Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:42:02
|
|
|
|
lara light
|
Pija, oj, jaz sem v redu...malo me špika, ne vem če nisem pri mami preveč pojedla ...hvala za nasvet. In ti? Se ti spi? Meni se je prve dni zelooo..zdaj je bolje, a min 8 ur jih odžagam vsak dan
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:43:00
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Daisy Vidiš, mismis, prflikaš bruca in pride! Pol se dela, da ga ni vidla, ampak vedno vžge, bravo mis! Ke je brus? Pri 109 strani sem obupala in šla direkt na 112. Ne blefiram. Častna titovska. A pol praviš šest. To se mi pa dopade. Mam še tri v dobrem.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:43:25
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Mislim, ja s čim sem si jaz zaslužila to predavanje... a ja, že vem z dekoltejem Ne pozabi, da tud očala svoje naredijo. seveda, le te mi dajo bolj intelegenten izgled, saj zato pa ne nosim leč (ok tudi zato, ker še nisem nabavila novo tekočino za leče), ampak pameten videz čez vse...Dajmo mismis čeprav Daisy, mislim da dr. D ob mojem dekolteju in spodnji frizurici, očal sploh ne porajta
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.9.2008 21:44:46 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:44:47
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Na zdravje Nagni dokler še lahko. Cheers.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:45:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Na zdravje Nagni dokler še lahko. Cheers. a se mi pridružiš?
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.9.2008 21:46:25 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:47:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis čeprav Daisy, mislim da dr. D ob mojem dekolteju in spodnji frizurici, očal sploh ne porajta Daj no, on je ziher bolj nežne sorte, pa samo na učke pada. Ko naša blanči. Byetheway, kaj je z mojo vijolično pošastjo. Sem zasledila, da nekaj obupava?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:47:20
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: lara light Daisy Vidiš, mismis, prflikaš bruca in pride! Pol se dela, da ga ni vidla, ampak vedno vžge, bravo mis! Ke je brus? Pri 109 strani sem obupala in šla direkt na 112. Ne blefiram. Častna titovska. A pol praviš šest. To se mi pa dopade. Mam še tri v dobrem. Ja, meni je jasno rekel 6. Čakaj, da poiščem, mis ga je dala na stran...iščem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:47:39
|
|
|
|
mismis
|
A sada kratka mala pavza, grem mal balkončkat
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:49:11
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se mi pridružiš? Viš, na to sem upala, ko se danes prišla gor. En pred mano, en še na hladnem. Bo še kakšno urco držalo. Kje je brus? Da se malo naslinim.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:49:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis čeprav Daisy, mislim da dr. D ob mojem dekolteju in spodnji frizurici, očal sploh ne porajta Daj no, on je ziher bolj nežne sorte, pa samo na učke pada. Ko naša blanči. Byetheway, kaj je z mojo vijolično pošastjo. Sem zasledila, da nekaj obupava? Nežna sorta gor ali dol, kljub vsemu mi je v četrtek pridržal vrata, kljub temu, da nisem imela niti najmanjšega namena po isti poti kot on, niti nakazala nisem. Prisežem, je bil naš zraven, je vse videl
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:49:19
|
|
|
|
ledenka
|
miš, do torka še lahko vlečeš, pol pa ne več - se boš še odvadla
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:51:03
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis a se mi pridružiš? Viš, na to sem upala, ko se danes prišla gor. En pred mano, en še na hladnem. Bo še kakšno urco držalo. Kje je brus? Da se malo naslinim. stran 108
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:51:13
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis čeprav Daisy, mislim da dr. D ob mojem dekolteju in spodnji frizurici, očal sploh ne porajta Daj no, on je ziher bolj nežne sorte, pa samo na učke pada. Ko naša blanči. Byetheway, kaj je z mojo vijolično pošastjo. Sem zasledila, da nekaj obupava? Ne, ne, zdej sva dobile od Zarje magične hlačke in je vse v redu! stran 108
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:51:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka miš, do torka še lahko vlečeš, pol pa ne več - se boš še odvadla seveda mami, obljubim mami, saj veš da sem jaz pridna punčka mami
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:53:04
|
|
|
|
ledenka
|
pa da vam s pirom postrežem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:53:11
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis A sada kratka mala pavza, grem mal balkončkat Jaz bi tudi en dimni luksuz
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:53:57
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Nežna sorta gor ali dol, kljub vsemu mi je v četrtek pridržal vrata, kljub temu, da nisem imela niti najmanjšega namena po isti poti kot on, niti nakazala nisem. Prisežem, je bil naš zraven, je vse videl Temu pa težko oporekam. Sicer še vedno mislim, da ga bolj kot oseba privlačiš, ampak ne zato, ker bi bil dekolte slab. Dekolte je jebozovni. Ampak še vedno verjamem, da zna dr. D pogledat globje v človeka. Samo sebe zabavam. Neverjetno.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:54:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: ledenka miš, do torka še lahko vlečeš, pol pa ne več - se boš še odvadla seveda mami, obljubim mami, saj veš da sem jaz pridna punčka mami ja ja ja, ko da te ne poznamo te mamo pa rade tako, kot si
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:55:17
|
|
|
|
DaisyE
|
O ledenka. Moje učke so si kar spočile... Lari ništa dimljenja zdaj ko si noseča.
