Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:57:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka miš, do torka še lahko vlečeš, pol pa ne več - se boš še odvadla seveda mami, obljubim mami, saj veš da sem jaz pridna punčka mami ja ja ja, ko da te ne poznamo te mamo pa rade tako, kot si a tako sramežljivo, pa nedolžno, pa naivno???
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:58:25
|
|
|
|
ledenka
|
miš, dr. D te boljše pozna v globini kot tvoj
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:58:31
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:58:40
|
|
|
|
mismis
|
Kje pa je naš Žižek? Žiži, mi te missamo
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:58:48
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čeprav... pir se mi sploh ne pije Saj, res vprašanje, kako paše zraven unga govejega al svinjskega jezika...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:59:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka miš, dr. D te boljše pozna v globini kot tvoj ja, samo ne tega na glas govoriti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:59:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka miš, do torka še lahko vlečeš, pol pa ne več - se boš še odvadla seveda mami, obljubim mami, saj veš da sem jaz pridna punčka mami ja ja ja, ko da te ne poznamo te mamo pa rade tako, kot si a tako sramežljivo, pa nedolžno, pa naivno??? no, ja, pa recimo temu tako
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:59:49
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka miš, dr. D te boljše pozna v globini kot tvoj pred njim res več ni skrivnosti
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:00:13
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz Zdaj pa samo zdržat. Pol se ti pa itak ne splača več. Mater sem pametna. Don't mind me.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:00:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:00:48
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čeprav... pir se mi sploh ne pije Saj, res vprašanje, kako paše zraven unga govejega al svinjskega jezika... zdej se pa res rolam
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:00:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čeprav... pir se mi sploh ne pije Saj, res vprašanje, kako paše zraven unga govejega al svinjskega jezika... govejega eh, zdaj nimam teka... sem danes pojedla fige, solato in dva kosa kruha z namazom pa ideje za čaj mi manjkajo, ingverjevega ne upam pit
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:01:08
|
|
|
|
taraji
|
Vidim, da je tu kar pestro Daisy - kako pa to, da ti tu čvekaš, ko je pa tvoj Bruce na TV
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:01:31
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka Pa ne je zdaj spodbujat....
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:01:49
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka mis, a misliš, da ga jaz potem lahko tudi? Moj me zadavi u momentu
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:02:01
|
|
|
|
mismis
|
Daisy, zdaj ko imaš istočasno Laro gor, lahko kakšnega Mlakarja skupaj udarita, meni je zelo žal, da smo te takrat razočarale, še dobro da je imel tisti dečko v avtu cd
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:02:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka e viš, boste še vse nehale
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:02:37
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. Vidim, da je tu kar pestro Daisy - kako pa to, da ti tu čvekaš, ko je pa tvoj Bruce na TV In jaz spet sfalim... Kje, kje...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:02:52
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka Pa ne je zdaj spodbujat.... daisy, si pozna ...meni dela povezava počasi
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:03:04
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka mis, a misliš, da ga jaz potem lahko tudi? Moj me zadavi u momentu če lahko zdržiš brez, zdrži
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:03:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, zdaj ko imaš istočasno Laro gor, lahko kakšnega Mlakarja skupaj udarita, meni je zelo žal, da smo te takrat razočarale, še dobro da je imel tisti dečko v avtu cd Leni mu je blo ime...
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:03:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča. ja ma bi vseeno ...čeprav sem mesec in pol lepo zdržala... bravo jaz pridna Lara a veš, da ga je Hedi nazadnje pri meni spušila, to je bilo 4.7. potem pa nič več, čeprav je bila takrat že nosečka mis, a misliš, da ga jaz potem lahko tudi? Moj me zadavi u momentu ne, ne ti pa ne, ti si bila pridna že cel mesec in pol, čaki treba najti une čbelice, ki jih je Dajamaja Daisy popala
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:03:44
|
|
|
|
taraji
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: M.L.B.K. Vidim, da je tu kar pestro Daisy - kako pa to, da ti tu čvekaš, ko je pa tvoj Bruce na TV In jaz spet sfalim... Kje, kje... TV 3 - šesti čut se je ravno začel
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:04:08
|
|
|
|
ledenka
|
ooo, MLBK kako tvoji pikici, ju lepo greješ?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 22:04:09
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Daisy, zdaj ko imaš istočasno Laro gor, lahko kakšnega Mlakarja skupaj udarita, meni je zelo žal, da smo te takrat razočarale, še dobro da je imel tisti dečko v avtu cd Leni mu je blo ime... aha, vidva sta torej navezala pristne stike...jaz se samo spomnim Mareta in Đurđe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?