|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 23:11:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: februarčice 2009
13.9.2008 23:14:57   
sunny24
ja, ja, to vem. Hvala! Ma, neki bom že, sej mamo še cajta do februarja!

Nč punce, grem jst še mal TV gledat in pol spat, tko, da lahko nočko in lepe sanje! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
13.9.2008 23:30:50   
tanci29
kolumbo tale tvoj je pa majster...

mi imamo zibko...men je bilo super ker dokler se je ponoči še dojil sem ga imela zraven..na začetku sem jo vozila v dnevno čez dan, pol malo kasneje, ko ni več toliko spal, sem ga pa dala čez dan spat v njegovo postelco(140*70), čez noč pa v zibko...mi smo jo nucal do cca.6,5 meseca..sem že mal pozabla, sam naš piščanček je bil bolj drobčkan, tako da je imel prostor...samo pam ko je šel v svojo sobo je pa res lepše spal v svoji velki postli...no zibka pa kar že čaka v spalnici, sploh je nismo odstranil...je fajn zdej da lohk stvari not mečemo...user posted image totalno je nabita  z ne vem čem use...
stajce nimamo...je skos na tleh...če je pa slučajno res kej tazga ga pa odložim v postlco, ampak to res redko...
tole s previjalnimi mizami...mi smo jo tud sami nardil..no sem kupla komodo, pol pa tiste dilce okol in ograjco mi je fotr naredu..pa na nogice smo jo dal tko da višina odgovarja..zdele ne vem na pamet,kok je visoka ampak tam da bokov oz. teh kosti tuki..ne vem kako se imenujejo...bom jutr zmerla...
to postrani pa res ne vem kolk je praktično za vsak dan...jest sem enkrat u cityparku tko previla k majo tako previjalnico, ampak je kar šlo...sej pomoje se navadiš...zdej pa če sva zunej itak kar v vozičku..

ajde pupike uživajte..lp

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
14.9.2008 6:40:45   
Balonchy

FEBRUARČKI 2009

user posted image

PDP   Ime (starost)    (št.user posted image , št.user posted image )       Spol   Pregledi/Porod.

