|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 11:33:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: FEBRUARČKI 2007
10.9.2008 19:40:25   
malecka_mateja
čer!

kje ste vse????

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 2827
11.9.2008 7:27:40   
ribicau
Dobro jutro!

Helimaša čestitke in srečno!

Jest mam tko noro v službi, da vam ne morem povedat. Tolk mam dela, da se ven ne vidim, v računalnik bulm cel dan, včeraj od 7ih do 17ih in se mi kr meša. Zvečer se mi pred lap topa tud usest ne da, kaj šele, da bi kej napisala.

No pa nekaj utrinkov iz našega dopusta. V soboto smo odrinl od doma 1.45 proti Drveniku. Namen je bil it 1.30, ampak sej veste, vedno se mal zavleče in glih tolk nas je to koštal, da smo trajekt na Drveniku zamudl za minutko. Ko smo se na pomol prpeljal je zapiral vrata in odpeljal user posted image . Tako semo se odpeljal naprej do mesta Ploče, kjer smo imel trajek čez 2 uri do Pelješca in potem še en trajek do Korčule. Eva je vožnjo z avtom kar lepo prestala. Ko smo jo dal v avto je bila budna uro in pol, vse do Črnomlja, potem pa je zaspala in spala 2,5 ure. Na trajektu je rasturala gor in dol, ko pa smo se z avtom odpeljal, pa je spet mal odsmrčala. Imel smo en apartma 50 m od plaže, v enem lepem zalivčku, 20 min oddaljen od Mesta korčule, s pogledom na Mljet. Zakon. Ata, ki nam je oddal apartma pa taka faca, da dol padeš. Itak smo vsak dan skup mal pil, pa kosila nam je on kuhal (hobotnica izpod peke, jastoga na buzaru, pizco izpod peke, salpe nam je na žaru pekel...) u glavnem ful dobr. Plaža iz 5x5 cm velikih kamenčkov, potem so se pa kemnčki počati spustili v pesek in tam smo se nastanili mi, da je tamala lahko brez skrbi letala v vodo in nazaj. Fredovega obroča ni hotla imet gor oz. ni hotla z njim plavat, tko da smo ji dal rokavčke 3-6 let in je z njimi plavala. Da bi šla glih v globoko vodo ji ni blo, se je pa tam v nizki metala sem in tja. Mal jo je blo pomojem strah, ker ni blo nobenga drucga v vodi (beri: smo bli mi in pa še eni 4 na 100 m plaži user posted image )! Vreme smo imel da dol padeš, u glavnem vse je klapalo 100/h. No in kolk smo plačal...za apartma 30 eur/dan, za hrano je pa ata reku, če boste kej dal bom zadovoljen, drugače pa tud u redu, sej mi je v veselje user posted image . No itak sva še 100 eur navrgla. Matr vse ribe, jastoga, hobotnico itd. je on dal, pa še speku je, itak da bova dala. Več ni hotel vzet. Za drugo leto smo že rezerviral. Pot nazaj je bla pa tud super. Štartal smo s trajektom iz Vele luke do Splita. Trajekt vozi 2,5 ure in je bla kr dolg. Sploh, ker smo štartal 13.45 in je Eva do takra spala samo pol urce v avtu (pa še cel dopoldan smo bli na plaži in je bla zmatrana), pa še po trajektu je norela kot še noben. Pol smo pa prispel v Split mal pred peto in je ob 5ih v avtu zaspala in spala 1,5 ure. Pol je bla pa zbujena do SLO meje in naju je mami in ati poklicala pomojem 300x med vežnjo! Pol je pa zaspala in je spala do doma, doma sem jo pa samo preložila v svojo posteljico in je spala do pol osmih zjutrej user posted image . Super, kaj naj drucga napišem. Aja user posted image  smo tud skoz, tko da jest upam, da so tabletke držale user posted image . Mene je vožnja skrbela bolj, kot pa vse drugo in se je fino izteklo. Sej napisat sem pozabila verjetno še en kup enih stvari, samo kaj, ko je blo pa tolk.

malekca_mateja super za hiško. Smo ti rekle, da se bo vse porihtal user posted image .

Atena777 in Kolumbo super za službo. Pa da je Maj u redu.

Jasna81 me veseli, da je Alenu končno všeč v vrtcu. Super a ne! Ena velik skrb manj.

