|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
10.9.2008 19:08:41   
zvezda71
Evo pa si me odkrila, ko se šunjam po RRuser posted image . Pa saj nimam kej pametnega za povedat, spet sem se znašla v kruti realnosti, in imamo probleme s tem kako vswe stlačit v en dan služba, kuhanje, pucanje, user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še kaj bi se našlo. HB da sva "odkrila" varuško, ki je res zlata, hodi k nam domov, tako, da user posted image sploh ne opazi da M+A zgineta za 8ur v službo. Drugač pa....dete raste, je zdravo, malo ga zobki zafrkavajo, na nogice se postavlja če se le da, čeblja...skratka dete čist po jusu. Lepo se imejmo vsi...in punce PA SMO ZMOGLE VSE in naše srčke in srčice pripeljale do enega leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
10.9.2008 19:34:03   
LINA31
Čeruser posted image ,

O zvezda71...smo te pogrešaleuser posted image . Lepo, da si se javila. Ja, vse smo počasi prišle do krute realnosti in v 24 urah moramo vse porihtati. Saj nam bo uspelouser posted image user posted image .

Žan je danes malo zajokal, ko sem ga pustila v varstvu, ampak je baje takoj nehal. Probava, če se ga bo mama usmililauser posted image user posted image user posted image . Danes je spet brez problema tam zaspal in spal 2 uri in poluser posted image . Nevem kdaj nam bo to uspelo doma. Mislim, da bo treba nekaj naredit, ker me fantič "zeza".

V službi vse bp. Dela precej, kolektiv lušten, mal se še prebijam čez stare zadeve, ampak bom kmalu na tekočem.

sandra85..nevem kako naše sončke odvadit razvad, kot je uspavanje na rokah, ležanje poleg njih, držanje za roko...mah dvomim, da se bo to nehalo samo od sebe.

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
10.9.2008 20:50:53   
ana b
Pa še naš dober večer!

Pri nas pa, kot da že itak ni dovolj dela, smo včeraj dobili novega družinskega člana. V vrtu so našli nekaj dni staro muco in smo jo kar posvojili. Je pa še tako majhna in jo je treba hranit po brizgi, pa sploh še gleda ne. Jo je pa bilo prej že cel dan slišat, ko je mjavkala v vrtu, no, zdaj pa mjavka po hišiuser posted image user posted image . Maladva sta pa navdušena.

Vrtec nam kar dobro laufa, občasno malo pojoka, sicer je pa v redu. Zaspi brez problema, no saj to tudi doma ni problem, so pa kitice spanja isto kratke kot doma. Pravijo, da tudi nekaj poje. Sicer je pa pravi mali razgrajač in samo še pleza. Pred nekaj dnevi je splezal na tamali tobogan (doma v dnevni) in se seveda skotalil doluser posted image , včeraj zjutraj je zletel iz stokke stolčka na mizouser posted image ,... niti sekundo ne sme biti brez nadzora.

Tianna: jaz tudi še dojim in bom do ?

Grem malo s tavelikega pokidat, potem pa spat in če ta naša maca ne neha mjavkat, bo spala na vrtuuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
10.9.2008 20:52:39   
123a
ROK VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJ.DAN

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
10.9.2008 21:02:42   
annie
ROK, VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN!! user posted image user posted image

Smo bili zjutraj v posvetovalnici, evo, Sandra mere za 1 leto:
10120 g, 78 cm.

Cepljenje smo zaradi prehlada prestavili na ponedeljek, drugače pa je vse drugo ok.

Po posvetovalnici pa smo z dragim in tastom šli na Celjski sejem. Je bil Nik ful priden, glede na to, da smo tam skoraj 6 ur pohajali, so ga stroji tam zelo zanimali...bo najverjetneje tudi tišlar, tako kot ati user posted image Sedaj pa že spi, od takrat, ko smo domov prišli (ob 19.00h). Upam, da ga čez noč zaradi tega ne bo kaj biksal.

Saj mene tudi noge bolijo od te hoje tam, tako, da grem še jaz v vodoravni položaj...pa lahko noč želim!!

< Sporočilo je popravil annie -- 10.9.2008 21:04:20 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
10.9.2008 21:18:30   
Anonimen
Čer!
O Ana b, torej si tudi ti še vedno v klubu dojilj. user posted image  user posted image  Smo že 3. user posted image

Lemavrica: Kakšno torto si naročila?