user posted image   1.2. Balonchy (27)       (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image   23.9.   PO
user posted image    1.2. Urša08 (28)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)  user posted image    19.9.   KR 
user posted image   2.2. smokvica72      (št.user posted image 3, št.user posted image 0)    user posted image  19.9. LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)        (št.user posted image  2, št.user posted image 0)    user posted image     19.9.      
user posted image   3.2. mamutka             (št.user posted image  3, št.user posted image 2)    user posted image       ?
user posted image   3.2. bara10                (št.user posted image  2, št.user posted image  0)    user posted image     ?
user posted image   3.2. LaraS                   (št.user posted image  x, št.user posted image x)     user posted image      ?
user posted image   5.2. Ajvy                     (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image    26.9.  LJ
user posted image   5.2. nina 166              (št.user posted image  2, št.user posted image 1)     user posted image       ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)         (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image        ?
user posted image    5.2. petrap (24)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image     13.10.  PO
user posted image   6.2. kk85                     (št.user posted image 2, št.user posted image  1)    user posted image      ?
user posted image    7.2. witto (29)             (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image   24.9.  IZ 
user posted image   7.2. carmar                  (št.user posted image 2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image   8.2. reckova (24)        (št.user posted image   1, št.user posted image   0)    user posted image    24.9.  MB 
user posted image   8.2. timy (28)              (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     23.9.  CE
user posted image   8.2. Nea                      (št.user posted image  4, št.user posted image  2)    user posted image      ?
user posted image   8.2. diamantna (23)    (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image     2.10.  MB
user posted image 10.2. cati (28)              (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image     23.9. MB
user posted image 10.2. kolumbo              (št.user posted image  x, št.user posted image  1)     user posted image     1.10.
user posted image 10.2. Shuka                 (št.user posted image  3, št.user posted image  0)     user posted image   17.9.
user posted image 10.2. Katjusa (27)        (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image   29.9   CE
user posted image  10.2. orto2 (28)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image    ?  LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)        (št.user posted image  3, št.user posted image  1)     user posted image    24.9.  LJ
user posted image  14.2. tanci29 (30)         (št.user posted image  2, št.user posted image  1)    user posted image     6.10.  LJ
user posted image  14.2. Kranjcanka          (št. user posted image  x, št.user posted image  x)    user posted image     ?
user posted image  14.2. Maša29               (št. user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image    23.9.   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)          (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image      2.10.
user posted image  15.2. micamuca            (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image       18.9.
user posted image  16.2. birdy                    (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      16.10.
user posted image  16.2. kayica24 (24)       (št.user posted image  1, št.user posted image  0)     user posted image      19.9.  PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27)  (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       10.10. MB
user posted image  17.2. julija 30 (30)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image       ?
user posted image  18.2. naia (25)               (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image       17.9.  LJ
user posted image  18.2. Želva                      (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)           (št.user posted image  1, št.user posted image  0)      user posted image     26.9.
user posted image  19.2. zorica                    (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  20.2. maja83 (24)          (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?  SG
user posted image  20.2. mrka                      (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  21.2. Cvetka13               (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image        ?
user posted image  22.2. Pikica5 (21)            (št.user posted image  2, štuser posted image  0)    user posted image user posted image   15.9. MB
user posted image  22.2. glen (28)                (št.user posted image  5, št.user posted image  1)     user posted image      8.10.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)           (št.user posted image   4, št.user posted image   1)     user posted image     2.10.
user posted image  22.2. Deja (25)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)  user posted image  22.9./9.10.  CE
user posted image   22.2. lea88            (št.user posted image   1, št.user posted image   0)  user posted image     ?     PO/NG
user posted image  23.2. brkn83 (21)            (št.user posted image  1, št.user posted image 0)     user posted image      ?
user posted image  23.2. antonia (32)          (št.user posted image 3, št.user posted image  0)   user posted image      30.9.   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)         (št.user posted image  1, št.user posted image  0)   user posted image   14.10  LJ
user posted image  24.2. sunny24                 (št.user posted image  2, št.user posted image  0)     user posted image     15.9.  PO
user posted image  24.2. Anonimen (29)        (št.user posted image  1, št.user posted image  0)    user posted image      19.9.  LJ
user posted image  25.2. delfinkica                (št.user posted image  x, št.user posted image  x)     user posted image        ?
user posted image  25.2. boma2 (31)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image      ?
user posted image  26.2. sazi (32)                 (št.user posted image  2, št.user posted image  1)      user posted image     9.10.  LJ
user posted image  26.2. piskot (33)              (št.user posted image  2, št.user posted image  1)     user posted image    25.9.  KR
user posted image  28.2. dita7                       (št.user posted image  x, št.user posted image  x)      user posted image       ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH NOSEČK = 55   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 4
user posted image  = 4
user posted image  = 48

user posted image

user posted image user posted image user posted image    Z nami so pot začele:   user posted image user posted image user posted image

user posted image  kalaxy
user posted image  nicnic
user posted image  anonimna
user posted image  loveforever
user posted image  fortun
user posted image  mariana
user posted image  Rubin
user posted image  Fargesia
user posted image  Katyy26

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
14.9.2008 6:45:28   
Balonchy
Jutro...

Ne morem spat, pa mal šarim tu gor... Dobr se dejte dans oblečt, k je mraz za popiuser posted image !!! user posted image
Grem kuhat kavo... Bo še katera???

user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
14.9.2008 6:52:45   
diamantina
Balonchy, dobro jutro in hvala za omamno kavicouser posted image  user posted image !!

Jaz tudi ne morem spat, pa sem se šla malo učit obenem pa na računalnik - itak. user posted image  

Danes je res mrzlo, če samo pomislim, kakšno je bilo dva dneva nazaj - ni primerjave. Ampak po dolgem in vročem poletju paše. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
14.9.2008 7:55:23   
Ajvy
jutro,...danes ste pa zgodnje......ne morem verjet, ponavadi edina vedrim tukaj gori.....
Tako gremo na zajtrk, sem že orenk lačna...no, sva...pravzaprav kar smo......
lepo nedeljo želim vsem....veliko cartanja in počivanja

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
14.9.2008 8:05:49   
Balonchy
Oj...
Pa kaj nobena več ne spi??? user posted image

