|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
12.9.2008 18:13:08   
meta21
Sem se pa danes najedla pomidorov.... prvič v življenju domačih...nisem se mogla načudit, kaka razlika.... ma kako so bli dobri.... sam preveč čebule sem si not dala.....

Ne morem verjet, da si jih jedla prvič v življenju. No ja, jaz sem tak na pol s kmetov doma.user posted image  Mama pa letos take paradajzke-za slikat!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
12.9.2008 18:13:48   
meta21
Vidiš.... pri nas sem pa jst tista svinja, ki sanja kukuruz.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2477
12.9.2008 18:15:24   
meta21
Aja, drugač sem pa že nazaj... Moj želodček je bogatejši za breskev in trenutno ga filam z grozdjem, mulc se pa že nekaj pritožuje.... Najbrž mu zmanjkuje placa... ej mogoče, če se fejst najem, ga bo pa počasi katapultiralo venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
12.9.2008 18:19:22   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ne morem verjet, da si jih jedla prvič v življenju. No ja, jaz sem tak na pol s kmetov doma.user posted image  Mama pa letos take paradajzke-za slikat!

Prvič  v življenju pa zato, ker nisem do te nosečnosti jedla pomidorov....n ku so se mi zluštali, sem šla v trgovino.....  edina zelenjava, ki mi je bla škifo..... Drgač pa ne bi bil problem.... moji starši imajo tudi kr neki zemlje.... user posted image

Mi lahko kdo pove, kako se znebim okusa po čebuli  ustih.... matr, ne zdržim več...
Sem pojedla že mal čokolade čez... pa smetane.... zdej grozdje.... nič ne pomaga...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
12.9.2008 18:20:36   
arabela*
jaz pa sem spet tak utrujena.Hudiča,se bom v bajto zaprla,pa ključ skrila,da bom vsaj počivala.user posted image
Nič,zdaj pa grem papcat zaslužene čufte,pa pireuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
12.9.2008 18:26:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem spet tak utrujena.Hudiča,se bom v bajto zaprla,pa ključ skrila,da bom vsaj počivala.user posted image
Nič,zdaj pa grem papcat zaslužene čufte,pa pireuser posted image

Dober tek!!!

A ključe boš sama pred sabo skrila? Da ven ne boš mogla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
12.9.2008 18:41:11   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi lahko kdo pove, kako se znebim okusa po čebuli  ustih.... matr, ne zdržim več...
Sem pojedla že mal čokolade čez... pa smetane.... zdej grozdje.... nič ne pomaga...

Pojej en strok česna! Ti zagotavljam, da bo okus po čebuli izginil
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2482
12.9.2008 18:43:05   
meta21
Uf, sm glihkar ven pogledala. Mater bo nevihta...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
12.9.2008 18:43:43   
ključek
kok ste pridne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  klofate te strani k nore...............user posted image user posted image user posted image .............vas ne uspem prebrati...............user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
12.9.2008 18:44:27   
ključek
Uf, sm glihkar ven pogledala. Mater bo nevihta...

pri nas je soparno za fliknt.............smo šli prej na sprehod................user posted image user posted image user posted image ..................vroče..............

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.9.2008 18:44:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Pojej en strok česna! Ti zagotavljam, da bo okus po čebuli izginil
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.9.2008 18:45:44   
ključek
lana - neja je sita, lepo pančka (no, malo še gleda), jz pa upam,da bo comp danes priden in mi dovolil opisati moj porod................ne pa, da mi bo spet napisal-we are sorry....................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.9.2008 18:46:31   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kok ste pridne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  klofate te strani k nore...............user posted image user posted image user posted image .............vas ne uspem prebrati...............user posted image

Ma jst bi tudi rajš mojo bejbo crtala, ku tle na kavču ležala in svirala.... user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
12.9.2008 18:50:39   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

lana - neja je sita, lepo pančka (no, malo še gleda), jz pa upam,da bo comp danes priden in mi dovolil opisati moj porod................ne pa, da mi bo spet napisal-we are sorry....................user posted image

Shrani, preden pošlješ... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.9.2008 19:23:19   
emi*
ola!

čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image ,sploh si nič več ne zapomnem kaj preberem.user posted image

Prebrala sem,da med dojenjem ne smemo jesti mlečne stvari.Jaz zdaj res ne vem kaj da jem,jaz sem dobila en meni,ne vem ali od patronažne ali iz bolnice,da pred vsako jedjo naj bi se spil kozarec mleka??????user posted image user posted image user posted image Pijem ga pa jogurte,pred jedjo pa res ne.Kaj to pol najbolj škodi našim user posted image ?Kaj še ni dobro??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2490
12.9.2008 19:25:12   
Lara Croft
Kaj pa pleničke? Katere uporabljate? Jst sem kupla tiste od 2 do 5 kg..... ma a ni ful prevelika, če ima dete manj ku 3 kg??user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.9.2008 19:26:18   
bark
Ma jst bi tudi rajš mojo bejbo crtala, ku tle na kavču ležala in svirala.... user posted image

Vrjemi,da nisi edinauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.9.2008 19:27:36   
bark
A za Tejchy se že kaj veuser posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
12.9.2008 19:48:39   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Vrjemi,da nisi edinauser posted image

Jap. Jaz sploh ne vem, kaj naj počnem, ker me to čakanje ubija. Ponoči skoraj nič ne spim in cele noči poslušam šume od zunaj in hodim na wc, podnevi še kaj premaknem tu pa tam pa skuham. Tv-ja skoraj ne morem gledat, ker mam tak nizko koncentracijo, da se pri vsaki oddaji zgubim, brat iz istega razloga tud ne moremuser posted image . Pa še boliiiiiiiii me skoz tam dol...user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.9.2008 19:52:07   
*bubi*

Kaj pa pleničke? Katere uporabljate? Jst sem kupla tiste od 2 do 5 kg..... ma a ni ful prevelika, če ima dete manj ku 3 kg??user posted image

Ni sile, bubika ima malo manj kot 3 kg, pa je Pamperska št. 1 čisto OK. Pač malo zaganem. Obstajajo sicer še manjše pleničke za nedonošenčke, ampak to je bzv kupovat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.9.2008 19:52:54   
*bubi*
emi*, ne vem, zakaj ne bi mleka. Razen seveda, če se pojavi kaka alergija.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.9.2008 19:54:19   
*bubi*
user posted image , ti si napisala, da bi morala vsak podoj tehtat, da veš, koliko dodatka (če sploh) dodat. Daj mi napiši, koliko bi zdaj naj bilo skupaj pri enem obroku.

Bubika je občasno tako zelo nenasitna, da kar gledam, kam vliva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.9.2008 19:55:24   
*bubi*
lana - neja je sita,

Ima uradno v imenu pomišljaj?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.9.2008 20:03:27   
Lara Croft

Jap. Jaz sploh ne vem, kaj naj počnem, ker me to čakanje ubija.

Še malo, Meta, še malo.... res upam...... katastrofa je to prekladanje... user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.9.2008 20:04:31   
Lara Croft
Ni sile, bubika ima malo manj kot 3 kg, pa je Pamperska št. 1 čisto OK. Pač malo zaganem. Obstajajo sicer še manjše pleničke za nedonošenčke, ampak to je bzv kupovat.

Pa misliš, da ji bojo še prav, ko bo imela 5 kg?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?