|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zelo zelo velika žalost-pomoč!
11.9.2008 23:07:04   
pia2007
samo pejdi čimprej sama boš lepo ti bo

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
11.9.2008 23:20:36   
Anonimen
Ojoj.....kaj še delaš tam....
Ta človek nima niti najmanjšega spoštovanja ne do tebe, ne do nikogar. Ljubezen se mu pa še sanja ne kaj je. Ljubezen iščeš tam kjer je ni.

(odgovor članu pia2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
11.9.2008 23:41:03   
diva 4
Ko partner začne žalit tvoje starše, potem veš , da te ne spoštuje.Vem , da je težko, čeprav nisem v tvojih čevljih.Pa vseeno - ženska vsaj ti se spoštuj in popokaj otroka pa hitro vstran. Iz napisanega sodim, da bi ti starši pomagali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
11.9.2008 23:50:22   
sttj
Spakiraj in pojdita,ne oziraj se,če te bo želel ustaviti,nikoli ne bo bolje,temveč slabše.Pomisli na tvoje majhno sončece,ki že mora sedaj,ko je komaj začela dihati ta svet,okusiti grenkobe tega sveta.Verjetno ti pomeni vse na svetu zato naredi to zanjo za vaju,da bosta uživali naslednje dni,leta.Sama prekleto dobro vem kaj pomeni,če nisi ljubljen in,če vse pustiš za seboj in odkorakaš v čisto nov svet,vse je naenkrat tabu,verjemi,da nekdo nekje čaka nate,da te bo imel rad in,da bo imel rad tvojega otroka.Ne zatiskaj si oči in,da morda bo bolje,ne bo.Bodi močna kajti tvoje dete te zelo zelo potrebuje,upam,da izpelješ tako,da bo najmajn boleče za obe,pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.9.2008 0:08:21   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Pojdi. Čimprej. Sama. Lahko živiš lepše, čeprav sama z otrokom. Manj težko bo. Prikolice, samo zato, da bo imel otok očeta, ne rabiš. Tak oče lahko nardi otroku več škode kot koristi.

user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.
Pojdi čimprej, začni mislit na tvojo user posted image   in sebe.
Boš vidla, da boš zmogla. Držim pesti, da urediš zadevo user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.9.2008 0:50:53   
rija
že dolgo se nismo vse tako zelo strinjale user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.9.2008 1:07:57   
Anonimen
že dolgo se nismo vse tako zelo strinjale

Ja...

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
12.9.2008 7:49:27   
puncica
A si svojmu možu povedala da se ti ne zdi prav da tako grdo govori o tvojih starših, a si mu povedala da kako trpiš, da nisi srečna, no neki v tem smislu, jaz bi se na tvojem mestu pogovrila z nji, mu situacijo obrazložila in rekla da če se ne bo kej spremenilo se ti bo zmešalo al boš pa šla, da boš ostala normalna, pa naj se on odloči kako in kaj, tako pač ne moreš živet in ubogi otrok ko vse to gleda. Če pa si ne zna nič dopovedat in mu ni jasno kakšna je situacija in gleda le na svojo rit potem pa ni pravi zate in je bolje da si sama in greš k svojim staršem, ne čakat da se ti bo zmešalo in poglej svojega otroka kako te žalostno gleda, premisli ali je vse to kar doživljaš vredno.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.9.2008 7:50:38   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: puncica

A si svojmu možu povedala da se ti ne zdi prav da tako grdo govori o tvojih starših, a si mu povedala da kako trpiš, da nisi srečna, no neki v tem smislu, jaz bi se na tvojem mestu pogovrila z nji, mu situacijo obrazložila in rekla da če se ne bo kej spremenilo se ti bo zmešalo al boš pa šla, da boš ostala normalna, pa naj se on odloči kako in kaj, tako pač ne moreš živet in ubogi otrok ko vse to gleda. Če pa si ne zna nič dopovedat in mu ni jasno kakšna je situacija in gleda le na svojo rit potem pa ni pravi zate in je bolje da si sama in greš k svojim staršem, ne čakat da se ti bo zmešalo in poglej svojega otroka kako te žalostno gleda, premisli ali je vse to kar doživljaš vredno.

točno tako user posted image .

