|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
13.9.2008 10:15:28   
diamantina
Tanci, lepo nakupovanje vama želim. user posted image     

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
13.9.2008 11:23:15   
Pozdravček,

no da se še jaz na hitro javim...nekaj me zdravje hecauser posted image user posted image en dan me fulll boli grlo drug dan in tako vsak drug dan ampak pa sem pa perehlajena kr fajn upam da mine tole...danes sem pa dopolnila 16t kako čas beži...zdele še mal počivam pol pa grem po tamalo ker nekaj potrebuje pr šoli pa ji je treba pomagat...punce čim lepše izkoristite dan zunaj ni najbolj lepo ampak si pa naredimo da nam bo znotraj toplo a ne...

Vse ki ste imele preglede ali NS čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
13.9.2008 13:21:02   
sunny24
Dan! Sam kaj ko je tko grdo vreme, pa shladilo je full...

ma, spet ni nič za delat, mal cunje perem in dajem sušit, kej več se mi pa že ne da več...user posted image   Sem mal lena, pa sam spala bi...Nč, stroj me kliče, da je končal eno žehto...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 13:49:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3854
13.9.2008 13:49:37   
sunny24
Sem dobila ta prvo oblekco za našo pikico - body...iiiii, mi ga je prjatlca kupla....Ku je crtkan! Pa še lepe zelne barve je...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
13.9.2008 14:00:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
KATJUŠA sm glih prej vidla da mava isti PDPuser posted image user posted image user posted image , kok sva zdej noseči????? Jst sm tok zmešana, da še tega ne vem, čeprav mam tm na RR nosečnost naštiman koledar.....

Živjo punce,

Kolumbo zdej sme noseči 18t in 4d user posted image user posted image user posted image in danes imame še točno 150 dni do koncauser posted image user posted image user posted image user posted image še 10 dni pa bome na poluser posted image user posted image user posted image user posted image ......

evo končno sem uspela prit do računalnika..... včeraj smo prehodl oba tavečja centra v Celju torej Šparovga in Tuševga.... skoraj sem kupla v BC enga pajaceka.... pa sem si pol premisla..... Šla sem tud v H&M gledat mal oblekce za dojenčke in s ekr nekaj dobi sma bom počakala na januar k bodo znižanja... a se katere spomni kdaj približno se začnejo zimske razprodajeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dons sem se pa zbudla pa je prišel dragi z idejo da gremo mal v mesto prav v center in smo šli na sladoled pa Florjan je fino tekal cel dopoldan po mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image seveda pa smo šli tja z razlogom moj se je že prej vstal in na natu zasledil eno urarno da majo dons ker smo 13. 13% popust in so meleno uro k je njemu všeč in smo šli gledat če je rs tok dobra.... tak da si je eno uro kupuuser posted image user posted image user posted image user posted image
zdej sem pa tak uzrujena od te lavfarije da se bom šla mal uležt......

Punce tiste k čutite brcike kolkrat na dan to čutite jst če mam srečo enkrat včasih pa še to neuser posted image pa tak sem bla vesela ko sem v 14 tednu začela čutit pol pa tak dolgo nič konkretnegauser posted image user posted image user posted image komi čakam......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
13.9.2008 14:12:55   
Shuka
Katjuša - brcike čutim cca 2x na dan pa še to, če se res ornk skoncentriram pa pikico lepo prosim, da se malce oglasi, ponavadi pa se to dogaja pred spanjem ali pa zgodaj zjutraj. Sej bo, počakaj še malo ko bo začelo vsak dan večkrat na dan. user posted image  

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
13.9.2008 14:23:24   
Čebel@
čaw bejbe!!
jest svojo pikico tud čutim cca 2x da dan po pa kakšen dan nič po pa spet.sva pa učeri zvečer šla z mojim pred kolosej u ljubljani k so mel koncerte in ko je pel omar naber je mali/a začel plesatuser posted image user posted image user posted image !
dons se mi pa čist nč ne da!učerej sem speglala vse kar je blo pa je bil moj dons že tok priden da mi je zrihtov novo rundo za prat-res je doberuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 14:27:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3859
13.9.2008 14:50:26   
tanci29
cao...
jest sem pa doma z dvema paroma hlač, ene črne športne ene kavbojke, dve majci in supergiceuser posted image user posted image ...
ko sem v h&m probavala sem mojga poslala neki zamenat eno številko, erik je bil z mano v garderobi, jest u modrcu, on pa horuk pod vrati in k eni drugi v garderobo..uzun sm sam slišala ja kam pa ti greš, preden sem jest eno cuno zagrabla da se mal zakrijem..je on že pr eni srečki nosečki v drugi kabini čičkal na tleh...sem se tolk smejala...pol sem pa eno mamico slišala k je klicala Neli, sem se takoj spomnila na našo Birdy-sam mi je ušla je nisem vidla...a si bila ti birdy...

