|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
14.9.2008 8:47:46   
BrinaS
Jutro,

pri nas je akcija ze od 6:30user posted image

GB, user posted image  za novo hisko. Za Tiannouser posted image

Kanarka, mislim da nisem na udaru pri tej virozi. Se mu vlece ze 14 dni, pa ni se nobenemu drugemu nic. Pa tudi kaksnega lubcka sem vmes dobilauser posted image
Rozika - bolezen poljubljanja - ja je takoj zacel razmisljati, kdaj in s kom?user posted image user posted image user posted image

Debeluska - ne vem ce bos cez 10 let se tako vneta pri pisanju pisem hcerkiuser posted image

Srecanje - kaj pa kaksno vseslovensko, preden zacnemo uvajati nase malcke?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
14.9.2008 8:51:59   
rozika12
Jutro.
Hvala za kavo :)

Tudi včeraj nam ni uspelo priti na bazar, tako da se danes odpravljamo.

BrinaS, sem pokukala na webs. pikapolonice: zelo lepi copatki. Ene žirafice so celo 9 eur. Škoda da so pa na vseh ropotuljice. Morda pa otrokom ravno to paše - gor pa dol copatek, he he he. Jaz imam še kar nekaj štrikanih.
Kako je z možem?
user posted image Kaj pa doma obujete? Mi imamo štoparice. V HM sem kupila 3 pare za žlj EUR. Se ne spomnim, a ni bilo veliko. Niso pa debeli, zdaj bo treba toplejše nabavit.

Srečanje v Kranju, bravo. Kaj pa še v LJ?

Pa pa

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
14.9.2008 9:57:05   
BrinaS
Rozika, na internetni strani Pikapolonice sploh ni teh copatkov gor. So celi usnjeni in brez ropotuljic, tako da si jih bom sla ogledat. Potrebuje nekaj za v vrtec.
Možek - bolje, sej ves ''veliki'' bolnik
Kar napisi kdaj gres v SN, se ti pridruzim ta teden :)

Obutev doma - abs nogavice ali brez, prav dolgo jih ne obdrzi gor. Ima pa se HM debelejse nogavice z usnjenim podplatom se od Maksa in so mi tudi super za hladnejse dni. Copat za doma ne bomo kupovali.

Zdaj greva z Maksom ven

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
14.9.2008 10:01:19   
Oranža
Dobro jutro,

Debeluška bravo za pismo.....user posted image user posted image .
Brina naj se mož čimprej pocajtauser posted image user posted image user posted image
Mamuška tud za vasuser posted image user posted image user posted image
GB super za hiškouser posted image . Boš kej poslikala, men so angleške hišice zakonuser posted image user posted image . Pa za Tiannouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
quote]IZVIRNO SPOROČILO: gruška

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža 
Ta teden bo bojda bolj zanič vreme, se dobimo na kakšen kofetku v KR? Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya, Jooly, Gruška(baje da morš itak po neki pridit).........povejte no, jst sem za.

Pridem, itak, ste mi še tok denarja dolžne user posted image  user posted image ...  

user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

GORENJKE, kaj pa če se zmenimo za TOREK ob 10 uri v Qlandiji?

Men je tud kuluser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Ali je katera ze pogledala v Pikapolonici, kaksni so tam usnjeni copatki za 11 evrov? Na slikci so videti lustni.

kolegica jih je kupila malemu, včeraj, pa pravi da se hitro znuca tisto "usnje".

Glede na to da so samo 11€, nč hudga, če se mal hitrej znuca, dobiš pa 3 za skor tak dnar kt v BC eneuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

Srečanje v Kranju, bravo. Kaj pa še v LJ? 

Sej do Kranja ni tko dalečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS

Srecanje - kaj pa kaksno vseslovensko, preden zacnemo uvajati nase malcke?

Sem zauser posted image user posted image user posted image

Evo sm vse povedalauser posted image user posted image  Pa lepo deževno nedeljo vam želimuser posted image
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
14.9.2008 10:50:11   
barika
Oranža, jaz sem mu kupila shoo shose za 20€, pa niso pol tolk znucani, kot oni iz pikapolonice, pa moj se fura po betonu, pesku, travi... (je pa ono "grobo" usnje, ne to gladko).
v BC pa jaz bolj malo (beri nič) cot ne kupujem, ker so malo nori s cenami. 