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.9.2008 8:16:38   
oka
Jaz pa mislim, da se svojemu partnerju boji povedati kaj jo moti. Pa porkaflek po prebranem živi pri eni, ne vem kako bi rekla, zmešani familiji.

Ne vem zakaj si sploh šla živet k njemu domov, k njegovim staršem. Predvidevam, da te je vlekla ljubezen, da si mislila da boš lahko zdržala. Očitno se je pokazalo drugače. Nihče v tej družini te ne ceni. Pa bi te moral, kot partnerico, kot mamo in kot snaho. Zakaj ostajaš tam, v tem nezdravem okolju? Zakaj čakaš, da te bojo do konca dotolkli? Pojdi k staršem, ki te imajo radi. Pojdi, preden bo prepozno in bojo v svoje okove vklenili še tvojega otroka. Ne pusti, da tako ravnajo s teboj, ne pusti, da tvoj otrok prevzame njihove vzorce vedenja. Pojdi tja, kjer boš ljubljena in cenjena, kar si sama želiš. Imaš to možnost in izkoristi jo. Nikar ne vztrajaj, ker po napisanem sodeč s tem partnerjem nikoli ne boš imela take družine kot si jo želiš in srečnega življenja. In nikar se več ne sprašuj: "ali naj še potrpim in se prepustim usodi?" Reci si: "usodo si bom krojila sama!"

LP in srečnouser posted image !

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.9.2008 9:30:25   
Natyy
Že sem razmišljala da bi odšla sama z otrok nazaj k sebi domow in zaživela na novo...

Pravilno razmišlaš, sedaj moraš samo še realizirat in to nemudoma.
Se pa seveda pogovori s fantom in mu odkrito povej, da greš stran Z NJIM ali BREZ NJEGA.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.9.2008 10:01:11   
Taula
Podpišem se pod vse. Tam samo izgubljaš živce. Če sama nimaš dovolj poguma za korak v novo življenje, naj ti ga da otrok. Nisi več sama, odgovorna si tudi za njega.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.9.2008 10:24:05   
Felicity
Kaj sploh še delaš tam?  Na tvojem mestu bi šla že zdavnaj.

Punca moja, življenje je eno samo, zakaj bi ga zapravljali z napačnim človekom?
Srečno!

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.9.2008 10:24:07   
sneška_
Tvoj fant pa njegova mama nimajo vse pošlihtano nekje v možganih. Iz tega kar si napisala lahko vidim samo da so posesivni pa polni z kompleksi ki jih ne morejo drugač zdraviti pa evo zdaj imajo na koga.Pri takšnem obnašanju lahko samo zaključim da oni se ne spoštujejo sami med sabo in ti pričakuješ da tebe spoštujejo.

Poroka z njim ti bi bila usodna napaka. Kako lahko izdržiš v  50m2 ? Pa pod takšnim pritiskom. Otroček je tvoj največji zaklad in če bi bila jaz na tvojemu mestu se bi lepo spakirala,šla k zdravniku  po pomoč in bi povedala  za psihično maltretiranje, pa tudi na policijo. in v CSD. 

Če imaš take dobre starše prosim te v imenu otroka  spairaj se in pojdi k njim. Tu kjer si res nimaš kaj iskat

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.9.2008 10:36:52   
Zanica
Smisel zakona/partnerstva je da se partnerja spoštujeta, da sta v podporo eden drugemu, da se držita skupaj. Po mojem si ti svoje "naloge" izvrševala, on pa očitno ni. Dokler ga ne daš na hladno, ne bo dojel kako se v partnerstvu-skupnem življenju deluje. Očitno je isto delal njegov oče njegovi mami, in se mu zdi da je to čist normalno da se na tak način obnaša prema tebi.

