ribicau
|
Dobro jutro! Helimaša čestitke in srečno! Jest mam tko noro v službi, da vam ne morem povedat. Tolk mam dela, da se ven ne vidim, v računalnik bulm cel dan, včeraj od 7ih do 17ih in se mi kr meša. Zvečer se mi pred lap topa tud usest ne da, kaj šele, da bi kej napisala. No pa nekaj utrinkov iz našega dopusta. V soboto smo odrinl od doma 1.45 proti Drveniku. Namen je bil it 1.30, ampak sej veste, vedno se mal zavleče in glih tolk nas je to koštal, da smo trajekt na Drveniku zamudl za minutko. Ko smo se na pomol prpeljal je zapiral vrata in odpeljal . Tako semo se odpeljal naprej do mesta Ploče, kjer smo imel trajek čez 2 uri do Pelješca in potem še en trajek do Korčule. Eva je vožnjo z avtom kar lepo prestala. Ko smo jo dal v avto je bila budna uro in pol, vse do Črnomlja, potem pa je zaspala in spala 2,5 ure. Na trajektu je rasturala gor in dol, ko pa smo se z avtom odpeljal, pa je spet mal odsmrčala. Imel smo en apartma 50 m od plaže, v enem lepem zalivčku, 20 min oddaljen od Mesta korčule, s pogledom na Mljet. Zakon. Ata, ki nam je oddal apartma pa taka faca, da dol padeš. Itak smo vsak dan skup mal pil, pa kosila nam je on kuhal (hobotnica izpod peke, jastoga na buzaru, pizco izpod peke, salpe nam je na žaru pekel...) u glavnem ful dobr. Plaža iz 5x5 cm velikih kamenčkov, potem so se pa kemnčki počati spustili v pesek in tam smo se nastanili mi, da je tamala lahko brez skrbi letala v vodo in nazaj. Fredovega obroča ni hotla imet gor oz. ni hotla z njim plavat, tko da smo ji dal rokavčke 3-6 let in je z njimi plavala. Da bi šla glih v globoko vodo ji ni blo, se je pa tam v nizki metala sem in tja. Mal jo je blo pomojem strah, ker ni blo nobenga drucga v vodi (beri: smo bli mi in pa še eni 4 na 100 m plaži )! Vreme smo imel da dol padeš, u glavnem vse je klapalo 100/h. No in kolk smo plačal...za apartma 30 eur/dan, za hrano je pa ata reku, če boste kej dal bom zadovoljen, drugače pa tud u redu, sej mi je v veselje . No itak sva še 100 eur navrgla. Matr vse ribe, jastoga, hobotnico itd. je on dal, pa še speku je, itak da bova dala. Več ni hotel vzet. Za drugo leto smo že rezerviral. Pot nazaj je bla pa tud super. Štartal smo s trajektom iz Vele luke do Splita. Trajekt vozi 2,5 ure in je bla kr dolg. Sploh, ker smo štartal 13.45 in je Eva do takra spala samo pol urce v avtu (pa še cel dopoldan smo bli na plaži in je bla zmatrana), pa še po trajektu je norela kot še noben. Pol smo pa prispel v Split mal pred peto in je ob 5ih v avtu zaspala in spala 1,5 ure. Pol je bla pa zbujena do SLO meje in naju je mami in ati poklicala pomojem 300x med vežnjo! Pol je pa zaspala in je spala do doma, doma sem jo pa samo preložila v svojo posteljico in je spala do pol osmih zjutrej . Super, kaj naj drucga napišem. Aja smo tud skoz, tko da jest upam, da so tabletke držale . Mene je vožnja skrbela bolj, kot pa vse drugo in se je fino izteklo. Sej napisat sem pozabila verjetno še en kup enih stvari, samo kaj, ko je blo pa tolk. malekca_mateja super za hiško. Smo ti rekle, da se bo vse porihtal . Atena777 in Kolumbo super za službo. Pa da je Maj u redu. Jasna81 me veseli, da je Alenu končno všeč v vrtcu. Super a ne! Ena velik skrb manj. Mi smo imel v torek sistematski pregled! Eva je težka 12.900g in velika 86 cm (kakšen cm je večja, ker jo nismo mogl točno zmert, ker ni hotla bit pri miru ), no pa še to je P rekla, da je zelo velika. Zdej ne vem, kolk so drugi kej, ampak samo to, da so ji vse cunje premajhne. A seznam bomo nardile za leto in pol stare naše mulčke? Malecka_mateja a maš ti kje tvoj seznam shranjen, da ga ne bi iskale, ker niti ne vem, kje nazaj začet . V soboto planiram šoping v Celovcu, tko da sorry za ZOO. Atena777 to je blo v planu že izpred dopusta. Pa mami bi si tud kej rada kupila, samo mam drug teden registracijo za mojga passata in res ne vem, če bo znesl še kej za zraven. Evo, tolk zaenkrat. Pa ker je še zgodaj, vsem eno .
< Sporočilo je popravil ribicau -- 11.9.2008 7:33:24 >
|