klepetka
|
Dobro jutro, no konec sveta vendarle ni, zato čvekajmo dalje. JAKOB , LENART IN ANŽE VSE NAJBOLJŠE Naša noč je bila za spoznanje boljša kot prejšnja, amapk še zmeraj porazna. Ampak ok, ji je opravičeno, ekr ima čist poln nosek. alfabeta, sem včeraj pozabila glede une žlahte; nič mi ni poznano, čeprav sem skoraj prepričana, da v resnici poznam vsaj na videz, mapak saj nima veze, sem samo tako vprašala, ker sva najprej že z ursalaro ugotovile da je svet majhen , potem pa še z nano. intruder, za Vidkovo spanje. Amapk tale tvoja tašča.... kaj ji ni že enkart skoraj potegnilo?Zdaj ga pa spet lomi .No, upam da vam da res mir za nekaj časa.JAz HB nimam problemov z njo, imam pa z unim k, tak oda sva skoraj na istem triš , nič nisi debela, amapk si super takšna kot si suzana , jaz grem ponavadi na Rudnik v Supernovo al pa v City park.Al pa v BTC.No , če boš pa slučajno že do Rudnika prišla, pa lahko pe do nas zaviješ; smo čist blizu, pa sam ravna cesta je , skoraj tako kot avtocesta .In ja, to je Lana na slikci na kolesu(pa še Marušina noga ),sam je očitno mal od dlje slikana, pa se slabše vidi .Bom mogla kakšn odrugo sliko najti, pa pol nano aktivirati. nana, a lahko?Tisto nekaj me kar vprašaj na ZS katrin , a greš večkart na RUdnik?KEr jaz grem kar velikokrat, naprej se m ipa že ne da ; muller, leclerc pa to.Pol lahko na kakšno kavo uletiva tam.PA še dokaj blizu sva doma , sem videla Nič , grem še malo pospravit , da greva pol z Lano na sprehod, da še izkoristimo lepe dneve, ekr drug teden nas bo zametlo