Za začetek pojdi nazaj v hišo od svojih staršev. Ker je to res preveč, da inzistiraš živeti v tako malem stanovanju, z še 3-4 odrasle osebe + majhen otrok, če res ni nujno da je tako! Saj IMAŠ KAM!!! Marsikatera ženska pa sploh nima! Gledaj na to tako da pravzaprav imaš ogrooomno srečo! Pa tudi lahko greš v stanovanje sama, če so ti starši ponujali plačevati najem! Mamma mia, imaš SUPER starše! Dej se tega zavedaj.

Pa še 30 žensk ti je pred mano reklo POJDI STRAN. In to naredi!!! Ker ti ne govorimo zaman. Pa četudi bi vidva bila sama v tem stanovanju in bi se on tako obnašal, bi ti vseen rekle da greš.

Pa želim ti veliko sreče in tvojemu otroku želim mirno in srečno otroštvo.

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.9.2008 10:37:55   
NATAŠI
tvoj fant te na žalost ne ljubi .... zato pojdi, zdaj je čas, otroček je majhen in bo toliko lažje tudi zanj .. in ti si še mlada. Ne zapravljaj časa in življenja z njim ker to je daaaaleč od srca in ni to kar potrebuješ. Pa srečno   user posted image    user posted image

(odgovor članu sneška_)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.9.2008 10:46:06   
ronja
Pojdi sama v najem! Praviš, da bi ti starši pomagali in plačali eno garsonjerico, jim boš že prej ali slej vrnila, ali z delom ali z denarjem, verjetno pa jim bo dovolj že to, da boš ti srečna! Jaz bi tudi hotela hčerki pomagat, da je na svojem!

Potem se pa počasi postavi na svoje noge - najprej boš nekaj časa rabila, samo da se navadiš na novo življenje, da preboliš,... potem pa bo tvoje življenje lepo, verjemi, tu je dosti punc, ki so dale podobno skozi, pa nobena ne bi šla nazaj!

Če bo on prišel za tabo, lahko poizkusita znova, seveda če ga imaš rada in on tebe toliko, da sta pripravljena na kompromise. Bi bilo pa verjetno dobro, da gresta h kakemu svetovalcu, ker se mi zdi, da je on precej mamin sinček in tega se verjetno ne bo kar čudežno čez noč ozdravil (ti pa seveda želim, da bi se, da bi spregledal, ko bi ti z dojenčkom in tisto torbo šla skozi ta prekleta vrata)... Poročala se jaz z njim v tvoji situaciji res ne bi (no, jaz se še s svojim nisem, ampak hočem rečt, da v tvojem primeru pa ni šans).

Jaz sem imela krizo, ko je pri nas po porodu prve mesece non stop visela tašča, čeprav živiva na svojem (ali pa mi tam- čeprav sva se prej zmenila z lubijem, da bomo imeli obiske vsake babice 1x na teden max). In ko sem enkrat videla, da je moja mala začela jokat, ker sem bila jaz živčna, mi je počilo: če nisem srečna jaz, je nesrečen moj otrok! In v tistem trenutku nisem imela več nobene dileme: lubija sem lepo postavila pred dejstvo, da se bomo držali dogovorov ali pa bo nekdo šel. On je takrat sprevidel, da so stvari res resne in se je šel še isti dan takoj pogovorit s svojimi, tokrat brez celofana in precej bolj strogo in od takrat nas brani ko lev! Res je sicer, da ni nikoli o meni grdo govoril, da me je že prej vedno branil, če je kdo kaj začel sikat (čeprav ni bilo pri nas tako grdo, bolj take vljudneuser posted image , pa vseeno annoying), pa da se lepo razume z mojimi in sploh nimava takih problemov kot vidva,... ampak to, da je treba starše včasih pač postavit na svoje mesto, če ne gre zlepa, pa zgrda, to se pa očitno mora vsak enkrat naučit, pa očitno gre fantom malo težje... Tak da se stvari lahko lepo končajo, samo moraš biti res odločna!

Pojdi!

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.9.2008 10:52:25   
~Biba~
Saj so ti že ostale napisale veliko...postavi ga pred dejstvo, da tako ne gre več..da boš odšla.
Kolikos em prebrala ne bo šel s tabo, vsaj ta trenutek ne; mogoče pride za tabo.
Se pa strinjam z ronjo; da pojdi na svoje, ne k tvojim staršem. Lahko pa v njihovo bližino; če boš rabla pomoč pri varstvu.

