|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
12.9.2008 7:22:02   
diamantina
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A pr vas tudi ugibajo kaj bo? user posted image   Mi2 z mojim mava že od začetka občutek, da bo punčka, drugi mi tudi tko pravjo (ker kao me je sam trebuh in joški, pa še mozolje mi je vn po obrazu butnlo), kaj bo, bomo pa zvedla na morologiji...Če bo hotel user posted image  pokazati premoženje...user posted image , drugače mi je pa prav vseeno kaj bo, sam da bo zdravo in veselo otroče!

Jaz imam tudi vse to, pa so nam na NS napovedali user posted image , tudi na naslednjem pregledu, se ji je zdelo, da je fantek. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Sem slišala neko finto, da če se spremeniš v obraz, dobiš fantka, če se ne, je punčka. Pa tisto, da če ti je veliko slabo, baje nakazuje na pupo, če ti ni, pa na fantka. Ampak meni je to malo larifari, ker vsaka doživlja nosečnost drugače in se na simptome ni za zanašat. user posted image  user posted image  user posted image

Drugače pa vsem dobro jutro!!!

jaz že od šestih bedim. Do sedaj sem zlikala perilo, zdaj pa grem na delo veselo.

Lep dan!! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.9.2008 8:26:55   
cati
Dobro jutro user posted image
Tiste k ilikate ste dobrodošle pri meniuser posted image

Pa tisto, da če ti je veliko slabo, baje nakazuje na pupo, če ti ni, pa na fantka

Ko je bila moja mami noseča z mano ni bruhala niti enkrat ko pa je nosila brata pa je bruhala vseh 9muser posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.9.2008 8:39:40   
diamantina
Cati, povej naslov, ti pridem zlikat - 1€ na cunjo + potni stroški + kavica + sendvič. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.9.2008 8:52:43   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

Cati, povej naslov, ti pridem zlikat - 1€ na cunjo + potni stroški + kavica + sendvič. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Jutro...
Diamantna jest bi bla dans bl poceni k ti... user posted image   Pridem likat samo za sendvič!!! No.. pa kavico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tko sm lačna že od kar sem vstala, da bom umrla!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.9.2008 9:07:40   
diamantina
Balonchy, študenti rabimo denar user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Joj, jaz sem pa še od včerajšnje popupcane glukoze sita. user posted image  user posted image  Sem pa imela odličen zajtrk - jogurt, kapučino in sladoled. Samo svinjarijo jem, ne morem verjet ... user posted image  user posted image
A se vam tudi dogaja, da ko pojeste en obrok, že razmišljate o drugem ... to se meni dogaja že čisto skoz odkar sem noseča user posted image

Kdaj se začne urejat za otroka na CSD, ZZZZZZZS, matični urad, davčni urad (to zadnje dvoje verjetno po rojstvu, ampak kdaj po rojstvu)??

Mi je pa včeraj ena znanka rekla: samo ti si se pa kar zredila od zadnjič, ko sem te videla. Pa sem ji rekla, da hvala za kompliment, ampak sem noseča v 5. mesecu (ni vedela). Kako me je premerila pujsa ... in rav privoščljivo je rekla besedico "zredila" user posted image   user posted image  

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.9.2008 9:18:57   
petrap
Petek...pa čeprav bolj kislo vreme user posted image user posted image user posted image user posted image

diamantina - ne sekiraj se za privoščljive besede, mislim da si ji prav lepo zaprla usta user posted image user posted image user posted image

otroški dodatek - če uveljavljate v 90 dne po rojstvu, dobiš tudi za nazaj
porodniški dopust - 60 dni pred PDP na CSD z obrazcem S-1/1, takrat lahko odda vlogo tudi oče za očetovski  dopust, kasneje ko ve kdaj ga bo dejansko porabil, pa samo sporoči datum na CSD
zdravstveno zavarovanje - prijaviti do 60 dni po porodu
paket za novorojenčaka - na CSD 60 dni pred DP

zdaj so zelo poenostavili s temi obrazci - imaš en obrazec za 3 stvari...možno da sem kaj pozabila, dopolnite tiste z več izkušnjami

