Taja339
|
Oooooooo, kdo je online?!! TAJA339!!! Kako ste? hej babnce! ja, malo sem vas prišla pokukat po enem letu ... prav sram me je, da se nisem oglasila že prej , moram povedati, da imam konkreten razlog. Delamo si stanovanje, računalnik v dnevni sobi naše babi ... babi hodi spat s kurami ... Taja339 ima samo zvečer čas ... in posledično nisem prišla na net. MI OPROSTITE????? No, da vas malo updejatam ... naša Hana Brina je prava punca - živa ko , pametna in lepa kot mamica , trmasta in vztrajna kot ati , hitra kot svetloba . Mi namreč od 8.8.2008 že šibamo (hodimo, tekamo, norimo ali kako se naj izrazim) kot nori - ljudje kar ne morejo verjeti, da bo pikica komaj 21.9.2008 stara 1 leto. Čupo ima tako, da ji čopke delam, kitke (bom dala slikce v album). V ponedeljek je moj D dan, grem v službo - tamalo uvajam v vrtec že 14 dni in moram hitro potrkati (trk, trk), da sploh ni nobenih problemov ... sama gre noter, vzgojieljico obožuje, lepo spi, lepo je, ... Upam, da tako ostane! Moram pa povedat, da ga od 3. meseca dalje tako "sračka" ponoči, da sploh nisem naspana. Jaz sem že čisto prepričana, da je tako hiperaktivna, da se ji tako mudi v življenju in jo vse zanima, da niti ponoči ne more v miru spati. Saj ne, da bi se mogla z njo igrati, da se popolnoma zbudi, ampak ravno toliko, da začne nekaj brenčati, se obračati in če nisem dovolj hitra vse skupaj preide v jok in nato se res zbudi. :(( Tako da sem prav naspidirana ponoči ... ko čujem malo jamranja, sem že v zraku, že iščem po temi dudo in luknjo, kam bi jo vtaknila . Imamo že 6 zobkov - bom pogledala na svoj seznam - pa javim vse mere, težo, št. zobkov in kdaj, da me lahko dodate na seznam! No, to je bilo v kratkem vse ... VSI TISTI, KI STE ŽE PIHALI 1 SVEČKO PA ............................. CMOKA NA LEVO, CMOKA NA DESNO IN VSE NAJBOLJŠEEEEEEE!