Sem ga dala spati. Popoldne je bil kar siten, nič mu ni pasalo. user posted image  user posted image  Non stop bi bil rad na tleh, sploh se noče več nositi. No, to je že ok, ker je težek; ampak moram biti res ves čas za njim. Tako rad mi beži v kuhinjo, pa še zdaj nisem kupila varoval za predale. Zadnjič se je uščpnil. user posted image  No, sej to, da je na tleh je po eni strani ql, trenira plazenje in vstanje ob opori, samo ko kam gremo.. user posted image  V vsaki trgovini hoče na tla in v vsakem kafiču. user posted image  Kamor koli pač gremo.

Sem že zadnjič spraševala:

user posted image  Ali bo katera cepila proti KME?

(odgovor članu annie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
10.9.2008 21:27:05   
ana b
IZVIRNO SPOROČILO: tianna    

Non stop bi bil rad na tleh, sploh se noče več nositi. No, to je že ok, ker je težek; ampak moram biti res ves čas za njim. Tako rad mi beži v kuhinjo, pa še zdaj nisem kupila varoval za predale. Zadnjič se je uščpnil. user posted image  No, sej to, da je na tleh je po eni strani ql, trenira plazenje in vstanje ob opori, samo ko kam gremo.. user posted image  V vsaki trgovini hoče na tla in v vsakem kafiču. user posted image  Kamor koli pač gremo. 

O kako znano mi je to user posted image user posted image . Samo zato komaj čakam, da shodi, ker če po dveh lutajo okrog je v redu, če pa se plazijo, pa vsi čudno gledajo, predvsem sredi kakšne trgovine-

Proti KME zaenkrat še ne bomo cepili.

In seveda:

ROK: VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.9.2008 21:40:21   
Anonimen
Oooooooo, kdo je online?!! TAJA339!!! user posted image user posted image user posted image

Kako ste?

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.9.2008 21:40:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ana b

Samo zato komaj čakam, da shodi,

Jaz tudi. user posted image

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
10.9.2008 21:55:40   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Oooooooo, kdo je online?!! TAJA339!!! user posted image user posted image user posted image

Kako ste?

user posted image user posted image user posted image taja339 dobrodošla nazaj!!!!!!!!!!!!!! na zadnje si se nam oglasila 28.9.2007, ko  si nam pokazalo slikico vaše princeske!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
10.9.2008 21:58:34   
december06
Hej. Malo se javim. Očitno sem preveč utrujena in res ne morem bit več dolgo zvečer na netu, ker potem rabim zjutraj zobotrebce v očeh. user posted image user posted image Drugače se imamo o.k. Tudi varstvo pri drugi babici je dobro steklo. Pikec zdaj že tri dni zvečer sam zaspi. user posted image In tudi zbuja se ne več ponoči za jest. Jaz se zbujam in ga pokrivam. Malo sem šla v šoping za cunjice za pikeca, pa majo sam za punčke...user posted image Pri nas očitno imamo samo pobe in so mi že vse številke pobrali.

Cepljenje KME jaz ga imam namen dat in bom naslednji teden vprašala, ko imamo posvetovalnico in cepljenje, kako in kdaj.

Vabilo - v Velenje na Pikin festival. Ki bo od 21.9. do ........ Ah same si poglejte.

http://www.pikinfestival.org/ in seveda ne gre brez srečanja na kavici, da nebi pozable. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
10.9.2008 22:03:53   
Taja339
Oooooooo, kdo je online?!! TAJA339!!!

Kako ste?

hej babnce!
ja, malo sem vas prišla pokukat po enem letu ... prav sram me je, da se nisem oglasila že prej user posted image , moram povedati, da imam konkreten razlog.
Delamo si stanovanje, računalnik v dnevni sobi naše babi ... babi hodi spat s kurami ... Taja339 ima samo zvečer čas ... in posledično nisem prišla na net.
MI OPROSTITE????? user posted image user posted image user posted image
No, da vas malo updejatam ... naša Hana Brina je prava punca - živa ko user posted image , pametna in lepa kot mamica user posted image , trmasta in vztrajna kot ati user posted image , hitra kot svetloba user posted image .
Mi namreč od 8.8.2008 že šibamo (hodimo, tekamo, norimo ali kako se naj izrazim) kot noriuser posted image  - ljudje kar ne morejo verjeti, da bo pikica komaj 21.9.2008 stara 1 leto.
Čupo ima tako, da ji čopke delam, kitke (bom dala slikce v album).
V ponedeljek je moj D dan, grem v službo - tamalo uvajam v vrtec že 14 dni in moram hitro potrkati (trk, trk), da sploh ni nobenih problemov ... sama gre noter, vzgojieljico obožuje, lepo spi, lepo je, ... user posted image user posted image user posted image
Upam, da tako ostane!

