|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!
11.9.2008 12:28:00   
ključek
Mami se bo pa še kar nekaj časa sestavljala nazaj v prvotno stanje, je bil kr težek porod.

kaj pa je bilo?? jaz sem imela vakum.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.9.2008 12:32:52   
petrax
Ja sem mela jaz tud vakum. 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.9.2008 12:43:45   
petrax
Pa sem dejansko misla da tega ne delajo več.

Me to you kako pa to da si imela vakum? Aja pa čestitke za malo Lano-Nejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za vse ostale mamice ki so rodile ko nisem bila prisotnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi nekak ne da brat za nazaj, ste preveč pisaleuser posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.9.2008 12:47:32   
ključek
Me to you kako pa to da si imela vakum?

Lana - Neja je imela 2x ovito pokovnico okrog in še zadrgnejno je imela in se ni spustila...........pa še velika kot je.........na srečo mi pa niso delali veliko vakuma, je blo kr hiter fertik. jz se počutm ok, malo bolijo šivi, ko vstanem, drgač pa BP. popoldne gremo že na sprehod, zdle pa že pospravlam.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.9.2008 12:48:17 >

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.9.2008 12:48:38   
petrax
Sem mela pa to srečo, da je bil pri porodu prisoten dr. Pušenjak. Se mi zdi da on kr obvlada te zadeve, sem kr mal potolažena.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.9.2008 12:50:53   
petrax
Joj bogica. Ja pr men se pa tud Kristjan ni hotu spustit, pa še nekak je bil mal velik zame.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.9.2008 13:03:58   
ključek
Joj bogica. Ja pr men se pa tud Kristjan ni hotu spustit, pa še nekak je bil mal velik zame.

važno, da je to sedaj za nama, kajne???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo, da pri nama še dojenje "zalaufa", pa bo super.................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.9.2008 13:05:18   
ključek
se tipkamo še kej zvečer, če bo čas.............upam, da ne bo spet napisalo-we are sorry, ko bom porod mal opisala..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.9.2008 13:10:04   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Jaz imam po zadnji M PDP 5.9. A naj še eno leto počakam, da bo spet 5.9?user posted image user posted image user posted image

Meta, svaka čast, če počakašuser posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.9.2008 13:14:50   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: alysa
sam v soboto 13. ne... ko 13 mi je taka cifra

js bi pa glih 13. 9., ker pol bi imel user posted image  en mesec pred mano RD user posted image user posted image user posted image

Če bi jst na 13 bi mi tudi imel na isti dan roj.dan, če pa na 12,bo pa z očijemuser posted image user posted image .
Ampak mislim,da bo iz nedelje na ponedeljek,al pa iz ponedeljka na torekuser posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.9.2008 13:20:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Midva sva pravkar prišli iz prvega sprehoda user posted image  Takega mini seveda. Bubika pridna in v ponos mamici user posted image  Bom dala še kako slikico v album user posted image

...... lepa bubika, ponosni veliki bubi....user posted image  ..... A veš, da sta si z mojim malo podobnauser posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.9.2008 13:21:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bubika me ima za dudko,

user posted image user posted image user posted image Ne bo pri meni tega filma.... user posted image

Ja, ja..... ti kar govori. user posted image user posted image user posted image

Ko ga boš mirila in mirila, ti bo še najlažje, da se z user posted image  na posteljo vležeš in se cartata user posted image

Sicer pa mi že uspešno uvajamo tisto ta pravo dudiko user posted image

..... mi tud uporabljamo kar obe...včasih pomaga ena, včasih drugauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.9.2008 14:25:12   
gold fish
bubi - daj reči mi kak je tvoja bubika oblečena ...glede na to da je tud pri ta drobcenih..... midva imava 2 dolge rokave gor.... so nama tako rekli v bolnici......    Ko gresta ven imata še kaj druga gor?  Kapico?user posted image  ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.9.2008 15:32:39   
arabela*
lara,ma daj,veš kak je fajn.ko jo lahko potolažiš na zizi.
Naša rada kar zadrema gor,al pa na atiju na trebuhuuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.9.2008 15:33:19   
*bubi*
sam mi je patronažna zdle rekla, da naj lepo na vsaki strani dojiva po 15 minut, pa če bo treba, čez eno uro spet dojiva.............tko da ji zdej ne bom nič dodajala, sam dojile se bova...........

Joj, kak različno svetujejo user posted image
V MB P sta 2 sestri na oddelku, ki malo bolj pomagata pri dojenju. No, ena od variant je, da se doji vsak obrok samo na eni dojki, če hoče v roku 1,5 ure še, je treba spet na isti strani.

ali pa varianta, da pri enem dojenju 4x menjaš stran, torej na vsaki strani dojiš 2x izmenično.

