|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
13.9.2008 10:46:25   
mama11
Dobro jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Ne vem, meni je rekla, da za urikult rabijo več user posted image  Pa je že tretjič, da dajemo vodo - pri 2h, pri 6h, pa še zdaj pri 9h mesecih. Bi človek mislil, da smo že profesionalci user posted image .

Za urikult je pri nas posebna vrečka, ki ujame srednji curek (spodaj vrečka, v sredini plasnika v katero se ujame srednji curek, zgoraj vrečka)!!!

Ne, sem dobila 3 navadne vrečke, ki smo jih že vse "pokurili", neuspešno. V ponedeljek začenjam akcijo z lončkom. Se že kar vidim - pupa po vseh štirih pred mano, jaz pa po vseh štirih z lončkom za njo user posted image . Ta vrečka me pa zanima samo in izključno, če se jo da tako naštimat, da ne gre lulanje mimo.

Pa čestitke E1. Jaz sem prvo tovrstno pismo dobila šele pri 12-ih. Ga imam še vedno shranjenega.

Še nekaj za v smeh spravit - od pričetka poletja in konkretnega puzanja, pupo user posted image  kopa vsak večer. Seveda smo tisto banjico že davno prerasli, zato ji v tuš banjo spusti 10 cm vode in jo da noter, da se prekopicuje, čofota, useda, ipd. Zadnji mesec je veselo, ker se mu vsak 3. večer pokaka v banjo. Sem mu žbljkrat rekla, naj pripravi kahlico (jo imamo, ampak še ne prakticiramo) in jo, ko vidi, da se pripravlja, prestavi iz banje na kahlo. Ampak me sploh ni upošteval. Sem ga pustila, da puca banjo in pupo. Predvčerajšnjim sem pa jaz prinesla kahlo in stala zraven. Je spustila 2 konkretna prdca in sem jo prestavila na kahlo, kjer se je v par minutkah pokakala user posted image . Sicer njej ni bilo nič jasno, ampak moj končno ni spet rabil pucat banje. Mi je pa pustil pucat kahlo...

Včeraj pozno popoldne smo šli v LJ (jaz obožujem staro mesto), večerjali smo v indijski, potem pa šli še na sprehod - je bil Ristanc odprt in sem končno imela priložnost, da si ga ogledam. user posted image  trgovina, je pupa takoj dobila lesene kocke in lesenega mucka-ropotuljo. Pa še seznam sem si naredila za vse dedke in babice, ker se bliža 1. rojstni dan. Ni poceni, ampak meni so lesene igrače ful bolj všeč kot plastične.

Grem likat, popoldne pa s teto na bazar. Moj ima delo, delo, delo. Smo dobili prva okvirna predračuna od projektantov. Mi ni vse jasno, kako ti lahko eden za isto delo računa tretjino več. Seveda iščemo naprej in če ima katera kakšno priporočilo, je dobrodošlo.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.9.2008 11:25:25   
ajtak
En lep dober dan,

mam kr slabo vest k zjutraj nisem kave kuhala...

midva sva sibala v pikapolonico mal zapravljat in sva kupla bundico, copatke, zabice in 2× slincek user posted image , vse to za 33€ user posted image

A sploh se katera uporablja slincek? Se mi zdi, da nobenega user posted image  ne vidim vec s slinckom, Tjas se pa tako slini, da ce nima dude v ustih je v dveh minutah do popka premocen... tko da mi ze eno rundo slinckov stran mecemo (jezki za zapet so fuc) in nove nabavljamo...

Nc, grem mal pospravit k Tjas glih spi...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.9.2008 11:42:43   
naraščaj
Dan, hvala za kofi,

Včer se nisem uspel pol več javit, ker nam je 2x zmankal štroma in prvič sva lih iz kopalnce prišla pa še sami sva bli sem iskala sveče, da sem jo porihtala, sicer je moj vmes prletu (sem ga klicala)  in sem jo pol dala kr spat jaz pa tut sem šla v mižule.

Žirafca - naj bo jutri en krasen dan, ki seg aboš poleg rojstnega dne svojih princesk najraje spominjala. Vse lepo tudi vnaprej.

Debeluška, upam, da bodo izvidi v redu ins e boste znebili vseh strahov in sumov.
GB - krepko stiskamo pesti za tvojo bejbiko.

