|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
15.9.2008 12:58:16   
Čebel@
kolumbo pocajti se!!!juser posted image  službo sam da se ti pa maj lepo pocajtata!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
15.9.2008 13:00:23   
Čebel@
punce dejte mi še neki povedat.....mal brskam tuki gor in bi rada mela trakec ki bi odšteval do rojstva user posted image  !!grem pod profil in tm k piše da maš lahko trakec moram naredit kaj?samo utipkat eno od unih besed k so v oklepaju ali kej drugega?ker to bi pa res melauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
   [Brisano sporočilo]
15.9.2008 13:02:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3953
15.9.2008 13:06:27   
petrap
Orto midva sva se tud odločala med temi. Pa ker se jaz nism mogla odločit kerga, je moj reku Jane bo. No saj drugače so si pa zelo podobni. Vsak ima kako prednost, vsi majo pa tud pomanjklivosti. Mislim, da katera koli izbira bo na koncu obveljala, bo voziček super.

majchy tlele pr nas je res katastrofalno mraz. Pozimi pa tko kurijo, da moramo bit v kratkih rokavih. user posted image Nikol prou.

Mal razmišljam in vam prav mal  zavidam vsem nosečkam, ki ste doma. user posted image Jaz sem pa s potjo do službe skupaj v službi 10 ur - vsaj. Sam se mi zdi tko nefer če bi bla zdaj doma, ko so me zaposlili sam zato, ker sem noseča, da bom imela mal večje nadomestilo. Pa tud sicer se okej počutim, sam zbadanje v križu je pa že prav neznosno. Kakor sedim ni prav. user posted image Ah sam jamram....sam vam lahko, k vem da me razumete user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
15.9.2008 13:14:13   
Čebel@
petrap glede križa te čisto zastopim......me boli ko ne vem kaj!!baje da nosim user posted image  zadaj-v križu in da me zato boli!!ja jest full uživam ker sem doma-in mi ni žal!!!
še vedno ušan da mi bo katera pomagala nardit  trakec.....full mi je všeč ta ki ga ima petrapuser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
15.9.2008 13:25:41   
orto2
katjuša, kolumbo, pol bomo pa skupi v porodnišniciuser posted image , vsaka na svojem koncu

kdaj pa imata morfologijo? jaz jo imam 3.10. pa že komaj čakam, ker nismo videli bebeta že od nuhalneuser posted image

bom poskusila prilepit slikce od vozičkov

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
15.9.2008 13:28:59   
petrap
http://www.ringaraja.net/ticker.asp

Greš semle...si izbereš tko kot ti narekuje. Potem pa uno kodo (vso, tud oklepaje in vse) kopiraš v svoj profil pod dodaten opis. Tko sem jaz naredila. user posted image Upam, da bo kaj pomagal, drugače pa povej, pa ti še kako pomagam.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
15.9.2008 13:33:51   
petrap
Majchy pa mislim, da če daš kljukico v kvadratek za dodaj k mojemu profilu, to tud že samo naredi. Drugače pa kopiraj še HTML kodo.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
15.9.2008 13:36:36   
orto2
Evo, link za quinny speedy sx
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176994

Link za bebe confort high trek
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174148

Pa še link za jane slalom pro
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/jane-voziCek-slalom-pro/051578420421017692

Itak bom še kupila košaro pa lupinico.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
15.9.2008 13:37:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: orto2

katjuša, kolumbo, pol bomo pa skupi v porodnišniciuser posted image , vsaka na svojem koncu

kdaj pa imata morfologijo? jaz jo imam 3.10. pa že komaj čakam, ker nismo videli bebeta že od nuhalneuser posted image

bom poskusila prilepit slikce od vozičkov

jst mam morfo 25.9 user posted image user posted image user posted image user posted image in tud komi čakam, mogla bi jo met 29 pa so mi jo prestavli ker ni mojga zdravnika in bo 25 delala ena nadomestna zdravnica upam da bo vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

kolumbo prav maš ni vse v denarju najprej ti in tvoja družina pol pa služba..... user posted image user posted image user posted image user posted image jst tud tak razmišljam čeprav mormo bit skromni se imamo tok radi da se nem ni hudo odpovedat kakemu luksuzuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
15.9.2008 13:42:13   
Čebel@
petrap najlepša ti hvala.....mi je uspelo....upam da ne zameiš ker imam isto slikico kot ti(edina mi je bila všeč)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
15.9.2008 13:45:12   
petrap
nč nisem jezna majchy, saj je bila meni tudi najbolj všeč...user posted image user posted image user posted image user posted image ...smo si očitno kar podobne. vidim, da si iz okolice ljubljane, kje pa, če ni skrivnost? user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
15.9.2008 13:45:24   
Katjusa
jst bo vzela tega bb conford, ker gre ležišče čist do ležečega sam če se dobi polek košara, ki paše goruser posted image user posted image user posted image , drugi na vrsti bi bil jane sevede tud s košarouser posted image user posted image user posted image user posted image

so so vsi trije tok podobni da ni kej veliko izbirat vsi ponujajo podobno razlikijejo se najbolj po sedežnem delu kolk se spusti v ležeče...

