Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:06:14
|
|
|
|
arabela*
|
hhe,facan si,Lara Držimo pesti za nedeljo
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:06:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj v porodnišnici imajo tehtnico? Jst bi se rada takoj zvagala....me ful zanima, kok bo šlo takoj dol... nimam vage doma....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:07:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hhe,facan si,Lara Držimo pesti za nedeljo Ja prosim..... ki v torek niste imele cajta....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:13:36
|
|
|
|
Tejchy
|
jst sem se javla za nedeljo.... js pa za ju3 al pa nedeljo......... sam v soboto 13. ne... ko 13 mi je taka cifra ......... a po moje bom glih 13. rodila.......... ko zakleto...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:21:14
|
|
|
|
alysa
|
sam v soboto 13. ne... ko 13 mi je taka cifra js bi pa glih 13. 9., ker pol bi imel en mesec pred mano RD
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:25:32
|
|
|
|
Tejchy
|
js bi pa glih 13. 9., ker pol bi imel en mesec pred mano RD js sem tud hotla 5., ker pol bi imel en mesec za mano........ pa ni ubogal .... upam, da boš ti imela več sreče
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:37:02
|
|
|
|
ključek
|
čao!!! evo, prva noč je za nami. bila je super, spat smo šli okrog 11.30, mala je spala do pol petih, potem smo se najedle, malo ga je še sračkala, potem pa zaspala do pol devetih. sem ful srečna, upam, da bo takšen ritem imela tudi vnaprej. sedaj pa čakam na patronažno, da jo še malo "napadem" z vprašanji......... .........sem mislila, da bo za vikend kaj sončka, da bi šli na sprehod, pa bo samo dež in ful mrzlo. malo imava problemov pri dojenju (desna bradavica je tako ranirana, da mi kri teče iz nje) in tako jo dojim samo na levi strani in potem še dodam Novolac. pa tok je lena, celo uro sva "prkuplani." počasi upam, da se tudi to uštima. zdle pa pančka. jo kr skoz gledam pa božam.........
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:37:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy js sem tud hotla 5., ker pol bi imel en mesec za mano........ pa ni ubogal .... upam, da boš ti imela več sreče Moj sin ima 5.10 rojtni dan... Ups.... aja, za tabo....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 11.9.2008 10:38:14 >
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 10:41:36
|
|
|
|
arabela*
|
me to you,jaz sem imela z bradavicami isti problem.En dan sem pustila celit,pa samo z ene dojila,pa pred vsakim dojenjem obvezno mazala z bpantenom.Zdaj je zacelilo. Smem vprašat,zakaj dodajaš Novalac
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:04:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
pa tok je lena, celo uro sva "prkuplani. Joj eno uro..... jst se že vidim s flašo....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:06:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Smem vprašat,zakaj dodajaš Novalac Saraya.... a Novalac ni redu? Jst bom sicer kr tistga z DMja najprej probala, pravijo, da je ok... če pa ne bi bil, sem pa Novalak hotla....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:22:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
No končnoooooooooo..... je prišla naša previjalna miza, podloga, stolček in poivijalne plenice.... Babetine...... kako nej malo okrasim zavese..... imamo kr bele, že od prej in jih tudi ne mislim menjavat.... bi pa kej gor zapela.... kej obstajajo kaki metuljčki al kej podobnega, ki bi se primli na zavese?