Se podpišem

Mamuška tut za vas eno user posted image , da se rešite teh bolezni.

Ta vrečka me pa zanima samo in izključno, če se jo da tako naštimat, da ne gre lulanje mimo. Lej, men, ko so mi jo setre naštimale je šlo mim, ko sem pa pol doma sam apa je šlo vprvo, lažem enkrat sem jo mogla odlimat, ker sploh ni lulala v tistmu času (2h) in je valda blo predolg gor.

Še nekaj za v smeh spravit - od pričetka poletja in konkretnega puzanja, pupo user posted image  kopa vsak večer. Seveda smo tisto banjico že davno prerasli, zato ji v tuš banjo spusti 10 cm vode in jo da noter, da se prekopicuje, čofota, useda, ipd. Zadnji mesec je veselo, ker se mu vsak 3. večer pokaka v banjo. Sem mu žbljkrat rekla, naj pripravi kahlico (jo imamo, ampak še ne prakticiramo) in jo, ko vidi, da se pripravlja, prestavi iz banje na kahlo. Ampak me sploh ni upošteval. Sem ga pustila, da puca banjo in pupo. Predvčerajšnjim sem pa jaz prinesla kahlo in stala zraven. Je spustila 2 konkretna prdca in sem jo prestavila na kahlo, kjer se je v par minutkah pokakala user posted image . Sicer njej ni bilo nič jasno, ampak moj končno ni spet rabil pucat banje. Mi je pa pustil pucat kahlo...

Bravo, bravo za kahlco mislim

Ajtak,  user posted image user posted image user posted image  za nakup. Slinčke uporabljamo sam za hranjenje, ker se T očitno ne slini tko močno, da bi jih potrebovala, sicer sem pa jaz na te slinčke ful jezna, ker jih je mela kot novorojenka in vse tja do enga 3-4mesca, ko je ful polivala, tko, da jih ne dajem gor, če ni nujno user posted image .

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.9.2008 11:58:54   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Ajtak,  user posted image user posted image user posted image  za nakup. Slinčke uporabljamo sam za hranjenje, ker se T očitno ne slini tko močno, da bi jih potrebovala, sicer sem pa jaz na te slinčke ful jezna, ker jih je mela kot novorojenka in vse tja do enga 3-4mesca, ko je ful polivala, tko, da jih ne dajem gor, če ni nujno user posted image .

vidis, mi jih pa do enih 4ih mescev sploh nismo rabili, sedaj pa na polno user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
13.9.2008 12:32:20   
sonchek
dan...
midve sva se včeraj cel dan potepale...sva prišli domov mal pred dežjem...

Nša je včaeaj preden sva se odpravile v lj...doživela svojo prvo nesrečo s razbito ustnico...HB da je bilo sam to..k tko k je ona udarla v tla s celo glavo...jaz sem mislila da si je zihr nos razbila...kr naenrat vidim kri iz ust..jaz sem mislila da me bo pobralo user posted image user posted image user posted image ..sam zagrabla sem jo in letela dol k tašči..ona jo je mal bolj pogledala in je vidla da si je sam ustnico prebila...pol se je pa začela naprej igrat in vriskat kot da nič ni bilo...
Ja šele zdej vidim da je to res šok..kaj še vse bo...sploh si ne upam pomislit...

Sonchek, meni danes ne bo zneslo. Imam 2 sestanka s projektanti za izdelavo predračuna. Verjetno bom morala mojega jutri na finto vržt, da bomo šli skupaj. Če bo naslednji teden kaj vremena, se pa lahko dobimo na Trubarjevini in kakšno rečemo.

Nič hudega..je bilo pa ful zanimivo in luštno...
Naša je gledala une zajčke...k da so iz drugega planeta..user posted image user posted image user posted image

Ko bom imela čas vas preberem za nazaj...danes namreč moja nečakinja praznuje rd...in so priprave že v teku...

lep dan..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
13.9.2008 13:13:27   
rozika12
Živ,

Jooly, včeraj je neža spala od 9 do 12. Tako da sem z veseljem prestavila bazar na danes. Ne morem verjeti 3 ure spanja. Pa še jaz sem zraven zamujeno nadoknadila in se počutim kot sleeping beuty.