Mi smo imel v torek sistematski pregled! Eva je težka 12.900g in velika 86 cm (kakšen cm je večja, ker jo nismo mogl točno zmert, ker ni hotla bit pri miru user posted image ), no pa še to je P rekla, da je zelo velika. Zdej ne vem, kolk so drugi kej, ampak samo to, da so ji vse cunje premajhne. A seznam bomo nardile za leto in pol stare naše mulčke? Malecka_mateja a maš ti kje tvoj seznam shranjen, da ga ne bi iskale, ker niti ne vem, kje nazaj začet user posted image . V soboto planiram šoping v Celovcu, tko da sorry za ZOO. Atena777 to je blo v planu že izpred dopusta. Pa mami bi si tud kej rada kupila, samo mam drug teden registracijo za mojga passata in res ne vem, če bo znesl še kej za zraven.

Evo, tolk zaenkrat. Pa ker je še zgodaj, vsem eno user posted image .

< Sporočilo je popravil ribicau -- 11.9.2008 7:33:24 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
11.9.2008 7:32:38   
malecka_mateja
jutro!

ribicauser posted image user posted image za zgodbo!

user posted image user posted image user posted image  evo za kofetkarce!

jaz pelje tjašo zdaj v vrtec pol pa na kavo k sosedi!
nekaj mi ni obro ful se slabo počutim!
no lep dan!papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
11.9.2008 7:34:24   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

jutro!

ribicauser posted image user posted image za zgodbo!

user posted image user posted image user posted image  evo za kofetkarce!

jaz pelje tjašo zdaj v vrtec pol pa na kavo k sosedi!
nekaj mi ni obro ful se slabo počutim!
no lep dan!papa

Oj, sem še mal dopisala, ker sem se prej bala, da mi bo ven vrgl, pa sem rajš kr poslala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2830
11.9.2008 8:21:40   
helimaša
Jutro!

Mašo oddalal  v vrtec....dons je blo brez problema.....nč ni jokala....tko da upam da bo zdej kul....k jo pa pridm iskat je pa itak ful vesela.....tko da luštn....
jst glih kofetkam.....čeprav že čutim da to le ne bo glih najbolš.....
študiram kaj nej za južno kuham....pride dans moj na južno in morm neki narest.....čeprav do zdej me je bol on razvajal in mi kosilo kr dam prnesuuser posted image .....najbrž bojo kr pohani zrezki in pa pomfri.....tale pomfri jst 2× na let rdim.....mi ni glih najbl kul doma jest pomfri.....

še naše mere če bote kej seznam popravlale.....87cm in 10500g.....

se še tipkamo
papa

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
11.9.2008 8:22:35   
Anonimen
Shit...pišem pol ure in pol seveda sorry....user posted image

Ne ljubi se mi vse še enkrat, zato vas samo lepo pozdravljam, se slišimo kasneje, ko bo kej več cajta.

Helimaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Želim ti  srečno in mirno nosečnost, marca pa enga zdravega bebija! ČESTITAM!!!!

(odgovor članu ribicau)
  Neposredna povezava do sporočila: 2832
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 9:38:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2833
11.9.2008 15:18:52   
malecka_mateja
dan!

pa res ribica si dost še dopisala!user posted image

kolumbo sam da uživajo!

Neposredna povezava do sporočila: 2834
   RE: februarčki 2007
11.9.2008 15:20:58   
malecka_mateja

FEBRUARČKI!

user posted image    Višnjaaa 27.3.1976
                            Nejc 9.2.2007 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm 9000 g
                            Nejc 71cm 10430 g
                            Nejc 76cm 11000 g (1 leto) 

user posted image    Malecka_mateja 31.3.1987
                            Tjaša 1.3.2007 51cm 3950g
                            Tjaša 67cm 9200 g
                            Tjaša 71 cm 10200 g
                            Tjaša 73 cm 10680 g
                            Tjaša 75  cm 10720 g

