|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
10.9.2008 11:27:10   
sonček33
Punce, moje dete se včeraj in danes nič ne pemika - mislim, nič ne brca - a me more skrbet? sem ga pa polsušala po AS pa se ga lepo sliši.

Ronja o hvala za nasvet, morda bi morala res kr sama narediti testenine

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
10.9.2008 11:31:06   
Anonimen
ronja tole sem gledla :
TUKAJ če bo še ena punčka, če bo pa fantek pa TOLE

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2077
10.9.2008 11:33:25   
Anonimen
sonček mislim da je to še normalno v tem času, sploh pa če ga slišiš po AS. se pa lahko vležeš na desni bok, al pa na hrbet, pa ga mal probaš požokatuser posted image če se bo kaj premaknil. samo verjetno se vseeno premika, samo zdej še majo dost prostora, pa ne čutiš vedno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2078
10.9.2008 12:05:03   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

sonček, prej skuhaj testenine, če so trde - mogoče si vzela take, ki jih je treba prej skuhat... Jaz navadno delam lazanjo iz domačih testenin, tak da za te kupljene ne vem dobro, samo vem, da obstajajo dveh vrst za lazanjo.

Če imaš kupljene testenine lazanjo preden jo daš pečt  fino zalij z legirjem: 1kisla smetana, 2-3 jajca pa mleko zmešaj. To ti naj pride do vrha- nič bat-vse spije testo, pa še fino sočna je.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
10.9.2008 12:12:59   
uršika***
Sonček moj je tudi takšen lenuharuser posted image
En dan ga čutim, potem spet ne,... ne skrbi. V teh mesecih je to še vse OK. Do 25 tedna se mi zdi.

Ronja sem iz KK, bom pa vprašala, če se da tudi kaj individualno zmenit.

Hvala za lepe želje in seveda vam sporočim kako je šlo- če je dal mali noge narazenuser posted image

Ja, mene tudi velikokrat ven vrže. sem potem jezna kuser posted image , sploh če imam napisan cel esejuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
10.9.2008 12:46:30   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Njami saša - jaz sicer rada kuham in se mi zdi, da dobro kuham, ampak lazanja mi pa nikol ne rata dobra. Une testenine so zmeri trde k hudič :)

EKOLA, kupi tanove plate od berila - tiste ki se ne kuhajo 
meso prej prepražim  dam 2 čebuli 400 g mesa, sol poper, origano, potršil, mezgo+kečap, (če želiš vmešaš še zelenjavo - jaz jo ne smem k mi pol sine ne je user posted image user posted image user posted image , naredim mal več omake, bolj tekoče pol pa v pekač naložim plate, potem premažem - dam kar dost gor in zadevo ponovim 4x, potem dam spet plate gor in polijem z mojo omako ki je 1 kisla smetana zmešana z 2 jajcema. premažem zgoraj in vse skupaj pečem na 200 stopinj cca 30 min - raj več pa pazi da ne zapečeš preveč - plate ne morejo biti po tem postopku trde. garantiram 150% - če ne ti jo jaz naredim pa pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
10.9.2008 12:52:51   
Anonimen
jst tud te bariline kupujem za lazanjo, pa si isto naredim bolj redko omako, pa bešamel, tudi ne preveč gost, pa niso trde nikoliuser posted image samo jaz obvezno dam še sira vmes, pa po vrhu bešamel +sir, no, tazgornja plast testenin je včasih malo trda ob robovih, samo to se pa komot preživiuser posted image

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 13:04:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2083
10.9.2008 13:15:49   
OLjica
živjo punce

mmm testenine obožujem..bom kar makarone na hitro nardila. drugače sem pa cel dan v službi, od 9.00 - 17h. Seveda noge mi zatekajo, pa tudi krče mam, so se pa malo umirili, ker mi magnesol pomaga.

Zanima, tiste, ki ste v službi cel dan, kaj jeste? Ker jaz več ne vem kaj naj pojem, ne hodim pa vedno v rest. jest, enkrat na teden. Pridem ob pol šestih, včasih tudi ob šestih in je že večerjo treba nardit. Včasih tudi dragi naredi kaj za jest, ne pa vedno ker tudi on delauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
10.9.2008 13:26:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2085
10.9.2008 13:45:02   
petra88
O hvala Ronja za pojasnilo o mleku. Tega pa nisem vedela, da ti lahko zarad tega kar presahne.Vsak dan nekaj novega.
No danes bo še nekaj novega, ko bom na izpitu in gledala kot tele v tist list. Upam da mi bo vsaj kaj jasno. Tako da držite pesti ob 15h zame. Hvala. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
10.9.2008 13:46:15   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jst tud te bariline kupujem za lazanjo, pa si isto naredim bolj redko omako, pa bešamel, tudi ne preveč gost, pa niso trde nikoliuser posted image samo jaz obvezno dam še sira vmes, pa po vrhu bešamel +sir, no, tazgornja plast testenin je včasih malo trda ob robovih, samo to se pa komot preživiuser posted image

TUD JAZ DAM SIR UPS SEM POZABILA user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
10.9.2008 13:47:30   
VRTNICA84
Pozdravljene!

