Anonimen
|
ronja ja, v oknu za komentar, če te ven vrže ko hočeš objavit, klikneš z levo miško in se odpre tak okvirček, not pa več enih opcij, ena izmed njih je back, oz. nazaj, če maš slo, klikneš tist in se nazaj pojavi vse napisano. samo ne moreš tega objavit, pač morš kopirat, zapret okno dol pa na novo komentirat in prilepit če zdej, ko pišem, to probam, mi sicer okvir odpre, samo so drugačne opcije notri, tko da te more res ven vržt aja, sam uporabljam pa mozillo, ne vem kak je pri ie tud more bit kaka podobna finta verjeno... voz bom pa prek ebaya naročla , ja, če se seveda odločim, bom vidla. morem pa malo spremljat, ker sem že zasledila isti model, samo veliko cenejši, pač od drugega ponudnika. pa nov, seveda. stajica je pa pri nas zakon kar sama sili vanjo, še vedno. jo mam v kuhnji, notri je tona igrač, pol pa sili notri, da jih ven meče, je kar mir kakšne pol ure, glih za kosilo skuhat. je pa res, da je nisem nikoli dajala notri in jo puščala samo, tko da se ji ni zamerila kika pozdravljena moje dete spi, umazano kt kakšn mali prašič je cel pop. rila po pesku, zdej je pa tko zakomirala, da ne morm verjet sem jo kr tko z gazo mal umila, po tavečjem, pa dala spat. jutri jo pa odmočim
|