BrinaS, ko sem prebrala mononukleoza, sem hotela povedati, da se ji reče tudi bolezen poljubljanja, pa vidim, da si že razložila. To so februarja, med drugimi imeni, domnevali tudi pri zali, a na srečo ni bilo nič. Če jo je tvoj fasal, bo moral počivati. Aja aja ajuser posted image .

Slinček: kakor kdaj.

user posted image Imamo imamo imamo nov sesalec. In seveda ker je nov, vsi (punci) sesamo in sesamo. Prah nima nobene možnosti user posted image .

user posted image user posted image Neža se pa še zmeraj čez dan doji. A ste ostale na večernem in jutranjem dojenju?

Danes popoldan pa na bazar. Je bilo fino??Gruška, Jooly?

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
13.9.2008 13:43:53   
Oranža
Ojla

Kak ste kaj? Jst sem dons bolj kot vremeuser posted image . Smo že po kosilu, samo še Timon mora pojest ko vstane, pol pa še štrudelj spečem in to je to za danesuser posted image

Bazar - bi šla, pa se mi ne da........

Žirafa naj bo danes vaš danuser posted image user posted image

Slinčki - jih nimamo, ker jih ne mara, dobi živčni zlomuser posted image user posted image user posted image , imamo pa eno srajčko slinček in mu to oblečem, ker zdej je pač začel sam packat in samo na ta način ga pripravim da kej v usta da, plus na stotine knjigic in igrač je z namiuser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

user posted image user posted image Neža se pa še zmeraj čez dan doji. A ste ostale na večernem in jutranjem dojenju? 

Tud Timon se še čez dan ful doji, kar pomeni od 5x do 7x + še ponoči. Je pa res da je včasih samo par požirkov(žeja, crkljanje)

Kahlica - pr nas smo imel tisto pojočo za Eneja pa jo ni maral, smo kar na školjki vse opravli user posted image user posted image

Ta teden bo bojda bolj zanič vreme, se dobimo na kakšen kofetku v KR? Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya, Jooly, Gruška(baje da morš itak po neki pridit).........povejte no, jst sem za.

No ajd zdej grem pa štrudl do konca spedenat.

Se beremo.....

< Sporočilo je popravil Oranža -- 13.9.2008 13:44:57 >

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
13.9.2008 13:44:30   
Ilije
Ojla!

Danes popoldan pa na bazar. Je bilo fino??Gruška, Jooly?

Kakor kdaj... Če jo čez dan kdo drug uspava smo brez dojenja,  če jo dam spat jaz,ji seveda popustim in jo priklopim, ker mi je tko lažje.

slinčki ... mi jih uporabljamo zelo redko.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
13.9.2008 13:51:26   
mklks
helou!

se šele zdej javljam....hvala vsem za kavice....danes pridejo prav, ker je tko zaspan dan...

mi smo imeli katastrofalno noč, sva čule do 4-ih zjutri, nikakor nisva mogle vročine zbit....no, ob pol petih je končno pala in potem sva obe spale do devetih zjutri.....tko da šele zdej spi svoj počitekuser posted image user posted image user posted image

sicer pa danes kot prerojena, nobene vročine....PRVIČ SE JE DVIGNLA NA NOGICE V STAJICI....in potem to seveda konstantno ponavljala:):)

glede bundice....jst jo grem ta teden kar nabavit, sem vidlapar jih ful lepih, bom pa kupila tudi en termo brezrokavnik za to prehodno vreme

nič, razpisala sem se zelo, zdej pa grem, ker mamo danes fešto, ma moj brat in deda RD....bomo torto jedli.....jupiuser posted image user posted image user posted image

slinčke pa tudi mi uporabljamo na ful, ker se tko slini, kar v potokih teče:)

ajdi bejbe uživejte

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
13.9.2008 13:59:44   
barika
Ajtak, najprej se ti opravičujem, ker sem šele v tušu vidla sms. Je pa mali danes v hm-ju dobil bundo in prehodno jakno.
pa svoji lubici je dal lupčkauser posted image   na usta.user posted image user posted image

v pikapolonico smo šli pa samo na torto, ker je bila prevlka gužva da bi karkoli kupovali.