Moram pa povedat, da ga od 3. meseca dalje tako "sračka" ponoči, da sploh nisem naspana.
Jaz sem že čisto prepričana, da je tako hiperaktivna, da se ji tako mudi v življenju in jo vse zanima, da niti ponoči ne more v miru spati.
Saj ne, da bi se mogla z njo igrati, da se popolnoma zbudi, ampak ravno toliko, da začne nekaj brenčati, se obračati in če nisem dovolj hitra vse skupaj preide v jok in nato se res zbudi.  :((
Tako da sem prav naspidirana ponoči ... ko čujem malo jamranja, sem že v zraku, že iščem po temi dudo in luknjo, kam bi jo vtaknila user posted image .
Imamo že 6 zobkov - bom pogledala na svoj seznam - pa javim vse mere, težo, št. zobkov in kdaj, da me lahko dodate na seznam!
No, to je bilo v kratkem vse ... VSI TISTI, KI STE ŽE PIHALI 1 SVEČKO PA .............................
user posted image user posted image user posted image user posted image CMOKA NA LEVO, CMOKA NA DESNO IN VSE NAJBOLJŠEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
10.9.2008 22:12:43   
Anonimen
Lepo, da si se oglasila po res dooooolgem času. user posted image  Vidiš, da nismo pozabile nate in smo te pogrešale! user posted image  Sem vesela, da ste zdravi in ok. user posted image  Jaz sem itak panik in sem se prav bala, če je z vami vse ok, da se ni kaj zgodilo. user posted image  

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 2413
10.9.2008 22:19:41   
lemavrica
Tianna naročila sva čokoladno z borovnicami, ker te Jaka lahko je in jih ima rad, bo okrogla s pikapolonicami.

Taja339 user posted image  user posted image  user posted image  da si se oglasila in za Brino da že lepo šiba okoli. Mi je znano nočno vstajanje in iskanje dude in ustk user posted image

Ana b user posted image  user posted image  za novega člana in uspešno uvajanje v vrtec.

Danes ni bilo tako fajn ko sem prišla po tamalga v vrtec. Je jokal in to baje cel čas ko je bil pri dežurni vzgojiteljici, to se pravi 1.5h. Pa sem jo vprašala zakaj niso poklicali in mi odgovori " A vam ni vzgojiteljica povedala do kdaj dela?" Ja in kaj naj midva, ob 14.30 rečeva adijo v službah in greva. Žal tako ne gre. Pa da ne bo izgledalo kot da sem ponj prišla ob 17h, v vrtcu sem bila že ob 16.10, najhitreje kar se da pridet iz BTC-ja do vrtca. Pa ko bi ga vsaj tolažila, ne on je sedel na blazini in jokal. Ufff sem bila jezna. Pol me pa še vpraša, kdaj sploh mislimo hodit po njega.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
10.9.2008 22:30:21   
Taja339
tako ...
ratalo nastavljanje novega albuma - nekaj fotk sem vrgla noter, ker me moj dragi že preganja z računalnika user posted image user posted image , hoče dnevnik na POP TV pogledat pred spanjem brrrrrrrrrrrrrrrrr, ok naj mu bo!
obljubljam, da se bom redno javljala, z vami delila moje težave in poskušala rešiti vaše, v glavnem . lepo bodite, postiskajte vaše sončke in nočkoooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
10.9.2008 22:42:52   
Anonimen
Taja339: Lepe slike! Ja, oglasi se še kaj, ko boš lahko user posted image .

Lemavrica: Upam, da bo jutri boljše. user posted image

Mirno noč vam želim.. user posted image

user posted image  Aja, primorke: Kako se piše neka blond pediatrinja, starejša? Vem samo, da je iz Obale..

