|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.9.2008 21:35:14   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ej punce, mi smo pa danes dobili vabilo na cepljenje. ga je se katera?

Ne, mi ne. Pa tud še ni bila cepljena. Naša ma sam stres zadnje mesece, pol pa zboleva. Najprej Neža, zdej vrtec... Je podobna situacija zdaj kot takrat ko je prišla neža na svet. Ne zaspat, jokanje... stokanje, jamranje, mamica... Ampak vem da bo minilo...user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
11.9.2008 7:23:32   
Maxica
Dobro jutro, dnevi šibajo prehitro. Dopoldne itak služba, pa vsak dan je treba še malo potegniti, potem z možem izkoriščava zadnje lepe dni in kolesariva, otroka vidim samo še zvečer, bi lahko rekla. Eh, kr neki, no, pa saj zdaj bodo bolj deževni dnevi, pa bomo lahko skupaj celo popoldne. Ima pa človek takole kr mal slabo vest, ampak po eni strani si pa mora kaj za svojo dušo privoščiti, mar ne?!
Oktobra imam 14 dni dopusta in nekak planiramo iti na Korziko. Lan ima pa 22.9. cepljenje, tisto, ki bi ga moral imeti pri letu in pol, pa ni bilo še leto dni razlike od zadnjega cepljenja. Kaj mislite, da bi bilo bolje, da bi prestavila po dopustu tole cepljenje? Se ne spomnim čisto od Maxa, ma se mi zdi, da vedno pravijo, da je to cepljenje kar boleče oz. nogica rada potem boli. Kaj pa vem.user posted image
Moci, drugo soboto ne boš nič tuhtala na to, a te zebe, a ti je vroče. Če bo sonček, super, če bo dež, bo pa denar pri bajti, to pa tudi nekaj šteje. Itak bo super dan, vreme gor ali dol. Pa sicer, zadnje priprave, štima vse?user posted image
Mis in Remy, držim pesti za stare mame.user posted image user posted image user posted image
Mis, ti pa pazi nase, glej, da ne bodo ljudje mislili, da te mož tepe.user posted image
Arabela, saj ne morem verjeti, vi ste že čisto pred vrati druge svečke. Joj, ma res gre hitro, no.
Tasha, kako je s tabo, kaj bolje?
Anč, fotko, brez nje nič ne verjamemo.user posted image
Vse ostale pa zaenkrat omenjam. Lep dan imejte.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
11.9.2008 8:00:55   
Anonimen
mi nismo dobili nič vabil......itak pa imamo vse zmešano, sej še sama ne vem za kaj vse smo bili cepljeni......vem da smo aprila dobili tri inekcije.....

Moci - se samo strinjam z Maxico....je pa tako pri teh porokah, da vse lahko urediš, plačaš, se zmeniš, organiziraš ....ampak na vreme pa nimaš vpliva ! To je pa tudi čar !Midva sva imela civilno poroko organizirano čisto na prostem in sem samo boga molila, da ne bo dežja...pa je bilo tisti dan rekordno vroče 35stopinj in sem spet švicala kot zmešana....

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4378
11.9.2008 8:03:46   
muki1
Jutro.

Neprespana sem. Iva se je ob treh zbudila, ni mogla zaspati do petih. Potem je zaspala in sem si tudi jaz hotela privoščiti še malo spanca, pa slišim Zzzzzzzzzz Zzzzzzzzzzz Bzzzzzzzzz in so me ti presneti komarji tako razkurili, da sem prižgala luč in jih šla lovit. Enih 15 minut sem sigurno norela po spalnci. Ma ne vem če jih nisem enih 7 zaklala. Dva sem prestregla s pestjo v zraku. Ampak potem sem pogledala na uro in ugotovila, da če zdaj grem spat potem me do desetih ne zbudijo s topom, zato sem šla dol, si skuhala kavo in spila dva deci ob gledanju filma Vedno družica, nikoli nevesta (27 dresses). Film je kar luštkan, romantičen....ampak konca nisem uspela pogledati, ker sem morala v službo.

Maxica, jaz sem šla včeraj po zdravniško potrdilo za vrtec, za Ivo in so mi rekli, da smo tudi mi na vrsti za to cepljenje( 18. avgusta lani je dobila Iva tretjo dozo, zdaj bi morala še četrto), pa sem rekla, da bi tudi to odločila če se lahko tako zmenimo, pa mi je rekla sestra, da v bistvu lahko čakamo, da mine dve leti od zadnjega cepljenja, torej imamo čas do 18. avgusta 2009. Torej se lahko zmeniš, da preložite.

