|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
11.9.2008 18:19:52   
sandra85
Mokka1 ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Mokka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
11.9.2008 18:47:02   
helenav
mokka1 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....zdej pa bo počasi-ena za drugo..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravoooooooo

sandra evo čisto tako kot si ti opisala..ampak jaz ne bom dala miru dokler ne odkrijejo vzroka....pa sej sploh ne moreva več....najbrž je malo tudi tiste nesproščenosti..ampak vseeno...ni isto kot prej..in jaz hočem da je spet istouser posted image UFFA..bomo  vidli kaj bo rekla...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
11.9.2008 19:10:22   
LINA31
Čeruser posted image ,
jaz dopoldne v službi na hitro prečekiram kaj se dogaja na RR-ju, ampak čas za pisanje pa je le zvečeruser posted image

helenav in sandra85...tudi mene je full bolelo med odnosi in včasih sem komaj čakala, da nehava, ali pa sva enostavno mogla nehat. No, zdaj se je stanje samo od sebe porihtalo in ni težav. Tudi sama nevem kaj je bilo narobe, ampak je res bolelo kot hudičuser posted image .

NaiLA...user posted image user posted image  mislim na tvojega brata in upam, da bo vse ok.

varstvo....no, zdaj pa Žan tudi zjutraj malo pojoka, ampak baje takoj neha. Hvala bogu! Drugače je pa full priden kar se tiče spanja (spi 2,5 uri). Je nekaj srednjega, ampak tudi doma je tako, da bi on za kosilo jedel vse drugo, samo ne tisto kar je na miziuser posted image . A ni zanimivo, da me je najbolj skrbelo spanje, pa je najbolj okuser posted image . Danes, ko sem prišla ponj je bil spet rdeč okrog ust...sploh nevem kaj naredit. Ali it nazaj k zdravniku, ali se poslužit alternative...nevemuser posted image user posted image
služba...the best...brez komentarjev. Oddam ga v varstvo ob 6.30, ponj pridem 15.40. Ni kaj. Saj nas je večin tako...žal so zdaj take službe.

tianna...mi bomo naročili torto v Galeriji Grad. Fullll so dobreuser posted image user posted image .

Mokka1...čestitikeuser posted image user posted image .

Grem zdaj še stanovanje pospravt. Žan že spi. Kako hodijo vaši user posted image  zdaj spat? Samo v varstvu čez dan? Kdaj pa zvečer?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
11.9.2008 19:36:08   
Anonimen
Mokka1: Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Sem se najedla nutele s kruhom in zdaj me trebuh boli. user posted image  Čez dan sem imela en kup dela, da sem že prav utrujena.. user posted image  

Lina: Zvečer gre spati po 21h (najkasneje do 21:30h) in čez dan mi še vedno spi dve rundi.

Helenav: Pri nas drugi user posted image  ni v planu. Vsaj zaenkrat še ne.

NaILa: user posted image  za brata. Ja, te kemoterapije so res.. Upam, da si bo hitro opomogel.

Sonce78: Kakšna je situacija?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
11.9.2008 19:40:36   
ana b
Čer!

Naš mali že spi. Je čez cel dan spal samo 1 uro v vrtcuuser posted image .
Sem klicala šefico in še vedno nič odločenega, kje bo moje stalno delovišče user posted image . Dobro, da vsaj vem, kam moram v ponedeljekuser posted image .

Taja: dobrodošla nazaj. Lepe slikice.

NaILa: user posted image za brata

Helena:  mi že imamo 2, do tri pa mislim, da ne bomo prišli; bo treba prej še študijske obveznosti dokončatuser posted image , potem bom pa že prestara.

