|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
14.9.2008 22:02:46   
glen
birthy,pa pestke da bo Neli čim prej o.k.
Mi smo v sredo meli že napotnico za v bolnico(uroinfekt),pa nam pol hvala bogu ni blo treba it.
Pri nas v Iz bolnišnici,pa plačaš samo za prenočitev 20 eu(starš) ,če želiš pa še hrano pa je 35 ali 40 eu na dan.
Smo bili lani v bolnici,ko je bila operirana žrelnico pa sem morala plačat 40 eu za 2 nočitvi brez hrane(zame)user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
14.9.2008 22:07:41   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: glen

birthy,pa pestke da bo Neli čim prej o.k.
Mi smo v sredo meli že napotnico za v bolnico(uroinfekt),pa nam pol hvala bogu ni blo treba it.
Pri nas v Iz bolnišnici,pa plačaš samo za prenočitev 20 eu(starš) ,če želiš pa še hrano pa je 35 ali 40 eu na dan.
Smo bili lani v bolnici,ko je bila operirana žrelnico pa sem morala plačat 40 eu za 2 nočitvi brez hrane(zame)user posted image

Kooooooook? ej sam ta cena je pa kr mal prehuda!!!! In to verjetno samo za un ležalnik predvidevam al prov za pojstlo?
Jsr pri takih cenah si ne bi mogla privoščit bit pri otrokuuser posted image
Pa če tko pomisliš, da so sestre s tem velik na boljšem ko siti zraven. Nimajo nobenega dela z otrokom. Jst recimo sem mogla Neli previjat včasih tud na 10 minut, previla sem jo v enem dnevu ene 30x ker je ven tekel, ene 15x na dan sem ji mogla hlače preoblečt, futrala sem jo... A si predstavljate da bi to mogle sestre? Ma pomoje k bi na obisk pršla bi bla tamala vsa v dreku in lačna in dehidrirana.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
15.9.2008 8:08:24   
Balonchy

Dobro jutro čvekice...

birdy - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        za Neli!!! Upam, da ste OK!?!?

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 15.9.2008 8:09:08 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
15.9.2008 8:11:25   
cati
Dobro jutrouser posted image

birdy upam da bo z neli vse OKuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
15.9.2008 8:45:20   
Ajvy
Jutro.....

BIrdy...za Neliuser posted image user posted image user posted image user posted image , kaj pa so rekli, da ji je.....

Za nami je katastrofalna noč, bujenje vsakih 15 minut, TArja ima namreč zabasan nosek, pa ni mogla spat...in potem se je zbudila, pa bi ona imela pač mal žurko....ko nisem mogla več vstajat, sem jo preselila v najino pojsteljo, pol veste kolk sem spala.....mi je pa enkrat vmes zaspala v naročju, kar se redko zgosi in sem tak uživala, kako je bila fletkana........

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
15.9.2008 9:06:35   
tanci29
dobro jutro...

jest sm glig pr zajtrku, peštetka mi več ne paše zdej sem na poli salami...user posted image

birdy-želim da boste čimprej ok, pa super da ste vsaj doma...neli pa pošiljam košuser posted image user posted image , da se bo bolje čimprej počutila in da ne bo več bubana.

kaj v izoli maste hotel za bolnico...cene so pa res kar visoke, sploh nisem vedla da se to plača, ta je pa dobra oz. sploh ni.

ajvy-zima se je začela, noski bojo tud začel nagajat, vi ste pa pohiteli...upam da boste danes bolje spali...je pa res ful luštno jih gledat v naročju...men je erik zaspal enkrat na morju ko smo šli na sprehod brez vozička,pa se mi je kar fajn zdel ker to do zdej se ni še nikol zgodil pa pomoje se tud ne bo več, cartat se pa itak ne mara, skos na tleh pa akcija

no lep hladen dan, papa

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
15.9.2008 10:13:47   
Katjusa
Dobro jutro punce......

Kaj jst tle berem sami boščki bolančki...... Naš ma tud zamešenega noska sam je ponočis pal brez problema se je zbudil zdle ob pol 10 in sma v noska dala mal fiziološke (zdej mi že to pusti in se smeji polek) amapk ni nič kej stopilo.... bom mogla čez nekaj časa ponovit......

Lepo se imejte in se beremo kej tekom dneva grema mi2 v hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
15.9.2008 10:29:10   
sunny24
Jutro punce!
Bogi vaši sončki, vsi bubani...No, upam, da se čimprej vsi pozdravijo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Jst sem bla pa zdej na firmi in smo se zmenli tko, da do 22.9. sem na bolniški, pol koristim 2 dni dopusta in grem spet na bolniško, po 25 dneh prekinem bolniško, spet 2 dni dopusta in spet na bolniško...Tko, da drage moje, jst ne bom več delala do konec januarja 2010...Uf, sej bom vse pozabla do takrat! Še dobro, da naredijo obnovitvene tečaje po porodniški, k če ne, bi bla res kriza!