Tjaša 78 cm 10810 g (1 leto)
                            Tjaša 85 cm 12100 g (1,5 leta)

user posted image    Margit 13.1.1976
                            Matic 5.2.2007 52cm 3400g
                            Matic 73 cm 8600 g
                            Matic 76 cm 9900 g 
                            Matic 80 cm 11100 g (1 leto) 

user posted image    Atena 1.1.1975
                            David 4.2.2007 53cm 3890 g
                            David 70,5 cm 8780 g
                            David 72,5 cm 9100 g

user posted image    Lulu 3.3.1975 
                           Jani 2.3.2007
                            Jani 64 cm 6030 g
                            Jani 68 cm 8730 g

Jani 73 cm 10100 g

user posted image    Kolumbo 28.3.1977
                            Maj 15.2.2007 51cm 3850g
                            Maj 65 cm 8100 g
                            Maj 76 cm 10600 g

Maj 81 cm 12300 g (1 leto) 

user posted image    Ribicau 14.3.1980
                            Eva 9.2.2007 51cm 3150g
                            Eva 67 cm 7100 g
                            Eva 69 cm 8150 g
                            Eva 72 cm 8880 g

Eva 79 cm 10660 g ( 1 leto)
                            Eva 86 cm 12900 g (1,5 leta)

user posted image    Bubilu 7.9.1976
                            Maj 19.2.2007 47cm 2910g
                            Maj 67,7 cm 7920 g
                            Maj 71 cm 9210 g

user posted image    Demer 9.5.1978
                            Mark 10.2.2007 54cm 4070g
                            Mark 68 cm 8400 g
                            Mark 73,5 cm 9500 g

Mark 78 cm 10300 g ( 1 leto) 

user posted image    Jasna81 12.6.1981 
                           Alen 28.2.2007 53cm 3500g
                            Alen 71,5 cm 8800 g 
                            Alen 78,5 m 10520 g

Alen 83,5 12300 g ( 1 leto) 

user posted image    Pikecpokec 13.4.1982
                         Gal 4.2.2007 52cm 3600g
                         Gal 75 cm 7900 g

user posted image    Helimaša 4.5.1982
                          Srečka user posted image PDP 12.3.2009
                            Maša 6.2.2007 50cm 3310g 
                            Maša 70 cm 8000 g
                            Maša 72,5 cm 8250 g

Maša 87 cm 10500 g (1,5 leta)

user posted image    Darca_k 2.9.1974
                            Maj 7.2.2007 50cm 3500g
                            Maj 68 cm 7900 g
                            Maj 71 cm 8100 g

Maj 74 cm 9000 g 

user posted image    DaniNeli 7.9.1983
                            Neli 16.2.2007 53cm 3580g
                            Neli 84 cm 10600 g

Neli 90 cm 11760 g ( 1 leto)

user posted image Nenny 26.10.1974
                         Matic 6.2.2007 50cm 3250g
                         Matic 78 cm 9800 g (1 leto)

Neposredna povezava do sporočila: 2835
11.9.2008 20:43:26   
malecka_mateja
oj!

evo seznamček sem že uredila pri nekatreih ostale javite podatke!

jaz sem pa mela danes čistilno akijo omar...pranja in sušenja!me tako zelo hrbtenica boli da bom tableto mogla zaj vzet!sem vrgla vstran 6  vreč za smeti polne cot ker vsakokrat rečem eh to bomo še nosli...pol pa nič zdaj sem vse bek vrgla in nardila red!za tjašo sem od moje frizerke dobla toliko lepih stvari za tjašo za zimo tako da za vrtec pa malo za lepo smo oblečeni nekaj sem ji še jaz kupila tako da adijo je!momo že kombinezon pa 4 bunde...eh brezveze ker vse tak nebo ponucala!štumfkov mam za izvoz!user posted image user posted image user posted image

v glavnem bla sem prina!stanovanje sem imela raz...do konca zdaj sem ga končno spravla v red zjutraj še tla obrišem in evo ker zaj res nemorem več!pa še papire sem si vse uredila za 3 leta nazaj pa vse lepo v fascikle zložla!user posted image user posted image mislim danes sem pa res bla pridna!pa vmes smo se zagnali da tjaši veliko posteljo kupimo!in tako kot si jaz za njo želim pride 500 evrov to je za zaj malo tu mač in smo ji šli kupit v baby center  ograjico za na posteljo za 25 evrov in smo problem rešili1sedaj ko zaspi jo na mestim in nemore dolpas pri milem bogi ne!user posted image user posted image sej ko se bomo pa selili pa dobi pravo sobo od novolesa mavrica in bo super!

no to je naš natrpan dan danes bil!
zdaj pa samo padem v posteljo in komaj čakam jutri na vpis v šolo!

punce uživajte lepo in mirno nočko vam želim!da se naspite in odpočijete jutri pa z veliko energije v nov dan ki naj bo s sončkom obsijan!

mater filozofiram!ampak res vam želim vse to!

sej žeeeee greeemmmm da neboste mojih bedarij več brale!

lahko noč pa eno bolho za pomoč!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2836
11.9.2008 22:52:19   
Anonimen
Čer!