Slinčki: nikoli rabli, mogoče samo za pri kosilu pa še to ne. Eni pa puščajo slinasto potko, ko se plazijouser posted image user posted image

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
13.9.2008 15:22:52   
naraščaj

user posted image Imamo imamo imamo nov sesalec. In seveda ker je nov, vsi (punci) sesamo in sesamo. Prah nima nobene možnosti user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Za nov sesalc. Kaj si nabavla????

Dojenje, Čez dan neče (mogoč kak šluk pred spanjem, če ji ponudim, kadar neče jest drugega) in zvečer tut ni nekega interesa, mal potegne pa se odpuza vstran user posted image , zjutraj pa še obvezno, ko pride k nama se prklopi, popije in načeloma potem še zaspi. Čeprav danes tut to ni sem ji pa pol dala za dobro jutro ob 8ihuser posted image

Mi tut gremo na praznovanje RD od nečakinje (4leta) tko da lep kisel dan še naprej

Barika, pa bo pravi šmeki tvoj Martin.

Ajtak nč sekirat zarad slinčkov, zato so pa.

BrinaS držim pestke za možeka pa mal ga pocartaj bo koj bolš user posted image

sonchek, sam da ni kaj hujšga. Slej ko prej pride do takih in dugačnih padcev. Upam, da se bodo vsi ki še pridejo dobr končajo. Mene jih je tut strah, sam vseh pa ne mormo preprečt, lahk skos zraven gledaš, pa čmokne.

T mi ful neče danes jest. No zajtrk je lepo pojedla, pol pa ni htela sadja (5žličk) ni hotla kosila (2ŽLIČKI), ups vlke črke, pije še kr , serje pa 100h. Je bla že vsaj 4-5 pokakana. Nimam pojma od kje ker tok pa ni pojedla user posted image , sam res to mi je ful čudno tak velikrat in tok redko/nepredelano. Sem včer pozabla vprašat pri P, ker ona tak kaka že več ko kak mesec. tko, da dvomim, da je od zobkov, ker ni nobenga novga na vidiku (ajtak v bistvu mamo sam 4 zobke, tist ta 5, k sem rekla, da rineven sploh ni zobek ampak baje sluznica (zgleda pa kot zob čist belo) Mah bo že.

Čao

23.6.2010 Ajda

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.9.2008 17:16:07   
gruška
Oj,

sem prišla mal pogledat, kaj počnete danes, ko je tako vreme.... mi gremo zdele v Lj., mogoče celo še enkrat na Bazar....
Se oglasim kaj zvečer....

IZVIRNO SPOROČILO: gruška
Lubica zlata, že 10 dni nazaj sem pisala, da ga imam in da se javite tiste štiri, ki ste ga naročile user posted image  ... jutr dop. grem v Leclerc, a prideš?

Premalo bereš, jaz sem se javila 9 dni nazaj user posted image . Danes smo imeli izlet k nonotu na Primorsko, pa še tole sem prepozno videla. Ali boš še kaj na Rudniku ta teden?

Ja to sem prebrala, saj sem ti še rekla, zakaj se nisi na Vrhniki ustavla pri meni zadnjič, da ti dam sprej .... a si nosečka sklerozna user posted image user posted image .....

IZVIRNO SPOROČILO: levčica
V glavnem jutr greva tut midva dopoldan (predvidoma) na bazar, tko da če me kera sreča naj me pocuka (za rokav, se razumeuser posted image ), ker js po svetu hodim ko fijakarski konj!

user posted image user posted image user posted image  ... ja, ja, sem opazla user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža 
Ta teden bo bojda bolj zanič vreme, se dobimo na kakšen kofetku v KR? Tintin, Debeluška, Manca, Tanayya, Jooly, Gruška(baje da morš itak po neki pridit).........povejte no, jst sem za.

Pridem, itak, ste mi še tok denarja dolžne user posted image  user posted image ... Manca, pol pa Scuba in Mama11 za sprej - ga jima moram sicer še dat, ... PA KATERA MI JE ŠE NAROČILA SPREJ (čistilo) ZA CUNJE ZADNJIČ NA ZBILJU?
(tam so bile poleg mene - Mama11, Scuba, NanaLiza (za njih vem, da so naročile), Sonchek (njej sem takrat prinesla ta sprej) in pa Tintin, Tannaya in BrinaS - katera od vas mi je naročila?