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
14.9.2008 11:18:07   
mamuška
http://stores.ebay.ie/Shoes-Zoo_W0QQssPageNameZstrkQ3amefsQ3amesstQQtZkm

Mi smo tlele par bab iz soseske naročile usnjene copatke in so še mehkejši kot uni od Male maše (itak so čiiiiiist spufani!), res ko štumf, samo se ne povijajo okol gležnjev, kot se mu ABS štumfi. Znucani niso po 3 tednih nič, pa tudi oni od Male maše, elk al kwa so, so tudi odlične kvalitete, 5 x oprani, pa ko novi, samo nam že malo majhni. Tud razvojna jih je zanč ful pohvalila. Tole iz Pikapolonice je za nas čist mimo, ker v teh debelih punkeljnih nima noga čist nobenga občutka in opore, glede na nekej podobnega iz HM se noga not kopa od švica, ker je material umeten, hkrati pa so noge ves čas mrzle. Je pa fensi, to pauser posted image V glavnem za otročka, ki hodi, nepriporočljivo in kot obutev neuporabno, edino za šminkirat. Aja, par nas je prišel med 8 in 9 eur, s carino vred, ker smo nekaj zabluzile pr naročiluuser posted image .  Če naročiš, 2-3 pare, pošljejo v kuverti in ni nobenega sranja.  Meni je nazadnje dohtarca rekla, ko sem jo spraševala, kaj za zimo kupit, predvsem za ven: kupte neki mehkega, ni treba da 50 eur stane, magari v Scarpi, ker tak otrok čeveljčkov nima več kot eno uro skupi na nogah in ne zdržijo niti cel mesec,tako da je škoda ful dnarja metat za vsak par posebej. Važno ej, damu niso ful preveliki ali pol premajhni-je treba večkrat preverit. Za doma pa taki copatki kot jih imamo, menda da težko kaj boljšega priporoči. Tko da mu zdaj brez slabe vesti obuje za ven Richterjeve čevlje, doma pa v teh usnjenih štumfih guza.

Grem južno kuhat. K sem včer dala azitromicin na svojo roko, ker je tok kašljal, da ni blo za žvet. Kar poje mu v pljučih in jamral je, da ga ful boli. 3 doze mu bom dala (ga mam zmer na zalogi, k sreči!), pol bomo pa vidli. Noč je minila dokaj mirno, dons mu pa z baby vacom (6-letniku!!!) strjene rumeno-rjave svaljke iz nosu vlačim. PODN!

< Sporočilo je popravil mamuška -- 14.9.2008 11:20:20 >

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
14.9.2008 13:43:41   
Oranža

Oranža, jaz sem mu kupila shoo shose za 20€, pa niso pol tolk znucani, kot oni iz pikapolonice, pa moj se fura po betonu, pesku, travi... (je pa ono "grobo" usnje, ne to gladko).
v BC pa jaz bolj malo (beri nič) cot ne kupujem, ker so malo nori s cenami. 

Sej nisem nč slabega mislila samo rekla sem da še zmer boljš kot pa 30€ dat, ker se mi zdi da jih čist preplačaš, sicer sem pa jst jih kupila pri SnuggleFeet-u(tko kt Manca), in sem za dvoje odštela s poštnino vred 17 funtov, kar znese okoli 22€. Prišle so pa v 4 dneh, s tem da je bil vmes vikend!!user posted image user posted image

Mamuška a pr nas se teli Rihtarjevi al kako že čeveljci tud dobijo?Al samo v Avstriji? V kater štacun pa? Sicer pa jst jiv v Scarpi kljub priporočilu tvoje zdravnice ne bi kupila, ker takoooo zeloo smrdijo, da že na daleč veš da so en klump, niso dost bolj od HM in podobnih, je pa tko da pr nas že težko dobiš kej vsaj dokaj kvalitetnega za manj kot 30€.
Držim pesti da se D poštimauser posted image user posted image user posted image .

Zdej pa šibam jest, sem dons naredila kumarično juhco, tortilje in solatko.....njami

Ajd čau pa dober tek šđe ostalim

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
14.9.2008 15:07:36   
barika
Oranža, jaz tud neuser posted image
a poveš prosim recept za vaše današnje kosilouser posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
14.9.2008 15:36:13   
Oranža

Seveda:

Kumarična juha: kumare(brez semen) narežeš na kocke, zaliješ z vodo, jst dodam še eno kocko zamrznjene zelenjavne jušne osnove, mlce soli in popra in malček majarončka. To skuhaš, potem pa dodam k. smetano(po želji - lahko več lahko manj, odvisno od okusa) in s paličnim penasto zmiksam. Zraven pa počene kruhove kocke. Isto naredim bučno juho, samo da zraven dam še popražene bučne semena.

Tortilje: tortilje kupim. Nadev: načeloma pospravim hladilnik - recimo, paradižnik(lahko tudi pelati), paprika, koruza, fižol, korenje, bučke, lahko dodaš tud kak košček perutnine, al pa recimo tuno ....v glavnem improviziram....torej spackam omakco, na konci dodam žličko ali 2 k. smetane. Potem pa to nadevam v tortilje in jih zavijem kot palačinko, dam v ponev(spodaj pod tortilje naražem paradižnik na koleščke, da se ne primejo na ponev) in čez naribam sir. Dam v pečico da se sir stopi in njami......

Dober tek!

