|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 200�9
15.9.2008 12:56:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zimbra

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Dejmo se mi3( Pa seveda ostale ste tudi vabljene :) ) dobit, naju boš z Martino, ti zimbra tolažilauser posted image j

Bom ja. Al pa vam bom naložila toliko mojih problemov, da bosta pozabili na svojeuser posted image .

No, katera bo predlagala datum, uro, kraj??

Jst lahko ta teden v četrtek ali petek.
Lahko pa potem naslednji tedenuser posted image .

Dejmo se no končno zment!!!
Ker tole naše cincanje ni za nikamoruser posted image .

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.9.2008 12:57:45   
Anonimen

Dejmo se mi3( Pa seveda ostale ste tudi vabljene :) ) dobit, naju boš z Martino, ti zimbra tolažilauser posted image j

Bom ja. Al pa vam bom naložila toliko mojih problemov, da bosta pozabili na svojeuser posted image .

Takoj vzamemuser posted image

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.9.2008 12:57:48   
Anonimen
spet me računalnik ...grrrrrr...da ne bom rekla kajuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 15.9.2008 12:58:13 >

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.9.2008 13:43:50   
zimbra

Jst lahko ta teden v četrtek ali petek.
Lahko pa potem naslednji tedenuser posted image .

Dejmo se no končno zment!!!
Ker tole naše cincanje ni za nikamoruser posted image .

user posted image user posted image user posted image Res je Poopsika, se že toliko časa dogovarjamo, da smo neresne. Jaz sem za četrtek bolj kot petek, ampak če vama petek bolj paše, bom pa tudi prilagodila moj urnik, ni panike. Tako Martina, še nate čakamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.9.2008 13:46:18   
Anonimen
zimbra, super..evo komot lahko v četrtekuser posted image
Kje pa se dobimo? Najbolje v kaki slaščičarni...recimo Zvezda v centru? A vam je kul?

Martina in ostale, kaj pravite za srečanje v četrtek 18.9.??

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.9.2008 14:05:35   
zimbra
Ja, Zvezda, jaaaaaauser posted image user posted image user posted image .

Kako naj vas pa spoznam? Da ne bom kakih drugih punc napadala tam po slaščičarniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.9.2008 14:15:50   
Anonimen

Kako naj vas pa spoznam? Da ne bom kakih drugih punc napadala tam po slaščičarniuser posted image user posted image user posted image

Mene boš takoj spoznala...grda barva las, komaj bom zadrževal solze, ker mi bo tolk bad da moram taka hodit po svetuuser posted image

Drugače se bomo pa itak pred zvezdo zmenile al kako? Ker tam je res gužva in da se ne bomo preveč iskale in lovile.
Sej po moje nas itak ne bo veliko.

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.9.2008 14:26:24   
zimbra

Mene boš takoj spoznala...grda barva las, komaj bom zadrževal solze, ker mi bo tolk bad da moram taka hodit po svetuuser posted image

Drugače se bomo pa itak pred zvezdo zmenile al kako? Ker tam je res gužva in da se ne bomo preveč iskale in lovile.
Sej po moje nas itak ne bo veliko.

Ok, počakamo še Martino, da javi če ji odgovarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.9.2008 20:31:48   
Martina27
Evo mene...
Kdaj pa v četrtek? Lahko četrtek, sam ne vem kdaj, ker ne vem kam naj dam Žana? Edino če se z Nejcem dogovorim, da ga vzame, pa si grem pol po njega?

Veš kaj poopsika, ne se več tako podcenjevat, nimaš grdo barvo las, sam nisi je navajena, ker če boš takšna te bom malouser posted image  Jaz pa sem debelauser posted image

No pa da vidimo ,kaj bomo dorekle?

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
16.9.2008 7:44:52   
Anonimen
Martina, sam ne me tepst, prosmuser posted image ...bom pridna.
Ma, ja sej vem, da imaš prav ampak vsako jutro, ko se pogledam v ogledalo si nisem všečuser posted image ...ma bo tudi to minilo.

No dejmo se potem v četrtek zmeniti...recimo ob 17h? Jst prej ne morem, ker lubi dela do 16h .
A vam odogovarja ta ura, lahko pa tudi kasneje?
Jst sem zelo prilagodljivauser posted image pa komaj čakam, da se spoznamouser posted image

Aja, pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1060
16.9.2008 7:46:08   
Anonimen
Martina, ti bom dala jst debelo , jauser posted image ...Prov fajn postavco maš, pa miruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1061
16.9.2008 8:14:32   
zimbra
Punce, ne morem verjeti, da nam je uspelo!!
user posted image user posted image user posted image Jaz pridem zagotovo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
16.9.2008 8:20:54   
Anonimen

Punce, ne morem verjeti, da nam je uspelo!!
user posted image user posted image user posted image Jaz pridem zagotovo...

jupiiiiiiiiuser posted image , jst tudi...Martina?

