|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2009
10.9.2008 9:35:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Saj res, sem že čisto zmešana..user posted image

Pa toliko sem se veselila tvojega poročila. Nič, bo treba še en dan počakat. Si že živčna, kaj?user posted image

Živčna , niti ne ...prej neučakanauser posted image
Komaj čakam, da poskusim kako obleko...no upam,d a potem ne bom preveč razočarana in jezna, če mi ne bo nič pasalouser posted image .
Ko vam bom pokazala slikce morate bit iskrene, a prav?user posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
10.9.2008 9:44:08   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika
Ko vam bom pokazala slikce morate bit iskrene, a prav?user posted image

Obljubim, da bom iskrena user posted image . Želim ti, da boš na tvoj dan najlepša in oh in sploh, zato ti bom po pravici povedala, v kateri si najlepša user posted image user posted image user posted image . Ampak tvoji občutki v obleki so najpomembnejši, zato se ne smeš preveč ozirat na mnenja ostalih. Saj veš, sto ljudi, sto okusov..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
10.9.2008 9:49:43   
Martina27
HEJ!
Ja res smo smešne s temi smajliji, sam ko pa so tko luškaniuser posted image  
Čist smo jih napadle hauser posted image
Sam ne vem pa, zakaj mi potem ko prilepim smajlije postanejo te črke, ki pišem tako ogromneuser posted image

Joj poopsika, danes pa boš lepa, ja ja, vsaj približno boš videla kako boš prečudovita na vajini porokiuser posted image

Sem poslušala po radiu,da bi naj bilo danes konec svetauser posted image
Ma teme se že vsem meša al kaj?

Danes pa dobim novi avto, mojo lepotičkouser posted image

Zimbra, a ti si tud iz Lj?
Bomo me tri enkrat dkočile na eno pijačko z poopsikouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
10.9.2008 10:12:10   
zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

HEJ!
Ja res smo smešne s temi smajliji, sam ko pa so tko luškaniuser posted image  
Čist smo jih napadle hauser posted image
Sam ne vem pa, zakaj mi potem ko prilepim smajlije postanejo te črke, ki pišem tako ogromneuser posted image

Tudi meni nekaj po svoje oblikuje, ko limam tele smajlije
user posted image

Poslušam ja, o tem koncu sveta, pa kar ne morem verjet, kaj ljudje vse verjamejo. Me spominja to na leto 2000, ko so ljudje stali v vrstah pred bankami, da jim milenijski hrošč ne poje denarja user posted image user posted image user posted image

Martina, sem Ljubljančanka in seveda sem za kavo.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
10.9.2008 10:12:33   
Anonimen
Joj, men gredo te novice, da bo konec sveta tolk na živceuser posted image ...Pa še potem se kar malo prestrašim, danes sploh, ko sem gledala ta poizkus zarad katerega pravijo, da bo konec sveta, mi je bilo kar neprijetno...brrr..

Ja Martina, res bi lahko šle mi 3 na pjačkouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1005
10.9.2008 19:48:53   
Anonimen
Punce, jst sem čisto zaljubljena v vse obleke,ki sem jih videla in oblekla v Krinoliniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Huuuuuuuuuuuuuuudo. 
In, ko oblečeš oblekco, šele takarat vidiš kaj ti paše in kaj ne..res noro. Vam svetujem,d a poskusite čimveč različnih modelov, ker le takoj najdete nekaj kar vam res ustreza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1006
11.9.2008 8:49:31   
zimbra
No, Poopsika, kaj si pa ti probala? So že slike? Daj povej vseeeeeeee!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
11.9.2008 8:51:17   
Anonimen
Jutro!

Zimbra slikce so v napem albumu: moj-album.com

A imaš geslo in up. ime?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
11.9.2008 8:51:27   
Anonimen
Jutro!

A imaš geslo in up. ime?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
11.9.2008 8:51:31   
Anonimen
Jutro!

A imaš geslo in up. ime?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1010
11.9.2008 8:51:34   
Anonimen
Jutro!

A imaš geslo in up. ime?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1011
11.9.2008 8:51:44   
Anonimen
Zimbra slikce so

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1012
11.9.2008 8:51:59   
Anonimen
Zimbra slikce so

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1013
11.9.2008 8:52:43   
Anonimen
b

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
11.9.2008 8:53:30   
Anonimen
 vcxvcxvc

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1015
   RE: Poroka 200�9
11.9.2008 8:53:34   
Anonimen
  Zimbra slikce so v našem skupnem albumu.

a imaš up. ime in geslo?

