annie
|
Dober večer, Pa smo končno dočakali 5. zobek, 6. pa bo kmalu tudi pokukal ...zato, pa je bil tako zelo prehlajen, HB gre že na bolje...torej, Sandra za seznam 5.zobek: 11.9. Mokka1, čestitam, da bo Gal dobil sestrico Hej, a nisi ti iz Ruš, ali pa se mi samo dozdeva?? NaiLA, močno držim pesti za tvojega brata, da bi zdržal na kemoterapijah Moja sestrična je par let nazaj hudo zbolela in vem, kako hudo ji je vedno bilo po teh kemoterapijah... Taja339, dobrodošla nazaj Uh, Hana Brina pa je tako lušna punca, ful ima lepe laske Pa zgleda, kot da bi že kakšne 2 leti bila stara . Kaj pa vem, mene se je te dni Nik tudi ful oklepal, ampak so ga zobki matrali, pa ful je bil prehlajen...lahko, da je res reakcija na vrtec. Upam, da bo Hana Brina čimprej spet dobre volje Helena, midva še najverjetneje načrtujeva kakšnega . Moj bi kar takoj , ampak jaz zaenkrat še nisem tako hitro pripravljena na novega bebija. Sva se nazadnje dogovorila, da bova šla tudi v akcijo tam enkrat proti Nikovemu tretjemu letu... Lina: naš gre vedno spat ob 21.00, včasih kakšne pol urce prej. Ritual: se skopamo, ga še malo podojim in zaspi. Čez dan pa že nekje od 9m hodi samo 1x/dan spat , pa takrat spi kake 2 uri.
|