Pol ob 12:30 mam pa pregled! Upam, da mi nardi UZ, k jst bi rada vidla našo pikico! Je nise še od NS...user posted image  Jo sam slišimi, sam sej veste, to ni zadosti, jst bi jo rada še vidla...Ku sem zahtevna!user posted image

Pol si grem pa kupit ene par konatir (spodnih majc), k so mi že vse prekratke in pol mi trebuh vn gleda in mi je ponoči mraz...

Sam ku je mraz danes, ej! Sem si zjutraj ko sem vstala dala gor kar volneno majco, k če ne , bi zmrznla...Še pod tušem mi je bla muka, ko je blo tko mraz...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
15.9.2008 11:08:24   
SALT
Lep pozdravček.
Se vam pridružuje še ena februarčicauser posted image .(pdp 15.2)Vidim,da ste že kar daleč in že nakupujete za malčka,tudi sama ne bom več zdržala (čeprav mi govorijo da prinaša nasrečouser posted image )
Še enkrat lepe pozdravčke februarčiceuser posted image .

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
15.9.2008 11:08:58   
Čebel@
jutro punce!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane otroke in tud za tiste ki niste otroci pa vseeno bolehate!!
mene je učeri zvečer tooookkkk zgaga pekla da sem misnla da me bo pobralo!!sem pa danes čisto brez volje in bi samo spala!!suny bom držala pesti da ti nardijo uz,men ga nazadne ni nardila sam user posted image  sva poslušale........bom pa vidla našo pikico čez 1 mesec(to je še tok delečuser posted image )

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
15.9.2008 11:10:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SALT

Lep pozdravček.
Se vam pridružuje še ena februarčicauser posted image .(pdp 15.2)Vidim,da ste že kar daleč in že nakupujete za malčka,tudi sama ne bom več zdržala (čeprav mi govorijo da prinaša nasrečouser posted image )
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla!!!!jest se ne oziram na to da kao prinaša nesrečo če se ne morem zadržati....pač kupim!!!!

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
15.9.2008 11:12:59   
petrap
Ojla čveke...

Jaz sem danes spet u službi...sam še 100 dni, pa sem doma.user posted image user posted image user posted image Že kar zdaj odštevem. To je seveda, če bo vse normalno in bom delala do božiča, pol pa adijo...

Vidim, da vas kar nekaj matra prehlad, men teče iz nosa, kiham, pa še neki me prebava daje...da ne govorim kako imamo mrzlo v službi... pa saj bo bolje.

Upam, da so se vaši sončki pozdravili in so bolje. Jaz čutim brcike že kar vsak dan in so res vsak dan bol intenzivne...sem tko srečna ko kaj začutim. Me je pa orng začel bolet križ. Komaj vstanem, če predolgo sedim al pa ležim.

Nimam se kaj obleč user posted image . Vse jakne so premajhne, nič ne zapnem...v službo pa tud ne morm hodit vedno v istih cunjah...kaj naj naredim, da pridem čim ceneje čez?user posted image

Lepo čvekajte še naprej...vas je tko lepo brat...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
15.9.2008 11:25:07   
Čebel@
čaw petrap!!nimam pojma kako lahko prišparašuser posted image  vem pa da se  tud za službo full obleč da nam ne zmrznešuser posted image
valda da bo vse uredu in čez manj kot 100 dni boš doma(danes gre že preke koncu a  neuser posted image )

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
15.9.2008 11:37:01   
SALT
Majcy23 imaš prav,nič več me ne ustaviuser posted image .
Ja glede oblačil,je kr nadležno,če imaš službo v kateri moraš biti urejen,oblačila pa" prerasteš"...najbolje je doma v trenerki in debelih nogavicahuser posted image .
Aja...js pa še ne čutim najinega malčka,upam da se kmalu javi(sj je še čas a ne?)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
15.9.2008 11:55:18   
sunny24
iii, nova februarčica! SALT, dobrodošla!!!! Zdej pa lepo čvekaj z nami!

Jst pa nimam zdej kaj delat, pa sem si mal muzike naštimala...upam, da ne padem preveč notr, da ne zamudim ure za it na pregled, k zgubljena sem zadosti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede cunj, mislim, da bomo najcenejše pršle skozi, če ne bomo kupovale ogromne količine cot, pa še teh par hlač bom jst kar v H&M al pa v C&A nabavla. 1 al pa 2 kavbojke, ostalo pa trenirke. Tolk, da bo za problečt. Pa še kak zgorni del trenirke, ostalo pa mam te ta daljše puloverje, k so bli lansko zimo, pa so tudi še letos "v modi".