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.9.2008 17:18:43   
kanarka
Daaannn!

Kaj sem že hotla napisatiuser posted image  Hmmmmm, ....

BrinaS,...a potem si tudi ti na udaru za ta virus? Naj čim hitreje mine!

Ajtak, mi tut slinčka praktično nikol ne rabmo. Mam še vse nove in zapakirane.

Ajaaa, to sem hotla povedat...Smo včeraj bile na pregledu v bolnici za vrat in nogico. Nogica je ok, vrat pa ne. Zadnje 3 mesece sploh ne morem več telovaditi s Saro, ker je tako močna, da mi enostavno ne dovoli. Ampak mi je dohterca rekla, da tudi silom, če je treba. Torej morava oba stopiti v akcijo, da jo bo eden držal, drug ji pa glavico premikal sem in tja. Dete bo pa kričalo.

Mamuška...ja porkaflek...se mi je kr zdelo, da ste obležali! Ja porihtite se, no!

Žirafa, draga gospa, ...zdej si že najbrž v user posted image  in prav je tako. Dober žur do jutranjih ur!

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
13.9.2008 17:29:41   
tintin
Ojla babe, samo na hitro...

Gruška - najbrž sem spregledala, da si spraševala glede spreja. Zadnje čase bolj preletim in včas pol izpustim. Jaz sem ti ga naročila. Sorči, ker se nisem prej javila.

Bili smo na morju, četrtek in petek. Super. Danes moj praznuje BD. Jutri imamo family na kosilu. Danes smo bili na Otr. bazarju...pestro.

Glede kave v KR. Sem močno za. Kot vedno. Lahko ob 10h??

Slinčki - ne uporabljamo sploh. Samo včasih (redko) za hranjenje.

Bundica - še nimamo, bom kupila kaj iz druge roke (rabljeno). Se zadnje čase tega poslužujem in je kar fajn! Predvsem za denarnico:)

Šibam pospravit.

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
13.9.2008 18:59:59   
mama11
Lubica zlata, že 10 dni nazaj sem pisala, da ga imam in da se javite tiste štiri, ki ste ga naročile user posted image  ... jutr dop. grem v Leclerc, a prideš?

Premalo bereš, jaz sem se javila 9 dni nazaj user posted image . Danes smo imeli izlet k nonotu na Primorsko, pa še tole sem prepozno videla. Ali boš še kaj na Rudniku ta teden?

Ja to sem prebrala, saj sem ti še rekla, zakaj se nisi na Vrhniki ustavla pri meni zadnjič, da ti dam sprej .... a si nosečka sklerozna user posted image user posted image .....

Grem po test pa lulat na palčko user posted image . Hmm, mogoče bi pa pupa na palčko hotela lulat user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
13.9.2008 20:46:48   
mamuška

Grem po test pa lulat na palčko user posted image . Hmm, mogoče bi pa pupa na palčko hotela lulat user posted image

Emmmm user posted image user posted image , očitno sem nekaj spregledalauser posted image user posted image user posted image kako je zdaj to, Barika user posted image user posted image sto na uro, mama11 je pa user posted image - al kako to gre??  Čestitke, čestitke, pogumne ste, da to tko na hitro planirate. Saj st bi tud koj še enga, no, ne še čist koj, čez kakšno leto, ampak žal mati narva ne dopušča in bomo kar ta dva razmazili do podna in naprej.

Slinčki - imamo za futrat.

Bundico - bo imel podedovano, mam od K skor novo puhovko. Preventivno sploh ne grem v štacuno, ker VEMuser posted image , da bom nakupla za najmanj 50 eur, čeprav NIČ zares ne rabi. Bom pa verjento morala pajaca kupit, pa kak flis oz. termovelur.

Dojenje pri nas ne pali, pali pa še vedno mleko in tudi danes ni bil nekaj grozno ješč, mleko je pa vse počmokal, kar sme ga pridelalauser posted image user posted image Š ene teden nazaj sem imela FULLLLL viška, zdaj pa glih a glih skozi hodim. DOns zjutraj recimo je moral počakat, da sem načrpala za zajtrk, ker je ponoči vse počmokal. Ne vem, ali ga še vedno boli grlo, ker ima non-stop prste požokona v goltanc in vsake toliko zaradi tega bruhneuser posted image Drugač je ful dobre volje in pravi mali "štetočin" (škodljivko - tako ej svojega lumpka krstil enkrat moževa priča, pa smo pobrali od njega, se mi zdi tako simpatična fora), pride-razmeče-razsuje-gre.   K danes spet na FUL kašlja, jst ne vem, a se bo nehal al ne.

