!!! Si slišala? Takoj zdaj!!! Sploh še ne veš točno če sploh kaj je. Prvo k zdravniku na točne preiskave, potem pa boš vedela pri čem si. Dandanes je medicina že tako napredovala, da nimaš pojma kaj vse se da pozdravit. Če ne pri nas, pa kje v tujini. Večja verjetnost je da te zbije avto, kot da bo res kaj narobe. Verjemi!!! Vse bo v redu in plesala boš na sinovi poroki (še prej pa na svojiuser posted image ) boš videla.

Zato takoj zdaj obriši solze, primi telefon v roke in se naroči pri svojem zdravniku. Popoldan pa pejta z Žanom na sladoled in na gugalnice.
In misli pozitivno. Ker tako kot si se odločila da boš dobila to novo službo, se lahko tudi odločiš, da si zdrava. In potem boš res!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1037
12.9.2008 9:44:44   
zimbra
Pa šele zdaj sem vidla, da mam že več kot 100 objav in sem dobila novo zvezdico. Jupiiiii
user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
12.9.2008 9:57:44   
Anonimen
Go, zimbra, go zimbrauser posted image user posted image

Martina, sej te razumem, jst sem isto pomislila, ko sem izvedela...kaj če pustim Tjašo samo, ampak to ni zdravo in takšno razmišljanje lahko traja samo sekundo, prav?user posted image
Obriši solzice in lepo glavo pokonci...bodi pozitivna, ker to res pomaga in naroči se k dzravniku, pa bo vse ok.
Me smo s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
12.9.2008 10:20:26   
majcci
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

o majcci helowuser posted image .
hvalauser posted image .

Kako si kej? Kaj novega?

Kar gre user posted image . Sem malo utrujena, sem bila v sredo celi dan terenska (sva prišla ob pol enih zjutraj domov), tako da še zdaj nisem prišla k sebi user posted image .
Glede poroke še ni kaj novega oz. ni kakšne spremembe. Več se bo začelo oktobra dogajati user posted image .

Martina - saj bo vse vredu user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
12.9.2008 11:30:20   
murphy
Martina27, črne misli na stran in čimprej h dohtarju, da boš mirna. Saj se tako velikokrat zgodi, da kaj odstopa od normale, pa je vse v najlepšem redu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
12.9.2008 17:16:46   
soraia
martina boš videla, da bo vse ok, držim pestke!!!

Poopiska jaz bi tudi pogledala slikice!!!

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
12.9.2008 17:20:24   
majcci
Nevestice kako ste?

Jaz sem še sama doma in malo po netu skačem user posted image .
Dragi pride šele čez kakšno uro domov.
Sem pa tako zaspana, da bi najraje šla spat. Imam še od srede posledice, ko sva tako pozno prišla domov.
Sreča, da je jutri sobota in si bom lahko privoščila dolg lepotni spanec user posted image .

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
13.9.2008 14:37:13   
Martina27
Čao punce!
Danes sem malo bolje, kaj hočmo, treba se je sprijaznit in sprejet, kar ti je v življenju dano, z dobrim in slabimuser posted image

Včeraj sem bila pa res na tleh, še zraven mojga sončka sem tako zajokala, nisem se mogla ustavituser posted image

Ampak danes sem ok, z sinekom sva šla na Otroški Bazar in se imela zelo fajn, predvsem Žan, ko mu je tam un gospod dal okoli vratu kačouser posted image
Jaz pa čist v šoku, bljak tega pa že neuser posted image

Tolk je užival res, ne moreš verjet koliko to otroku pomeni. Po bazarčku sva šla domov se malo user posted image in je sladko zaspančkal.

No, da vam povem, da je Lyra v bolnici, imela je neke krče in so jo kar noter obdržali, jaz upam, da bo vse ok nouser posted image

Tolk se mi lušta user posted image , pa ne smem, ker hujšam, zadnje čase sem se sam redila, ker sladarijam se ne morem upret, zdaj pa imamuser posted image

Nič mi več ni prav, vse je na tesno, opa......to pa ne gre tako, kaj pa bom počasi ko una ko se kotali takoleuser posted image

Upam, da uživate v vikendu s svojimi dragimi, ker jaz sem namreč sama še do jutri, no sama sej imam sončka sam tko ne, ve se lahko mal user posted image

No, lepo se imejte, uživajte pa se kaj pofočkajte klele gor, da ne bom sam jaz tuki za user posted image

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.9.2008 10:54:13   
Martina27
Halo punce?
Ja kam ste se poskrile, da vas nič ni klele gor?

Evo mene še zadnji dan v službi, neki sem morala še opravit klele, popoldan pa imam poslovilno zabavouser posted image

Sem že čist ok, tko da, kar bo pa bo z mojim zdravjem.

