|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
5.9.2008 9:17:00   
mis
Evo še naše frajlice

user posted image

user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.9.2008 9:32:33   
Lu
Altati sem se včeraj pa prav nate spomnila, ko ste Tari že ne vem kdaj karte kupili user posted image No, sam da so otroc užival user posted image

mis saj bo. Je pa res uvajanje čisto od otroka do otroka različno. Jaz npr. pri Maji nisem imela nikoli problemov, pri Tianu pa od začetka kar. Ampak se je kmalu unesel, kaj je pa hotel. In še prigoda od včeraj za katero sem zvedela šele danesuser posted image Mali je šel na tobogan - naj povem, da imajo v vrtcu tak tobogan, če je šel mali kdaj gor sem ga fino za roko držala, da ni mimo padu, ker je še kratka pot preden pride do tobogana, in on je šel sam in seveda ko se je spustil padel na en kamenček, ki mu je prebil glavo. Ampak je samo pikica. Samo nima veze. Zdej ker sem doma mož vozi otroka v vrtec, pop. jih hodi mami iskat pa madona morjo pazit na te malčke. In potem še Maja pove pred mamo in vzgojiteljico, ki ostane popoldne, da če za njo pa ne bo povedala, da ima buško user posted image Vzg. samo prebledela, ker sploh ni vedela, da je kaj bilo. Pa naj še to povem, da jih imajo pop. po 15 itak samo ene 5 otrok še. Pismu rosno. Skoz nekej. Pa Tian ima že tko občutljivo glavco, da je kaj. Samo da se dotakne kam v trdo začne tulit, kot da mu pol glave manjka. Revež.

@lina malta in švica in ..... bo pomojem malo počakalo user posted image Zdaj ko sva toliko že flat uredila razmišljava še od kuhinje. In verjetno končno dobim NOVO kuhinjo user posted image user posted image user posted image Sej pol se pa sploh nikamor ne bom hotla selit. user posted image user posted image

Danes sem kar še doma ostala. Da se čist pocajtam. Na šihtu me še ne potrebujejo ne vem koliko. Mož vse sfolga user posted image

Frrrr kje si nabavila tobogan?

Zdaj pa grem še malo prečekirat rr user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.9.2008 10:21:40   
Arabela
Jutro!

Naša fračica pa je včeraj prvič spala v svoji VELIKI postelji..user posted image user posted image user posted image user posted image ... sicer sem jaz zraven nje zaspala in ko se je o. 4ih zbudila je zlezla k meni ampak napredek pa je... pa ko jo vprašam kje je njena posteljica takoj zleze nanjo potem pa reče SERGEJEVA POSTLICA in pokaže na kinderpet...user posted image user posted image user posted image .. prava navihanka... Danes sva v vrtec peljali tudi njeno punčko Marto, pa ji je pred igralnico lepo rekla adijo in kar k igračam.. meni sploh ne reče več papa... tako da mi imamo zaenkrat srečo..user posted image

Mali pančka, jaz pospravljam, naslednji teden pa začnem z diplomsko...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.9.2008 12:56:40   
mis
no, danes sem se malo bolj s pomočnico pogovorila, vzgojiteljica je zbolela... pravi da je tina super, da pa pri njej našla eno varnost in hoče bit skoz pri njej. se lepo igra, je, govori... ampak ob njej ali v naročju. ko je hotla it nekaj v kuhijno je naša tako sireno užgala histerično, da je bilo groza. da bo zdej jo probala mal stran od sebe, da bo mogoče mal več joka zato, ampak da je treba. sem rekla da jo razumem in da naj jo kar malo počasi odstrani, pa bo verjetno počasi dojela. mi se pa doma tud pogovarjamo na to temo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.9.2008 20:06:42   
moci
uf, kakšen štrajkuser posted image

midva sva se danes dobila s tipom od ansambla, zoja je pa z babi peljala strica na trening. drugače pa izgleda, da je sezona prehlada odprtauser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.9.2008 20:18:27   
Lu
Res je zatišje, ja.