Evo js se odpravljam spat, sem sam prišla računalnik ugasnat, pa seveda sm mogla še en mal na RR skočit. user posted image

V glavnem zlikala sem tono perila, pralni + sušilni itak delata oba, tako, da bo jutri še ena tona za zlikat, pa posodo in tla pomila, ampak tako pridna kot Mateja pa vseeno nisem bila! user posted image Ja kje si pa imela Tjaško, da si bila tolk pridna? Svaka ti čast. Js če se spravim na omare, mam cel dan dela sam s tem.

Kolumbo, kje si? Laufaš častne kroge? user posted image Joooj, kok smo pridne!user posted image

No, v glavnem en mal sem se pripravla na protokol jutri, me pa mal trema zdeluje. V domu ne bo niti direktorice, niti gl. sestre, soc. delavka pa pride tik preden prispe ministrica. Tako, da bom samauser posted image Ampak bomo že... Držte pesti vseeno!

Uf sem šele sedaj videla, da mi danes ni uspelo poslat tistega dolgega posta - povzetek: en krajan kandidira za stolček v parlamentu, zato jutri pride ministrica v ta kraj in seveda pride delegacija pogledat tudi naš dom.

OK, zdej grem pa spat, da ne bom slučajno juter preveč zehala pri kakem govoru. user posted image

Lepo se imejte, Mateja mere od Alena pa sporočim kmalu, morm ga mal zmerit pa stehtat. Sej morm met še nekje mere od točno 1 leta, sam morm tud to poiskat.

No lepo se imejte jutri, se še javim zjutraj! Lahko nočč!

Neposredna povezava do sporočila: 2837
12.9.2008 7:44:26   
ribicau
Dobro jutro!

Joj, sem utrujena 100/uro! Včerej sem tud jest pucala stanovanje, končala sem ob 22.30 user posted image . No se pa sveti zdej user posted image .

Dons grem ona en roj. dan - pa morm še darilo kupit. Ena punčka je bla stara 2 leti (2 meseca nazaj) in danes praznujemo.

Kolumbo ne boš verjela, mene je dir. klical, da pridem povedat, kako sem si zamislila (z ekipo) uredit arhiv. Pr nas je to cel postopek, ker imamo tud arhivsko gradivo in arhiv sodeluje, tko da....bo še zanimiv sestank.

Ajde cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
12.9.2008 8:46:04   
atena777
Kaj ste aktivne bravo,. Jest pa nimam cajta brat, tolk dogaja...vceraj panika, cev pocila v kopalnici, bila sva v zivalskem vrtu spet,...

Saj res kaj bo z nasim zivalcem?

toplim dnevom so baje ure stete...

Čao.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
12.9.2008 9:21:16   
visnjaaa
Oj!

Atena bom probala petršilj na jošk dat, če bo treba. Sej kr pomaga limona, tak, da se čez dan nič več ne dojima, zvečer tudi ne pred spanjem, ampak ob kakih treh zjutraj pa začne srat z zizo....pol se mi jih pa ne da mazat, pa mu dam....pa do 6ih ene 6x dojim.....krizaaaa do nižin, vam povem.

Jasna81, a ti res tako dobro spi, odkar se ne dojita več??????

Sem glih dons mojo dohtarco srečala...aja ne vem, če sem vam povedala, kak se mi svinj....vrti in kak sem za en kur....počutim, ker sem spet slabokrvna.
Pa po tem ferumleku serejem ko vidra, tak, da mi je rekla, naj zamenjam tablete. Mi gre tolk na živce, ko nisem taprava, da bom kr en dan znorela.
Se napr. peljem pol ure v avtu, al pa sedim, pa se ustanem....nardim par korakov pa se mi tolk zvrti, da sploh ne vem kje sem...kr tema.
Al pa čakam, hodim, pa kr naenkrat ....sploh ne vem al bom padla dol, kr nog sploh ne čutim. ....pa naj gre vse skup u tri piz....pa to je za znoret.