Nč, se tipkamo še kaj pole! Lep sončen in mrzel dan vam želim! user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
15.9.2008 11:58:07   
Čebel@
salt v katerem tednu pa si?itak da imaš še cajt.......user posted image  različno začnejo brcati......jest sem 18t pa user posted image  že 2 tedna brcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
15.9.2008 12:08:07   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: SALT

Lep pozdravček.

Dobrodošla........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hmmmm če bi jst mal bol z veseljem šivala bi pa mela zdle dela ker vsekakor bi vas to ceneje prišlo kot pa kupovanje v trgovinahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še spoznala bi vas pa premerlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny lep pregled ti želim inda bi videla svojo žabico....

men pa tak paše da se je tak fino shladilo.... sicer zdej nastopajo težave kako florjana oblečt k mene nikol ne zebe in pol pridema dol k babiki in ona vedno reče da mam premalo oblečenegauser posted image user posted image user posted image ja no sej zdej bo znal že povedat če mu je vroče al ga zebe..... sem pa zdle pogladala kaj mamo kej za obut za zimo in mamo 8 parov škornčkov takih in drugačnihuser posted image user posted image user posted image user posted image (vsi velikosti 26) sem že sosedo klicala če rabi kej k ma 9 mesecev starejšo punco in ma sam mal večjo nogico od našega sem mi tolk ne mormo nosit user posted image user posted image user posted image user posted image pa kupit nam ne bo treba sicer so ti nošeni sam so še lepi eni so kot novi tak da verjetno jih niso veliko nosli..... Komaj čakam sneguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
15.9.2008 12:16:36   
Čebel@
katjuša ko bo enkrat že sneg uzunej gremo pa me že počas rodituser posted image user posted image user posted image
a pol v hladilniku ni blo tok mrazuser posted image user posted image user posted image  mene pa skos zebe(sploh v noge in nič kej nimam rada plundre(ki jo prinese sneg!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
15.9.2008 12:22:23   
Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23
katjuša ko bo enkrat že sneg uzunej gremo pa me že počas rodituser posted image user posted image user posted image
a pol v hladilniku ni blo tok mrazuser posted image user posted image user posted image  mene pa skos zebe(sploh v noge in nič kej nimam rada plundre(ki jo prinese sneg!!

pol se pa snega še bolj veselim.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam upam da ko bomo mi šibal v porodnišnico da bodo čiste ceste....  men tud ni všeč vsa ta žlausca po tleh in blato sam ful mi je všeč če je taka taprava zima da pade sneh in ga drži par tednov user posted image user posted image user posted image user posted image se vid da sem zimski otrokuser posted image user posted image user posted image user posted image
sma jedla na oko pečene jajčke pa domač kruhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da je bil bolj k ne topu zajtrk....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
15.9.2008 12:24:16   
Katjusa
Jst sem bla pa zdej na firmi in smo se zmenli tko, da do 22.9. sem na bolniški, pol koristim 2 dni dopusta in grem spet na bolniško, po 25 dneh prekinem bolniško, spet 2 dni dopusta in spet na bolniško...Tko, da drage moje, jst ne bom več delala do konec januarja 2010...Uf, sej bom vse pozabla do takrat! Še dobro, da naredijo obnovitvene tečaje po porodniški, k če ne, bi bla res kriza!

sunny superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa uživaj nosečnostuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
15.9.2008 12:33:17   
orto2
hoj punce

kako ste pridne, jaz pa še kar ne vem kateri voziček bomo kupiliuser posted image
A imate že vse vozičke? Dejte mal povedat katere no, sej za cunjice je še dost časa, mene sploh še ne gane, ker me morijo ti vozički.

Še vedno se odločava med quinny speedy sx, jane slalom pro, high trek bebe confort?????????????????????????????????????????????????????????????????

Please za pomoč vse user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Aja, se mi pa zdi, da je nekaj brcalo par dni nazaj, tko čisto nežnouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
15.9.2008 12:34:59   
Katjusa
orto čestitam za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

se ti da linke teh vozičkov prlimat da nam ni treba iskat al pa sikice?

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
15.9.2008 12:35:16   
Čebel@
to je res je....če se drži sneg in ni takoj plundra!!!midva imava džipa tko da me nič ne skrbi če bodo ceste spucane!!moj bo po moje tok živčen da bi šov tud po cevmu sneguuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
15.9.2008 12:36:27   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

orto čestitam za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

se ti da linke teh vozičkov prlimat da nam ni treba iskat al pa sikice?

se podpišem!!bomo lažje svetovale

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 12:55:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

sindarin

Kaj ima največji vpliv na vašo odločitev o nakupu igrače?

lastne izkušnje z igračo (30%)

najdene informacije prek interneta (7%)

informacije od znancev, prijateljev, staršev (27%)

izgled igrače (18%)

nasvet prodajalke (4%)

drugo (13%)

Število vseh glasov: 151

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!