Kako kaj danes? Včeraj vam nisem mogla pisat, ker me je internet nagajal. Tak, da se vam danes malo javim. Kaj počnete lepega v takem lepem vremenu?

Malo sem user posted image user posted image user posted image , ker je moja sestrična v bolnici. Ma rok en mesec pred mano. Pa je začela krvavet in so jo kar noter obdržali. Baje pa je z user posted image  vse ok. Ter z njo tudi, kolko sma se pogovarjale. Samo me vseeno malo skrbi.

Mi smo že tudi zbrali kinderpet. Upam, da sem prav napisala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
10.9.2008 14:01:07   
sasa78
Mi smo pa danes 23 t noseči, prav vesela sem.

ČESTITKE!  Mi pa 23t pa 1 dan samo še 118 dni do user posted image . Jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
10.9.2008 14:01:54   
sasa78
Mi smo že tudi zbrali kinderpet. Upam, da sem prav napisala.

kaj je to? Se opravičujem za svojo nevednost

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
10.9.2008 14:05:48   
snikolina
Kinderpet-če se ne motim, je to posteljica. (To je po štajersko, a ne?)

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
10.9.2008 14:12:42   
Sončni žarek
Ojla januarčice user posted image user posted image user posted image

Sam na kratko- sem iz morfologije --- vse OK in zvedla sem kaj se skriva v mojem bušiju user posted image user posted image user posted image

Moram za nazaj prebrat in se zvečer kaj javim user posted image

Uživajte v tem lepem jesenskem popoldnevu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
10.9.2008 14:18:21   
VRTNICA84
Saša 78 kinderpet je po štajersko otroka posteljica.

Snikolina prav si razložla. Hvala.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
10.9.2008 14:29:13   
Detece
In kaj se skriva Sončni žarek??? No jaz bom imela fanteka, vem že kar nekaj časa, tako da kupujemo vse v modrem. Bom pa jutri stopila v 25 teden. Po pravilu bi naj jaz med vami pva prebila led. Tudi sama že komaj čakam, da spoznamo našega user posted image .

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
10.9.2008 14:40:23   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***
Niste mi odgovorile na nekaj vprašanj:
- ali vam že kaj zatekajo noge, roke?
Na srečo ne. Pa tudi v prvi nosečnosti mi nikoli niso-pa sem rodila avgusta in je bilo kar vroče.
- vas noge kaj bolijo?
Ne
- kdaj imate namen nastopit s porodniško oz. bolniško?
Na bolniški sem od začetka nosečnosti-tudi v prvo sem bila (ker sem rizična zaradi težav s ščitnico). Porodniško pa nastopim nekje konec decembra- saj te pripada 28dni pred PDP.
- tiste, ki ste že bile nosečke- ste se najbolj zredile v tem obdobju, ali vam je teža konstantno naraščala vsak mesec?
Meni je na začetku teža mirovala, potem pa nekje konstantno 1,5kg gor- vse skupaj sem pridelala v prvi nosečnosti 10kg. Sedaj pa do danes 2kg ----posledica bruhanja
- Kdaj se gre v materinsko šolo in kako dolgo to traja- kaj te vse tam naučijo?
V prvi nosečnosti sva hodila v MŠ v porodnišnico (1mesec, 1x tedensko po 3šolske ure). Sam je pri nas čist mimo-smo bile vse 1-2meseca pred rokom...vse kar smo praktično vprašale je bil odgovor-to vam bodo pokazali v porodnišnici (glede previjanja, oblačenja, umivanja......). Predzadnje predavanje je bilo o menstruaciji in kako ženska sploh zanosi- po nekaj minutah sem predavateljico vprašala če bo to ves čas in je rekla da ja-tako smo se kar dvignili in šli domov. Zadnje predavanje pa je bilo o protibolečinskih sredstvih in 2h telovadbe, ki pa semjo prešpricala. Meni je bila res zguba časa user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa itak ne bova šla- sva čist zverziranauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2095
10.9.2008 14:42:57   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Detece

In kaj se skriva Sončni žarek??? No jaz bom imela fanteka, vem že kar nekaj časa, tako da kupujemo vse v modrem. Bom pa jutri stopila v 25 teden. Po pravilu bi naj jaz med vami pva prebila led. Tudi sama že komaj čakam, da spoznamo našega user posted image .

he-he-he....... Tudi v prvo nisva nikomur izdala in sedaj je enako user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da mene občutek ne vara user posted image user posted image user posted image

Moji sestri pa se bo zmešalo od radovednosti.........