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
15.9.2008 13:45:51   
Čebel@
orto jest navijam za 2 ali 3user posted image user posted image user posted image  so pa vsi hudi ni kej

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
15.9.2008 13:47:07   
Čebel@
Domžale!sem pa se zatipkala pri trakcu pa se morem spravt popravlatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
15.9.2008 13:51:37   
orto2
super ste punce, zdej sem si tud jaz naštimala trakec

kako ša ga naštimaš v svojo pošto, email, ki ga uporabljaš, da se pojavi na dnu sporočila? tam sam piše kater link je za uporabo, ampak kaj pa narediš  njim?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
15.9.2008 13:53:08   
Čebel@
orto2 bravo za trakecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej bova pa važneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
15.9.2008 14:01:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa
jst bo vzela tega bb conford, ker gre ležišče čist do ležečega sam če se dobi polek košara, ki paše gor

lahko se pa uporabi tud mehka košara glede na to da gre v popolnoma ležeč položaj, ki se jo tud dobi posebej pač mogoče ne od te firme in ne v taki barvi sam vsekakor bolje k brez.... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176958 v dipotu sme jo zadnič vidla v temno modri barvi za 35€ nakaj takega
al pa taka vreča http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177850

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
15.9.2008 14:37:16   
petrap
user posted image user posted image user posted image da vam povem, da sem pravkar gledala tisto kitajsko tabelo o spolu otročka, sam mi še vedno ni nč bolj jasno user posted image user posted image user posted image , zato ker smo po mojem mnenju 1.5. zanosili, kar pomeni fantek, sam lahko smo tud dan prej...kar je pa punčka...tko da... mi ni usojeno, da bi vedla, tko da bom nehala raziskovati. Bomo vidli 5.2..

Sam še 1 urca...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
15.9.2008 15:32:30   
glen
birthy
Dobiš pravo postlo in stane ležišče 20 eu na dan, če je še hrana, pa je 35 ali 40 eu na dan.Da bi imeli kake ležalnike pa nisem nikoli čula v izolski bolnišnici.
Zastonj prenočišče imajo samo matere, katere še dojijo svoje otroke,tako da če maš 3 mes. dojenčka katerega ne dojiš moraš plačat 20 eu da spiš z njim v bolnici.
Mi smo lani poleti plačali 20 eu na dan za spanje zame

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
15.9.2008 16:07:32   
Katjusa
ja znajo rubit v bolnišnicah..... ne vem katera bi pustila svojega dojenčka tam in šla domov četudi ne doji in četudi je njeno finančno stanje katastrofalno.... jst nebi mogla pe če bi bogla bit vse dni brez hrane..... pač n isem dobila mleka in kaj zdej zato sem slabša mama in si ne zaslužim bit ob svojem dojenčku? joj upam da nam nikol ne bo treba v bolnišnico.....
Sej so različne situacije ko nimaš vpliva in mogoče ne moreš ostat ob otroku nisem zato da obsojam sam vsaka mamica če ne drugače si v srčku želi da bi lahko bla s svojim dojenčkom, še bolj pa seveda da ne bo treba nikoli v bolnišnico......

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
15.9.2008 16:51:25   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image     13.10.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image       18.9.
user posted image  15.2. SALT                    (št.user posted image  x. št.user posted image  x)        user posted image        ?
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       10.10. MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     26.9.
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image      8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2 (31)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 56   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 4
user posted image  = 4
user posted image  = 49

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

SALT - DOBRODOŠLA in lepo čvekanje ti želim!!! user posted image
Za seznamček nam pa le napiši katera nosečnost je to, koliko si stara, kdaj imaš naslednji pregled, katerega spola je vaša bebica in kje imaš namen roditi - kraj!?

< Sporočilo je popravil Balonchy -- 15.9.2008 16:52:05 >

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
15.9.2008 18:45:45   
SALT
Da se še malo podrobneje predstavim...To je moja druga nosečnost,prva se je na žalost končala z ssuser posted image (v petem tednu). Sedaj sem zopet nosečka,srečkauser posted image (upam,da bo vse v redu,glede na to da mi že cel teden otrdeva trebušček,bolečine,nagajajo mi vetrovi,pri računalniku ne morem več sedet-moj ugiba,da bi se me naj lotli notranji hemeroidi,dežurni pravi da je normalno,sicer pa jutri pokličem mojo ginekologinjo)Imam pa kmalu tudi pregled 19.09.v Celju.(petek)
Za lažjo predstavo naj povem še,da sem mlada 23let.Skupaj z mojim dragim sva ena neučakana srečkota,ki komaj čakava da pride na svet najin srček,za spol se še pustiva presenetit,če pa si premisliva,vam koj sporočim.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
15.9.2008 18:47:04   
SALT
user posted image Hvala za dobrodošlicouser posted image user posted image .

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
15.9.2008 19:54:45   
tanci29
sem popoldne napisala cel roman pol me je pa vn vrgl...sem se spomnla da je ena enkrat napisala kaj nardit da ne izgubiš teksta pa sem pozabla kako, pa še nisem iskala po vseh straneh za nazaj tko da sem bla kr mal užaljena...
no zdej sem nazaj doma, sva šle iz prjatlco za drugo prjatlco darilčka kupovat ker ma r.d.
nova februarčica SALT čestitkeuser posted image user posted image user posted image , zdej pa v akcijo, z čvekanjem mislm
majchy-midve mava tud isti trakec, pa še ime za punčko mam isti kot ti, zaenkrat, mogoče se do konca še kaj spremeni...

nš lepo se mejte pa pridno čvekajte, danes vam sploh nisem sledila k ste ble tok pridne...lpž

(odgovor članu SALT)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!