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.9.2008 8:47:31   
jst86
jutro

vse najboljše vsem ki ste vpihnili 1. svečko!

taja339 oooo dobrodošla nazaj! maš pa tako lepo punčkouser posted image . pa velika se mi zdi, kot da je starejša.

tamal je v vrtcu, jst pijem kavo pol pa me čaka spet likanje pa pospravljanje, tko da bom hitra. v vrtcu je mal boljš, doma pa se eno sekundo obeša po meni(drugi niso več dobri zanj), naslednjo pa se jezi name in trmari- res čist samo meni. ne ve al bi bil jezen, al pa bi se cartal. eh bo že. dons sva imela posvetovalnico, cepljen ni bil, ker ma rdeče grlo pa kašlja, pa iz noska teče.
sandra: mere pri 12 mesecih: 12500g, 83cm, 7. zobek: 8.9.

pa še ena slikca iz praznovanja:
user posted image

v ponedeljek začnem delat in se kar veselimuser posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.9.2008 9:05:03   
NalLa
Dobro jutro,

jest tudi kavo pijem. Sem pa na istem kot Helena, pospravljam že cel teden, ker grem s ponedeljkom nazaj v službo. Pa se kar veselim, da ne bom več samo med plenicami. Mi je pa hudo, ker bova skoraj cel dan ločena z Lanom. Najbolj idealno bi bilo če bi delala samo po 4 ure, pa si ne morem tega privoščit.
Ta teden sem tudi že malo zapravljala za cunje za v službo. Moram si še kakšne hlače kupit, pa ne vem kje. Pozna kakšna kakšno dobro trgovino?
Drugače smo po starem. Lan je priden, ponoči ga spet sračka, ker ga dajejo zobki, drugače pa mi je že lepo spal.
Brat je že na peti kemoterapiji. Tole pa kar težko prenaša. Mislim, da ga mal živčki dajejo, ker ima vsega dovolj. Pa vse žile ima vnete tako da je kar bogi.
Za parcelo se še nismo nič zmenili, ker hoče neko nenormalno ceno imet še za cesto, ki jo zraven prodaja. Ah, bo že.

Aja, še eno vprašanje. Tiste, ki uporabljate magični lonček od Aventa, a vam kaj pušča? Meni stalno ven čaj kaplja iz luknjice ki je za zrak. Kaj naj naredim, a kaj narobe naštimam?

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.9.2008 10:09:53   
Anonimen
Ojla!
Jaz tudi pospravljam.. Danes so na vrsti omare in cunje, moram narediti prostor za jesensko/zimske stvari. Brrrr je že mraz, kaj še bo. user posted image  Čmrljček spi I rundo, dragi je šel v Gorico.. Avta še vedno nimam.. user posted image  Upam, da bo vsaj konec septembra. user posted image  Noč ni bla glih ok, je 2x jedel. No, saj je hitro nazaj zaspal, ma vseeno..

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.9.2008 11:35:36   
Taja339
Jutro ali že kar dan!
Tudi jaz začem v ponedeljek, pa ne vem na čem sem ... ali se veselim ali me je strah ... vem samo, da sem živčna ko pes user posted image
Jaz se spravljam pospravljat že cel teden, pa mi nekako ne rata ... kar prestavljam se iz enega eka na drugi ... bom jutri generalko naredila, ko je tavelka doma, pa mi bo družbo delala in pomagala prah brisat.
Prav dolg čas mi je, ko pikic dopoldan ni z manouser posted image
Zdaj grem v omaro - tako kot tianna plac naredit za cunjice, ki so še mi prav user posted image user posted image
Drugače pa me zanima tole ... mamice za kolk časa (v urah) ste šle nazaj delat? Od kdaj do kdaj ne boste videle svojih malčkov?user posted image
Jaz imam kar slabo vest, ker se vozim iz Laškega v LJ v službo in jo bom oddajala zjutraj ob 6.15, po njo pa hodila ob 15.30-16.00. ZA ZNORET!!!!!!
Bližje si trenutno nisem uspela najdit, za 4 ure delat pa mi finančno ne znese ...
Malo tolažbe rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.9.2008 11:39:14   
Taja339
Še eno vprašanje ... kako si naj slikco tamalihdveh nastavim pri nicku - vedno in za vse fotke mi javlja, da so datoteke prevelike ??!!??

HELP!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.9.2008 15:48:47   
helenav
ku ku ku

taja339 dobrodošla nazaj.....in tvoje dve princeske so full lepe punčke..pa kakšni lasje in učkeuser posted image user posted image user posted image Jaz Klare ne bom vidla od 7.30 do 16.30....žal....mi bo hudo tudi meni...

Tianna, Naila in druge....kaj sem vas nalezla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz bom jutri prečekirala kaj mi je prav za oblečt in tokrat res zmečem stran, kar že leta upam, da bom shujšala in oblekla.user posted image user posted image user posted image user posted image upam, d atega ne bo preveč...