Ne čakaj več!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
12.9.2008 12:13:05   
NevenkaP
Vsak dan, ko odlašaš z odhodom je preveč.

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 44
12.9.2008 12:27:00   
tabi
kot bi brala od moje sestre življenje sam da je sestra še poročena.
Jst ti priporočam BEJŽ ČIM DLJE STRAN OD DESCA(PRA..A)ker te ni nikoli bil vreden in nikoli ne bo.
Jst s takmu nebi mogla biti niti dneva kaj šele leta.Takega nebi mogla niti ljubiti niti biti ljubljena.

Ti povem zakaj moja sestra gleda svojga:ker je z njim zgubila nedolžnos,ker se ne spodobi se ločit,...user posted image ,sami izgovori.Se pa mislim zakaj pa potem tako jokaš pa jamraš.

Ti sam spokajuser posted image

Moder je človek,ki se uči od drugih.Mogočen je tak,ki je zadovoljen s tem kar ima.Bogat pa je ta,ki prave prijatelje ima.

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.9.2008 12:36:10   
ursi
Strinjam se, da pojdi, ampak to ni tako lahko narediti kot reči. Vem. Pa čeprav je človek slab do drugega, se po tolikem času vseeno navežeš nanj. Ne, ne bo tako, da ko boš odšla, da boš takoj srečna in vesela okrog skakala, ampak bo nekaj časa vseeno bolelo. Za začetek ti predlagam, da poveš svojemu, da odhajaš k svojim staršem na počitnice, ne vem, za en ali dva tedna. Tako mislim da te ne bo lovil okoli in ti utrujal. In res pojdi. V tem času boš lahko v miru premislila kako in kaj. In verjemi, čeprav mnoge postavljajo v ospredje otroka (seveda je zelo pomemben) Ampak tudi ti si zaslužiš nekoga, ki ti bo čustva vračal. Pet let proti ostanku življenja, ki ti je ostalo ne pomeni veliko. Ampak  če misliš ostati na istem, kot si sedaj, bo še hudo. Tudi jaz sem mislila, da bi kar umrla od bolečine, ko sem se razšla s prejšnim fantom - ampak nikoli nisem toliko uživala življenja, kot ga sedaj s sedanjim user posted image  .

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.9.2008 12:40:44   
smigli
Imaš vso legitimno pravico, da si srečna in če v tem okolju nisi, imaš vso pravico, da greš.

Vse kar ti lahko povem, da imam podobno  izkušnjo. Tip je plehek, nesamozavesten, ne zna ljubiti. Sama praviš, da se je zaradi težav v spolnosti spremenil, kar jasno kaže njegovo plehkost, nezrelost in slabo samopodobo. Posledično je jezen, saj išče svojo lastno vrednost skozi spolnost in hvalo okolice.
Njegove žalitve glede tvoje družine so odraz tega, da mu njegova lastna primarna (njegovi starši) ni v redu, zato pa kaže s prstom na tvojo, v resnici pa opisuje svojo.

Dlje kot boš tam, težje ti bo odditi, ker boš do vrha v dr...! Vsak dan šteje, ker vsak dan boš imela bolj zamegljen pogled na kaj je prav in kaj ne. S časom te lahko celo prepriča, da je s tabo nekaj narobe in boš počasi to sprejela in ostala pri njih.

Jaz bi dala ne vem kaj, da bi imela kam it, kam kjer si ljubljen - k svojim staršem. Jst ti svetujem, da greš vsaj za nekaj časa k tvojim, da delaš majhne korake, zastavi si nek kratkoročni cilj. Reci si, da boš poiskusla 1,2,3 ... mesece stran od njega. Tak korak ti bo lažje narediti, saj je razmeroma majhen, kot pa če si rečeš, da greš za vedno d njega. Oddaljenost pa ti bo služila, da vidiš stvari iz oddaljenosti. Počasi boš zaužila normalno življenje in spoznala kako zelo je bilo sedanje napačno.

