Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:13:08
|
|
|
|
meta21
|
Sem se pa danes najedla pomidorov.... prvič v življenju domačih...nisem se mogla načudit, kaka razlika.... ma kako so bli dobri.... sam preveč čebule sem si not dala..... Ne morem verjet, da si jih jedla prvič v življenju. No ja, jaz sem tak na pol s kmetov doma. Mama pa letos take paradajzke-za slikat!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:13:48
|
|
|
|
meta21
|
Vidiš.... pri nas sem pa jst tista svinja, ki sanja kukuruz.....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:15:24
|
|
|
|
meta21
|
Aja, drugač sem pa že nazaj... Moj želodček je bogatejši za breskev in trenutno ga filam z grozdjem, mulc se pa že nekaj pritožuje.... Najbrž mu zmanjkuje placa... ej mogoče, če se fejst najem, ga bo pa počasi katapultiralo ven
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:19:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ne morem verjet, da si jih jedla prvič v življenju. No ja, jaz sem tak na pol s kmetov doma. Mama pa letos take paradajzke-za slikat! Prvič v življenju pa zato, ker nisem do te nosečnosti jedla pomidorov....n ku so se mi zluštali, sem šla v trgovino..... edina zelenjava, ki mi je bla škifo..... Drgač pa ne bi bil problem.... moji starši imajo tudi kr neki zemlje.... Mi lahko kdo pove, kako se znebim okusa po čebuli ustih.... matr, ne zdržim več... Sem pojedla že mal čokolade čez... pa smetane.... zdej grozdje.... nič ne pomaga...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:20:36
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem spet tak utrujena.Hudiča,se bom v bajto zaprla,pa ključ skrila,da bom vsaj počivala. Nič,zdaj pa grem papcat zaslužene čufte,pa pire
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:26:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem spet tak utrujena.Hudiča,se bom v bajto zaprla,pa ključ skrila,da bom vsaj počivala. Nič,zdaj pa grem papcat zaslužene čufte,pa pire Dober tek!!! A ključe boš sama pred sabo skrila? Da ven ne boš mogla?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:41:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Mi lahko kdo pove, kako se znebim okusa po čebuli ustih.... matr, ne zdržim več... Sem pojedla že mal čokolade čez... pa smetane.... zdej grozdje.... nič ne pomaga... Pojej en strok česna! Ti zagotavljam, da bo okus po čebuli izginil
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:43:05
|
|
|
|
meta21
|
Uf, sm glihkar ven pogledala. Mater bo nevihta...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:43:43
|
|
|
|
ključek
|
kok ste pridne!!! klofate te strani k nore............... .............vas ne uspem prebrati...............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:44:27
|
|
|
|
ključek
|
Uf, sm glihkar ven pogledala. Mater bo nevihta... pri nas je soparno za fliknt.............smo šli prej na sprehod................ ..................vroče..............
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:44:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pojej en strok česna! Ti zagotavljam, da bo okus po čebuli izginil
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:45:44
|
|
|
|
ključek
|
lana - neja je sita, lepo pančka (no, malo še gleda), jz pa upam,da bo comp danes priden in mi dovolil opisati moj porod................ne pa, da mi bo spet napisal-we are sorry....................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:46:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kok ste pridne!!! klofate te strani k nore............... .............vas ne uspem prebrati............... Ma jst bi tudi rajš mojo bejbo crtala, ku tle na kavču ležala in svirala....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 18:50:39
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you lana - neja je sita, lepo pančka (no, malo še gleda), jz pa upam,da bo comp danes priden in mi dovolil opisati moj porod................ne pa, da mi bo spet napisal-we are sorry.................... Shrani, preden pošlješ...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:23:19
|
|
|
|
emi*
|
ola! čestitke novim mamicam ,sploh si nič več ne zapomnem kaj preberem. Prebrala sem,da med dojenjem ne smemo jesti mlečne stvari.Jaz zdaj res ne vem kaj da jem,jaz sem dobila en meni,ne vem ali od patronažne ali iz bolnice,da pred vsako jedjo naj bi se spil kozarec mleka?????? Pijem ga pa jogurte,pred jedjo pa res ne.Kaj to pol najbolj škodi našim ?Kaj še ni dobro??
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:25:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pa pleničke? Katere uporabljate? Jst sem kupla tiste od 2 do 5 kg..... ma a ni ful prevelika, če ima dete manj ku 3 kg??
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:26:18
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst bi tudi rajš mojo bejbo crtala, ku tle na kavču ležala in svirala.... Vrjemi,da nisi edina
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:27:36
|
|
|
|
bark
|
A za Tejchy se že kaj ve
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:48:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma jst bi tudi rajš mojo bejbo crtala, ku tle na kavču ležala in svirala.... Vrjemi,da nisi edina Jap. Jaz sploh ne vem, kaj naj počnem, ker me to čakanje ubija. Ponoči skoraj nič ne spim in cele noči poslušam šume od zunaj in hodim na wc, podnevi še kaj premaknem tu pa tam pa skuham. Tv-ja skoraj ne morem gledat, ker mam tak nizko koncentracijo, da se pri vsaki oddaji zgubim, brat iz istega razloga tud ne morem . Pa še boliiiiiiiii me skoz tam dol...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:52:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pa pleničke? Katere uporabljate? Jst sem kupla tiste od 2 do 5 kg..... ma a ni ful prevelika, če ima dete manj ku 3 kg?? Ni sile, bubika ima malo manj kot 3 kg, pa je Pamperska št. 1 čisto OK. Pač malo zaganem. Obstajajo sicer še manjše pleničke za nedonošenčke, ampak to je bzv kupovat.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:52:54
|
|
|
|
*bubi*
|
emi*, ne vem, zakaj ne bi mleka. Razen seveda, če se pojavi kaka alergija.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:54:19
|
|
|
|
*bubi*
|
, ti si napisala, da bi morala vsak podoj tehtat, da veš, koliko dodatka (če sploh) dodat. Daj mi napiši, koliko bi zdaj naj bilo skupaj pri enem obroku. Bubika je občasno tako zelo nenasitna, da kar gledam, kam vliva
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 19:55:24
|
|
|
|
*bubi*
|
lana - neja je sita, Ima uradno v imenu pomišljaj?
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 20:03:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jap. Jaz sploh ne vem, kaj naj počnem, ker me to čakanje ubija. Še malo, Meta, še malo.... res upam...... katastrofa je to prekladanje...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 12.9.2008 20:04:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ni sile, bubika ima malo manj kot 3 kg, pa je Pamperska št. 1 čisto OK. Pač malo zaganem. Obstajajo sicer še manjše pleničke za nedonošenčke, ampak to je bzv kupovat. Pa misliš, da ji bojo še prav, ko bo imela 5 kg?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?