Držim pesti za stare mame; mis, Remy. Upam, da se obema dobro izteče in bosta še dooooooolgo med vami, zdravi, izkušeni in polni modrih nasvetov. Oh, pogrešam svojo babico user posted image . Ta druga pa je tak uboga, da vsake toliko samo ve zase user posted image .

Drugače nič novega. Malo smo smrkavi, danes imamo v vrtcu sestanek, včeraj sem se malo pomenila z pomočnico o Nežinem spanju, vzgojiteljice nisem ujela. Obiskali so nas Frrrrčki in smo uživali ter preživeči dve hujši nesreči. Najprej se je Jaša prekupicnil s kolesa in si malo razbil ustnico, potem pa se je Iva delala frajerko in padla s tobogana, da se mi je v trenutku ustavilo srce, kajti videti je bilo grozno. Ampak jo je odnesla samo z opraskano ramo. Hvala tisti nekdo, ki nas čuva, kajti izgledalo je grozno, sem se bala, da se je ubila, ko je tako zgrmela dol user posted image .

Lu, kako kaj kaže z našimi next cunjami?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
11.9.2008 8:17:09   
muki1
Eh, Moci, zdaj sem napisala celo vremensko poročilo svoje poroke pa me je ven zabrisalo.
Na kratko, mi smo meli dan prej neurje s točo, na dan poroke je zjutraj scalo kot za stavo, popoldne je pa nabijalo tako sonce, da je bil res prekrasen dan.
Datum: 21.9.2002

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
11.9.2008 8:32:19   
Anonimen
Drugače pa mi je včeraj vse šlo narobe....imeli smo nadzorni svet, bila sem brez energije in koncentracije, vmes me kličejo iz lesnine da je nekaj robe že prišlo, pa kliče ploščičar in pravi da mu je zmanjkalo ploščic, pa grem popoldan še malo na bajto delat, pridem zvečer domov in mi otrok od samega veselja, ko me zagleda, zgrmi po štengah....buška je bila taka, da sem mislila da mu bo nosorog zrastel.....user posted image user posted image user posted image

no, zdej grem pa naprej delat.....

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4381
11.9.2008 9:07:20   
mis
Oj!

Danes smo končno imeli veselo jutro. Že včeraj je Tina čez dan spala 2,5 ure. Zvečer je sicer malo težje zaspala, no pa je okoli 20:30 zaspala, zjutraj pa jo je moral mož ob 7:20 zbudit, da sta uspela priti v vrtec. Spala je celo noč, brez enega jokauser posted image  To je v zadnjih 14 dneh prvič. Res je bila neprespana zdaj spet zaradi vrtca, zgleda da bo pa sedaj notri prinašala. No in zjutraj jo je mož počasi zbudil, sta prišla v spalnico, Tina je bila nasmejana, Neža tudi, smo se malo pocartali, smejali, valjali... Res lušno. dolgo časa se ni tako sladko smejala. Pa sem jo šla oblečt, ni nič protestirala, je rekla "zajtek v jetcu" (zajtrk v vrtcu), "mami iskat Tino z nežo"... Mislim da je tahuda kriza mimo. Upam da se ne hvalim prezgodaj.

muki, še dobro da se je padec tako iztekel...

Hej ljubljančanke in okoliške oktobrke... A gre kera jutri na ritem mladosti pred Kolosej? Moj špila, bom vsaj takrat tam. Rada bi pa ostala še dlje. Odvisno od Neže. Mogoče bi jo kar s seboj vzela pa bi bila tam nekje bolj zadaj z njo. Ali pa če si zadam da sem do nekje 1h lahko zuinaj da je ziher. Sicer pa je to blizu mojih staršev in hitro lahko skočim domov. Skratka, a bo kera tam? Spijemo skupaj kakšno pivičko...

Šibam še kej narest, Neža spi, pol grem pa sodelavke obiskat ko imajo odmor.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
11.9.2008 9:22:54   
Arabela
Kdaj bom jaz ponoči spala user posted image user posted image

Tokrat je spal Sergej, se je le 2x zbudila za papico, je pa Katarina vso noč jamrala ker ima spet zabasan nosek.. pa topla je bila, sem bila prepričana da bo zjutraj vročina in bomo ostali doma, pa je mala vstala kot rožica in zdaj že nori v vrtcu...