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3806
12.9.2008 9:24:17   
cati
Skuham kosilo ni problemauser posted image
Sam na sendviču pa vajum že nebi pustilauser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.9.2008 9:31:41   
Ajvy
jutro punce....danes mam pa že od zjutraj glavobol in vrtoglavice....sem prišla zajtrkovat pred računalnik, da vas malo pozdravim...potem grem pa kar ležat...mogoče se pa s počitka boljša predramim.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.9.2008 9:41:56   
Čebel@
dobro jutro še z moje strani!!prov grdo sem se navadla da zjterkujem pred računalnikomuser posted image
diamantina ne sekirej se zarad takih pripomb!!jest bi bla mogoče kar mal vesela da bi mi kdo reku da sem se "poredila" ker mi vsak pravi da se mi nič ne poznauser posted image user posted image user posted image  jest sem pa vesela vsazga milimetra (oz.kilograma)več ki ga dobim na trebuhu!!
tdej grem pa še možu nardit zajtrk!!mislim da ga kar malo preveč razvajamuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
12.9.2008 9:43:01   
petrap
ajvy - jaz sem danes tud čist fuč...sploh ne vem, če bom zdržala cel dan v službi...bi šla tko počivat, vse me nekaj boli, pa zbada...mislm, da sem mal preutrujena pa še vreme se je poslabšalo user posted image ...saj upam da bo bolje takoj ko pridem domou...

pol pa cel vikend počitek, pa mal pospravljanja user posted image

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
12.9.2008 9:54:24   
Katjusa
Jutro punce.....

Mi smo spali dons do mal čez devetuser posted image user posted image user posted image user posted image joj je pasalo.... sem se naspala tud jet mam goro perila za zložit ponavadi ne likam.... tak da če se katera zanima sam za zlaganje aja pa kopalnico bi mela pospravljeno..... user posted image user posted image user posted image user posted image drgač bom pa počakala na ju3 ko je možek doma in en bo posesal stanovanje drug bo pa kopalnico sčistil...... user posted image user posted image user posted image

komaj čakam na konkretne brcike.... včeraj spet ni blo nič no dons so pa bli mal taki nežni mehurčki takoj ko sem se zbudila..... tak da sem uživala in poslušala če še bo kej..... florjanu sem pa rekla nej še mal počakauser posted image user posted image user posted image res mam pridnega sineka ne sili sam ven iz postlce in počaka not tako dolgo da mami pride in se lepo igra kljub temu da ima skoraj popolno temo v sobi.....

grem zdej nekaj za zajtrk nardit men se čokolina luštauser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
12.9.2008 10:08:54   
Vesnozaver
Dobro jutro in dober tek vsem zajtrkovalkam,

ravnokar sem prišla iz pregleda, žal mi ni naredila ultrazvoka, smo poslusali user posted image , je rekla da je vse v redu, da maternica in otroček rasteta v redu. Pa mamica je bila vesela, ko je na tehtnico stopila, 1 kg pridobila od prejsnjega meseca, sem mislila, da bo vec, glede na to, da jem ogromno...
diamantina : ja , ko jem eno, ze razmišljam, kaj bom se danes popapala. Sem pa ta teden imela 'junk food' napad... burek, mcd in  podobno...user posted image

Naslednji pregled, morfologija, imam 10.10.

jupajdijaja, peeetek jeeeeeeeeeeeeuser posted image

me kar razganja, tako sem veseladebelauser posted image    user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
12.9.2008 11:33:33   
Čebel@
vesnozaveruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image  in le 1 kilouser posted image user posted image user posted image !!!valda da je z našimiuser posted image user posted image user posted image  vse uredu sam mame smo pač take da takoj naredimo paniko-kar je pravilno!!jest se morem tud spravt likat in pospravlat pa se mi nekak ne dauser posted image  
en lep sončen dan vam želim če ste zunajuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
12.9.2008 11:47:19   
Vesnozaver
kuku,

katjusa vidim, da samevama...;))
je teknil čokolino?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
12.9.2008 11:47:21   
sunny24
Ojla!
Joj, danes sem mogla že ob 7:30 vstat...grozno...Sej bom šla popoldne za kako urco ali dve mal nadoknadit...user posted image

Jst bi tudi mogla pospravt po kuhni, pa se mi tako ne da....da bi pa še cunje peglala...ne, hvala! Jst to rešim tko, da jih iz sušila poberem, lepo zložim po omarah in ko kaj rabimo, speglamo. Ne da se meni tam stat za peglo nevem kolk cajta...mi je še 2 majci odveč speglat...user posted image