Se spomnem, da je blo pri Hihatu po porodu tud tako, pa sej vem, da pač traja, da se železa nafila človk, sam vseeno je moteče do konca.
Pa sej bo boljš, matr bom kr refošk začela žlampat v večjih količinah, pa bo.....bom saj mela izgovor, da mi alko nagajauser posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc se tud fajn počuti v vrtcu. Zjutraj malo pojoka, ko grem, ampak ko odhajam iz vrteca slišim da takoj neha tak, da je o.k.

No noseča nisem, sem nardila v ponedeljk test, v torek sem pa ratala bolana, sama sreča. No sej če bi bla o.k., sej sem že navajenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drg teden grem v Celje, če je katera od tam blizu, se lahko dobimo na pijački....grem pa v city center....lahko pa kr vse pridete, pa imamo srečanje

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
12.9.2008 9:48:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: visnjaaa

Jasna81, a ti res tako dobro spi, odkar se ne dojita več??????

Drg teden grem v Celje, če je katera od tam blizu, se lahko dobimo na pijački....grem pa v city center....lahko pa kr vse pridete, pa imamo srečanje

lp

Ej majke mi, po 12 ur v kosu spi, pojamra tud nekje okol 2-3h, mu zdej kr nastavim flašo in dudo v kinderpet in pol sam slišim ko najde flašo in cuza vodo. Aventove flaške kr piskajo - zdej noče niti za čez noč met cuclja, more bit ustnik user posted image  Js ne morem z nobeno kolegico popoldne vn, ker je okol 17h že koma, komi zdrži da ga skopam. Al pa če pridema domov, da ga dam spat okol 16.30 - po kosilu, in ga pustim kako urco, pol edino zdrži do 19.30h user posted image

Drugače pa sem za celje 1000% prisotna, v kolikor bo to po 16h, ker do  15 delam in traja, da pridem domov, da vsaj Alena nahranim.  Dej prid popoldne, tebe morm spoznat! Še katera za srečanje? user posted image

(odgovor članu visnjaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
12.9.2008 9:51:04   
Anonimen
Aja - višnja a elevit ne pomaga več? Kaj pa legofer? Js se spomnim, da sem po porodu ene 2 meseca al pa celo več skoz legofer pila, ker sem bila slabokrvna, mi se je pol tud umes kej vrtel... Pa sej dojenje tud naredi svoje.

Sam ne ti zdej nehat dojit, ker js pravim, da Alen spi! Sej mogoče pri Nejcu ne bo tako! Js ti vsekakor user posted image  ker tako dolgo dojiš! Kapo dol!user posted image

OK, sem že kr nekaj naredla, zdej me pa punce kličejo, da je kavica kuhana. Mmmmmm kok fajn diši. Grem mal pokofetkat, se slišimo!
user posted image
Čaoo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2842
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 10:02:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2843
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 10:03:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2844
   [Brisano sporočilo]
12.9.2008 10:40:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2845
12.9.2008 18:49:05   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Aja - višnja a elevit ne pomaga več? Kaj pa legofer? Js se spomnim, da sem po porodu ene 2 meseca al pa celo več skoz legofer pila, ker sem bila slabokrvna, mi se je pol tud umes kej vrtel... Pa sej dojenje tud naredi svoje.

Sam ne ti zdej nehat dojit, ker js pravim, da Alen spi! Sej mogoče pri Nejcu ne bo tako! Js ti vsekakor user posted image  ker tako dolgo dojiš! Kapo dol!user posted image

OK, sem že kr nekaj naredla, zdej me pa punce kličejo, da je kavica kuhana. Mmmmmm kok fajn diši. Grem mal pokofetkat, se slišimo!
user posted image
Čaoo!

Elevit ne pomaga več.....sej bo počas, dons je blo kr o.k.
Jasna sigurno bomo šli popoldne, samo ne vem še kdaj, mogoče celo drugo sobote, ker je tastar reku, da jutri ne more.
Sej če se mi nebi vrtel, bi šla sama z otrovi, tak pa mal cvikam....bom vidla, kako se bom počutla.