Neposredna povezava do sporočila: 3860
13.9.2008 14:52:58   
tanci29
jest tudi čutim bcike različno, največkrat pa zvečer...ampak sem jih pri eriku prej kakšen teden kot pa zdaj...pa pravjo da v drugo prej čutiš...joj kok je fajn...men je dons moj reku, ko sem probavala cune, ja kdasj si pa ti tak trebušček dobila...ampak res kar čez noč se je ful povečal...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 14:54:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3862
13.9.2008 15:01:10   
Čebel@
tanciuser posted image user posted image user posted image  za dober nakup!!sam tale je bla res huda da se je k drugi user posted image  na tla useduuser posted image user posted image user posted image !! jest sem se prejle spravla v kavbojke ki sem jih nosila pred nosečnostjo sam kaj k jih nisem mogla zapet!!je pa dober filing da veš da maš večji trebuh in da zato vse tišiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3863
13.9.2008 15:02:48   
Čebel@
kolumbo bo kar bo!!jest mam tud filing za user posted image  mi je pa ena kolegica rekla da ona sploh ni mela tega "filinga" kaj bo!baje da nimajo to vseuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
13.9.2008 15:30:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

KATJUŠA  a se ti kej spomneš kdaj je začel brcat Florjan...moj Maj je začel 12. spetembra, ko smo dobil nečaka- Majevega bratranca...kot bi vedel...vsi smo samo skakal okol dojenčka in takrat je začel tako močno brcat, da sm jst začela "zjat", in pol so vsi mene "šlatal"user posted image ....

Ne vem blo je okol 18 tedna sam je tud blo par dni pol pa 2 tedna nič pol ena 2 tedna neredno tak da nekje od 22 tedna naprej pa skos vsake tolko časauser posted image user posted image user posted image user posted image .....

Men se zdi da nam k smo zdej drugič noseče čas ful hitreje teče ker mamo zaradi malih panžekov tak zapolnjen čas pa sej ne rečem da tiste k še nimate otrok da nimate kej delat sam vem po sebi da se mi te takrat ful bolj vleko zdej bom pa kmal že na polovici in trebuščki nam že ratstejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci fino nosi nove oblekce....

Neposredna povezava do sporočila: 3865
13.9.2008 15:38:43   
diamantina
Pri meni kaže kitajska tabela na user posted image  pa tudi tem vražam pašem - nič slabo, samo meso, meso, meso, meso bi jedla oh, pa mleko tud. Če se na nuhalni ni zmotila, pa še na naslednjem pregleud se ji je zdelo, da bo fant, pol bomo imeli fantička - moj seveda zeloooo ponosen, čeprav mu ves čas nakladam, da ni ziher, vendar imam tudi jaz občutek da bo fant, ampak meni je za razliko do njega vseeno. user posted image  user posted image

Jaz pa starih hlač niti čez rit več ne spravim, kaj šele, da bi jih lahko proskusila zapet user posted image . Upam, da bom dobila anoreksijo po porodu. user posted image  user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
13.9.2008 16:09:41   
Čebel@
men po kitajskem kažeuser posted image  filing pa uz pa pravitauser posted image !bomo viddeli kaj bo-če ne prej februarja ziheruser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
13.9.2008 16:10:58   
Čebel@
je pa res to jest sem 1.user posted image  in se mi po eni strani tok uleće po drugi strani gre pa tok hiter(sem že skoraj na polovici)user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
13.9.2008 16:12:45   
Katjusa
meni ne drži ne kitajska in ne kar je vedeževalka napovedalauser posted image user posted image user posted image user posted image tak al tak ji nisem verjela...... mi je pa vseeno kar bo pač bo sem pa mela na začetku filing da bo to kar pač bojda bouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
13.9.2008 16:21:02   
Čebel@
user posted image  ki ste žerodile pa tud druge neki me zanima:
a je treba za morfoligijo plačat??men pri g niso nič  rekli da je samopčačniško(pri ns so me takoj opozoril) tuki pa ne !ena kolegica je mela isto g kot jo imam jaz in je mogla mono plačat in ji je full čuden da mi ni noben nič rekel!a nej zavsak slučaj ene 50 evrov nesem s sabo al kaj?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
13.9.2008 16:52:13   
tanci29
men pa po kitajskem zdaj kaže user posted image , pa tud jest sem takoj rekla da bo pupika, pri eriku mi je kazaluser posted image , pa sem tist prvi občutek rekla da bo fant, pol pa nisem več mela filinga, so pa vsi okol rekli da bo fant.

morfologija ni samoplačniška, to je pregled ki ga mora gin. narest v nosečnosti, razen če tvoja prijatlca hodi k privat gin. in  že tako plačuje preglede...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 16:53:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tanci29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 16:53:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3873
13.9.2008 18:26:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

user posted image  ki ste žerodile pa tud druge neki me zanima:
a je treba za morfoligijo plačat??men pri g niso nič  rekli da je samopčačniško(pri ns so me takoj opozoril) tuki pa ne !ena kolegica je mela isto g kot jo imam jaz in je mogla mono plačat in ji je full čuden da mi ni noben nič rekel!a nej zavsak slučaj ene 50 evrov nesem s sabo al kaj?user posted image

kot so ti že punce povedale morfologija je brezplačna, plača se pa potem okol 30t ko je 3 ultrazvok (čeprav jih G običajo dela več)  mogoče je kolegica zamenjala..... zdravstvo plača 2 UZ in to je prvi kjer se potrdi nosečnost in potem okol 20 tedna, ki mu rečemo morfologija..... g ponavadi nardijo kakega več, ki pa ga ne zaračunavajo, zaračunajo pa tistega okrok 30 tedna, ki je spet malo bolj podroben.... vsaj tako je meni znano in tako je blo pr mani v 1.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
13.9.2008 19:07:13   
sunny24
A je kdo tukaj?

Jst mal dolgčas preganjam in gledam cotke in otroško opremo po netu...Neki mi povejte ta izkušene mamice...za previjalno mizo, kira višina bi bla najbolj primerna zame (sem visoka 165)...ker se full razlikujejo te višine, ene so 80cm, ene 90, druge skor 100?user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kakšno kavo pijete?

Turško (53%)

a la Nescafe (28%)

Espresso (19%)

Število vseh glasov: 10239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!