Prej sem bla v laboratoriju-sem mogla it lulat (sam nevem zakaj me mine lulat ko pridem v laboratorij in pol vse skupi zlulam lih za vzorc), pa sem se pol še na eno pijačko prešvercala...Ker KAO čakam na izvide...user posted image  
V pondelk pa pregled. Upam, da mi nardi UZ, ker danes sem spet mela neki rjavega izcedka...sicer lih za vzorc ma vseeno ji bom omenla.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
12.9.2008 11:48:11   
sunny24
vesnozaver...bravo za srčka!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
12.9.2008 11:50:13   
Vesnozaver
evo, pa nas je vec...user posted image
sunny24 : jaz in likalnik se tudi ne marava prevec....zdaj pa se sploh..ehja
sicer pa se ne smemo prevec naprezat ane?user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
12.9.2008 11:50:13   
Čebel@
jest sem že likalnik prklopla!!!!!user posted image zameuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
12.9.2008 11:52:59   
Vesnozaver
bravo majchy23!kam prinesem cote?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
12.9.2008 11:55:07   
Čebel@
veš kok jih mam?ene 4 stroje!!!sam peglam sam od moža k moje so itak use oprijete in se zlikajo na meniuser posted image  kar prinesiuser posted image

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
12.9.2008 12:01:04   
zorica

Živijo punce!Čeprav vas redno prebiram a nekako ne pridem da bi kaj napisala.
Vidim da ste pridne in se vse nekaj menite, kaj delate.No meni delo niti malo ne diši user posted image Da o likanju niti ne govorim.Bom drug teden ko bo dež.

Danes se je začel moj 17teden.V sredo imam pregled, komaj že čakam.user posted image pa čutim vsak dan bolj, že teden dni.Neverjetno lep občutek,...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
12.9.2008 12:13:47   
Čebel@
zorica lep pozdrav!!!kaj pa čmo druzga delat kot pa čvekat??men je prov kul ker likam pa vsake tok cajta pridem pogledat če je kera kej novga napisalauser posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
12.9.2008 12:15:36   
sunny24
Lej jo, lej jo...Kdo je prišel po dolgem času spet na RR...user posted image  

Zorica, sam neki mi ni jasno...rok maš pred mano, pa si danes začela 17 teden, jst sem pa že 16t3d, torej sem "že" 3 dni v 17 tednu...pa tudi ticker nama isto kaže kolk še mava do konca 5 mescou 1 teden 3 dni...user posted image

majchy...a bi tudi kej mojih cot speglala, da ne bo moj zmučkan po svetu hodu? Ker moj pravi, da ni važno, če je mal zmučkano, sej nobeden ne vidi...user posted image   In rajši gre vn zmučkan kot da bi peglo užgal in mal poliku al pa da mu jst...user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
12.9.2008 12:25:27   
Čebel@
sunny ko sem bla jest še čist na začetku nosečnosti in mi je blo čez cev dan tok slabo da bi se tud fentala pa sem mojga prosila da svoje cunje nese k mami(moji tašči) in da mu jih bo ziher zlikala!ampak on ne pa ne!!in je 2 mesca hodu u mal bl zmečkanih majicah okroguser posted image  je pa vsaj merku kako jih daje in jemlje iz sušilca da niso ble tok zmečkaneuser posted image  likalnika se pa tud moj po tavelkem izogiba!!k da bi grizuuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
12.9.2008 12:35:30   
sunny24
ah, sej moj spegla, ni panike...sam dostikrat se mu pač ne da in gre rajši zmučkan ven...ko sem še delala, je za oba speglu službene srajce, zdej si jo pa sam al pa mu jo jst včasih...user posted image  

Pa da bi si omaro pospravu...sanjej svinja kukuruz...ima tak tornado tam v tisti omari...zadnjič sem mu jo pospravla in mu tudi povedala, da sem mu jo zadnjič...Ker pač ne zna zložit majc...user posted image  Pol pa vse razmeče, in ko končno dobi majco, k bi si jo obleku, mi da vse une razmetane in me tko nedolžno pogleda in reče, naj jst zložim k on ne zna...Pa ko poberem gate in nogavice iz sušila in jih lepo v koš zložim se jih tudi ne takne, da bi jih po predalih zložu...user posted image  Pa jst jih tudi ne...zanalašč...pol pa išče nogavice ko zmešan, k jih v predalu ni...user posted image user posted image user posted image

Sem žleht, ne?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Priljubljenost
Vrtnica79

Radi berete poste od uporabnice Kerense?

da (26%)

ne (17%)

je ne poznam (56%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!