naraščaj
|
Dan, hvala za kofi, Včer se nisem uspel pol več javit, ker nam je 2x zmankal štroma in prvič sva lih iz kopalnce prišla pa še sami sva bli sem iskala sveče, da sem jo porihtala, sicer je moj vmes prletu (sem ga klicala) in sem jo pol dala kr spat jaz pa tut sem šla v mižule. Žirafca - naj bo jutri en krasen dan, ki seg aboš poleg rojstnega dne svojih princesk najraje spominjala. Vse lepo tudi vnaprej. Debeluška, upam, da bodo izvidi v redu ins e boste znebili vseh strahov in sumov. GB - krepko stiskamo pesti za tvojo bejbiko. Se podpišem Mamuška tut za vas eno , da se rešite teh bolezni. IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Ta vrečka me pa zanima samo in izključno, če se jo da tako naštimat, da ne gre lulanje mimo. Lej, men, ko so mi jo setre naštimale je šlo mim, ko sem pa pol doma sam apa je šlo vprvo, lažem enkrat sem jo mogla odlimat, ker sploh ni lulala v tistmu času (2h) in je valda blo predolg gor. Še nekaj za v smeh spravit - od pričetka poletja in konkretnega puzanja, pupo kopa vsak večer. Seveda smo tisto banjico že davno prerasli, zato ji v tuš banjo spusti 10 cm vode in jo da noter, da se prekopicuje, čofota, useda, ipd. Zadnji mesec je veselo, ker se mu vsak 3. večer pokaka v banjo. Sem mu žbljkrat rekla, naj pripravi kahlico (jo imamo, ampak še ne prakticiramo) in jo, ko vidi, da se pripravlja, prestavi iz banje na kahlo. Ampak me sploh ni upošteval. Sem ga pustila, da puca banjo in pupo. Predvčerajšnjim sem pa jaz prinesla kahlo in stala zraven. Je spustila 2 konkretna prdca in sem jo prestavila na kahlo, kjer se je v par minutkah pokakala . Sicer njej ni bilo nič jasno, ampak moj končno ni spet rabil pucat banje. Mi je pa pustil pucat kahlo... Bravo, bravo za kahlco mislim Ajtak, za nakup. Slinčke uporabljamo sam za hranjenje, ker se T očitno ne slini tko močno, da bi jih potrebovala, sicer sem pa jaz na te slinčke ful jezna, ker jih je mela kot novorojenka in vse tja do enga 3-4mesca, ko je ful polivala, tko, da jih ne dajem gor, če ni nujno .