Mene zanima, če je katera že imela vnetje ledvic in koliko časa zdravljenje, ker mene tole ubija. Zdele sem spet čist hin. Grem kar ležat.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.9.2008 20:27:58   
Lu
Mah klinc. Še Maja ima 39 vročine user posted image A so kake viroze spet al kuga.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.9.2008 21:00:32   
moci
sranje lu.
jaz nisem imela vnetja, ampak držim pesti, da boš kmalu bolje.
naj vas možek malo razvaja, pa bo

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.9.2008 23:58:40   
frrrr
mis - lepa Tina in Neža... mala prav že kravice pase - user posted image  user posted image

Lu - nisem nabavla tobogana... se je sam pripeljal mimo hiše user posted image sodelavec se iz vaših koncev seli v lj stanovanje in ga nima kam dat, pa ga podaril našemu malemu user posted image se mi je pa maja zdej res velik, zdej pa ne več tolk... zgleda, da je Jaša mau zrastel user posted image
pa zdrav vikend ti želim! tamaučkom pa nič bušk in Majina vročina naj zbledi!
js imela kot otrok skoz probleme z mehurjem in ledvicami... predlagam, da si nabaviš ledvični pas al pa kakšne spodnje majice začneš nosit, ker to se ponavlja... sama kot odrasla še nisem imela teh problemov in upam, da jih ne srečam še tolk hiter... se mi zdi, da že začetne sindrome poznam in mau bolj pazim pri vnosu tekočine, ter pri oblačilih, ker mi res pomaga.

Arabela - super za uvedbo velike postelje... nas to še čaka, diploma pa tut... sam ti me boš zihr prehitela user posted image si začela študirat takrat, ko sem bla js pred diplomo, pa še 2 fračeka si vmes rodila, js pa na istem user posted image dobra si res!

evo, mau za nasmejat:
http://www.mojvideo.com/video-zivljenje-zivali-po-clovesko/1ea99f5105e9078277eb&time=d&category=tf&chid=1

altati, ne vem kaj so tile RBD... zato ti nisem kej fauš user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
6.9.2008 0:11:43   
frrrr
moci - fajn spedenajte še zadnje priprave... tk, da boš zadnji teden lahk samo uživala, se razvajala in boš najlepša nevesta user posted image

viroze... vreme je tako čudno, full vroče na soncu, v senci mrzlo in fajn piha... pomoje so to neke vrste prehladi... neki virozic pa valjda tut zraven user posted image

Jaša bil zdej 2 dni ok, danes zvečer spet 37.6 v ušesku... pa ni kej norel user posted image
sicer sem ga pa danes js peljala v vrtec, ker je mož rekel, da ni problemov spljoh... pa je pri meni mau nazaj tiščal, jokal ni... ko je vzgojiteljica previla fantiča, ga je pa za roko prijela in sta šla neki gledat in je šlo brez problemov. je pa ta teden en dan popoldne jokal, ker je mož mau prehitro prišel in on še ne bi šel domov user posted image svašta res.
danes sem imela v službi finiš in bla do 17ih, a podelala sem pa vse in pustila prazni elektronski inbox (tut stare grehe počistila) in namizni inbox user posted image 15. me bo čakalo za en teden dela user posted image juhu, bom spočita po dopustu user posted image
popoldne sva s tamaučkom preživela pred hišo... kr prehitro je minilo, ker sem uro kasneje prišla domov. sosedje so eno rastlinco, ki jim po hiši raste obrezovali in mali radoveden sprašuje KAJ DELAJO? KAJ DELA TETA? KAJ STRIC REŽE? full sklanja user posted image zdej morm pa pazit, da ne mojih napak pobere  - radio in čokolino vedno postavin v napačen spol user posted image bom tole svojo zavestno napako morala odstranit user posted image
po večerji sva se okopala in stuširala... potem pa šla skupaj spat (sem že 2 urci odspala)... mi reče, da ga moram božat po glavi... in sem ga, vmes mau nehala, pa mi reče: MAMICA LOPOVKA, BOŽAT JAŠO  user posted image user posted image sem takoj možu povedala, da more nehat to besedo uporabljat... se kdaj hecava in mi v zafrkanciji reč, da sem lopovka (če ga kej naserjem), sicer ve da to ni prava beseda user posted image no, in mali je to "besedo" pobral user posted image
još nešto? ma ne... kidam u ljevo... jutri še spakiram, ker se mi zdej ne da, opoldne pa odrinemo... muki, prihaaaajaaaam user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
6.9.2008 0:13:44   
frrrr
bodite VSI zdravi! in lepo se mejte! bodite uspešni in zadovoljni! pa ubogat mene user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
6.9.2008 15:50:46   
tasha23
Ja saj  ne more biti res kar na drugo stran ste padle? A ste me že čakale?user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
6.9.2008 16:08:18   
tasha23
Torej mi smo od četrtka doma, mali je pravi ''joškovisnik'' in včasih sem prav križana saj me to krepko zmuči: Gael je samo pol od njega visel na joškah user posted image .
Imam pa srečo saj je Gael tako lepo sprejel bratca, samo božal bi ga in ljubčkal, pa zelo zaščitniški je do njega...SEM PRAV VESELA....