< Sporočilo je popravil poopsika -- 11.9.2008 8:54:12 >

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1016
11.9.2008 8:54:54   
Anonimen
kaj mi dela ta internet!!!!!!!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fak no...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1017
11.9.2008 9:00:57   
murphy
jutrouser posted image

Jaz sem doma obležala z vročino in totalno zabasanim nosom. Hm, edina dobra stvar je, da imam zdaj čas vsaj kaj za sebe narest. Ker zadnja dva tedna sta bla ubitačna. Smo delal do sedmih, pol sem pa itak sam v postlo padla. Nič čudnega da me je zdelal. Zdaj si bom pa kar frej vzela do ponedeljka.

Priprave so mal zamrznile. Glavne stvari so poštimane, tako da sem gledew tega mirna. Za ostalo bo pa še dovolj časa.

Sem se pa v ponedeljek lotila hujšanja. user posted image

Kako kaj ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1018
11.9.2008 9:02:28   
murphy
Jaz bi tud slikce pogledala. Kje jih najdem?

(odgovor članu murphy)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
11.9.2008 9:03:00   
zimbra
user posted image

Te pa res nekaj računalnik zaj.... nam boš cel forum napolnila
user posted image Imam geslo, že hitim gledat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
11.9.2008 9:09:02   
zimbra
Waaauuuu Poopsika, kako si lepa!!!
user posted image

Čisto enak okus imava, kar tri "tvoje" obleke sem tudi jaz probala. Druga in zadnja sta v mojem ožjem izboru in se moram do decembra odločit, katero bom vzela in jo rezervirat.  Dobro da nimaš istega datuma poroke, drugače bi se še stepli za oblekco
user posted image

Res si prekrasna, skoraj tako lepa kot jaz.

user posted image user posted image

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
11.9.2008 9:21:56   
Anonimen
Zimbra hvalauser posted image .

A res? Ja meni so pa vse favoritke razen 4user posted image . Kako so lepe obleke, res!!
Ampak na slikci vseeno niso tako lepe kot v živo...Ma jst sem čsit fertik zdej, ko sem vse tole probalauser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
11.9.2008 9:29:06   
zimbra
Tudi jaz sem si bila bolj všeč "v živo" kot na slikah. Sem potem doma mami pokazala slikce, pa se ji sploh niso zdele nekaj posebnega, kot meni. Očitno naredi svoje tisti občutek, ko imaš obleko na sebi..user posted image .

A to pomeni da ne boš dala šivat obleke?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
11.9.2008 9:31:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

Tudi jaz sem si bila bolj všeč "v živo" kot na slikah. Sem potem doma mami pokazala slikce, pa se ji sploh niso zdele nekaj posebnega, kot meni. Očitno naredi svoje tisti občutek, ko imaš obleko na sebi..user posted image .

A to pomeni da ne boš dala šivat obleke?

Ja, točno to zimbra...zdjle k gledam slikce mi obleke sploh niso ne vem kaj, tko zgledajo plastične in kr neki, ampak v živo so pa res nekaj posebenga.
Najpej sem bila kar malo razočaana, ko sem videla slikce...ker ne pokaže bistva, ampak ok, važno, da sem jst videla, da so res lepeuser posted image .

Joj, zdej sem ful v dilemi...ali naj dam šivat ali si izposodim??Ful razmišljam kaj je bolje in kar ne morem dognat..Bom razmislila in to pošteno.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
11.9.2008 10:17:29   
zimbra
Točno take občutke sem imela tudi jaz. V obleki sem se počutila kot princeska, sama sebi sem bila všeč in tudi sestri ko je šla z mano. Sedaj pa ko gledam slike, pa je kar neki.. saj sem lepa, ampak nič posebnega.

Bom počakala še na novo kolekcijo, potem pa se bo počasi treba odločit user posted image .

Glede šivilj pa sem slišala od kolegic zelo različna mnenja. Ene so bile zelooo zadovoljne in tudi zelo lepe, poznam pa tudi eno, ki je v četrtek ko je dobila končano obleko od šivilje hitela po salonih iskat novo, ker si ni bila všeč... Baje je bila obleka lepa in dobro narejena, le kroj ji ni pristajal tako, kot si je mislila. Si sploh ne predstavljam, da bi v četrtek pred poroko morala iskati obleko user posted image .
Ker pa je tvoja šivilja res dobra in če si prepričana, da ti bo stil obleke res pasal, potem ne moreš falit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.