Zajtrk že v želodčku... Zdaj me pa moj user posted image  nori, da greva za gobe gledat. Jih je včeraj kr nekaj nabral moj oče in zdaj mu je verjetno moj predragi mal fouš... user posted image  Brez komentarja!!! Danes mi ni treba kuhat kosila, ker sva povabljena k sestrični (ima RD)... user posted image user posted image user posted image  

Bodte pridne... Zdej grem pa res v lov na gobe! user posted image  Sporočim koliko sva bila uspešna, ko pridem nazaj! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
14.9.2008 8:22:11   
tanci29
balonchy-men pa bl tista tortica tam uzadej diši...njamsi...uživajte na RD
mi smo pokonc...sva šla ful pozno spat, ker sva kockala in igrala enko do pol dveh zjutrej...
dones bomo pa kar doma užival in lenarl, vsaj men se nč ne da

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
14.9.2008 10:14:58   
Pikica5
Zdravo punce,

jaz se vam zopet malo javlam. Sem namreč malo priklenjena na psteljo, ker me dajejo bolečine v levem kolku in spodnjem delu trebuščka.

Kako ste kaj? Že čutite brcike?

Lepo dobi in lep preživite nedeljo

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
14.9.2008 11:14:46   
diamantina
Jaz pa ravnokar zelo penim in skorajda že driskam, ker imam v roku 14 dni, 4 zelo težke izpite (skupaj sem morala preštudirat najmanj 3000 strani literature + leposlovje) in jaz še zdaj nisem vsega niti skozi prišla, kaj šele da bi kaj znala user posted image  user posted image  user posted image  Jojmene, če ta dva tedna pozitivno prestanem user posted image  user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
14.9.2008 11:23:18   
Katjusa
Kolumbo..... ful dobro..... če bi men kdo skupi spravi tak voziček bi lahko mela pleteno košaro v kateri je spal moj oče.... al pa košaro od vozička, ki ga je moja mama zame uporabljala...... Resnično je fino zrihtano....user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo tud mel puzle po tleh pa mi je vse narazen dajal pol pa tud če tisto malo premakneš je tam pravo drsališčeuser posted image user posted image user posted image men ni blo kje preveč všeč.... sem mu pa na tla dala tud bazenček in je tud tam notri rad užival  ta slika je bla že pol mal kasneje (10 mesecev) ne najdem nobene mlajše čeprav je bil not že od malega....
user posted image
in še naš igralni center iz druge strani, kjer se vidi da stajica ni v uporabi je bla bolj za odlaganje nepotrebnih igrač in stvari....user posted image user posted image user posted image
user posted image

drugače pa je zelo užival tudi na tej igralni podlogi....
user posted image

mi imamo takle ležalnik lahko se ga uporablja kot gigalnik al pa se zablokira polek je še tak lokec z medvedki, slika je pa ko smo jedli 1. mlečno kašico
user posted image

zdej pa grem počasi je florjan omo klical in se je oglasla pa je reku ka si ti oma Jožicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol sta se pa kr zmenla da gremo dons tjauser posted image user posted image user posted image user posted image   je dal atiju slušalko in je reku mami gremo k omiuser posted image user posted image user posted image tak da gremo zdej na kosilo okol enih...... mam pa prej še en stroj perila za obesit

lepo se mejte in lepo nedeljo men prav paše da je bolj hladnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
14.9.2008 11:36:44   
Vesnozaver
Juhej,

tako pridno čvekate, da ne utegnem vsega brati, videla sem, da ste že pri cotikah tudi. Nam so včeraj okna montirali in sva z mozekom sla po trgovinah in  seveda sem ze morala nekaj kupiti, sem rekla vsak mesec bom nekaj. Samo če b šlo tako naprej,kmalu ne bom nic vec rabla...;)) Kupila sva banjico, je bila v leclercu 7 eur (se mi ne zdi drago, ali je?!), previjalno podlogo za pralni stroj (bo mozek naredil trdo podlago). Pa brisačko s kapuco (komplet brisačka z rokavičko 5 eur, v tušu). Se mi zdi fajn, da  tudi malo napišemo cene, da lahko primerjamo in najdemo najbolj ugodno.
Takole, možek kuha kosilo, jaz pa grem delat slivove cmoke.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
14.9.2008 11:58:16   
Balonchy
Evo mene nazaj!
Misija "Gobe" : uspela!!! user posted image

