|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
13.9.2008 10:22:59   
ključek
Aja... imam novičko od Mete21....... user posted image

Ob 9.10 se je rodil Lovro.... 3920g in 52cm..... Pravi, da se odlično počutita in vas vse lepo pozdravlja.... user posted image user posted image

iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
13.9.2008 10:24:24   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Aja,novice od naše tejchy.
Trenutno še je vedno 2v1.ni še dovolj odprta in nima popadkov,tak da še čaka.user posted image

O boga Tejchi...... ma zakaj je pa šla sploh v porodnišnico? user posted image

Tejchy user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2527
13.9.2008 10:26:22   
ključek

user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image   
user posted image   talytha               - 1. user posted image , PDP 4.9. , user posted image   user posted image     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka   
 R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                -1. user posted image , PDP 8.9.,user posted image user posted image    
user posted image   AinB                  -1. user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image   nosek5              -1user posted image , PDP 8.9., user posted image  user posted image
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -1. user posted image PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,   PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image , Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   PDP 10.9.user posted image user posted image

user posted image   srki                      -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                 - R 9.9., user posted image  Nik

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               R 8.9., user posted image   Kaja 

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk            R 8.9., user posted image  

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -1.user posted image , PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              -R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image

user posted image  mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image , PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image ,  PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image , PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image user posted image    
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , PDP 26.9.user posted image user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted imagePDP 29.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 
user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image   
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image   moni2b              - user posted image       

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image           

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
13.9.2008 10:29:01   
ključek
Aja,novice od naše tejchy.
Trenutno še je vedno 2v1.ni še dovolj odprta in nima popadkov,tak da še čaka.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
13.9.2008 10:29:23   
alysa
Tut mene zgleda čaka v ponedeljek pospešitev poroda, ker moram na pregled v P, bom glih en tedn čez rok  ... js še vedno upam, da se mi bo dokler naravno sprožlo ... user posted image user posted image  pa čeprav nč kaj ne kaže na to ...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
13.9.2008 10:34:42   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Tut mene zgleda čaka v ponedeljek pospešitev poroda, ker moram na pregled v P, bom glih en tedn čez rok  ... js še vedno upam, da se mi bo dokler naravno sprožlo ... user posted image user posted image  pa čeprav nč kaj ne kaže na to ...

Držim pesti..... Ma če je plodovnica   v redu in če vidijo, da pojslica ni še čist zrela, če je utrip OK, potem čakajo 2 tedna.... No vsaj tko je meni rekla včeraj moja ginekologinja.... user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
13.9.2008 10:37:08   
arabela*
user posted image meta21user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2532
13.9.2008 10:38:50   
arabela*
pf,joj,to pa je res problem,ko nonstop papca.
Ja moja kar veliko poje.Nekje 10 do 15 min.jo imam na eni zizi,pol probama kupček(kar pa je pri nas prava umetnost,se včasih pol ure zabavama s tem),nato jo vmes budim,ker zaspi,pol pa jo probam še kar na drugo zizo malo dat.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
13.9.2008 10:39:39   
ključek
Saraya, kako ve podirate kupčka?? jo daš čez ramo ali samo malo višje dvigneš?? mora obvezno po vsakem obroku podreti kupčka, ne?? pa jo najprej podojiš na eni, podrete kupčka, potem pa isto na drugi??ali jo podojiš na obeh straneh in potem podrete kupčka???

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
13.9.2008 10:40:07   
arabela*
Zdaj se mi ravno zbuja,jo ima v tavečji lupinici čez dan.Nazadnje sva jedle ob pol šestih,zdaj bova pa spet.Me že gleda,pa prste si v usta daje.To pomeni,da je lačnikauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
13.9.2008 10:42:49   
arabela*
me to you,pri nas je problem pretirano bljuvanje.Tako da ,mi smo brez kupčka pečeni.Ga mormo obvezno podret,ker dugače je joj.
Jo pa dam čez ramo in jo tupkam ali pa malo močneje masiram po zgornji strani hrbta.Včasih jo pa dan čez moje noge na trebuščka,ji tud pašeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
13.9.2008 10:55:22   
ključek
me to you,pri nas je problem pretirano bljuvanje.Tako da ,mi smo brez kupčka pečeni.Ga mormo obvezno podret,ker dugače je joj.
Jo pa dam čez ramo in jo tupkam ali pa malo močneje masiram po zgornji strani hrbta.Včasih jo pa dan čez moje noge na trebuščka,ji tud paše

mene je pa tok jo strah dat čez rame.......me skrbi, da ji nom kej naredila.............zaradi glavice pa to..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
13.9.2008 10:57:41   
pf
Saraya saj medve isto jeva. 10 minut na eni dojki, kupček, 10 minut na drugi dojki in kupček, pa imam mleko, tak da teče ful, se ne rabi matrati, da se ne bi dovolj najedla, ampak enostavno za dobre dve urci spet.  Nič kaj ne moreva narediti. Vidiš naprimer medve sva se dojile ob šestih,  tričetrt na devet, pa bo zdajle počasi spet, ker se mi že prebuja na rahlo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
13.9.2008 10:59:29   
Lara Croft
Mi bomo mogle pa v boršo kej zimskega dodat....user posted image user posted image user posted image