(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
14.9.2008 15:37:24   
Oranža

Seveda:

Kumarična juha: kumare(brez semen) narežeš na kocke, zaliješ z vodo, jst dodam še eno kocko zamrznjene zelenjavne jušne osnove, mlce soli in popra in malček majarončka. To skuhaš, potem pa dodam k. smetano(po želji - lahko več lahko manj, odvisno od okusa) in s paličnim penasto zmiksam. Zraven pa pečene kruhove kocke. Isto naredim bučno juho, samo da zraven dam še popražene bučne semena.

Tortilje: tortilje kupim. Nadev: načeloma pospravim hladilnik - recimo, paradižnik(lahko tudi pelati), paprika, koruza, fižol, korenje, bučke, lahko dodaš tud kak košček perutnine, al pa recimo tuno ....v glavnem improviziram....torej spackam omakco, na konci dodam žličko ali 2 k. smetane. Potem pa to nadevam v tortilje in jih zavijem kot palačinko, dam v ponev(spodaj pod tortilje naražem paradižnik na koleščke, da se ne primejo na ponev) in čez naribam sir. Dam v pečico da se sir stopi in njami......

Dober tek!

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
14.9.2008 15:38:06   
Oranža
Ah ga sračkam, se opravičujem.....

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
14.9.2008 15:47:48   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

BrinaS, sem pokukala na webs. pikapolonice: zelo lepi copatki. Ene žirafice so celo 9 eur. Škoda da so pa na vseh ropotuljice. Morda pa otrokom ravno to paše - gor pa dol copatek, he he he. Jaz imam še kar nekaj štrikanih. 

user posted image  kaksne ropotuljice?? Govorimo o teh ki so trenutno v reklami...
No midva sva jih tud kupla in morm rect, da so men cist ok! Ne vem no, tud s temi iz Deichmanna sem full zadovoljna in ne vidim nobene potrebe da bi dala za take copatke 25€.

aha berem na prej pa ste tud to ze razcistle...user posted image

Jaz sem takoj za kaksno VSESLOVENSKO srecanje, sploh ce bi bil kje v CELJU k vas skoz vabim user posted image

pr nas je dez, dez in se enkrat dez user posted image  tko da vsem posiljam en veelik

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
14.9.2008 15:50:48   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

jaz bom šla definitivno pogledat copatke v Pikapoko. Glede na to, da oni prodajajo firmo Playshoes so pomoje copatki od te firme. Mi ene že imamo (drugačen model) in so dost fajn. So bile pa glih tako 10 evr.

tintin mas kr prav! Tile copatki so:
user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
14.9.2008 17:04:42   
mamuška
Jst sem očitno za luno, ker sme jst tud gledala tiste z ropotuljcamiuser posted image user posted image

Tole je fajn videt, upam, da so res usnjeni in ne kako umetno usnje. Res ni nobene potrebe dajat po 30 in 40 eur za neki robeez, nekaj na to foro je čist isti cucek, važno, da je mehko in da nogo varuje. Kaj je pa na podplatu?

Richterja so včasih imeli v Humanicu, če ga imajo še, pa po pravici ne vem, ke rga sploh še nisem iskalauser posted image V A sem srečala Richterja in ga pograbla, ker ga poznam že od prej.  Uno s  Scarpo je blo mišljeno ironično-v smisli, da ni treba bankrotirat za en par čevljev in da ni tok bistvena znamka, kot to, kako je čeveljček narejen-, čeprav je K imel dvoje sandale od tam (neki pami al kaj je že znamka), pa so čist dobro opravile svojo nalogo, npr. bolje kot Cicibanovi za 4 x več denarjauser posted image

Lena sem ko gnoj user posted image user posted image , D vlačim iz nosu čist zašušene mačkeuser posted image , K pa rumen gnoj. Sama sem reklama za Golnik na 2 nogah user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
14.9.2008 19:20:11   
naraščaj
Dan al dobr večer,

sem lena ko sam user posted image . Nč nisem nardila čez cel vikend user posted image  tko, da me vse čaka za med tednom. V štacuno hodim že cel teden po fotr pa mi še ni ratal prit, tko, da sprot nabavlam, kar nucam user posted image user posted image

Tile copatki so tut men všeč, sam sem kake 14 dni nazaj probvala podobne v pikapolonci in so ji ble prevlke tiste tamicane user posted image . Bo treba it probat. Saj res kaj pa za zimo, kakšne tople bo treba nabavt. Kak predlog??? Maumška

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Jaz sem takoj za kaksno VSESLOVENSKO srecanje, sploh ce bi bil kje v CELJU k vas skoz vabim user posted image  

Tut jst

Vglavnem grem se stušat pa tamalo pol pa , hm sej ne vem če neb šla raj kr spat, ker čakam user posted image  pa je ni in ni  mene pa zvija že tri dni. A so pol ta rdeče po porodu točne, oz redne al se še kej uravnava. Kok je s stem? Ker pred user posted image  sem mela celo štalo s tem (neredne,.....).

