nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 nana če te kdo zatoži te pač, sej preden pridejo maš čas, da se pripraviš Normalno .Se ravno ne sekiram... mml,reči jim na servisu,da če jim lahko pošlješ predračun nazaj,pa si lahko z njim rit obrišejo .Malo heca. triš,enkrat za vselej-nisi debela in tako pač je,pa tudi sani ni debela.A veste sploh kaj je debelo???Zgleda da ne...ker sta obe prav fajn ženski,saj vem da nista mogoče vajeni,sem tudi jaz zelo samokritična,ampak ko bosta želeli in če vaju bodo kilogrami motili,bosta pa shujšali.Mogoče sta samo malo bolj močni, kakor sta bili prej. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Požrešnost ni lepa čednost . Tole je pa nek nov pregovor .Si ga bom zapomnila ko bom hotela biti požrešna. mala pikica in njen možek pa imata res krasno hišo in opremljeno zelooo okusno in lepo. Sem videla na lastne oči.Še vprašanje-kje si v službi,da imate takšno ozadje ali odzadje,kakorkoli se že reče,v kakšnem ateljeju?? Saj nisem preveč radovedna ...samo zanima me.Pa verjetno bo to tudi res...tudi midva ne kadiva in moj ne hodi po gostilnah in tale denar potem jaz zapravim za kaj lepšega .Evo,pa imam izgovor. Upam,da boste naredili novo fasado,držim pesti za dinarčke!! Triš,lepa zgodbica,ki mi je kar malo nabrala solzice v oči...kako res je to. Konec sveta??? Hvala da si povedala,se bom imela za kaj sekirat...Če bi to prej vedela,bi se napila in najedla vseh dobrot. mala pikica,rdeča je tudi moja barva,kakor vaša sedežna in hiška...(tole se navezuje na zgoraj omenjeno).Hvala za razlago glede pedontologa.Pa prosila bi te za ime čistila,ki ga uporabljaš za sedežno.In super lep avatar. Pošiljam,ker to ni več res koliko ste napisale. nussy,bravo za tvoj novi zobek . vaney,jaz zelo upam,da se ta fantek umiri in preneha jokati.In tudi upam,da to njegovi starši vejo.Ubogi otroček,pa tudi ti se mi smiliš... klepetka za avatar!!Končno. In za zobek,mi imamo 4. Glede TV-ja,zdaj ga ne gledate,mi tudi ne,ampak pozimi pa bo čudovito se zvečer zleknit zraven TV in pogledat kak dober filmček,ko bo Klemen v posteljici v svetu sanj.Ja,imeti pa morate plazmo ali LCD,ker itak ne bo dolgo šlo tako,zdaj ko bo vse digitalno .Metuljček-kupila sem ga v BC,takšnega z ogledalom in glasbo,ker je Klemen pri previjanju precej nemiren,da ga komaj kaj previjem in sem bila pri intruder doma,ki ima takega metuljčka na previjalni in se je Klemen tako občudoval v njem,da sem ga včeraj komaj našla,kupila in že obesila.Ti bom pa poslala ZS,da te nekaj vprašam,ne morem tega tukaj razglabljati.Ampak jutri. akvarij,jaz sem imela prej 180l,takšnega kotnega.Odkar stanujem tukaj pa sem imela vedno 2 ali 1. zlato ribico v bučki.Ja in tole zadnjo zlato ribico je predvčerajšnjim obrnilo. Tako,da zdaj ne bom imela več rib,jo je pa Klemen rad gledal. Sva se danes potepala po Europarku in je dobil trenerko,pa igračko v DM-u,tisto intruder sem mu kupila,ki si mi jo ti včeraj predlagala,saj veš. suzana,jaz zelo rada berem,pa ne najdem časa za knjigo. Bom pa brala,ko bo čas .Ja saj bom tiho glede...psssst,pa saj je še katera tukaj med nami.... Kar se pa denarja tiče,je pa res da več ko imaš,več zapraviš in čudežno tudi več rabiš.Sem bila nekoč dobro založena z denarjem(ko sem še bila frau) ,pa vem da ga nisem imela nič več na računu,kot zdaj,Sem pač več "rabila" . Alfabeta,kako prav,da ne razlagaš osebnih stvari na forumu,kaj pa koga tukaj briga,glavno da me klepetamo in se imamo lepo. sunny m.tudi Klemen je zaspal brez joka,je pa bil jok pri oblačenju pižame in večerjanju,kakor vsak večer.Joka,kot da mu ne vem kaj delam . Kavica v ponedeljek! Midva prideva 100%,lahko ob 10.30 v Europarku kakor vedno??!!Če se strinjate seveda,lahko pa tudi kje drugje. majra,jaz Klemnu dam ščetko in sam nekaj šari po ustih in potem mu malo jaz očistim in se smeje zraven torej mu paše. limma,dobrodošla nazaj v realnost .