Joj, v petek dobim obisk iz Mb, in ne vem kaj naj kuhamuser posted image

Ja, v sobot pa grem na poroko, bomo malo plesali, pa kile nabirali, ker jaz zdaj kao hujšam, pa sej ne da bi bila debela, sam se dobila misim da nekje 8 kg zraven in sem čist predebela za sebe....mal bluzim neuser posted image

Kako ste pa kaj ve? Kako ste preživele vikend?

Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.9.2008 11:18:42   
Anonimen
Živjouser posted image .

Ma meni tale računalnik tooolk šteka, da sem že čist živčna in se mi enostavno ne da nič pisat.
Komaj mi kakšno stran odpre, potem šteka in preden kaj napišem traja celo večnost.
Se bom zdjle potrudila.

Martina, super, da se dobro počutiš, saj veš, da bo vse okuser posted image .

Naj ti zadnji dan v tej službi lepo mine in fajn ga žurajteuser posted image .

Pri meni ni nič novega, razen to, da sem u depri,ker se ne morem navadit te rjave barveuser posted image ...
Sem kar malo jezna ker sem stokrat frizerki povedala, da nočem biti pretemna , da hočem čim bolj naravno barvo , zdej sem pa glih kontra, preveč temna za moj okus in se kar malo žalostna.
Upam,da se bo vsaj malo spralo...mah, mi je ful žal, da sem to naredila.
Zdej se edino tolažim, da si bom lase do poroke popravila, pa se lahko potem na svetleje pobarvam...

Martina, pozdravi Lyrouser posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.9.2008 11:48:18   
zimbra
Hej punce, mene so danes zasuli z delom in sem se šele zdaj lahko logirala na našo RR. user posted image Je treba tudi delat, a ne?

Martina sem vesela zate. Tako je treba. Pozitivno razmišljat. Pa zažurajte ga danes
user posted image

Poopsika, če nisi navajena barve bo kar težko se navadit, ja. Je velika sprememba in vsakič ko se pogledaš v ogledalo se kar malo ustrašiš, ne? Ne ker si tako grozna, ampak ker se nisi vajena user posted image user posted image . Pa saj bo barva zbledela in ti se boš tudi počasi navadila. Glavno je, da boš imela za poroko lepe in zdrave laske za prekrasno frizuro. Raje zdaj malo potrpi. Pomisli raje, kako bi bilo par dni pred poroko, ti pa z vsemi uničenimi lasmi??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.9.2008 11:53:13   
Martina27
Poosika sej bo.....vem, da je to šok ker si zdaj drugačna in da rabiš čas, da se navadiš, sam če je bila to edina rešite, jo pač sprejmi.

Tko sem jaz tudi 1x naredila, sva šli z kolegico v shoping v Avstrijo in tam sva kupili eno brvo za lase od Loreala, no in ko sme se jaz z njo pobarvala(hotela sem bit bolj rdečelasa) čist črna.......kolk sem jaz takrat prejokala, počutila sem se ko una cenea k...., res.
No, potem pa so mi vsi govorili, da mi črna ful (sem naravna rjavolaska)paše in sem se navadla, tako da sem zdaj že 7 let črnolaska. Sam takrat pa sem mislila da sem bomuser posted image  tolk sem bila nesrečna.
Si zamsiliš da me po pomoti zblajha na blond......pa kaj si smešna, te pa še res lahk sam kakšne storitve domače odpremuser posted image

Bom pozdravila Lyro, morma ji poslat sms, da vidim, če so jo spustili domov, al še jo zmeraj "mučijo".

Tjaši je v vrtcu? Zdaj že ostane do kdaj? Kosila? Al že aja tudi tam?

Danes ga bomo pa res žural, čist do konca, ker to mora bit žur, in res pridejo vsi sodelavci, niti eden ni odpovedaluser posted image
Tolk mi je hudo se poslovit od njih, ampak kaj hočmo, tko je v življenu eni grejo, drugi pridejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.9.2008 12:07:14   
Anonimen
Hvala zimbra in Martina, zakon stauser posted image user posted image user posted image .
Sej vem, da se moram sprjaznit, pa dober razlog imam za to.Bom pa na poroki lepa, to je pa najbolj važno ane?user posted image

Dejmo se mi3( Pa seveda ostale ste tudi vabljene :) ) dobit, naju boš z Martino, ti zimbra tolažilauser posted image .

Tjaša je v vrtcu do kosila, pančka pa doma..mi je ful fino tko, ker jo drugače preveč pogrešam, pa še pomirjena sem, ker je doma.

Martina, ti si pa lahko zelo ponosna nase, da si se odločila in naredila velik korak...Zamenjati službo ni kar tako ampak je treba včasih tvegati, rasti in se učiti...Jst sem tudi taka...zelo rada imam nove izzive in zmeraj nekaj pridobiš. Bravouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.9.2008 12:42:19   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Dejmo se mi3( Pa seveda ostale ste tudi vabljene :) ) dobit, naju boš z Martino, ti zimbra tolažilauser posted image j

Bom ja. Al pa vam bom naložila toliko mojih problemov, da bosta pozabili na svojeuser posted image .

No, katera bo predlagala datum, uro, kraj??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.