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
14.9.2008 20:24:37   
mklks
ojla!

kako ste? danes je bil en tak deževen dan, ko bi sam spala....
oranža...vidim, da ste imeli ful dobro kosilo...morm tud jst probat, še posebej juho:)

glede copatk bom šla pa tud jst pogledat v pikapolonico, bo tudi ema rabila nekaj toplega...glede nato kako ga vreme sračka kar kmal:):)

kaj pa boste obule če bo ful mraz pa tisti otroci če še ne bodo hodili??

ema že spi, danes je bila že skoraj čisto v redu sam držala se me je kot klop, ne vem ali je to samo obdobje al pa posledica bolezni....navadla se je, da skos hodi počivat, na tla kjer se igra, se ji dala tak otroški povšterček in tja se lepo vleže in malo mirujeuser posted image

a ste za kako srečanje npr. v ljubljani, da bi se ga udeležile še me z emo?? ker nama je celje ful predaleč:)

nič, grem kar spat ker se komi vlačim  okrog......user posted image user posted image user posted image

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
14.9.2008 21:22:22   
Nana Liza
Naša ta velika mora gledat risanko pred spanjem, tako da ne pridem do TV in attnp oddaje. Hmm. Da se potolažim,  bom še tu mal napisala.

Glede copatk, sem naročila ene preko tiste spletne strani na mama.  So čist ok. Imamo ene take, kot je link prilepila mamuška.Zadnji teden že kar dobro hodi ob opori. Predvsem sedaj, ko imamo tistega poganjavčka iz Leclerca, je čist navdušen. Vmes ko rine poganjavčka, pa kaj pomaha, zapleše, se smeje ali pa kaj pametnega reče. user posted image   Vglavnem ful je smešen. En mali uživač.

Glede ta rdeče pa, jest sem imela po prvem porodu po 11. mesecih kar redne in na začetku ful močne. user posted image Zdej pa ne vem še, ker je na srečo tudi še nimam. user posted image

Srečanje - sem čist za. Če bo v Lj zagotovo pridem, za druge destinacije pa ne vem, ker imam vsak dan tolk logistike za vrtec.

Brinas - upam, da s tvojim možekom ne bo tako hudo in čimprej okreva. Za vse vas user posted image .

Nisem še sporočila naše najnovejše mere: 9m - 9635g, 73cm, 7 zobkov - čista sredina user posted image (Ajtak )

Jemo in pijemo vse razen beljaka in močnih začimb. Prav fajn že pobira majhne dele kruhka, sira ali sadja z rokico.user posted image

Čistilo - imam kar nekaj Elinih majčk popacanih z enimi temperkami, ki sploh ne grejo dol madeži. Ima katera kakšno idejo? Vanish, amway ne zaleže.

Ga. Žirafa - Kako se po ta novem pišeš? user posted image Hecam se.

Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 14.9.2008 21:23:16 >

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
14.9.2008 21:25:31   
manca

A sploh se katera uporablja slincek? Se mi zdi, da nobenega user posted image  ne vidim vec s slinckom, Tjas se pa tako slini, da ce nima dude v ustih je v dveh minutah do popka premocen... tko da mi ze eno rundo slinckov stran mecemo (jezki za zapet so fuc) in nove nabavljamo...

Mi jih še vedno uporabljamo za vsak dan in to ga ima gor od jutra do večera...ko je na vrsti hranjenje pa dobi gor še en slinček, ki ima še rokava.

Ta teden bo bojda bolj zanič vreme, se dobimo na kakšen kofetku v KR? Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya, Jooly, Gruška(baje da morš itak po neki pridit).........povejte no, jst sem za.

Midve sva zauser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
14.9.2008 21:32:11   
levčica
Ojla!

Ja točn tko k je Jooly napisala je treba delat, da js kej opazimuser posted image , pa nimam dioptrije (vsaj mislimuser posted image )

No včeraj sem šla v A po trgovinah za kuhne (mam že zbrano, sam ponudbe zbiram), pa misnla sm v Ikeo pogledat, kaj tam dobim, ampak sm misnla da je odprt do 21ihuser posted image pa sm prepozn pršla, pol sm mogla pa skor tečt čez trgovino, da sm vsaj par malenkosti nabavla.

No ampak predračun za kuhno je pa tam 1000€ nižji kot pri nas!!! Morm še v Mursko soboto poslat za predračun, ker so tam menda tut dobre cene! Dajica mal okol poglej za tvojo kuhno!

