ronja
|
uršika, kadar jaz veliko napišem, dam obvezno, predno potrdim vse v spomin - CtrlA in potem CtrlC, je takoj narejeno, pa se ne zgubi. Upam, da imajo tudi v KK kaj takega - pri nas majo to v okviru šole za babice, one imajo vaje. V KK verjetno ni take šole, ampak vprašat ni greh. Tista tvoja varianta, ulla, mi pa ni čisto jasna - v tem oknu, kjer ti napiše: we are sorry,... klikneš z levo mišjo? Luškan voziček, ulla, a ga boš prek ebaya naročila? sonček, pa probaj fajn zalit testenine ali z redkejšim bešamelom ali pa s paradižnikovo omako. niia, kje pa, nič ni treba plačat, je 100% zastonj, pa še ful so zadovoljni, da prideš! Ker se mamice sploh ne odločajo, meni je to čudno, ampak kakor jim paše... V bistvu se na tebi učijo bodoče babice, kako je treba učit mlade mamice. Ker vse skupaj nadzira ena izkušena babica, se nimaš kaj bat, da bi ti kaj narobe pokazali, pa še vse 3 si vzamejo čas zate. Meni je bilo prav luštno! Greš v tisto leseno bajtico za porodnišnico, kjer so predavanja za MŠ in se zmeniš z babico, kdaj lahko prideš, ona si te napiše v svoj zvežčič in takrat prideš, to je vse, nobenih komplikacij. oljica, kake slane mafine ali pice prepognjenke se da fino s sabo v službo odnest. Kadar se ti pa doma mudi naredit kosilo, te pa vedno lahko rešijo testenine s paradižnikovo omakco iz kozarca, ki jo samo pogreješ v mikrovalovki ali na plinu, če je nimaš. Splača se ti nabavit vodogrelec (so zelo poceni včasih), ker so tako testenine prej (ker glavni čas je to, da voda zavre). petra, držim pesti zate! A sem točna al nisem? Midva mava rada različne lazanje, mesno še najmanj, super nama je pa recimo ribja, pa kakšne zelenjavne tudi... Sir na vrh je seveda obvezen, pa veliiiiko paradižnikove omake, da je vse lepo sočno . mam dve knjigi samo o lazanjah, hehe . Danes pa sem naredila že 2 , eno za v vrtec, ker so bili tako prijazni, da so Ronjo takoj izpisali, eno pa seveda za naju, ker me dragi zadavi, da pride domov, vidi torto, pa je ne sme taknit . Smo odnesli vlogo za vrtec za drugo leto, pa upamo, da bo sprejeta, pa Lejla potem tudi... Zdaj pa počivam, ker me že ful boli, sem očitno spet pretiravla, pa sem si vzela fraj, ko glih mala spi... sončni žarek, a mi pa ne bomo zvedli, kaj se skriva v tvojem bušiju? Ja, že prav, že prav . Kidding, vidva kar uživajta v skrivnosti.
|