Mamičke.... kaj tiste 4 tetra pleničke, ki jih je kao treba s sabo vzet, ste jih dejansko tudi rabile?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
13.9.2008 11:02:17   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kaj novega? user posted image

Ni sile, bubika ima malo manj kot 3 kg, pa je Pamperska št. 1 čisto OK. Pač malo zaganem. Obstajajo sicer še manjše pleničke za nedonošenčke, ampak to je bzv kupovat.

Pa misliš, da ji bojo še prav, ko bo imela 5 kg?

Ne, takrat bomo imeli št. 2, ki je 3-6 kg user posted image

Prekrivajo se te kilaže. Je pa odvisno od user posted image  do user posted image  kdaj katere. Če ima bolj močne nogice, rabi prej večje.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2540
13.9.2008 11:02:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ima uradno v imenu pomišljaj?

ne, so napisali brez pomišljaja. zdej se morm še jz navadit, da je lana neja, ne lana - neja.........user posted image user posted image

Aha, podpis si že popravila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
13.9.2008 11:02:29   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: pf

10 minut na eni dojki, kupček, 10 minut na drugi dojki in kupček, pa imam mleko, tak da teče ful, se ne rabi matrati, da se ne bi dovolj najedla, ampak enostavno za dobre dve urci spet.

Probaj samo na eni joški do konca.... na koncu je tisto najbolj mastno in hranljivo mleko.... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
13.9.2008 11:04:02   
*bubi*

Aja... imam novičko od Mete21....... user posted image

Ob 9.10 se je rodil Lovro.... 3920g in 52cm..... Pravi, da se odlično počutita in vas vse lepo pozdravlja.... user posted image user posted image

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
13.9.2008 11:08:05   
arabela*
me to you,ne se bat.Imej jo zavito v to široko povijanje,pa oblećeno,pa ji nimaš kaj naredit.Primeš jo za glavico,druga roka za telo,pa jo počasi daš preko ramena.Boš vidla,kak ji bo pasalo.Glavico pa naj mala nagle na eno stran.Naša se tako še pol pri meni carta,včasih mi še začne vrat cuzat,če je lačnauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
13.9.2008 11:09:06   
arabela*
Do zdaj je visela na zizi,mamica pa tipka po RR.user posted image
Zdaj pa se je odklopla,ko je tako hudo reva utrujena,da je kar zaspalauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
13.9.2008 11:13:20   
ključek
Mi bo danes uspelo opisati porod???? upam…………..user posted image user posted image user posted image

