|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
13.9.2008 19:39:18   
Katjusa
Hej, mi smo mel mal prej večerjo pol sma z dragim kuhinjo pospravla zdej pa dragi kitaro igra in Florjan poje (mal mu ati pomaga) men gre pa kr na jok k mi je to tak lepo, ko uživata..... srečo imam da mam takega moža, ki rad kej zapoje in zaigra in vsak inštrument k dobi v roko iz njega pridejo lepi zvoki... resnično je nadarjen glazbeno in očetovskouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny mi mamo kr pisalno mizo mislim da je višina nekje 75 cm.... pa je men čist vredu velika sem pa nekje tak k ti.... sicer pa ponavadi se previjemo in gremo, križ me nikol polek ne boliuser posted image user posted image user posted image user posted image imamo pa banjico na stojalu in je vse skupi kr dost više (gor sem ga tud previjala ene parkrat) pa men ni blo ravno preveč všeč mi je blo mal previsoko mogoče zato k sem se navadla na nižeuser posted image user posted image user posted image lahko pa vzameš eno punčko in greš v trgovino mal preiskusituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 19:45:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 20:04:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3878
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 20:05:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3879
13.9.2008 20:09:55   
Katjusa
mene ša neki zanima jst sem do sedaj vedno previjala od zadaj torej tako da sem imela dojenčkove nogice pri sebi.... zdej v drugo zaradi pomanjkanja prostra bo to mal teže izvedljivo pa me zanima a katera previja iz strani? se to sploh dauser posted image user posted image user posted image sem vem mal neumno vprašanje sam tud če pogledaš nekatere previjalne k so ožje izdelave so verjetno mišljeje za previjanje iz strani al kakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3880
13.9.2008 20:11:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

....DEJANSKA VIŠINA JE CCA 90CM, (88,5 PRIŠTEJEŠ ŠE+ 1,5CM TOK KOT JE DEBELINA PLOŠČE, KI JE GOR PRIŠRAUFANA...

je moj reku da morm popravt: dejanska višina previjalke je 88,5, in nč ne prištevaš debeline ploščeuser posted image

tvoj je pa picajzl tak k moj včasihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in pol me zaradi par mm ne razume kaj mu govorimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3881
13.9.2008 20:31:47   
sunny24
kolumbo, hvala za tko podrobn opis! Ker mi res ni blo jasno...no, sicer bom pa mal v trgovini sprovala višino...

katjusa, tvoja dva pa mata celo fešto! Lepo to! Sam uno previjanje od strani se meni zdi mal čudno oz nepraktično...user posted image

Kaj kej počnete? Zdej sta pr meni bla mama in tata, smo mal srčka poslušali od naše pikice, zdej pa spet samevam. Pa večerjo sem popapcala...Je kvazi tašča prnesla, tko, da mi ni treba kuhat.

Aja, kaj jst pozabim napisat...že ene par dni čutim našo pikico ko se premika...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
13.9.2008 20:48:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Sam uno previjanje od strani se meni zdi mal čudno oz nepraktično...user posted image

ja men tud to ni jasno zato pa sprašujem če je sploh izvedljivo nisme nikol sprobala
Aja, kaj jst pozabim napisat...že ene par dni čutim našo pikico ko se premika...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak nam lahko to pozabiš povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
13.9.2008 21:00:34   
sunny24
Ja, res sem smotana ko to pozabim napisat! Sam je pa tko, da ponavadi napišem kej na RR, ko lih dobro vstanem pa nimam še vsega zloženega po možganih...
To je pri meni od zmiri, da ko vstanem, ne me tikat nakmanj 1 uro, k itak nevem kaj delam in kaj govorim...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 21:01:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
13.9.2008 21:48:01   
Katjusa
Pomoje je tud bolje da nakak splaniramo previjanje tak k se pošteno previjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa še eno težje vprašanje.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se nam splača kupit zibko? v 1. jo nismo mel zdej se mi je pa lušta k je fino na kolesih in bi jo lahko čez dan mela tud v dnevni..... koliko časa vam je služila je res sam za 3-4mesece???... pojma nimam kaj nej nardim.... jo boste ve mele oz ste jo mele se obnese? v avstriji se dobi komplet s posteljnino in baldahinčkom za okol 150€ se mi ne zdi drago sma za 3 mesece pa je drago....