(odgovor članu zimbra)
  Neposredna povezava do sporočila: 1063
16.9.2008 8:24:03   
Anonimen
škoda, ker Lyra in majcci ne moreta pritiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1064
16.9.2008 8:36:38   
zimbra

škoda, ker Lyra in majcci ne moreta pritiuser posted image

Ja resuser posted image

Ampak verjamem, da na naslednje srečanje pa pridejo tudi ostale.
Martina, kako je blo na poslovilni žurki? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
16.9.2008 10:02:37   
Martina27
Hej!
Sem že tuki......
Na žurki je bilo super super super...... vsi smo jokali, res tok sentimentalnosti pa še neuser posted image

Kupili so mi darilo za spomin, dobila sem uhane, zapestnico in verižico(belo zlato), pa bon za Limoni v vrednosti 80€! Tok so me presenetli, da vam ne znam povedat in tolk mi je žal da gremuser posted image
No končno res, da se nam je uspelo uskladit in se dobit na pijači, sam jaz ne smem nič sladkegauser posted image

Juhuhu, pa se bomo spoznaleuser posted image

Šibam jaz, moram si uredit duplikat davčne številke, ker sem jo zgubila, pa pojma nimam kam je to treba it?
Kr nekiuser posted image

Se beremo kaj, pa pa!
Aja, Lyra vas vse pozdravlja, še zmer je v bolnici, ima krče tko da bomo videl kako in kaj!

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
16.9.2008 10:12:59   
Anonimen
Super Martinauser posted image
A potem rečemo v četrtek 18.9 ob 17h? ali raje ob 18h?

Neposredna povezava do sporočila: 1067
16.9.2008 11:24:07   
zimbra
Jaz bi raje ob 17.00, če ste za? Torej se dobimo pred Zvezdo, a ne?
Komaj že čakam, da vas spoznam tudi v živo!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
   RE: Poroka 2009
16.9.2008 16:57:09   
lyra*

user posted image user posted image user posted image

Kavica?user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
17.9.2008 12:39:58   
Martina27
Hej, punce.....

Jaz jutri ne morem, namreč včeraj se me klicali iz SKB-ja, da v ponedeljek začnem delat. Jutri še šibam v Mb, k zdravniku, da nesem te izvide.
Meni je žal, ampak kdaj drugič pa resnično pridem.

Kako ste kaj?
Aja, Lyra vse najboljše za tvoj rojstni dan naj ti bo življenje velik srček sreče, in naj ti tvoji mali princeski prinesta neizmerno srečo v materinstvu, kajti šele takrat boš videla, kaj je čar življenjauser posted image Ne zamerit za zamudo, sej veš da sem pozabljivka.user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
17.9.2008 14:16:04   
zimbra
Martina, škoda ker ne moreš priti. Ampak zdravje je seveda prvo. Ti kar lepo do zdravnika, da vidiš kaj je s temi izvidi. Boš videla, da bo vse v redu.
user posted image

Lyra, vse najboljše še iz moje strani. 
user posted image
Želim ti dve zdravi pikici in obilo veselja ob njihovi vzgoji.

Kaj pa zdaj punce glede naše pijačke jutri? A se dobimo brez Martine ali ponovno prestavimo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1071
17.9.2008 14:41:01   
pikovit
Evo punce moje poroka je za mano.Uspelouser posted image Zdej sem pa končno GAuser posted image

Takole imam ogromno stvari,ki jih ne bom rabilauser posted image  in jih bom prodala.Če katero kaj zanima.

Čevlji,matrial za naprsne šopke-kale bele,baloni mašne,podvezice,blazinico za prstan....

Uživajte in lepe priprave vam želim.

(odgovor članu zimbra)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
17.9.2008 15:44:30   
tinč407
hey

Imam eno vprašanje.
Kaj bi blo noro če bi se poročila v istem letu kot fantov bratranec? on se poroči na začetku poletja, midva pa bi se proti koncu poletja.
In tudi kaj narediti ko že imaš vse porihtano v stanovanju in ne rabiš še enega seta krožnikov in pribora in posteljnine....  Kaj lahko na vabilo napišeš?? kako bi lahko sestavila da naj raje dajo denar kot pa stvari ki jih itak ne rabiva?

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
17.9.2008 15:50:13   
majcci
Midva se bova poročila isto leto (2009) kot pa dve sestrični od mojega in en najin kolega. Ni ravno veliko možnosti, da bi se vsak eno leto, bi kar par let minilo user posted image . Midva sva ri določiti datuma gledala na to, da je vsaj mesec do naslednje poroke (če bi bili dve v enem mesecu bi bilo preveč).
Midva tudi že imava opremljeno stanovanje, ter vso potrebno robo. Na vabilo ne bova ničesar pisala glede tega, le ustno bova vsakemu (kateri bo vprašal), da ne rabiva nič, ter malo namignila na denar (ne direkt).

Lyra - tudi od mene vse najboljše in veliko sreče, ljubezni, cartanja s tvojimi punčkama

Martina - a v ponedeljek že začneš delati v novi službi? Hitro mine. So ti pa tvoji bivši sodelavci res lepo darilo poklonili.

Škoda, da se ne morem udeležiti srečanja. Pa drugič.
Uživajte

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
17.9.2008 16:00:36   
tinč407
majcci ste pa naredili žlahti sive lase in prazne denarnice user posted image user posted image user posted image

jaz pa bi na vabilo napisala da naj raje če mislijo kaj pokloniti , poklonijo kakšen evrček. Samo ne veva kako naj to obzirno sporočiva. Ne bi rada da bi bil kdo užaljen.

Če ima kdo kakšno idejo ali pa je katera sama to že napisala ali pa misli, prosim javite. Ne vem kako bi sestavila vabilo

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu majcci)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.