|
RE: IVF/ICSI september, oktober 12.9.2008 14:26:34
|
|
|
|
Abra
|
OBI, super, naenkrat bojo sami gimnastičarji tuki pol bojo pa hotli bit fuzbalerji, mi pa tečni starši Zarja, jaz ti samo grozim v resnici nisem tko huda Pija, sem spregledal tisti post o vagi tvoj bi s takimi dober biznis naredu, še najboljš bi blo vse G ordinacije z njimi opremit Shuka, cmoki so hitro kuhani, kje si zdaj itak pa veš, kako je. Odkar so v skrinji, ne dišijo. Razmišljam, če bi kupla ene 5kg čokolade če bo isti rezultat MLBK lepo ju grej! Tudi ne tko lepe na pogled se primejo Šopingirat bo pa treba počasi, bo prevelik šok, če bi vse naenkrat. Čakam, da se še kakšen javi, da bi kej častil Gigi, zanimivo zgleda ta Bownova terapija, boš poročala jaz tudi limfno obožujem, bom zdaj spet začela, da mi noge ne bi otekale. Sem včeraj vprašala G, pa se je čudila, kaj sploh razmišljam in mojega nagovarjala, da ziher komi čaka. In da bo boljš, kot v salonih opravil je bil čist tih Arneja, evitol ti zdaj nč več ne pomaga, to je blo za jajčka. Q10 pa do testa jemlji. Algee pa ne poznam. Pupa se pa še ne pusti mi je včeraj G rekla, da me bo čisto po svoje obračala in bom spala na tistem boku, kot bo ona želela Kreganja pri G še nisem doživela, se pa na forumu o tem velik govori WP, a ti moraš zdaj z diplomo še vedno na cesti delat?? Lara, če sta vidve s Shuko potičke, kaj sem pol jaz? 3x vzhajana potica kako kaj počutje danes? Ajsi, samo še vikend in boš vidla pikico Zdaj bo treba it jest, sem že ful lačna.
|
|
|