Moj user posted image  je tko ponosen, da ma 100% enih 5cm več v višino! user posted image  Sam še dobr, da ima mene, k drgač bi jih bore malo najdu! user posted image  Sm bla bl k en šef - samo ukazovala sem... Tu je ena, tam sta dve... Poberi! user posted image

Pa ne zdej mislit, da sva jih privlekla eno tono domov... Tko... ene 3x za kosilo user posted image  user posted image

Sem prej pozabla napisat - včeraj je bil opravljen prvi nakup za najino žabico - 2x body in dudici user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3914
14.9.2008 12:05:39   
sunny24
Dan!
Evo, človek še dobro ne vstane in pride k sebi, že me mama kliče, da pride mimo, k mi more neki prnest...In kaj ona meni prnese...iz C&A 2 bodija s kratkimi rokavi, 2 z dolgimi in eno majčko v kompletu s pajackom iz pliša...Tko, da na ma naša pikica že neki cotk...user posted image Če bo šlo tko naprej, ne bom jst nič kupla...user posted image  Sam moja mama ma full okus za cote in je tudi to take lepe zbrala...user posted image   Je pa za vse skupi dala 18 evrov...se mi ne zdi dosti.

Drugače pa danes visim na netu in iščem kako hiško al pa stanovanje za nas. Najprej smo misnli pr noni delat v bajti, sam bi blo lih tolk stroškov ku da bi šla kej kupit...sem najdla eno bajtico za razumen dnar, sam je gor nad Ajdovščino mal naprej od Cola...Je malo daleč...se mi zdi...

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
14.9.2008 13:06:53   
Čebel@
dober dan!!
joj sem rabla 10 minut da sem vse prebrala-čveke!!user posted image user posted image
uglavnem....hvala za info. za morfologijo(u tadruge bom tud jest že kej vedla).
moj user posted image  je dele ful priden-sesa po stanovanju.....sem rekla jest se grem pofločkat pa verjetno misli da bo to full dolgo trajalouser posted image
drugač pa greva zdele na kosilo v gostilno kjer sva imela poročno zabavo in nama je ta gostilna dala za darilo nedeljsko kosilo za 2(sam mi smo pa trijeuser posted image )!!
se še potem kej oglasim,pridne bodite pa ne preveč čvekat da ne bo dežjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
14.9.2008 14:22:42   
tanci29
halo,
mi smo pa zdele nazaj, smo šli peš do otroškega bazarja na gospodarcu, mamo čist bliz...je blo ful luštno tam k so igralnice, je erik ful užival...pol sem pa nek uprašala za balon k so jih mel cel kup, pa je rekla da naj izpolnim nek vprašalnik...pa nisem napisala gsm številke in mi zato ni hotla dat balonauser posted image ...sem rekla kar mejte te balone, so mel neki za varčevanje pol te pa non stop po tel. kličejo, za en balon ne rabm tega...
pol smo šli pa še do mesta...na tortico v zvezdo..pa mal po stari lj. majo neke srednjeveške igre, so tam plesali, je blo prav luštno...pol smo pa laufal dam ker se je začela formula in sem skor zdahnla...zdej se morm pa mal odpočit...pa kosilčka it kuhat

hej balonchy dobra šefica si ti da si najdla tolk gob...njamsi jest jih mam ful rada z jajčkom...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
14.9.2008 16:14:48   
cati
Zdravo user posted image

Lepe sliice ste nalepileuser posted image
Takih user posted image  dni ne maram. Je pa fajn da je  malo bolj hladnouser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
14.9.2008 17:24:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
   [Brisano sporočilo]
14.9.2008 17:32:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3920
14.9.2008 18:37:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

če bi men kdo skupi spravi tak voziček bi lahko mela pleteno košaro v kateri je spal moj oče.... al pa košaro od vozička, ki ga je moja mama zame uporabljala...... Resnično je fino zrihtano....