Mokka: čestitke

Grem nafutrat tavelikega fanta

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
11.9.2008 20:30:53   
nana 27
Oj! Mi pa prav uživamo v teh dneh. Maja šiba naokrog po stanovanju in nabira buške, v vrtcu pa ne joka - se mi zdi, da imamo več problemov z vrtcem pri Mihu, ker bi namesto v vrtec raje šel v Volčji potok user posted image Maja je danes  v vrtcu spala dve uri in pol. Sandra, mere za eno leto: 11,800 in velikost 80cm.  V službi uživam 100 na uro. Imam super sodelavce pa tudi vse ostalo je super, da velikokrat kar ne morem verjet, da sem toliko časa vztrajala v prejšnji službi. Najboljša pridobitev zame je parkirno mesto - samo zame user posted image  Veliko se imam za učit in dosti je dela, pa bo že..  Mi imamo srečo, ker gre Majo in Miha v vrtec iskat dedi potem se pa doma skupaj igrajo. Ja, danes so pač take službe user posted image   Mokka, čestitke user posted image user posted image user posted image  Vsem, ki boste v teh dneh praznovali, želim vse najboljše pa veliko daril in slastne torte!!!!!! Taja, pozdravljena nazaj. Pogledala sem slikice. Tako hitro rastejo user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
11.9.2008 20:47:08   
Taja339
oj babnce ... danes pa zgleda, da ima naša Hana Brina veliiiiiiiiiiiiko krizo. Cel dan se že po meni vlači, sam obeša se name, popoldan, ko sem jo dala spat sploh ni hotela sama zaspati v posteljici, hoče mi biti v rokah in ko jo položom nazaj v kinderpet, se takoj vstane in začne jokat. Ponovimo ... jo dvignem, cartam, poje, oklepa se me ... jo položim ...opet jovo na novo ...user posted image user posted image  to je delala sedaj zvečer, ko sem jo dala spat.user posted image
Ne vem kaj ji je, v celem letu je enkrat nisem rabila uspavati v rokah, vedno sva se požulili, jo dala spat in je že bila v mižulah.user posted image
A mislite, da je to malo reakcija (po 2 tednih) na vrtec?
Ali pa morda čuti, da sem nervozna, ker grem po skoraj 2-eh letih v ponedeljek zopet v službo ... :((
V glavnem, prav hudo mi je, na jok mi gre ...
Kaj naj storim?????

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
11.9.2008 20:50:25   
Taja339
Grem zdaj še stanovanje pospravt. Žan že spi. Kako hodijo vaši zdaj spat? Samo v varstvu čez dan? Kdaj pa zvečer?

Ja, našo miško začnem spat spravljati tam od 19.00-19.30, potem pa tudi takoj zaspi, no z razliko danes ... ko je zaspala komaj pred 10 min. Zgleda, da je prišla kriza "hodim v vrtec in sem brez mame" za nami. user posted image user posted image
Kako je kaj pri vas?
Kakšen ritual uporabljate za spančkanje???

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
11.9.2008 21:00:01   
NalLa
Pri nas Lan zaspi do 20-ih enkrat. Ritual pa je tak, da ga skopamo, preberemo eno ali dve pravljice in med tem on že zaspi. Čez dan pa mi že kakšne 3 tedne spi samo 1x. Je bil ravno na meji, da bi rabil 1,5 spanja na dan. 1x je bilo premalo 2x pa preveč. Par dni sem ga nato mal zjutraj vlekla, da je šel spat namesto že ob devetih zjutraj okrog enajstih in sedaj se je navadil ga gre spat okrog enajstih in spi približno 2-3 ure. Od takrat ko smo ga začeli dajati samo 1x na dan spat je ful dobro spal ponoči. Sedaj pa ga zobki matrajo in spet vstajamo 100x.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
11.9.2008 21:22:23   
helenav
čer

jaz sem zlikala...se zrihtala in sedaj bom kmalu mrknila....neka luna me daje danes cel danuser posted image ..utrujenost..zaspanost...nevolja...buuuu...

Klara že od rojstva hodi spat ob 20h zvečer...ritual-nič posebnega..se okopamo...pocartamo..popijemo flaško mleka in zaspi...sedaj tri dni( od kar sem menjala pozicijo posteljice na s-j) spimo fulllll dobro in tudi zaspi takoj..
Čez dan pa se še lovi...počasi bo najbrž opustila jutranji pol urni spanec..en dan spi dopoldne, spet drugi pa ne rabi..ampak ni zaradi tega nič spremenjen popoldanski. Ko mi je prvič zjutraj spustila rundo, sem upala, da bo zaradi tega po kosilu dlje spala..pa je spala še manjuser posted image . Zdej ko je v vrtcu je spanj ekatastrofa..v vrtcu spi le pol urce,max 45 min in pol doma odspi še eno uro. naslednji teden pa bo kriza..ker jaz pridme šele ob 16.30 in če bo imela tako kratek spanec, bo kar težko z njo dočakat 19 uro...