Jst sem se pa zdle frizerko igrala..... Florjan se je kopal jst sem pa tačas možeka postrigla sicer kr z mašinco sam vseenuser posted image user posted image user posted image user posted image okol ušes sem pa mogla s škarji.... zdej se pa brije in glede na to da že kak teden nisma bla v akciji (sma se mal umirila, ne vem mam občutek da se mu ne dauser posted image , se vleže v posteljo in že zaspiuser posted image user posted image ) ga že voham kako bo pridišal iz kopalnice ga bom kr .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3886
13.9.2008 21:58:04   
sunny24
Katjusa, jst zibke ne bom mela. Je tudi moja mama rekla, da je brezveze, ko jo dejansko rabiš sam par mescou.

Nevem še, kaj bom mela, za ležalnik tudi še nisem neki prov  prepričana, da bi ga mela. Mogoče uno igralno podlogo al kaj je že, ko je na tleh al pa eno stajco sem vidla, ko jo lahko nadstaviš v 3 višine. Pa bi to mela pol v dnevni sobi za čez dan. To je ta stajca  http://www.neckermann.si/artikel/3110817/Lesena-stajica

Kaj bomo pa meli se bomo pa enkrat do konc januarja odločliuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:01:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3888
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:08:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:10:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3890
13.9.2008 22:18:43   
sunny24
Kaj te ležaknike se da dat prov v ležeč položaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3891
13.9.2008 22:29:00   
Katjusa
sunny tale stajca je pa svetovnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sicer mi mamo tisto navadno uporabljali smo jo zelo malo od ene 4 meseca pa do 10 pol je pa shodil pa še to je bil not k sme jst kam letela al perilo obest al na wc.... drugače se je vedno prosto plazil po stanovanju..... sam enkrat sme šla perilo obest in priden nazaj pa je bil bošček čist v steno zrinjej in se je not butal bil je star  nekje 4 mesece in sma se odločla raje za stajco...... ne vem tud v drugo jo bomo uporabljal sam za nujne stvari (jst to ne smatram kot arest, drugo je pr naših sosedih k majo tolk starega k je naš florjan pa je vsaj pred 2 meseceva še bil nonstop v stajici ker se nobenmu ne da z njim ukvarjat in da kej ne "ušpiči" to pa je arest) do kler ne shodi se mi je zdelo smiselno pa še kam se nima vdarit......

imamo pa ležalnik sma ga dobla za poročno darilo.... in je super zadeva in se lahko tud dolgo uporablja mi smo ga uporabljal od 0-1 leta starosti pol smo ga dal pa na posojo je pa fino k se da naklon spreminjat in je res od čist ležečega do sedečega položaja tak da priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image

okol zibke bomo še mal premisli... florjana smo mel kr v postlci in podnevi in ponoči al pa v košari od vozička ki sem jo založla (mehka košara) in lepo na sedežni v dnevni..... sem pa razmišljala o takem vozičku k ma trdo košaro sma za v dnevno in so ful poceni že tam za ene 30€ ga dobiš evo na hitro sem enga našla http://www.bolha.com/oglas2422591/otroski-vozicek-peg-perego pač sam za po stanovanju?
sem tud že možeku enkrat predlagala in se mu ne zdi slaba ideja kaj pa ve mislite? je to vredu?

zdej pa morem it je nekaj pridišalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:35:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3893
13.9.2008 22:35:42   
sunny24
Nama je ta stajca tudi full OK, k dejansko jo lahko maš od začetka pa dokler ne shodi...seveda ne da je bogi otrok not cel ljubi dan, ampak če kaj delaš po stanovanju, drugače pa naj prosto plazi! Sej pomojem jo bova naročila, sam bova še mal počakala...še kak mesec!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:38:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:47:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3896
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:48:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3897
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 22:59:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 23:03:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3899
13.9.2008 23:06:08   
sunny24
kolumbo, fajn to zgleda!

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!