Dons smo pa mislil it na primorsko na obisk, pa smo se v Harveyu ustavil in "nabavl" (dal aro) aparate za kuhno (pol sm pa mal po netu čekirala pa smo dobre cene dobiluser posted image ) in smo se tok zadžal, da je izlet odpadel. Pa drugičuser posted image

Slinčki: naš je tut tok polival prej da se jih zdej močno izogibam, ma jih za hranjenje (enga "plastičnega), al pa podloženga če kej ful grize, ko se peleva v vozičku in se slini (ampak to je redko)

Copatki: doma debele nogavičke s štoparji (CA, od HM so pretanki in mrzli, pa še štoparčki so slabši), ma pa tut HM nogavičke z usnejnim podplatom, sam mu drsijo, k še ne obvlada ful vstajanja, tko da CA nogavičke so zakon!

hmmm o čem ste še debatirale, se ne spomnimuser posted image

Ker pa danes moj malček praznuje 10 mesecev (žeeeeeeuser posted image ), vas častiva suser posted image , drgačne mami žal ne zna spečtuser posted image

Vsem malim in velikim bolančkom user posted image user posted image user posted image , zdej bo pa itak vreme tako, da jih (nas) bo še več (bolančkov mislim).

pa lep večer še naprej!!!

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
14.9.2008 21:34:54   
levčica
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Čistilo - imam kar nekaj Elinih majčk popacanih z enimi temperkami, ki sploh ne grejo dol madeži. Ima katera kakšno idejo? Vanish, amway ne zaleže.

Kaj pa belilo, če ne drgač direkt na madež pa v pralni stroj?

Če ne moreš pomagati, pa vsaj nagajaj! Važno je sodelovati!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
14.9.2008 21:54:49   
ajtak
Samo na hitro k sem ze cist zaspana...

Pr nas je tak mraz, da je mel Tjas danes ze prvic strample oblecene user posted image (za vn seveda).
Grem spat k morm zgodi vstat, se grem v Hoferja grebst za trenirke user posted image .

Lahko noc

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu levčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
14.9.2008 22:06:09   
ajtak
NAŠI LEVČKI
user posted image
01.10.2007
MURENČEK rd. 28.11.81
Staš
01.10.07- 2040 g 44 cm
1m 1t.- 3350 g 51 cm
3.m 1t.- 5200 g 59 cm
5.m.- 6300 g 65 cm

7.10.2007
MAMUŠKA rd. 18.08.71
Dominik               6× user posted image
07.10.07 2670 g 50 cm
6.t.- 4100 g 57 cm
3.m- 5715 g 62 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6.m.- 7100 g 71 cm
8.m.- 8500 g 73 cm

16.10.2007
ZIRAFA76     rd:07.09.76
Izabela                 2×user posted image
16.10.07- 2450 g 47 cm
1.m.- 3800 g 50 cm
2.m.- 4470 g 55 cm
3.m.- 5080 g 59 cm
4.m.- 6080 g 64 cm
5.m.- 6990 g 67 cm
6.m.- 8100 g 72 cm
9.m.- 9000 g 76 cm

user posted image
24.10.2007
LAUBICA rd. 20.01.72
Timon                  7× user posted image
Rojstvo- 3640 g 52.5 cm
1.m.- 4725 g 55 cm
2.m.- 5770 g 57 cm
3.m.- 7040 g 63.5 cm
4.m.- 7700 g 64.5 cm
5.m.- 8170 g 66 cm
6.m.- 8520 g 67 cm
7.m.- 9000 g 70,5 cm
8.m.- 9100 g 71,5 cm
9.m.- 9215 g 72,5 cm 
10.m.- 9500 g 76 cm

27.10.2007
SLIVA10 rd. 25.11.75
Anže                      user posted image
27.10.07- 2910 g 50 cm
1m.- 4820 g 52 cm
3m.- 7250 g 60 cm
4.5m.- 8540 g 63 cm
5m.- 8890 g 65 cm
7.m.- 10380 g 70 cm
10.m.- 10900 g 76 cm

28.10.2007
MARTITA rd. 20.9.78
Maja                  8× user posted image
28.10.07- 3530 g 53 cm
1.m.- 3920 g 54,5 cm
2.m.- 4810 g 58 cm
3.m.- 5430 g 60,5 cm
4.m.- 6100 g 64 cm

29.10.2007
TABI  rd. 19.4.78
Nika                 8×user posted image
29.10.07- 3700 g 52 cm
1.m.- 4500 g 55 cm
3.m.- 5780 g 58 cm
4,5.m.- 6280 g 63 cm
7.m.- 7200 g 70 cm
9.m.- 7700 g 72 cm

30.10.2007
GRUŠKA rd. 06.09.75
Taja                  2×user posted image
30.10.07- 3570 g 50 cm
1.m.- 4510 g 53,5cm
2.m.- 5510 g 56,5cm
3.m.- 5820 g 59,5cm
4,5.m.- 6130 g 62 cm
6.m.- 6820 g 63 cm
9.m.- 7780 g 69 cm 