Je pa bilo vse ekspresno... ponovno CR ampak sem že OK, pa še dojenje ponoči je zalavfalo brez problemov: 2X na noč in enkrat zjutraj okoli 6h...

Pa še nekaj slikic:
v bolnici:user posted image
mi se imamo radi:user posted image
domov:user posted image
moji sončki ponoči:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
6.9.2008 20:18:41   
muki1
Iiiiiiiiiiiii Tasha, kakšen čudovit čudovit dojenček. Še enkrat iskrene čestitke iz vsega srca. Res prekrasna fantička. Gael je že pravi dedec proti tej majhni štručki. Se topim user posted image user posted image user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
7.9.2008 8:58:40   
Lu
Tasha res lep fantek. Pa kako je velik. Luštna sta. Gael pa full dolg in suhec, kot pri nas user posted image

Maxi vi imate Maxi Cosijeve sedeže v avtu?

Muki že gosti Frrrčko verjetno. A je zato tako zatišje tukaj gor?

Je bila včeraj katera na Luninem festivalu?

Jaz sem že bolje. Pa saj itak moram biti. Sem bila včeraj z otrokoma na pikniku pri naših cel popoldne in so še drugi malo za otroki skakali. Mož šel na regato.

Zdaj spijem kavico, grem v trgovino po plenice in kuhat kosilo.

< Sporočilo je popravil Lu -- 7.9.2008 8:59:12 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
7.9.2008 15:18:36   
moci
mi smo bili na luninem festivalu, lu.
samo smo pozno prišli, pa so že vsi pospravljaliuser posted image

danes smo bili pa na pikniku pri tašči. soparno je pa tako, da diham na škrge in se mi nič ne dauser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.9.2008 21:34:08   
borovnicka
moci - dva dni nazaj sem bila v vašem koncu - baje da greš vsaj trikrat na dan mimouser posted image , smo čakali če te bomo kaj videliuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.9.2008 7:05:18   
altati
Tasha - čudovit fantič je vaš Gabrijel!
Pa Gael tudi! Je pa Gael en tak mali drobižek, kajne?

Uživajte v cartanju!!!!

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.9.2008 8:33:42   
Clody

Čestitke Tasha!!user posted image user posted image
Kako ste luštni. Pa kakšen suhec je Gael! Jest našga lahko stradam, pa ne bi bil tak!!user posted image

Mi smo tudi super, se trkam! Imamo celo rekord, dva meseca v vrtcu, ne da bi zbolel.  To je za nas vrhunski dosežek.  Sicer še ni nevem kako navdušen nad vrtcem, ampak se vidi da ni bilo prekinitev in gre brez problema.

Drugače malo slabše spi, ker mu je muca odnesla dudo. Kar dosti jamra v spanju in vedno pove zvečer in zjutrej: "Mami, muca dudo nesla!" Prisrčn je ko 100 matr. Ampak nikoli je pa ne zahteva. Se bo že navadil.  Sem pa malo jezna, ker mu jo v vrtcu še dajejo in to ga zdej bega. Pravjo, da ne gre drugače, jest pa mislm, da jim je tako pač najlažje. Me je pa sram, ker jo ima samo še on za zaspat, v skipini od 2-3 let.  Halabogu, da vsaj flaš ne tolerirajo.
Kahlica je zvečer in zjutrej. Kar pridno se gre polulat vanjo. Če mu rata se skor raspočim od veselja, skačem in ploskam kot bi bla vinjena. user posted image

Drugače smo veliko na Pokljuki, sploh zdej ko ratsejo gobe, jih je res veliko. 2 del morja nas še čaka čez en teden, še vedno vstrajamo pri terminih junij in september. Upam, da bo še lep sonček.

Sem pa še vedno doma, službe še ne išćem, bom vidla kaj b o jeseni.

Tako, se še kaj oglasim!!Berem vas kar redno.