Želim ti srečo in korajžo!
Drži se, sam poglej kolk nas navija zate!user posted image

(odgovor članu tabi)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.9.2008 12:47:59   
Pandica
A648   kakšno je kaj stanje?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu A648)
Neposredna povezava do sporočila: 48
12.9.2008 13:04:26   
CHICA 83
A648 ob branju tvoje zgodbe so se mi vlile solze, ne morem ti povedat kako mi je hudo zate. Strinjam se s predhodnicami, najboljše zate, pa za tvojga otročka, da čimprej greš od te hiše.

Srečno ti želim!

YOU WANT IT, YOU GOT IT

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.9.2008 14:21:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: smigli

Imaš vso legitimno pravico, da si srečna in če v tem okolju nisi, imaš vso pravico, da greš.

Vse kar ti lahko povem, da imam podobno  izkušnjo. Tip je plehek, nesamozavesten, ne zna ljubiti. Sama praviš, da se je zaradi težav v spolnosti spremenil, kar jasno kaže njegovo plehkost, nezrelost in slabo samopodobo. Posledično je jezen, saj išče svojo lastno vrednost skozi spolnost in hvalo okolice.
Njegove žalitve glede tvoje družine so odraz tega, da mu njegova lastna primarna (njegovi starši) ni v redu, zato pa kaže s prstom na tvojo, v resnici pa opisuje svojo.

Dlje kot boš tam, težje ti bo odditi, ker boš do vrha v dr...! Vsak dan šteje, ker vsak dan boš imela bolj zamegljen pogled na kaj je prav in kaj ne. S časom te lahko celo prepriča, da je s tabo nekaj narobe in boš počasi to sprejela in ostala pri njih.

Jaz bi dala ne vem kaj, da bi imela kam it, kam kjer si ljubljen - k svojim staršem. Jst ti svetujem, da greš vsaj za nekaj časa k tvojim, da delaš majhne korake, zastavi si nek kratkoročni cilj. Reci si, da boš poiskusla 1,2,3 ... mesece stran od njega. Tak korak ti bo lažje narediti, saj je razmeroma majhen, kot pa če si rečeš, da greš za vedno d njega. Oddaljenost pa ti bo služila, da vidiš stvari iz oddaljenosti. Počasi boš zaužila normalno življenje in spoznala kako zelo je bilo sedanje napačno.

Želim ti srečo in korajžo!
Drži se, sam poglej kolk nas navija zate!user posted image

se strinjam popolnoma s smigli ter tudi z vsemi predhodnicami. Čimprej pojdi stran.  Ne vem kaj preživljaš si pa predstavljam, ker nimam takega partnerja kot ti moj se je do sedaj zmeraj postavil na mojo stran tudi proti lastni materi ko je prišlo neki na vzkriž.
In vem da me ima rad in jaz imam njega ful, ne vem kak bi brez njega. Hčerkico ima nad vse rad in se že veseli drugega ki prihaja.

V glavnem mislim da si ti tudi zaslužiš takega partnerja ki te bo imel rad, te spoštoval, te podpiral, zaupal itd. tako kot ti njega. Ker ta te nima misli sam na svojo rit če se lahk tko izrazim.

upam da poš premislila in odšla od njega prodi boljšemu življenju, ki si ga zaslužiš, kot vsak ki je v taki situaciji.

S tem ko boš ti srečna in zadovoljna bo tud tvoj otrok in ni lepšega gledati ko je tvoj otrok srečen in vesel.

Zato zberi pogum zate in za otroka in pojdi vsaj najprej k staršem potem boš pa videla kak naprej.

Veliko poguma in sreče ti želim.user posted image user posted image user posted image   pa čim prej pot pod nogeuser posted image

(odgovor članu smigli)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ljubosumlje 1.otroka na novega
endrina

Zanima me ali ste ob rojstvu drugega otroka imeli težave s prvim otrokom. Torej kako je vaš prvi otrok reagiral na drugega otroka?

ljubeče, brez težav (50%)

najprej ljubeče, potem ljubosumno (17%)

od vsega začetka ljubosumno (10%)

nič od prej navedenega (23%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!