SONI rd. 25.8.1976
Lan                    4×  user posted image
30.10.07- 2650 g 47 cm
1.m.- 3800 g
2.m.- 5270 g
3.m.- 6500 g 61,5 cm
4.m(26.2.)- 7130 g 62 cm
4,5.m.- 7400 g 64 cm
6.m.- 8100 g 68 cm
9.m.- 9300 g 72 cm

Patricija            2× user posted image
30.10.07- 2350 g 47 cm
1.m.- 3165 g
2,m.- 4120 g
3,m.- 5450 g 59,5 cm
4,m.- 5900 g 60 cm
4,5.m.- 6150 g 62 cm
6.m.- 6700 g 65 cm
9.m.- 8000 g 69 cm

ANIT28
Urban
30.10.07 3390 g 51 cm
2.m.- 5370 g 60 cm
3.m.- 6350 g 63 cm
4,5. m.- 7150 g 65,5 cm
6.m.-7630 g 69 cm
10.m.- 9100 g 74 cm

1.11.2007
JOOLY rd. 20.04.1978
Kim               8× user posted image
01.11.07 2690 g 48 cm
1.m.- 3700 g 52 cm
3.m.- 5450 g 62 cm
4,5.m.- 6250 g 63 cm
7.m.- 7450 g 68 cm
10.m.- 8750 g 74 cm

4.11.2007
BABUKA
Taja                  2× user posted image  
rojstvo- 3500 g 52 cm
1.m.- 4380 g 52,5 cm
2.m.- 5000 g 60 cm
3.m.- 6000 g 60,8 cm
4.m.- 6200 g 61 cm
5.m.- 6840 g 65 cm
6.m.- 7220 g 65,6 cm
9.m.- 8200 g 70,2 cm

5.11.2007
MMAJAA rd. 17.10.78
Žan Luka          2× user posted image
5.11.07- 3430 g 51 cm
1.m.- 4490 g 54 cm
2.m.- 5530 g 58 cm
3.m.- 6280 g 60 cm
4.m.- 6780 g 64,5 cm
6.m.- 7540 g 68 cm

6.11.2007
TANAYYA29 rd. 30.12.78
Taj Tristan              3× user posted image
06.11.07- 3130 g 49 cm
1.m.- 4160 g 54,5 cm
2.m.- 5260 g 58 cm
3.m.- 5650 g 61,5 cm
4.m.- 6280 g 63,5 cm
4,5m.- 6550 g 65 cm
6.m.- 7300 g 68 cm
9.m.- 8200 g 74,5 cm

MOJVAL rd.30.06.75
Neža                 2× user posted image
06.11.07- 3580 g 53 cm
1.m.- 4630 g 57 cm
2.m.- 5100 g 60 cm
3.5 m.- 5620 g 62 cm
4.5 m.- 5920 g 64 cm
6.m.- 6240 g 66 cm
9.m.- 8260 g 72 cm

8.11.2007
TINTIN rd. 22.07.80
Vasja                4× user posted image
8.11.07 4200 g 54 cm
6 t.- 5270 g 59 cm
3 m.- 6780 g 66 cm
4m.- 7700 g cca.69 cmD
4,5m.- 7300 g 69,5 cm
6.m.- 7995 g  71,5 cm
10.m.- 10000g 78 cm

PAVLYNA
Larisa                  2×user posted image
8.11.07- 3280 g 52cm
1. m.- 3930 g 54cm
2.m.- 4910 g 58cm
3.m.- 6110 g 62cm
4.m.- 6630 g 64cm
5.m.-7150 g 66 cm
6.m.- 7600 g 68 cm

9.11.2007
KESI
Tian
9.11.07- 2900 g 52 cm
1.m.- 4000 g 53 cm
2.m.- 5770 g 56 cm
3.m.- 7400 g 61 cm
4.m.- 8140 g 65 cm

ILIJE
Ajda                  6×user posted image
9.11.07- 3475 g, 54 cm
1.m.- 4340 g, 52 cm
2.m.- 4800 g, 57,5 cm
3.m.- 5800 g, 58,5 cm
6.m.- 7150 g, 62 cm
9.m.- 8220 g, 68 cm

10.11.2007
POTEPINKA rd. 29.9.74
Mark                     6× user posted image
10.11.07 -3140 g 50 cm
1.m.- 4510 g 57 cm
2.m.- 5600 g 58 cm
3.m.- 7150 g 66 cm
5.m.2.t.- 9600 g 71 cm 
7.m.- 11100 g 74 cm
9.m.2.t..- 12300 g 79 cm

11.11.2007
KIMI6 rd. 19.08.78
Enej
11.11.07- 3250 g 52 cm
1.m.- 5350 g 52 cm
3.m.- 5300 g 57 cm

MISHIKA
Vid                       8× user posted image
11.11.07- 2790 g 49 cm
1.m.- 3860 g 51 cm
2.m.- 5120 g 54 cm
3.m.- 6390 g 58 cm
6.m.- 8300 g 68 cm
8.m.- 9060 g 71,5 cm
9.m.- 10060 g 73,5 cm