Jaz res več ne vem.... Pa če še ne vem kak kombiniram, enostavno ni dovolj. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.9.2008 15:35:50   
arabela*
Ja,saj res.Jaz tud ne vem,kak malečko oblačit,v tej vroćini??jaz je ne upam imet premalo oblećeno.danes je imela oblečen bodi s kratkimi rokavi,pa plišaste hlačke s stopali,brez zoknov,pa pliš jopico preko.kapo pa dama samo,če res piha veter,drugače ne.pa se mi je zdelo.da je preveč oblečenauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.9.2008 15:36:54   
arabela*
pa kaj bubi,kaj nimaš mleka dovolj al kako?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.9.2008 15:38:07   
arabela*
me to you,fajn se držiš,si kar aktivna.
aja,mi je tak simpatično vaše imeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.9.2008 16:08:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ja,saj res.Jaz tud ne vem,kak malečko oblačit,v tej vroćini??jaz je ne upam imet premalo oblećeno.danes je imela oblečen bodi s kratkimi rokavi,pa plišaste hlačke s stopali,brez zoknov,pa pliš jopico preko.kapo pa dama samo,če res piha veter,drugače ne.pa se mi je zdelo.da je preveč oblečenauser posted image

.... pol veš kak je še meni, ko smo bili #bolani#, pa sem še tolko bolj zmedenauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.9.2008 16:15:21   
gold fish
novopečene mamice.....  kaj previjate široko svoje user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.9.2008 16:25:14   
arabela*
user posted image ,jaz previjam v dve plenici +zmajček.To je pač v Mb kao obvezno do treh mescev.Pa tud če nebi bilo,bi tako delala,že iz same preventive kolkov.user posted image
Pa ti??

Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.9.2008 16:26:04   
arabela*
Veš,mi se dost po mestu šetamo,pa gremo v te centre in trgovine,ko je not tud klima.Tak da je kaj preveč golo ne puščamuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.9.2008 16:39:14   
KAHLO
oJLA babike!!

Čestitke vsem novim mamicam, se mi zdi da se pa zdaj že kr dogaja...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super...no upam da bom lahko jaz od danes naprej tudi malo bl sledila temu dogajanju na rruser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz vam ne moram rečt kako presrečna sem z mojo Ronjo.......jaz bi jo lahko cel dan samo opazovala, .....upam da se bo to malo umirilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no ampak zdaj k še je taka picika malo jo lahko razvajam in crklam....user posted image

Porod je potekal hitro....no vsaj tako mi je babica, rekla, čepravuser posted image user posted image se meni ni lih zdelo hitrouser posted image
Še zvečer sva se z mojim napokale pize s tržaško omako, tako da me je vse pošteno tiščalo in smrdela sva tud oba fino po tem česnu, na kar me začne okrog polnoči zvijat, pa sem pa še kr mislila da me to česen in da bom mogla it na ta veliko, na kar je to zvijanje postajalo zmeraj bl močno in pogosto......in moj v paniko (križ se je čudežno poravnaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) popokal moje stvari in sem moga obvezno v bolnico, jaz sem še kr vztrajala da bom še malo doma počakala, ker ni sem prepričana da so popadki, no pa me je tako divjo pogledal, da sem sam šla proti vhodnim vratomuser posted image user posted image no ko sva prispela tja so popadki bli že na 3 minute, in sem bla odprta za 4 cm.....so me sklistirali in že peljali v porodno, tam sem še spraševala da če bom rabla kaj za bolečine...pa to.....dihala sem pa že k sto hudičev, moj je kr z mano dihal.....mi je full blo v pomoč k sem njega vidla dihat in sem za njim ponavlala......no nakar je una kr začela gospa prtisnite....no v eni uri sem se odprla še za 9 cm in že smo prtiskali ...je pa pikica šla z obrazekom naprej in je pol bremzala tako da so mi dali še malo umetnih podadkov da ni bila predolgo v kanalu.......pr prtiskanju sem mislila da bom vse organe pokakalauser posted image user posted image user posted image ampak k je pikica zdrsnila ven je pa blo k da bi 10 ton teže zgubila, kr naenkrat sem usahnila.....trebuh je bil k pudinguser posted image , no ampak nima veze glavno da sem jaz imela pr sebi svojo bebo..........in je sploh več nisem spustila, no mojega pa je tud  spustil adrenalin, in spet je bil ves razlomlen zaradi svojega križa, tako da je komaj stal tam v porodni ob naši miškici..........v glavnem dobila sem en šiv....in to je to..............zdaj pa mava na dve uri dojenje pa previjanje (mala full je in prebavo ma tud v nulo vštimanouser posted image user posted image user posted image user posted image ) zdaj se je v enem dnevu poredila za 50 g...tako da so mi v bolnici rekli da bo to prava babnca, pa tud patronažna je rekla, da je taprava.......

skratka hvala vsem za vse vaše želje in sms!!!

stiskam pesti za vse ki pridete še zdaj na vrsto.....user posted image user posted image user posted image

Evo.....zdaj pa naša madmusel spet želi svojo ziziko............moram šibat....se še kaj oglasim!!! čavči

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.9.2008 16:48:32   
arabela*
kahlo,dobrodošla nazajuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.9.2008 16:49:02   
arabela*
Jaooooooo,kak paše.
Obe smrkljici spitauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?