Žirafca, pardon GOSPA Žirafca, upam, da ga žuraš na polno!!!

Hranjene: A vaši že kaj samo v usta spravijo?? Naš bi ful rad sam - amapak ne jedel, pacal.  Z žlico se po glavi poči, s hrano se pa namaže, najraš čez očiuser posted image user posted image user posted image user posted image in pol me gleda, kokr češ "Ja, mami, kwa mi pa delaš?!"

Vsem bolančkom čimprejšnje okrevanje, vsem slavljenčkom čestistke, čestitke tudi za postavljanje na nogice, obmesečnice in druge dosežke - to je to.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
13.9.2008 21:30:22   
BrinaS
Slincki - pri nas jih menjamo po vec na dan, ker ji slina tece v potokih. Ne mores zgresit kam je odpuzala, ker vidno pusca sledi za sebojuser posted image

Mamuška - moj veliki bolnik je na jetrni dieti user posted image
Tini pustim da sama je, zaenkrat samo ce ji lahko dam koscke (sir, paradiznik, sadje, kruh) z zlico pa ji se nisem pustila, ker prvo kar naredi ce jo ne gledas je, da obrne kroznik.
A si ti enkrat rekla, da uporabljas samo bombazne vlozke? Na bazarju so predstavili nove mamsi

Na Bazarju sva bila dopoldan z Maksom. Najbolj vesel je bil vojakov in vojaskih voziluser posted image  pa doma ga nihce ne poducuje o tem.

Mama11 - a ti se za eno trgovinico z lesenimi igrackami povem Regakvak pod arkadami na Slovenski. Ce si bila na Bazarju, si verjetno videla njihov stant.

Ali je katera ze pogledala v Pikapolonici, kaksni so tam usnjeni copatki za 11 evrov? Na slikci so videti lustni.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
13.9.2008 21:37:51   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Ajaaa, to sem hotla povedat...Smo včeraj bile na pregledu v bolnici za vrat in nogico. Nogica je ok, vrat pa ne. Zadnje 3 mesece sploh ne morem več telovaditi s Saro, ker je tako močna, da mi enostavno ne dovoli. Ampak mi je dohterca rekla, da tudi silom, če je treba. Torej morava oba stopiti v akcijo, da jo bo eden držal, drug ji pa glavico premikal sem in tja. Dete bo pa kričalo.

user posted image user posted image user posted image  Za tvojo Saro, da bo vrat čim prej uredu in ne bo treba telovaditi!
Mamuška, pa za vas user posted image user posted image user posted image , da boste čim prej 100% zdravi!
Ajtak, mi imamo pa 4 ZOBKE user posted image !

A VAM POVEM, KOLK SEM "JEST BLOND" user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image :
Sem že povedala, da je E1 dobila "prijateljsko user posted image " pismo, včeraj pa je srečala mamico od tega fantka in ji je rekla, da bi blo lepo, če bi še ona njemu pisala user posted image !
In seveda midve takoj v akcijo (iskanje pravega papirja, slikce, lepilo, škarje...), in res "spacava" tisto pismo za njenega "prijatelja user posted image " in letiva, da pravočasno oddava pismo v nabiralnik pred pošto! Vse lepo in prav, danes zjutraj pa user posted image , ko sem vse tiste slike umaknila z njene mize vidim poštno znamko na mizi user posted image , O ŠIT, ODDALI SVA PISMO BREZ ZNAMKE user posted image user posted image user posted image , najraj bi se v zemljo vdrla user posted image !
Letim na pošto, je šlo pismo že naprej, in kaj čem. Se zapeljem do tega fanta domov in povem celo štorijo, smo se vsi skupaj nasmejali in za "odkupnino" sva z E1 prijatelja user posted image  odpeljali k Homanu na tortico.
O kakšna je to ljubezen med njima user posted image user posted image user posted image !
Pol sem pa hotla mal tega fanta ljubosumnega narest (je šel bivši sošolec iz vrtca mimo in je samo njo pozdravil, čeprav oba pozna), pa mi očita, da sta onadva z E1 že poročena, da sta se v vrtcu poročila user posted image  in sta imela prav poroko user posted image user posted image user posted image  (jest pa nič ne vem user posted image , upam, da tega čez cca. 15 let res ne naredi user posted image user posted image user posted image )!