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:55:36
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Nežna sorta gor ali dol, kljub vsemu mi je v četrtek pridržal vrata, kljub temu, da nisem imela niti najmanjšega namena po isti poti kot on, niti nakazala nisem. Prisežem, je bil naš zraven, je vse videl Temu pa težko oporekam. Sicer še vedno mislim, da ga bolj kot oseba privlačiš, ampak ne zato, ker bi bil dekolte slab. Dekolte je jebozovni. Ampak še vedno verjamem, da zna dr. D pogledat globje v človeka. Samo sebe zabavam. Neverjetno. seveda zna... veš kako globoko vidi z UZjem
< Sporočilo je popravil ledenka -- 12.9.2008 21:56:01 >
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:56:27
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pa da vam s pirom postrežem Katero je najino?
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:56:52
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Nežna sorta gor ali dol, kljub vsemu mi je v četrtek pridržal vrata, kljub temu, da nisem imela niti najmanjšega namena po isti poti kot on, niti nakazala nisem. Prisežem, je bil naš zraven, je vse videl Temu pa težko oporekam. Sicer še vedno mislim, da ga bolj kot oseba privlačiš, ampak ne zato, ker bi bil dekolte slab. Dekolte je jebozovni. Ampak še vedno verjamem, da zna dr. D pogledat globje v človeka. Samo sebe zabavam. Neverjetno. Daisy, mislim da je on dovolj globoko pogledal vame, po laparoskopiji ki mi jo je delal, po punkciji, pa ET, pa še UZ, mater ta človek pa res ne more iti več globje vame. Je že vse videl
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:57:04
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Nežna sorta gor ali dol, kljub vsemu mi je v četrtek pridržal vrata, kljub temu, da nisem imela niti najmanjšega namena po isti poti kot on, niti nakazala nisem. Prisežem, je bil naš zraven, je vse videl Temu pa težko oporekam. Sicer še vedno mislim, da ga bolj kot oseba privlačiš, ampak ne zato, ker bi bil dekolte slab. Dekolte je jebozovni. Ampak še vedno verjamem, da zna dr. D pogledat globje v človeka. Samo sebe zabavam. Neverjetno. seveda zna... veš kako globoko vidi z UZjem
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:57:05
|
|
|
|
ledenka
|
če že letos ne bom šla na oktoberfest, si ga lahko vsaj na slikcah ogledam čeprav... pir se mi sploh ne pije
|
|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 21:57:27
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis Nežna sorta gor ali dol, kljub vsemu mi je v četrtek pridržal vrata, kljub temu, da nisem imela niti najmanjšega namena po isti poti kot on, niti nakazala nisem. Prisežem, je bil naš zraven, je vse videl Temu pa težko oporekam. Sicer še vedno mislim, da ga bolj kot oseba privlačiš, ampak ne zato, ker bi bil dekolte slab. Dekolte je jebozovni. Ampak še vedno verjamem, da zna dr. D pogledat globje v človeka. Samo sebe zabavam. Neverjetno. seveda zna... veš kako globoko vidi z UZjem Saj... Tudi bleščice ga ne ustavijo...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?