Katjuša ata pravi, da bo pogledal u službi, če je še kaj "viška" robe na šihtu, pa ti morda lahko zrihtamo po meri, boš dala košaro, da bo ornk pasal...zdej ta teden gre službeno na pot, ko se vrne pa gremo u akcijo, ok?

to bi blo super......user posted image user posted image user posted image user posted image morem sam pogledat kaki so tisti 2 naši košari če je katera primerna se bomo zmenli....user posted image user posted image user posted image user posted image zlata si že zato k misliš nameuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hitro se pozdravi, če je angina te tk verjetno tak grlo boli da komaj kej pogoltneš in ko not pogledaš je vse vneto upam da ni ne vem kako je kej z ospenom v nosečnosti..... Spet se začenja to smotano obdobje prehladov in zadelanih nosov.... upam da letos ne fašem kake angine jo mam tak na ene 2 leti vedno takle konec septembra in lani je nisem mela torej semletos na vrsti, upam da sem zdej kej bolj odporna k več sadja jem....

Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.9.2008 19:46:19   
Balonchy
Kokice moje...
Jaz se grem mal stiskat k me zeeebbbbeee k psa!!!

Lepo in toplo noč vam želim... Najt, najt...

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
14.9.2008 20:07:10   
birdy
Hoj bejbe moje.
Ne vem kaj ste se kej pogovarjale... Smo bli preveč "zasedeni". Je tamala v sredo zvečer začela bruhat in je ful bruhala celo noč. V četrtek je bla čist dobra sam driskat je začela, pol isti dan zvečer pa še dodatno bruhat tko da smo šli k dežurnemu, kjer smo dobil "pismo" (dohtar tko rekuuser posted image ) za na infekcijsko. In smo seveda ostal na infekcijski. Jst sem bla tisti dan čist zanič, zjutri me je vse bolel, pa bruhala sem, ampak zvečer ko je bla Neli tok zanič sem bla ko rožca, nobene sledi o bolezni. Jst sem potem ostala z Neli v bolnici in tam moraš doplačat neki čez 5eur za ležišče, ki ti ga pripeljejo zvečer in takoj zjutri odpeljejo. Če vzameš poln penzion z hrano te pride pa okoli 20 na dan. No, jst sem mela samo ležišče, sej hrano zame so pa moji starši prinesel. Skratka, v petek sem bla jst z njo v bolnici, moj je zbolu v petek, isto kot jst en dan prej. V soboto je bil pa moj že dobr, je pa on ostal z Neli, ker je bilo zame prenaporno. Ves dan sedet na tistem stolu je polom, trebuh me je bolel ko zmešano, res nisem vedla a se bom kr sesula al kaj. Tko da sem se šla jst cartet k staršem, moj je bil z Neli, zjutraj sta šla pa lahko že domov. Hvalabogu ker če ne bi danes spet jst ostala z tamalo v bolnici. Moram pa rečt da so tam ful prijazni in vse super, pač res razen tega poloma glede spremljevalcev otrokovih. So pa vsi k so bli v stiku z Neli že bolni (tašča, tast, moj brat, mami) razen mojega fotra. Pa ne vem če ne bo še on zboluuser posted image
Neli je pa zdej kr vredu, zdele spi, mal je edin še tečka drugač je pa že taprava, nori kot zmeraj.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
14.9.2008 20:12:07   
birdy
Sem vidla da se pogovarjate o nakupih. Midva sva zaenkrat kupila samo adapterje za na voziček (une da lohk lupinico gor natakneš). Hvalabogu, ker so tak voziček nehal delat in sta v celi sloveniji bila samo še dva paketa teh adapterjev. pa bodi sva kupila v šparu za pet eurov se mi zdi, vzela sva pa bodi na preklop z dolgimi rokavi. Namreč pri Neli sva rabila take bodije ker je miela poškodbo roke in je blo treba roko čim manj nazaj vihat da se ne bi še kaj dodatno poškodovala.
Cunje bo itak treba kupt skor komplet nove ker je bila neli poletna, tamal bo pa zimski.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
14.9.2008 20:37:30   
glen
Birthy
Glede cotk je pri nas isto.
1. punčka in poletje,zdaj naj bi biluser posted image in zima.
Sem prov gledala stvari od Lin ko je bila novorojenček in sami bodiji s kratkimi in poletne oblekiceuser posted image .
Sem pa jaz včeraj v bc zapravljala,.Kupla sem en pliš pajac,škarjice,glavniček,termometer za v vodo.user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (15%)

Večje. (23%)

Enake. (15%)

Enake, le bolj sproščene. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!