Aja, mislim, da sploh še nism uspela čestitat tebi Piškot. A si vidla, da se zarečenga kruha največ poje. Se spomnim ko si govorila, da boste najbrž kar pri Martinun ostal! user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.9.2008 9:09:09   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Me je pa sram, ker jo ima samo še on za zaspat, v skipini od 2-3 let.  Halabogu, da vsaj flaš ne tolerirajo.
Kahlica je zvečer in zjutrej. Kar pridno se gre polulat vanjo. Če mu rata se skor raspočim od veselja, skačem in ploskam kot bi bla vinjena. user posted image

Pri nas pa je mala v vrtcu brez dude, čim pride pa domov pa DUDA DUDA KJE SI?... jo ima pa večinoma za spanje.. vidim pa da ima več otrok v njeni skupini dude, tako da jaz se nič ne sekiram..

Kahklica.. enkrat ja drugič ne ... bomo tudi to osvojili...

Naša frača pa je komaj čakala da gre danes v vrtec.. atiju na hitro poslala lupčka pa sva šli.. ni nič komplicirala.. jo bom pa danes pustila v vrtcu za spat.. bomo videli kako se bo to izšlo

Pozdravčke

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.9.2008 9:22:09   
Lu
Jutro!

Jaz sem že na delovnem mestu. Ko mine moja M grem dat še vodo, da je res ok. To bo čez ene 3 dni. Nisem še popolnoma ok, ampak skoraj. Saj bo.

Glede dude in vrtca, clody. Jaz je sploh s seboj ne bi dala, če je otrok doma brez in tudi ti tako želiš. In potem bi vzg.že poštimale, ker bi morale. user posted image  Naš jo ima še vedno doma za spat. Če jo vidi v postelji jo gre hitro iskat in v usta plus z njim gre potem še kravica. En pliško, ki ga obožuje in z njim tudi spi, ampak samo doma. Za vrtec nima nič. In mislim, da zdaj tudi dude že nima več, ker jo vedno najdem v ruzaku. Moram vprašat, samo ko se mi zjutraj vedno tako mudi, pop. pa vzg.že ni več. Ga pa sama tudi že pripravljam, da bi dali dudo škratku, pa muci, pa ..... še ne paliuser posted image  Je ne da.

Ima katera avtosedež od Maxi Cosija Rodi???

Mi smo tudi v sept. še malo planirali dopust, samo vse kot kaže v službi ne bo nič. user posted image user posted image user posted image  Pa pozimi.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.9.2008 9:27:07   
Maxica
Dobro jutro, ponedeljek spet tu, za nami pa prav krasen vikend. V soboto smo zapravljali po BTCju, včeraj pa smo, čeprav smo sprva nameravali zaviti proti morju, šli na Brezje k maši, nato pa pohajali po Bledu. Super je bilo in danes ni bilo prav nič težko vstati za nove delovne zmage.
Tasha, prekrasen vaš novi družinski član, pa velik se mi zdi, bi mu zlahka pripisala, da je star že en mesec. Gael pa ponosen veliki bratec zraven, čeprav mi deluje suhec. Uživajte še naprej.user posted image
Clody, who the f*** is Clody? user posted image  Pogrešanka, kje nam ti hodiš?
Pikapolona2, prosim, da se kaj javiš, pogrešam te.user posted image
Lu, kako ste? Ti, Maja?
Frrr, uživajte v kurji glavi, Jaša pa - prste stran od mojih snah.user posted image
Lucika, zdaj pa že uživate sto na uro, prepričana sem. Čakamo poročilo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.9.2008 10:50:35   
mis
Oj, se samo javim, nimam danes časa, imam obe doma. Tini je stres od vrtca spet na pljuča udaril. Smo imeli cel vikend kašljanje, sitnarjenje... pa krst... Danes je Tina še doma, jutri bo šla pa verjetno v vrtec. Do 11h. Pol bomo pa vidli.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.9.2008 11:18:42   
Lu
A mi verjamete, da sem že doma. Tian ima vročino in sem ga šla v vrtec iskat, ker so me klicali. Maja je pa že ok, razen aft ki jih ima po jeziku. Imela je vročino samo 1 dan. Glede teh aft pa spirave z kamilicami in žajblom pa je bolje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.9.2008 11:45:57   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Maxi vi imate Maxi Cosijeve sedeže v avtu?

Ne, mi ne.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?