No, bolj konkretno me je začelo špikati že v soboto, 30.8. vendar ne prehudo, zato sem si rekla-kje je še 14.9. ko imam rok…………..no, iz srede na četrtek (3.9.-4.9) sem izredno slabo spala, skoz sem hodila na wc, se premetavala po postelji……………zjutraj (malo pred sedmo) sem v spanju začutila, kako mi spušča »spodnja pumpca«……….me vrže pokonci, letim v wc in si mislm-no, ko pa tok piješ, kot kamela………..zdej si se pa polulala………….ko pa sem sedela na wc, sem malo začela tuhtati-kaj pa če je to plodovnica?? Nisem vedela………….user posted image user posted image a sem se kr šla tuširat, itak sva bila naročena na CTG………..in ko prideva v bolnico, povem kaj se je dogajalo zjutraj in mi babca reče, da me bo potem pregledal G………..na CTG mi na začetku pokaže 80, potem pa pade na 20…….sicer me občasno malo zašpika, a ni prehudo…………….potem sva čakala na pregled, pa se ponovi zgodba od zjutraj………le da je bila tokrat dodana kri in sluz………….in sem vedela, da tole pa neki konkretnega pomeni………….in ko me G pregleda, mi tko veselo reče – ja, mateja, rodili bomo. Super, 5 cm odprta, plodovnica odtekla. Jaz ga pa prou tko butast pogledam-ja kaj, a kr dons bom rodila??? user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi nasmeji, me tko potapka po nogi in reče-do dveh boste mamica. nato gre vn v čakalnico in reče možu-ja nč, v rim jo boste odpeljali. Čas je……………..seveda sva oba postala rahlo živčna………..jaz se grem pol spreoblečt, z babco urediva papirologijo (ampak kok je teh papirjev za spisati……….. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )………..ob 9.45. sem prišla v porodno……………pa me babca uredi, jz tud svoje poštimam, se stuširam in potem…………..najprej sprehajanje sem in tja……….pa se z možem še hecava, pogovarjava…………..potem me babca pregleda-super, 7 cm odprta. Kmalu so se začeli malo bolj intenzivni popadki, je bilo  potrebno že predihavanje……………babca mi je prinesla žogo, kjer sem sedela in predihavala, ful mi je pomagala…………potem spet popadki, spet dihanje………….potem me pregleda, pa mi doda malo popadkov…………in potem smo že malo potiskali……………na začetku se mi sploh ni sanjalo, kaj delamuser posted image ……….kako naj delam……………a po parih potiskanjih sem že razumela kako in kaj………….user posted image user posted image ……….čez nekaj časa, po nekaj predihavanja me pride pregledati dr. čuk in naroči še malo popadkov…………….in ko je to prijelo………………ojoj………….potem je bilo pa kr intenzivno, saj sem imela svoje in še umetne………….vsi so mi govorili-dihaj, dihaj, meni je pa telo samo potiskalo plod dol…………..potem me pride pregledati še dr. jurca, spet smo potiskali, pa nič…………..ko me pregleda, ugotovi, da je plod zelo velik in se noče spustiti…………..mene so pa popadki že zelo konkretno matrali, tok jih je bilo,da se niti spočiti nisem mogla vmes……………čez nekaj časa pa se G odloči, da bomo naredili vakum (lana neja je imela 2x ovito popkovino pa še zadrgnejno je imela, zato se ni spustila)………..in kar naenkrat je soba polna ljudi………sem se kr ustrašila…..potem so še moža poslali ven……..user posted image ...........k meni je prišla babca, me z eno roko prijela čez rame, z drugo pa se fajn naslonila na moj trebuh………….kdaj sem dobila vakum sploh ne vem, mi je pa mož rekel, da ga nisem dobila preveč………….no, in parkrat smo še potiskali, potem pa se je ob 13.40 uri rodila najina princeska…………..na začetku ni takoj zajokala, zato sem vsa prestrašena spraševala, kaj je narobe………..pa me babca pomiri, da bo vsak čas………..in res…………….čez nekaj trenutkov sem zaslišala najlepši zvok na svetu-jok najinega dojenčka………..in seveda sem začela še jaz jokati………….pa jo gledajo, rihtajo in skoz govorijo-joj, kakšna luštna punčka, pa kok lask ima, takšna ornk babnca je ………….mene so potem še šivali, a enostavno nisem zdržala, zato so me dali pod narkozo…………….in ko sem se zbudila, je zraven mene sedel moj mož, v naročje sem pa dobila najin zakladek……………in spet jokala………………..potem smo se še 2 uri cartali, pošiljali sms-je……………..v sobo so me peljali, ker se bila še malo omotičena zaradi narkoze……………imela sem prijetno cimro, osebje je bilo super…………….malo sva se matrali pri dojenju, a sedaj, ko sva doma, nama kar gre, samo kupčka se še učiva podirati………….user posted image

Morm pa seveda pohvaliti mojega moža, ki mi je izredno pomagal, mi pomagal pri dihanju, me masiral, nosil vodo, me spodbujal…………..res je bil super!!! user posted image Aja……………ko so ga pri vakumu poslali ven, je šel v predprostor, kjer je kavč in tv za atije……..vmes pa je zavesa………….in ker s se vsi ubadali z menoj, je zaveso lepo odgrnil, in imel predstavo iz prve vrste………….so mi pa sestre povedale (pa tudi sam mi je rekel), da je zagledal dojenčka, in so mu povedale da je punčka, da je vse ok,, da se je tako razjokal………….da sem se potem še enkrat jaz jokala…………..

Sedaj smo doma, uživamo, se učimo, privajamo mali štručki……………seveda ne manjka joka, pokaknih pleničk, zaspanih trenutkov…………a to je majhna cena za takšen zakladek, ki ga imava – lana neja.

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.9.2008 11:19:21 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
13.9.2008 11:15:15   
ključek
Do zdaj je visela na zizi,mamica pa tipka po RR.

midve se pa zaenkrat samo leže dojiva.............mal me še šivi bolijo mal pa še ne vem, kako jo držati pa futrati..............user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
13.9.2008 11:16:44   
ključek
Aha, podpis si že popravila user posted image user posted image user posted image

jp.............user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
13.9.2008 11:27:46   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

in so mu povedale da je punčka, da je vse ok,, da se je tako razjokal………….da sem se potem še enkrat jaz jokala…………..

Pa še jaz.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
13.9.2008 11:40:11   
amor real
ČESTITKE META 21 user posted image user posted image user posted image

Zgleda, da grožnja z izselitvenim nalogom pomaga user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?