12.11.2007
TJULENJČEK
Maksim              2×  user posted image
12.11.07-  3560 g 53 cm
1.m.- 4640 g 56 cm
3.m.- 6950 g 62 cm
6.m.- 8810 g 70 cm

14.11.2007
LEVČICA  rd.  24.7.72
Matic                  5× user posted image
14.11.07- 3440 g    52 cm
1.m.- 4370 g 54 cm
3.m.- 6630 g 61 cm
4.m.- 7230 g 64,5 cm
6.m.- 7500 g 66,5 cm
9.m.- 8970 g 73 cm

16.11.2007
MANCA rd. 05.02.1982
Maja                 2× user posted image
16.11.07- 3590 g 54 cm
5 t.- 5115 g 56 cm
2.m.8d.- 6270 g 60 cm
3.m.12d.- 7140 g 65 cm
4.m.3,5t.- 8140 g 67,5 cm
6,5.m.- 8900 g 70 cm
9,5.m.- 10320 g 75,5 cm

KANARKA
Sara                    4× user posted image
16.11.07- 2705 g 47 cm
1.m.- 3400 g 53 cm
2.m.- 4975 g 56 cm
4.m.- 6700 g 63 cm
6.m.- 8400 g 66,5 cm
9.m.- 8950 g 69 cm

MARINCI rd. 30.10.81
Jan                      2×user posted image
16.11.07- 3110 g 49 cm
1. m.- 4580 g 54,5 cm
2. m.- 6030 g 59 cm
3. m.- 6850 g 62,5 cm
4,5m.- 7800 g 65 cm
5.m.- 8260 g  ?
6,5.m.- 9100 g 71 cm
9.m.- 10330 g 75,5 cm

17.11.2007
AJTAK rd. 22.03.83
Tjaš                2× user posted image
17.11.07- 4280 g 55 cm
1,5m.- 5900 g 59 cm
3.m.- 7650 g 65,5 cm
4.m.- 8300 g ?
5.m.- 9000 g ?
6.m.- 9700 g 72 cm
9.m.- 12100 g 80 cm

MAMA11 rd. 24.6.75
Tamara            7×  user posted image
17.11.07- 3870 g 55 cm
3.t.- 4200 g 55 cm
2.5m.- 5025 g 59 cm
4.m.- 6190 g 63 cm
5.m.-  7155 g 65 cm
6,5.m.- 7990 g 67 cm
7.m.- 8400 g
9.m.- 9180 g 73 cm

18.11.2007
ŠPELKA
Kaja
18.11.07- 3500 g 53 cm
1.m.- 3950 g 54 cm
3.m.- 5400 g 60 cm
4,5.m.- 6860 g 65,5 cm
6.m.- 7860 g 70 cm

20.11.2007
BARIKA 24.10.84
Martin          6×  user posted image
20.11.07- 3905 g 51 cm
1.m.- 5290 g 58,5 cm
2.m.- 6730 g 61,5 cm
3.m.- 8100 g 66 cm
5.m.- 9000 g 70 cm
6,5.m.- 10100g 74 cm
9.m.- 11400 g 75,5 cm

22.11.2007
NANA LIZA rd. 26.5.76
Tevž                 7× user posted image
22.11.07- 2940 g 50 cm
1.m.- 4965 g 56 cm
2.m.- 6220 g 58,5 cm
3,5.m.- 7330 g 62 cm
4.m. - 7535 g 64 cm
5,5.m.- 8350 g 68 cm 
9.m.- 9635 g 73 cm

MKLKS
Ema                   2×user posted image
22.11.07- 3590 g 54 cm
1.m.- 4550 g 57 cm
2.m.- 5570 g 61 cm
3.m.- 6060 g 64 cm
4.m.- 7460 g 69 cm
6.m.- 8130 g 71 cm
9,5m.- 9970 kg 80 cm

user posted image
23.11.2007
NARAŠČAJ rd. 26.5.80
Taja                  5× user posted image
23.11.07 3670 g 51cm 
1.m.- 3830 g 57,5 cm
2.m.- 5500 g 60 cm D
3.m.- 6000 g 62 cm D
3,5.m.- 6250 g 62,5 cm
4.m.- 6700 g 65 cmD
5.m.-7100 g 67 cm
6.m.- 7500 g 68 cm
9.m.- 8660 g 71,5 cm

ALEKS28   rd. 14.01.79
Staš                  6×user posted image
23.11.07- 3240 g 49 cm 
1,5m- 4500g 55 cm
2.m.- 5000 g 59 cm
3,5.m.- 5730g 62 cm
5.m.-6350 ?