NaILa..upam, da hitro mimo to hudo in da bo tvoj brat zmogeluser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa imam jutri pregled ginekološki, ke rme že dolgo zeloooooooooo boli pri odnosih in me je strah kaj je narobeuser posted image user posted image user posted image ..pa še z amelko jo bom vprašala...kmalu bo 4 mesece kar ne dojim, pa še kar tečeuser posted image

aja..NaIla....statistikauser posted image user posted image user posted image user posted image , jutri grem na faks..preverit situacijo in možnosti prepisa na drug program in se s tem izogniti statistikiuser posted image ..ti javim jutri..ok?

Drugače pa se žal izteka dopustuser posted image user posted image user posted image in naslednji teden bomo že divjali in se lovili z novim ritmom....upam, d abo hitro lleto okrog in začnemo delat na drugem dojenkotu.kdaj pa ostale načrtujete drugega...če ga?..Midva štartava akcijo decembra2009-januarja 20010..rada bi da bi bila razlika v letih nekje 3 leta...

se javim še kaj zvečer...če bom hitro zlikalauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.9.2008 15:56:47   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

aja..NaIla....statistikauser posted image user posted image user posted image user posted image , jutri grem na faks..preverit situacijo in možnosti prepisa na drug program in se s tem izogniti statistikiuser posted image ..ti javim jutri..ok?

ok. Sem misnla da si že kej jezna name ker mi nisi odgovorila.

Drugače pa jest ne dojim že 6m pa mi mleko še vedno priteče, če si stisnem bradavico. Ni pa več tako bele barve.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.9.2008 18:03:01   
sandra85
dan, se javljam iz službe...

taja339 lepo te je brat. ko bom doma, bom pogledala še slikice tvojih pikic! glede tolažbe....žal nas vse še to čakauser posted image js delam že dobra 2 meseca 3-4 ure/dan, 5x/teden pa mi je bilo na začetku ful hudo, ampak paše. no, zdaj delam še naslednji teden, pol pa bom doma par mesecev-kolikor bo pač šlo. glede slikice nad imenom-moraš jo v programu (na primer fix resizer-ga pobereš iz download.com) zmanjšat resolucijo slike na nekje 140x.....? probaj, če ne ti bomo še pomagaleuser posted image

jst86 lepa slikica!!! pa dobre mere user posted image

NaILa tvojemu bratu želim vse naj, najboljše, da bo to čimprej mimo in da zdrži še do konca teh kemoterapij brez živčkov!!!!!!!!!!!! Lanu pa želim, da mu čimprej pokukajo zobki in da začnete spet lepo ninat! obljemčke!!!!

tianna
, nevem kera je blond...mogoče Dr. Rostan?-v ZD lucijo samo njo ne poznam, druge 2 pa ja

helena mene boli med spolnimi odnosi že od poroda. ko sem omenila mojemu G, me je pregledal, naredil UZ in rekel, da nič ne vidi, zakaj bi me bolelo. pol je rekel, da mogoče nisem dovolj vlažnauser posted image samo sem!.....me pa v določenih pozah boli kot user posted image in pol morava enostavno nehat, ker zna bit hudouser posted image pa pojma nimam, kaj bi bilo. me pa boli samo v levem jajčniku-tam imam sicer vodne ciste, za katere mi je moj G rekel, da ni hudo in da to naj nebi bil razlog za bolečinouser posted image js pa mislim, da je to to! upam, da se pri tebi ne pokaže nič takega-mogoče pa je samo kriva nesproščenost ali kej takega??? srečno jutri na pregledu!!!!!! nisem ti še nič pisala ZS, ker enostavno ni in ni cajtauser posted image komaj čakam, da neham delat, da bom imela več časa za vse!!!

se še kasneje oglasim-imam stranko

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.9.2008 18:13:10   
Mokka1
Živjo punce!

Vsem vse najboljše ob obletnici avgusto-septembrskega poroda user posted image , vašim malčkom pa vse naj naj za prvo svečko!
Samo toliko, da vas malo pozdravim in sporočim kakšen nov podatek mojega Gala, ki ima pri enem letu 78 cm in 11430g. Je pa pravi božček, ker mu rastejo štirkice in ima cela ustka napeta in boleča. Tako je on siten, jaz pa tudiuser posted image , pa še hormoni me dajejo.user posted image  Lahko vam povem tudi to, da pričakujemo punčko (nekje od 7.-13.1.2009), ime je še neznanka - to bo tudi ostalouser posted image .

Toliko za sedaj.
Uživajte!!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?