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:23:13
|
|
|
|
*bubi*
|
Jst bom sicer kr tistga z DMja najprej probala, pravijo, da je ok... Pred tremi leti je bil s tem mlekom iz DM ful problem, so ga celo umaknili iz prodaje. Jaz prve mesece ne bi testirala, dvojkica (6m+) pa je verjetno čisto OK, takrat je tudi dosti bolj razvit in prilagodljiv. Na začetku se tudi veliko manj mleka porabi. Strošek pa je, se strinjam. Mi smo v P dobili recept za Nestle Beba H.A. pre. to je menda neko še posebej hipoalergeno mleko za otroke, pri katerih je povečana možnost nastanka alergij. pre pa zato, ker ni imela 3 kg ob odpustu.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:24:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft pa tok je lena, celo uro sva "prkuplani. Joj eno uro..... jst se že vidim s flašo.... Ja, eno uro, pol ure miru pa spet jovo na novo Tak to je. Bubika me ima za dudko, se točno vidi, kdaj sesa in kdaj se samo carta . Pa seveda drema zraven, potem pa ni konkretnega spanca.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:26:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Midva sva pravkar prišli iz prvega sprehoda Takega mini seveda. Bubika pridna in v ponos mamici Bom dala še kako slikico v album
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:27:45
|
|
|
|
coko
|
En lep sončen pozdravček... Kaj je zdej to? Vsak dan prižgem računalnik v upanju, da se bom lahko veselila kakšnega novega rojstva, pa nič! Mogoče pa res vsi čakajo polno lunco. Mene tudi danes nekaj špika tam odspodaj, že od jutra, tako da diham kot slon! Mi pa trebuh prav nič ne otrdeva, tko da verjetno ne bo nič. Sicer pa imam še čas, se mi še ne mudi... MARUŠKAŠ ČESTITKE! NYNNA ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 11:28:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubika me ima za dudko, Ne bo pri meni tega filma....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:00:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Mene tudi danes nekaj špika tam odspodaj, že od jutra, tako da diham kot slon! Mi pa trebuh prav nič ne otrdeva, tko da verjetno ne bo nič. Sicer pa imam še čas, se mi še ne mudi... Med popadki sploh ne občutiš tako kot otrdevanje trebuha. Mene je samo v spodnjem delu zvijalo, okoli in okoli. aja, sploh nisem prepričana, da je CTG karkoli narisal med mojim porodom No, itak je takrat fora CTGja spremljanje srčka.
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:01:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bubika me ima za dudko, Ne bo pri meni tega filma.... Ja, ja..... ti kar govori. Ko ga boš mirila in mirila, ti bo še najlažje, da se z na posteljo vležeš in se cartata Sicer pa mi že uspešno uvajamo tisto ta pravo dudiko
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 11.9.2008 12:02:22 >
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:24:23
|
|
|
|
ključek
|
za popi ..................sem napisala cel roman (porod), pa mi napiše-we are sorry.................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:24:34
|
|
|
|
meta21
|
Uh, sm tečna!!! Moj se je kar odstranil ven nekaj delat, jaz grem pa najbrž peglat. Najrajš bi kar spala, dokler ne grem rodit, ker se mi enostavno več ne da čakat. Skoz me nekaj boli in špika, včasih me nekaj fejst zagrabi pa nekaj časa drži, da že pogledam na uro, če bi bil slučajno popadek, pol pa spet par ur nič. Jest bi ga rada vidla, pa rada bi že normalno hodila pa dost mam tega, da mam skoz eno hrano na trebuhu, k mi vse tam gor pristane, pa nč se mi ne da, pa ... No, sej sm rekla, da sm tečna...
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:26:01
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravljene punce! Evo midva z malim Kristjanom sva že doma od včeri. Mali je kr priden, smo danes spali kar do 9h. Ponoč je bil pa tud buden samo kakšne pol ure. Mami se bo pa še kar nekaj časa sestavljala nazaj v prvotno stanje, je bil kr težek porod.
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:26:33
|
|
|
|
ključek
|
Smem vprašat,zakaj dodajaš Novalac ker tamala še ful hoče jesti, jz mam pa premal.........sam mi je patronažna zdle rekla, da naj lepo na vsaki strani dojiva po 15 minut, pa če bo treba, čez eno uro spet dojiva.............tko da ji zdej ne bom nič dodajala, sam dojile se bova........... pa popoldne gremo lahko na sprehod...........za pol urce, urco..................
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:27:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Mi smo v P dobili recept za Nestle Beba H.A. pre. to je menda neko še posebej hipoalergeno mleko za otroke, pri katerih je povečana možnost nastanka alergij. pre pa zato, ker ni imela 3 kg ob odpustu. .... mi pa imamo Aptamil prematil- tudi za novorojenčke in dojenčke z nizko porodno težo......so ga dobivali v bolnici, pa pol nisem menjavala.....zdaj smo ga pa dobili na recept... Bom pa vprašala v posvetovalnici kako in kaj....
|
|
|
|
RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!! 11.9.2008 12:27:23
|
|
|
|
ključek
|
Pozdravljene punce! Evo midva z malim Kristjanom sva že doma od včeri. Mali je kr priden, smo danes spali kar do 9h. Ponoč je bil pa tud buden samo kakšne pol ure. Mami se bo pa še kar nekaj časa sestavljala nazaj v prvotno stanje, je bil kr težek porod.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?