Nič....lahko noč babe...

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
11.9.2008 21:36:22   
lemavrica
Čer,

naš dan v vrtcu je bil boljši. Sem imela dopoldan pogovr z vzgojiteljico in popoldan ni bilo nič joka.

Sploh ne morem verjeti da je danes eno leto ko me je začelo zvijati in sva se počasi začela odpravljat v P in jutri bo eno leto ko se je rodil naš pišek mišek. Danes je tak crkljivček, ponavadi dobim enga lubčka ali pa še to ne na dan, danes sem pa celo tri in ves čas je bil po meni, ampak ne tako sitno, prav luškan je bil.

Helena načeloma ne planirava še enega user posted image , je sicer res da me na momente kar prime da bi ga imela, samo nama je trenutno Jaka dovolj.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
11.9.2008 21:36:42   
annie
Dober večer,

Pa smo končno dočakali 5. zobek, 6. pa bo kmalu tudi pokukal user posted image user posted image ...zato, pa je bil tako zelo prehlajen, HB gre že na bolje...torej, Sandra za seznam 5.zobek: 11.9.
Mokka1, čestitam, da bo Gal dobil sestrico user posted image user posted image user posted image Hej, a nisi ti iz Ruš, ali pa se mi samo dozdeva?? user posted image

NaiLA, močno držim pesti za tvojega brata, da bi zdržal na kemoterapijah user posted image user posted image user posted image Moja sestrična je par let nazaj hudo zbolela in vem, kako hudo ji je vedno bilo po teh kemoterapijah... user posted image

Taja339, dobrodošla nazaj user posted image Uh, Hana Brina pa je tako lušna punca, ful ima lepe laske user posted image Pa zgleda, kot da bi že kakšne 2 leti bila stara user posted image . Kaj pa vem, mene se je te dni Nik tudi ful oklepal, ampak so ga zobki matrali, pa ful je bil prehlajen...lahko, da je res reakcija na vrtec. Upam, da bo Hana Brina čimprej spet dobre volje user posted image

Helena, midva še najverjetneje načrtujeva kakšnega user posted image . Moj bi kar takoj user posted image , ampak jaz zaenkrat še nisem tako hitro pripravljena na novega bebija. Sva se nazadnje dogovorila, da bova šla tudi v akcijo tam enkrat proti Nikovemu tretjemu letu...user posted image user posted image

Lina: naš gre vedno spat ob 21.00, včasih kakšne pol urce prej. Ritual: se skopamo, ga še malo podojim in zaspi. Čez dan pa že nekje od 9m hodi samo 1x/dan spatuser posted image , pa takrat spi kake 2 uri.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
11.9.2008 21:40:14   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: Taja339

Drugače pa me zanima tole ... mamice za kolk časa (v urah) ste šle nazaj delat? Od kdaj do kdaj ne boste videle svojih malčkov?user posted image
Jaz imam kar slabo vest, ker se vozim iz Laškega v LJ v službo in jo bom oddajala zjutraj ob 6.15, po njo pa hodila ob 15.30-16.00. ZA ZNORET!!!!!!
Bližje si trenutno nisem uspela najdit, za 4 ure delat pa mi finančno ne znese ...
Malo tolažbe rabiiiiiiiiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image

Evo, si že dobila tolažbo, da nisi edina. Službe so pač take. Jaz se tudi vozim iz Velenja v Ljubljano. Kot da bi ble službe samo v LJ, res, tudi jaz nisem našla bliže. Od doma grem ob 6:10 in pridem nazaj po 17 uri. Tudi imam slabo vest, pa ne gre drugače. Krajšega delovnega časa pa si trenutno ne morem privoščit, ker smo ravno stanovanje kupili in še opremit ga je treba. Razmišljam pa, da bomo drugo leto delali na dojenčku in bom zopet doma. user posted image Čeprav si bolniške tudi nebi mogla ravno privoščit.

