|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
12.9.2008 10:10:05   
lemavrica
PIKICA1 hvala za čestitke.

Tianna sej če ti jakna ne bo ok lahko vrneš v trgovinah Thomas sport.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
12.9.2008 10:18:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

A meni pa ne hvala? user posted image

Ja, vem, da lahko vrneš, ampak v samo določenih trgovinah. V Sežani in Postojni sta mi najbližje, tam pa ne moreš vrniti. user posted image  user posted image  Neka logika! user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
12.9.2008 10:22:07   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Joj sem te spregledala user posted image , sorry. Hvala user posted image  Sem v službi in pol sem samo vmes malo skočila na net in vidla post od Babyrok, pa pol tvojega za jakno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
12.9.2008 10:23:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Joj sem te spregledala user posted image , sorry. Hvala user posted image  Sem v službi in pol sem samo vmes malo skočila na net in vidla post od Babyrok, pa pol tvojega za jakno.

Ja, ni panike, sej razumem.. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2454
12.9.2008 10:47:17   
Anonimen
A ve katera?

http://www.ringaraja.net/forum/m_3142603/mpage_1/key_/tm.htm#3142779

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2455
12.9.2008 11:10:15   
andreja32
tianna, jaz imam tak program, samo da do stecionarnega rač. pridem, pa ti povem katerega

aha sem že: PICASA2,...v njem se lahko poigraš s slikami , ustvarjaš kolaže....bom enega prilepila(če mi bo seveda ratal)user posted image

< Sporočilo je popravil andreja32 -- 12.9.2008 11:19:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
12.9.2008 11:48:01   
annie
JAKA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andreja32,
lepe slikice user posted image Jaz imam tudi tale Picasa program in mi je super, ker je v slovenščini user posted image

Tianna, jaz sem si ga na download.com prenesla, vpiši Picasa, pa ti ga bo ven vrglo user posted image

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
12.9.2008 11:59:20   
Duškica
Pozdravljene.

Da se malo javim. Sem že v službi in časa je vse manj. Matija je hiperaktiven, a na srečo še ne hodi. Je pa ga povsod polno in povsod se dviguje. Mere bom javila čez kakšen teden, ko imava posvetovalnico.

ČESTITKE VSEM MALČKOM (ki so že praznovali) in njihovim mamicam tudi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mokka - tebi pa čestitke za novo bebico!!!

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
12.9.2008 15:39:25   
Taja339
Alo babnice tudi od meneuser posted image user posted image ,
evo zopet panika pri nas ... HB spi, ampak samo zato, ker sem šla z njo.
Zaspana je bila tako, da je dol padala, ampak sama v posteljico pa ne.user posted image
Ne morem verjeti, da je to začela, ko pa je eno leto lepo sama šla spat.
Zato vse skupaj pripisujem vrtcu.
Danes je ugotovila, da voda teče iz pipe in da je njej v vrtcu dosegljiva user posted image user posted image
Sta se ravno z vzgojiteljico preoblačile, ko sem prišla po njo, ker "se je dobesedno stuširala" user posted image user posted image
Ne morem verjeti, da je taka mala biba - pa tako hiperaktivna, tolk se je treba z njo ukvarjati, vsepovsod je zraven, vedno prva, vse ji je všeč, samo da je AKCIJA!user posted image
Tako različna od prve hčere Alje, da ne morem verjeti. Alja tako pridna, mirna, tamala pa pravi user posted image user posted image .
No, glede na to, da je ata tako poooooooooooooočasen, miren, še enkrat poooooooočasen hahahahahaha (je pa mama tolko bolj naspidiriana)
No, punce lepo bodite, grem tamalo gledat kako spi (je na veliki postelji), potem pa ven na luft.
Se beremo zvečer!user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Duškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
12.9.2008 15:42:54   
Taja339
še to ...
včeraj sem šla malo pogledat na forum SEPTEMBERKE od lanskega leta ... kako smo tožile o velikih trebuhih, kako smo dan na dan vsaka po vsaka, kot kapljice, padale v materinstvo.
Vsak dan je katera od nas "poniknila" in se vrnila pred računalnik v dveh kosih.
JOOOOOOOOOOOOOOOOJ kako je minilo ...
user posted image  user posted image Vsem pikecom, ki praznujete pa CCCCCCMMMMMOOOOOOOOOKKKKKKKKKK od tete Taje in lepo praznujte! user posted image user posted image  IN VELIIIIIIIIIIIIIIIIIKO DARIL!

< Sporočilo je popravil Taja339 -- 12.9.2008 15:43:50 >

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
12.9.2008 19:05:15   
LINA31
Čeruser posted image ,

JAKA...VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image !

Ne morem verjeti, da je že petek. Zdaj so šele začeli dnevi leteti kar mimo nas. Paše, da je vikend in da bomo malo več skupaj. Moram jutri v shopping, ker je imela sestra roj.dan.

Žan je fajn. Pravi cartek. Varuška pravi, da jo mora imeti skos na očeh, drugače takoj prileti oziroma protestira. Ja, full mu je pomembna varnost in središče pozornostiuser posted image user posted image user posted image .
Oh, skoraj sem pozabila povedat, da je bila naša noč ena  boljših. Je jedel 1x in spal od 23.30 do 5.30user posted image user posted image . Mogoče pa bomo tudi mi prišli do reda in malo bolj normalnih nočiuser posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
12.9.2008 19:06:35   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85
js sem že čisto obupana zarad tega uspavanja! kdaj to mine??????????? ne more se v nedogled vleči to, da ne bo znal sam zaspat???user posted image zdaj ga je dragi pol ure uspaval! eh!

user posted image user posted image ...nimam recepta...pri nas je tudi včasih res groznouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
12.9.2008 20:39:30   
ana b
user posted image user posted image user posted image user posted image JAKA VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image user posted image IN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZA MAMICO!