GORENJKE, kaj pa če se zmenimo za TOREK ob 10 uri v Qlandiji?

< Sporočilo je popravil DEBELUŠKA30 -- 13.9.2008 21:40:19 >

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
13.9.2008 21:59:03   
tintin
meni je torek okuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1844
13.9.2008 22:01:28   
barika
Ali je katera ze pogledala v Pikapolonici, kaksni so tam usnjeni copatki za 11 evrov? Na slikci so videti lustni.

kolegica jih je kupila malemu, včeraj, pa pravi da se hitro znuca tisto "usnje".

E2, bravo za zobke!user posted image
Debeluška, vam pa dogajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1845
13.9.2008 22:04:25   
tintin
jaz bom šla definitivno pogledat copatke v Pikapoko. Glede na to, da oni prodajajo firmo Playshoes so pomoje copatki od te firme. Mi ene že imamo (drugačen model) in so dost fajn. So bile pa glih tako 10 evr.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
13.9.2008 22:07:13   
naraščaj
Debeluška, vam pa ful dogaja. Ja super za tale podvig z E1 user posted image . Čez 10 let boš pa z macolo odganjala pobe na pa hčeri pisma pomagala pisatuser posted image user posted image

Moj že zaj prav al bo nabavo orožni list al bo šla pa v klošter user posted image . Mal heca.
In super za zobke

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

user posted image user posted image user posted image  Za tvojo Saro, da bo vrat čim prej uredu in ne bo treba telovaditi!
Mamuška, pa za vas user posted image user posted image user posted image , da boste čim prej 100% zdravi!

Se podpišem pod tole

Hja nočko vsem

23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 1847
14.9.2008 7:10:02   
GB
Dobro jutro cveke . Vidim ,da sem prva in sem vam skuhala kavico. A ste me kej pogresale user posted image user posted image . No naj vam samo povem,da mam ful guzvo doma, najsli smo novo bajto in se bomo selili pa ravno sem Tianni sobico zrihtala user posted image user posted image .
V torek gremo v Bristol na posvet z kirurgi in verjetno nam bojo dali datum za operacijo user posted image user posted image .
Zacetek oktobra pridejo tasca in tast na obisk za 14 dni in upam ,da se bom lahko kej spocila in da se bom vsaj enkrat v miru jedla user posted image user posted image .
Debeluska : sem se ravno vceraj pogovarjala z Matejo user posted image user posted image

Zirafa: zelim ti veliko veliko ljubezni in srece in naj vas skozi vaso zivljensko pot spremlja zdravje, smeh in sreca .

No grem se malo za nazaj brati pa bom se kej pokomentirala.

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
14.9.2008 7:51:42   
tabi
dobro jutro

GB hvala za kavicouser posted image user posted image pa seveda smo te pogrešaluser posted image WB.
user posted image ZA novo hiško Tiannino sobico boste pa ponovno zrihtali ali pa še boljše ker ste že v formiuser posted image

Debeluška ne ti tko dečve učit ker ti bo kaj kmalu žaluser posted image user posted image user posted image mal heca pa mal resniceuser posted image user posted image

Copatke bom šla pa tudi jst gledat ker zdaj je pa zadnji čas da ji nekaj kupim ker drugače ji bodo nogice zmrznileuser posted image

Slinčke pri nas uporabljamo pri hranjenju in to pri obeh pa tudi v vrtcu je takouser posted image

Pri nas uspela super nočuser posted image jst sem vstala 7.30 Nejc je zdela prišel k meni v naročjeuser posted image Nika pa tut nekaj čeblja v posteljiuser posted image naš tanajvečji otrok pa bogi ga vedi kdaj bo vzdignil rituser posted image

Nč šibam otroke zrihtat

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
14.9.2008 7:59:13   
barika
Jutro še od mene. Mali že rogovili po sobi, sem ga dala k nama, da bi se pocartal, ma kje, ni šans...on samo skače po postliuser posted image user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.