ČESTITKE VSEM ENOLETNIKOM ZA UPIHNJENO PRVO SVEČKO IN MAMICAM, KI SO POGUMNO PREŽIVELE PRVO LETO!!!!!

Po tv pa itak sam politika in kake majo. Saj je bolj da nič ne poslušaš, ker ti je lahko kr slabo. Evo grem spat, da ne bom jutri zadremala do lj.

JUTRI PA JE PEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEKKKKKKKKKKKK. V ponedeljek pa še en del porodniške. Kako dobr, kr dve plači ta mesec. user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
11.9.2008 21:41:55   
december06
Da še dodam, ker sem pozabla.

ŠE ENA NOVA NOSEČKA. ČESTITKE. ČESTITKE.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
11.9.2008 21:43:46   
lemavrica
Spanje Jaka gre spat okoli 21h, zaspi na flaši. Ćez dan pa je do vrtca spal nekje 2x po 1-2h. Sicer je včeraj tudi v vrtcu 2x zaspal, upam da bo še jest začel.

Jaz delam 8ur, oddam ga 10min do 8h in ponj pridem 10-15min čez 16h.

Neposredna povezava do sporočila: 2440
11.9.2008 21:44:43   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Da še dodam, ker sem pozabla.

ŠE ENA NOVA NOSEČKA. ČESTITKE. ČESTITKE.

Katera pa? Sej Mokka je že nekaj časa na seznamu kot ponovna nosečka ali se motim? Ampak kljub temu user posted image  user posted image  user posted image  in miren preostanek nosečnosti.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 11.9.2008 21:47:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2441
11.9.2008 22:15:46   
sandra85
ja, mokka1 je že na seznamu nosečkuser posted image vseeno, čestitke so dobrodošleuser posted image

helena
, prav je-js tudi nebi dala miru, samo moj G je postal tako površen, da se že od nosečnosti odločam in spravljam menjat G, samo kam nej grem????????
Taja339 ful lepe hčerkice imaš!!! čakam na vaše mere za seznamček user posted image

naš ritem spanja je v riti...user posted image odkar delam, se je vse porušilo! no prejle je bilo tako nekako:
zbudili smo se ob 8h, prvi počitek ob 11h-12h, drugi počitek od 15h-16h, spanje ob 20h
zdaj pa je takole nekako:
z tatijem ustaneta enkrat med 8. in 9. uro, prvo runde gre spat včasih ob 12h, včasih pa šele ob 14huser posted image user posted image user posted image včasih spi 1 uro, včasih 2,5. zvečer noče in noče zaspat pred 21.30 in js sem jezna kotuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko neham delat, bom spet "uštimala" stari ritem, da bo hodil spat pred 21. uro!

kdaj se premakne 1 uro nazaj???

NaILa
, kako ti je uspelo tole, da zaspi med tem, ko mu bereš pravljico????? pri nas je to misija NEMOGOČE! saj se začne takoj dvigat v posteljico, če pa ga držim za rokico, pol se običajno 1 uro obrača in vrti po posteljici in pol končno zaspi! kak nasvet???
js sem že čisto obupana zarad tega uspavanja!
kdaj to mine??????????? ne more se v nedogled vleči to, da ne bo znal sam zaspat???user posted image zdaj ga je dragi pol ure uspaval! eh!

se grem pocartatuser posted image

mirno noč vsem babnce!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.9.2008 22:27:11   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

NaILa, kako ti je uspelo tole, da zaspi med tem, ko mu bereš pravljico????? pri nas je to misija NEMOGOČE! saj se začne takoj dvigat v posteljico, če pa ga držim za rokico, pol se običajno 1 uro obrača in vrti po posteljici in pol končno zaspi! kak nasvet???
js sem že čisto obupana zarad tega uspavanja!
kdaj to mine??????????? ne more se v nedogled vleči to, da ne bo znal sam zaspat???user posted image zdaj ga je dragi pol ure uspaval! eh!