Ej nikakor se ne morem spraviti k diplomski... user posted image .... zadnji rok za začetek ponedeljek... user posted image

Izkoristite sonček..

Pozdrvčke..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.9.2008 11:28:24   
Anonimen
pejmo na 1. stran, nisem navajena nas iskat na drugi straniuser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.9.2008 11:38:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

pejmo na 1. stran, nisem navajena nas iskat na drugi straniuser posted image

ja, mene tud to zmede...če nas ni na prvi strani...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.9.2008 12:31:55   
tasha23
z mano boljše. Gabriel me že zeza in bi se rad samo nosil, je pa mali že krepke 4 kile nabral in postaja počasi res težek. Pri meni pa nil več vročine, počutje boljše in upam, da tako ostane. Je pa prejšnja noč bila KATASTROFALNA, Gabriel je ves čas iskal in se tako prenajedel, da je na koncu bruhal in zato sem bolj malo spala (vse skupaj 3 urce).
Zdaj grem pa hitro kosilo skuhat ker postajam krepko lačna user posted image

p.s. tudi jaz še dan danes pogrešam babico, ki je januarja zapustila vse nasuser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.9.2008 12:43:45   
pikapolona2
dan

se me še spomneteuser posted image

sej nevem kaj nej napišem sem ven iz formeuser posted image

Brina raste in čveka vsak dan je večja faca in se ji lahko iz srca nasmejiš ko kakšno prijavi. Luštno je imet frocke ja!

Jaz sem po starem.......redne službe zame niuser posted image ....sem pa zdej dobila enega rednega naročnika in plačnika in sedaj si moram uredit ali SP ali status delavca v kulturi. Prejšnji teden sem tri dni pisala mojo bibiliografijo in predstavitev. Pa skoz se malo naokrog ponujam....se počutim včasih kot pocestnica. 

Rabim pa eno pomoč.....iščem ime za SP...any idea? Pa nočem nič iz črk mojega imena in priimka.....

Aja gorenjke pozna ktera kakšnega računovodjo da je Ok in ni predrag? Jah tud to bom rabila zdej k bom prvatnica....sama sem pač prebutasta za knjigovodstvouser posted image .Moci kdo to tvojemu vodi? Ti?

Moci...dej ko bodo figurice na torti in bo fotograf kakšno fotko naredil se priporočam za fotko...da imam za spomin...sem prvič tole delala. Drgač pa kot je napisala maxi...če bo sonce je super....če bo dež pa tudi ker bo gnaruser posted image .

Tasha...tebi še nisem čestitala....bravo mami za še enga fantiča!user posted image

Včeraj mso se videli s piškotom....pa smo preveliko igrišče izbrale in sva bile vsaka na svojem koncuuser posted image . Martinu je všeč peskovnik....Brini pa vse ostalo.....pol se pa pogovarjaj ja.user posted image

Anč mene tud zanima frizura....fotko pliz! Pa dobr zalaufaj zdej faks!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.9.2008 13:18:02   
Maxica
Oooo Pikapolonca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.9.2008 13:52:18   
pikapolona2
maxicauser posted image user posted image user posted image Dej enkrat ovinek naredi pa do nas prikolesariuser posted image

vreme tale vikend bo pa res čist turobno...razmišljam da bi šli v Bohinj v vodni park......a gre še ktera?

Ampak men se pa letos že snega lušta.....že gledam katalog smučanjauser posted image ...sicer malo kasneje kot frrr ki ima že vse rezervirano......ampak me mika...še posebej tele otvoritve sezone za 3-4 dni

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.9.2008 13:54:16   
pikapolona2
sivkamivka....amapak če to ni usoda...skoz nekaj iščem po netu pa sem si zdej zadala nalogo da bi se naučila polstit in potem najdem eno gospo in kaj ugotovim da je ona tvoja sodelovka.....skoz se okoli tvojih znancev nekaj vrtim ...sorry

Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.9.2008 14:23:09   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

maxicauser posted image user posted image user posted image Dej enkrat ovinek naredi pa do nas prikolesariuser posted image