6,5.m.- 6930 g 67 cm
9.m.- 7800 g 71 cm

24.11.2007
ROZIKA12     rd. 12.08.71
Neža                       2× user posted image
24.11.07- 3480 g 53 cm
1.m.- 4200 g 53'5 cm
2.m.- 4900 g 56 cm
3.m.- 5470 g 59 cm
4.m.- 5740 g 62 cm
4.m.1t.- 6060 g 62'5 cm
5,5.m.- 6500 g 65 cm
7.m.- 7060 g 69 cm
9.m.- 7550 g 70 cm

26.11.2007
DEBELUŠKA rd. 25.09.76
Erna               4× user posted image
26.11.07- 3810 g 54 cm
1,5.m.- 5350 g 56 cm
2,5.m.- 7200 g 61,5 cm
5.m.- 9170 g 66,5 cm
6,5.m.- 10190 g 70 cm

SONCHEK rd. 01.10.77
Neli                   2× user posted image
26.11.07 3070 g 50 cm
1,5 m.- 3920 g 54,3 cm
2.m.- 4535 g 57 cm
3.m.- 5250 g 59,5 cm
4,5m.-6000g 63,5 cm
6.m.- 6600g 67 cm

28.11.2007
NICOLINA rd. 14.01.76
Tin                 2×user posted image
Rojstvo- 3250g 53 cm
1.m.- 4650g 56 cm
2.m.- 5650g 61 cm
3.m.- 6300g 63 cm
4.m.- 7300g 68,5 cm
6.m.-  8500 g 72 cm
9.m.- 9500 g 76 cm

SCUBADIVER rd. 4.9.75
Lana              4× user posted image
28.11.07- 3350 g 51 cm
1.m.- 4980 g 55 cm
2.m.- 6660 g 58 cm
3.m.- 7840 g 61 cm
4,5.m.- 8720 g 66 cm
6.m.- 9940 g 68 cm
9.m.- 10950 g 74 cm

GB
Tianna           4× user posted image
28.11.07- 4280 g cca 55cm
1.m.- 5100 g 58 cm
2.m.- 5560 g 61 cm
3.m.- 5750 g 63 cm
4.m.- 5850 g 66 cm

1.12.2007
BRINAS rd. 21.02.71
Tina                 5× user posted image
01.12.07- 3950 g 54 cm
1.m.- 4800 g 57 cm
2.m.- 5180 g 59 cm
3.m.- 5700 g 61 cm
5.m.- 6700 g 65 cm
6,5.m.- 7100 g 67 cm
9.m.- 7900 g 70 cm

3.12.2007
DAJICA rd. 09.07.78
Kaja                2× user posted image
03.12.07- 3210 g 51 cm
1.m.- 4125 g 56 cm
3.m.- 5290 g 61.5 cm
4.m.- 5780 g 63 cm
5.m.- 6040 g 65,5 cm 
6,5.m.- 6500 g 67,5 cm
9.m.- 7400 g 72 cm

8.12.2007
ORANŽA rd. 11.03.76
Timon                  2×user posted image
08.12.07-3720 g 52 cm
1.m.- 4815 g 57 cm
3.m.- 6020 g 61,5 cm
4.5.m.- 6690g 64 cm 
6.m.- 7020 g 68 cm
9.m.- 7530 g 71 cm

22× user posted image       22×user posted image

Vsako dete prinaša sporočilo,
da Bog še ni obupal nad človekom.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
14.9.2008 22:20:06   
Ilije

Samo na hitro k sem ze cist zaspana...

Pr nas je tak mraz, da je mel Tjas danes ze prvic strample oblecene user posted image (za vn seveda).
Grem spat k morm zgodi vstat, se grem v Hoferja grebst za trenirke user posted image .

Lahko noc

Boš dala še za mene kakšno na stran, ker nam ne verjamem da bo zneslo pridit v CE pred devetouser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
15.9.2008 8:33:10   
Oranža
Dobro jutro,

A trenerke da imajo dons, pol pa šibam.......user posted image user posted image user posted image user posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

[/quote]

Jst bi kr v čistilnico nesla, ker če boš doma uporabljala kakšna huda sredstva(belili npr.) lahko uničiš cunje.

(Pablo Casals)

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
15.9.2008 8:38:45   
mama11
Dobro jutro, dober dan

user posted image

Sploh ne morem verjeti, da sem prva, to se pa že lep čas ni zgodilo. Naša pupa še spi in če se v pol ure ne zbudi, grem gledat, če diha. Včeraj smo šli pozno popoldne na slabo uro dolg sprehod z nahrbtnikom (vam raje ne naštejem, kaj vse je imela oblečeno, ker bi porabila naslednje 3 minute) in očitno jo je dotolklo. Pri nas je nočno spanje dobrih 10 ur, zdaj pa vleče že enajsto proti koncu.

Sem bila v soboto na bazarju in sem odšla ful slabe volje, ker sem 2x preletala vse hale, pa mi ni uspelo najti tistih deklet, ki naj bi delila RR vrečke. Mah, ja, imam pa čtiva za naslednja dva tedna.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.