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
12.9.2008 19:52:41   
malecka_mateja
višnja če greš obvezno javi pol še jaz priem sam da se vidimo!

jasna poleg mene je bla in mi pomagala cote ramat stari pa je spal!morem trkat je ful prina tako da je šlo!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   [Brisano sporočilo]
13.9.2008 14:21:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2848
13.9.2008 16:19:23   
atena777
hi, mi imamo še vedno težave z vodovodom, čakamo na rešitev danes...upam, da bo. vodaa je vdrla že sosedom dva štuka pod nami...

Zvezde niso v pravi konstalaciji za nas...

Lp, a.

Neposredna povezava do sporočila: 2849
13.9.2008 16:44:51   
Margit

FEBRUARČKI!

user posted image    Višnjaaa 27.3.1976
                            Nejc 9.2.2007 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm 9000 g
                            Nejc 71cm 10430 g
                            Nejc 76cm 11000 g (1 leto) 

user posted image    Malecka_mateja 31.3.1987
                            Tjaša 1.3.2007 51cm 3950g
                            Tjaša 67cm 9200 g
                            Tjaša 71 cm 10200 g
                            Tjaša 73 cm 10680 g
                            Tjaša 75  cm 10720 g

Tjaša 78 cm 10810 g (1 leto)
                            Tjaša 85 cm 12100 g (1,5 leta)

user posted image    Margit 13.1.1976
                            Matic 5.2.2007 52cm 3400g
                            Matic 73 cm 8600 g
                            Matic 76 cm 9900 g 
                            Matic 80 cm 11100 g (1 leto)
                           Matic 86 cm 12000g (1,5 leta)

user posted image    Atena 1.1.1975
                            David 4.2.2007 53cm 3890 g
                            David 70,5 cm 8780 g
                            David 72,5 cm 9100 g

user posted image    Lulu 3.3.1975 
                          Jani 2.3.2007
                            Jani 64 cm 6030 g
                            Jani 68 cm 8730 g

Jani 73 cm 10100 g

user posted image    Kolumbo 28.3.1977
                            Maj 15.2.2007 51cm 3850g
                            Maj 65 cm 8100 g
                            Maj 76 cm 10600 g

Maj 81 cm 12300 g (1 leto) 

user posted image    Ribicau 14.3.1980
                            Eva 9.2.2007 51cm 3150g
                            Eva 67 cm 7100 g
                            Eva 69 cm 8150 g
                            Eva 72 cm 8880 g

Eva 79 cm 10660 g ( 1 leto)
                            Eva 86 cm 12900 g (1,5 leta)

user posted image    Bubilu 7.9.1976
                            Maj 19.2.2007 47cm 2910g
                            Maj 67,7 cm 7920 g
                            Maj 71 cm 9210 g

user posted image    Demer 9.5.1978
                            Mark 10.2.2007 54cm 4070g
                            Mark 68 cm 8400 g
                            Mark 73,5 cm 9500 g

Mark 78 cm 10300 g ( 1 leto) 

user posted image    Jasna81 12.6.1981 
                          Alen 28.2.2007 53cm 3500g
                            Alen 71,5 cm 8800 g 
                            Alen 78,5 m 10520 g

Alen 83,5 12300 g ( 1 leto) 

user posted image    Pikecpokec 13.4.1982
                         Gal 4.2.2007 52cm 3600g
                         Gal 75 cm 7900 g

user posted image    Helimaša 4.5.1982
                         Srečka user posted image PDP 12.3.2009
                            Maša 6.2.2007 50cm 3310g 
                            Maša 70 cm 8000 g
                            Maša 72,5 cm 8250 g

Maša 87 cm 10500 g (1,5 leta)

user posted image    Darca_k 2.9.1974
                            Maj 7.2.2007 50cm 3500g
                            Maj 68 cm 7900 g
                            Maj 71 cm 8100 g

Maj 74 cm 9000 g 

user posted image    DaniNeli 7.9.1983
                            Neli 16.2.2007 53cm 3580g
                            Neli 84 cm 10600 g

Neli 90 cm 11760 g ( 1 leto)

user posted image Nenny 26.10.1974
                         Matic 6.2.2007 50cm 3250g
                         Matic 78 cm 9800 g (1 leto)

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?