Sandra mi imamo že od kakšnega Lanovega drugega meseca zvečer podoben ritual, samo, da mu sedaj bereva pravljico prej pa mu je še nisva. Sem pa zelo striktna glede tega kdaj gre spat. Vsak večer mora biti to ob isti uri. Najprej kopanje, nato pravljica, vmes še malo čajčka. Prej ko ni bilo pravljice sem pa mu dala za pit in nato še budnega v pojstlico in je sam zaspal, samo včasih sem mogla it še k njemu ga položit nazaj v ležeč položaj. Ne pustim pa da se kakšno uro pred spanjem nori z njim. Sicer skače v banji, ampak ga nič ne spodbujamo ali pa sodelujemo. Ko pa gre iz banje pa prižgemo malo lučko in bolj potihem govorimo. Je pa zato uspavanje čez dan drugačno. Takrat ga stisnem k sebi in včasih traja tudi pol ure, al pa celo uro da zaspi.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.9.2008 22:46:36   
NalLa
aja pa še to: Lan čez dan pri babici zaspi lepo v svoji pojstlici, pri meni pa to čez dan ni šans. Tako da mislim, da se že toliko zavedajo, da vejo koga lahko izkoriščajo in na kakšen način. Na tvojem mestu bi jest si našla zvečer neko rutino in z njo vztrajala pa tudi če bi se kregu. Če se odločiš, da ga ne boš držala več za roke ga potem ne in naj bo nevem kaj. Po mojem se bo v parih dneh sprijaznil. Vem pa da je teško vztrajat če se zraven joka.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
12.9.2008 7:12:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAKA, VSE NAJ NAJ ZA 1. ROJSTNI DAN!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.9.2008 7:27:47   
PIKICA1
Evo še mene malo na hitro...iz službe....BABYROK TU:-)...nekaj mi je računalnik zabrbljal, moram še razvozlat

Rok se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke. Imeli smo fajn praznovanje, čeprav šele po 16. uri. Piknik je super uspel, otroci so uživali, starši pa tudi. Rok je pojedel celo pest torte. Mene je kar zvijalo, ko sem ga gledala, ampak smo mu pustili in kakšne hude reakcije ni blo, drugače ne bi spal do zjutraj.

Za enkrat nam gre dobro. Rok je varuško lepo sprejel, tudi spanje ponoči se je uredilo, ker je bilo prve tri dni katastrofa. Malo smo zbujanje pripisovali zobkom, malo spremembam ampak zdaj se je samo od sebe uredilo. 

Zdaj je kar drugačen ritem, ampak sem pričakovala slabše. Smo se kar "ulaflali", samo zvečer sem tako utrujena, da kar dol padem. Malo mi manjka tista urica popoldne, ko sva šla z Rokom skupaj pančkat:-)

Vse naj, naj enoletnikom...danes pa

JAKA, VSE NAJBOLJŠE, DA BOŠ ZDRAV IN PRIDEN FANT

< Sporočilo je popravil PIKICA1 -- 12.9.2008 7:28:42 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
12.9.2008 7:45:10   
jst86
LINA leon zdej 2 dni spi samo v vrtcu, pa še to samo slabe pol ure. doma pa mi noče zaspat več čez dan. v naročju mi samo počiva tko da ga to pustim al pa sam tko mal leživa. je pa zanj to občutno premal. ne vem kaj narest. user posted image  

vse najboljše današnjim slavljenčkom!

(odgovor članu PIKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
12.9.2008 9:52:41   
Anonimen
..da nas dvignem na vrh strani..

user posted image  A je katera že naročala preko Superge.si? Kako je z vračilom? So ok, se res dobi v 3 dneh? Malo sem skeptična, ker ne bom naročila za majhno vsoto - če bom..

< Sporočilo je popravil tianna -- 12.9.2008 9:53:20 >

(odgovor članu jst86)
  Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.9.2008 10:02:55   
PIKICA1
Očitno sem PIKICA1, ko pišem iz sl. rač. Ne morem popravit na BABYROK. No, sej prav veliko časa ne bom imela, če bom pa kdaj oglsaila, sem pa to jaz...ta-stara septembrkauser posted image

tianna - kakšne čevlje si naročila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.9.2008 10:06:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PIKICA1

tianna - kakšne čevlje si naročila?

Nisem še naročila. Se kar ne upam.. Naročila pa bi jakno od Helly Hansen, v trgovini jih ni več. user posted image  

(odgovor članu PIKICA1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?