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
12.9.2008 20:41:20   
Taja339
čer septemberkeuser posted image ,
danes zvečer pa zopet fajn ... sama zaspala - stuširale sva se, sva se požulile, sem jo dala v posteljico, naredila flaško, nato jo je popila, ko se je najedla, si je vtaknila dudo v usta, obrnila na bok ... in evo ti ga no zlomka - sama zaspala. user posted image user posted image user posted image  Tako kot ponavadi.
A včeraj ga je ves dan sračkala ko nora user posted image user posted image
Sedaj sem pa čisto prepričana, da je to reakcija na vrtec user posted image
No, pa zgleda, bomo morali tudi skozi to, kaj čmo.
A Duškamb je sedaj Duškica???
No, če je ... lep pozdrav od bivše mariborčanke user posted image
Jutri pa zopet nov dan ... tako sta mi zadnja dva tedna šla, da groza. Kaj vse sem še mislila narediti preden grem v službo, pa mi menda ne bo ratalo.
Aha, še ena naloga - noge si moram pobritiuser posted image user posted image user posted image
To bom pa probala kar danes ... dala si bom ponovitev Volitev 2008 na POPTV na računalnik - četrtkovo soočenje, pa mašinco v roko - pa se bom mučila tako in drugače, hahahahahahaha.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
12.9.2008 21:11:50   
sonce78
user posted image user posted image user posted image      J A K A   user posted image user posted image user posted image     

vse najboljše za 1. svečko
.... mamici tudi čestitke, ker je bila na današnji dan zelo zelo pridna!!!

user posted image   

< Sporočilo je popravil sonce78 -- 12.9.2008 21:12:20 >

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
12.9.2008 21:32:07   
Taja339

user posted image user posted image user posted image  JAKA VSE NAJ NAJ ... PA DA BI ŽIVLJENJE ZAJEMAL Z VELIIIIIIIIIIIIIIKO ŽLICO !!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
12.9.2008 22:14:09   
lemavrica
Hvala vsem za čestitke user posted image

Današnja noč je bila težka, je celo noč prespal pri nama in se parkrat zbudil z jokom. Pomoje so bili zobki, pa mal mu iz noska teče in pokašljuje.Upam da ne zboli in da bo danes bolje spal.
Danes so mu v vrtcu naredile tako lepo čestitko z odtisi rokic vseh njegovih sovrstnikov v skupini in njegovim odtisom. Se mi je res ful lepo zdelo. Zadnje dni je ratal res pravi crkljivček, zvečer se tako stiska k meni.

Jutri bomo pa praznovali njegov r.d., samo škoda ker bo grdo vreme.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
12.9.2008 22:36:40   
123a
JAKA VSE NAJ NAJ ZA 1.ROJ DAN

user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
13.9.2008 10:12:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
NIK, AMMAR, BOR IN JON,
VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2469
13.9.2008 10:14:22   
Anonimen
andreja32: Hm, saj ta Picasa je ok program, ta kolaž je kar zanimiv, ampak jaz bi rada na eno sliko dala par majhnih.. Kompliciram a.

Lemavrica: Lepo darilo je dobil v vrtcu! Lepo praznujte!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2470
13.9.2008 11:53:15   
LINA31
Hy...kje pa ste vse? Pospravljate, kuhateuser posted image user posted image ?
Žan je že odspal dopoldansko rundo...samo 1 urouser posted image  Je pa sam zaspaluser posted image user posted image .
NIK, AMMAR, BOR IN JON, VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN! user posted image

Žan je od moje prijateljice že dobil darilo, in sicer CHiccotovo igralno mizo....res je super, se splača kupituser posted image .
Zdajle grem kuhat tudi jaz, pol pa malo naokoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
13.9.2008 12:55:45   
helenav
tih deževen dan..bla bla bla bla....user posted image user posted image user posted image user posted image

Klara spi...jaz sem malček počistla....zdej pa ne vem al bi zakinkala....ker spet nima nekega popoldanskega ritma za spanjeuser posted image ..in pol če bi me po pol urci zbudila, bi bila cel danuser posted image user posted image

nekaj me ščipa po trebuhuuser posted image user posted image ..al so živci ..al je kaka viroza v giru...

Lina tudi Klara v vrtcu išče pozornost in ker je edini drobižek, ki še ne hodi, jo kokolirajo in je cel cajt po rokah....user posted image ..ok..dokler mene doma ne izsiljuje s takimi forami je ok..user posted image . Kakšna pa je ta miza?? Link please.....

IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

JAKA VSE NAJ NAJ ... PA DA BI ŽIVLJENJE ZAJEMAL Z VELIIIIIIIIIIIIIIKO ŽLICO !!!

tudi od nas čestitkeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes pa praznujejo:
NIK, AMMAR, BOR IN JON, VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
13.9.2008 13:04:20   
LINA31
http://www.bimbiweb.it/products/products_9_detail.asp?CATEGORIA_ID=2&IDPRODOTTO=248

Evo....s tem, da je v Mullerju 34 euruser posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
13.9.2008 13:36:59   
ana b
NIK, AMMAR, BOR IN JON, VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
13.9.2008 18:08:03   
Anonimen
Ja ta dež.. Nimamo se kam dati.. user posted image

Lovim ga po stanovanju..

Kje ste vse?

(odgovor članu ana b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?