Če bo še kaj lepega vremena, ni rečeno, da naju še na vaš konec kam ne zanese, saj sva že čisto brez idej, kam še iti, ker sva tu okrog že vse stokrat prekolesarila, pa skoz več kilometrov rabiva, da se dovolj znoriva.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.9.2008 14:26:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Če bo še kaj lepega vremena, ni rečeno, da naju še na vaš konec kam ne zanese, saj sva že čisto brez idej, kam še iti, ker sva tu okrog že vse stokrat prekolesarila, pa skoz več kilometrov rabiva, da se dovolj znoriva.user posted image

pa se znorita še kje drugje ahm ?!

ma, jest pa nič ne delam, nič ne telovadim, kolesarim...zdej si bom omislila eno tekaško stezo, samo so pa drage kot user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4392
11.9.2008 14:27:25   
Anonimen

vreme tale vikend bo pa res čist turobno...razmišljam da bi šli v Bohinj v vodni park......a gre še ktera?

takoj bi šla, samo moram bit na kolenih......drgnim, pucam, krtačim, ....

Neposredna povezava do sporočila: 4393
11.9.2008 14:37:04   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

takoj bi šla, samo moram bit na kolenih......drgnim, pucam, krtačim, ....

nism čist dobr brala za nazaj....

a vi ste zdej hišo kupili? Sezidali? Ali ste to pr starših dogradili?

Mal dopusta pa si lahko vmes vzameš......sej matr oba zaslužita pa ja kakšen servis najameš da ti to spucajo? Voda kličeeeeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
11.9.2008 14:43:59   
Anonimen
rihtamo si dva štuka bajte pri njegovih doma....

ma sej bi šla, samo čez vikend naredim še največ, čez teden je potem kar prehuda vsak dan delat pa potem še tole, pa zvečer domov pa nič otroka videt..pa tako dalje...si bomo čez kakšen mesec privoščili kakšen teden oddiha, čeprav mož že odhaja nazaj v NY, mene pa takoooo tja vleče....prav pogrešam nekaj ljudi...

< Sporočilo je popravil *Lina* -- 11.9.2008 14:44:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4395
11.9.2008 19:47:38   
Maxica
Ma se moram prav pohvalit, danes sva prekolesarila 50 km in to orng težkih, ful klanca, tako da sva pa res pokazala, da sva vztrajna. Zdaj se grem pa sam še zleknit na kavč in vse štiri od sebe. Jutri pa upam, da me ne bo prav vse bolelo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.9.2008 7:14:12   
Arabela
Jutro!

Mali gor od 4.30, malecka od 5.30... zdaj pa šibamo v vrtec.. potem pa upam da bom lahko kaj okice zaprla, ker sem prav pošteno zmatrana..user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.9.2008 7:22:06   
Maxica
Dobro jutro, hvala Bogu, da je petek. Danes sem pa jaz slabo spala, ne vem, a sem bila preveč naspidirana in utrujena od kolesarjenja, al kaj, ampak skoz sem se nekaj prebujala, vroče mi je bilo, komar me je napadal. Obup.user posted image  

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.9.2008 7:37:05   
pikapolona2
Maxi dokar midva tudi malo kolesariva jst tudi slabše spim....oziroma imam kar naenkrat dovolj če spim 5-6 ur??? In ravno tako se zvečer težko umirim.user posted image  adrenalin dela

pa dobro jutro, danes delam okraske za haloween.......moram za eno revijo fotkat.....ravnokar zgibam enega netopirja

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.9.2008 7:44:01   
psaša
Dobro jutro. Mali je včeraj zaspal brez dude, ni bilo krize. Sem mislila, da bo ponoči kaj jokal, pa ni bilo nič.user posted image  Zjutraj tudi ni nič jambral, v vrtcu tudi nič. Bomo videli kaj bo čez vikend. Moram biti vztrajna.
Včeraj smo imeli roditeljski sestanek, je bilo kar luštno. Miha in oči sta pa šla na en rojstni dan, sta se imela prav fino. Ampak je mali pol zvečer komaj čakal, da pridem domov.

Kaj ve mislite, jaz bi malemu naročila Cicido. Pa ne vem ali se splača? Saj mogoče trenutno še ni aktualen, samo kaj pa čez par mesecev. Pojma nimam, pa ni tko poceni.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Siol ali T2?
cv3rklic4

Katerega od omenjenih ponudnikov internetnih storitev ste/bi izbrali?

Siol (55%)

T2 (27%)

Drugo (18%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!