Tako da ne bit hude-sva si pač obljubila,da samo midva veva....... Saj proti koncu vam bom mogoče že povedala.......

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
10.9.2008 14:45:59   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Detece
Po pravilu bi naj jaz med vami pva prebila led. Tudi sama že komaj čakam, da spoznamo našega user posted image .

Upam,da ne bom potem jaz februarčica.....sem prvič bila tudi že 5dni čez rok.

No,sam tokrat bo verjetno še prej- ker je velika verjetnost, da bo spet CR. Jap punce, jaz sploh ne vem kako je roditi user posted image user posted image user posted image  Popadke-ene 3 pa sem mal čutila v operacijski.......za več ni bilo časa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
10.9.2008 15:00:43   
Sončni žarek
Prebrala sem vse, sam sem itak vse pozabila.

Ronja- povedat da ali ne -ti en zanm nič pametnega napisat, ker ne poznam tvoje družine. Jaz verjetno bi, ker če bi ibla panika bi poklicala rešilca, dedi pa bi moral popaziti Evo. Ampak verjetno samo njegovim-okrog pa ziher ne......moj oče bi se tok sekiral......
Se je meni zdelo da si ti kje iz Prul- jaz sem živela na Rudniku (zadnja postaja 3), ena prijateljica pa na Prulah......

Bravo vsem za opravljene izpite in ker ste tako pridne, da se učiteuser posted image user posted image user posted image

Seznami za dojenčke- uf, jaz ziher pol stvari nisem imela (sploh te tetra in mako majčkeuser posted image - meni so bili bodiji na preklop zakonuser posted image ). Pa velikosti sem nekaj imela 56 (Eva je bila 51 in 2920), pa ji glih niso bile prevelike, večino pa 62- manjše pa sploh ne. Pa obiski so kar nekaj stvari prinesli št. 62 in jih je lahko imela ful malo časa. Sedaj bom pa morala kupit kakšne zimske stvari.....sobica ostane od Eve, Eva pa dobi novo-mladinsko, ker je že velika punca.
Pa naš dojenček bo spal v svoji sobi od prvega dne-tako kot Eva in se je ful dobro obnesel.  Je pa res, da se nisva dojile-je imela nekaj poškodovano levi kotiček ustnic in ni mogla sesat (sva redno hodiel na ORL-se ji sedaj nič ne pozna) in sem si 7mesecev mleko črpala in dajala po flaški- sem imela tud žulje od črpanja- ampak sem vztrajala.
Dobila pa nisem nič od prijateljic, tako da če imate to možnost jo izkoristite-sam ne potem naprej prodajat stvari (mislim user posted image ......).

Ste ful priden z pisanjem, meni pa enostavno ne znese. Sedaj ko je tako lepo vreme, sva veliko zunaj.........pa tudi delam še kar veliko-bolj se ga otepam, več ga imam.......je pač tako, ko si sam svoj šef in vsak evrček pride prav.......

Neposredna povezava do sporočila: 2098
10.9.2008 15:01:03   
ronja
uršika, kadar jaz veliko napišem, dam obvezno, predno potrdim vse v spomin - CtrlA in potem CtrlC, je takoj narejeno, pa se ne zgubi. Upam, da imajo tudi v KK kaj takega - pri nas majo to v okviru šole za babice, one imajo vaje. V KK verjetno ni take šole, ampak vprašat ni greh.

Tista tvoja varianta, ulla, mi pa ni čisto jasna - v tem oknu, kjer ti napiše: we are sorry,... klikneš z levo mišjo?
Luškan voziček, ulla, a ga boš prek ebaya naročila?

sonček, pa probaj fajn zalit testenine ali z redkejšim bešamelom ali pa s paradižnikovo omako.

niia, kje pa, nič ni treba plačat, je 100% zastonj, pa še ful so zadovoljni, da prideš! Ker se mamice sploh ne odločajo, meni je to čudno, ampak kakor jim paše... V bistvu se na tebi učijo bodoče babice, kako je treba učit mlade mamice. Ker vse skupaj nadzira ena izkušena babica, se nimaš kaj bat, da bi ti kaj narobe pokazali, pa še vse 3 si vzamejo čas zate. Meni je bilo prav luštno! Greš v tisto leseno bajtico za porodnišnico, kjer so predavanja za MŠ in se zmeniš z babico, kdaj lahko prideš, ona si te napiše v svoj zvežčič in takrat prideš, to je vse, nobenih komplikacij.

oljica, kake slane mafine ali pice prepognjenke se da fino s sabo v službo odnest. Kadar se ti pa doma mudi naredit kosilo, te pa vedno lahko rešijo testenine s paradižnikovo omakco iz kozarca, ki jo samo pogreješ v mikrovalovki ali na plinu, če je nimaš. Splača se ti nabavit vodogrelec (so zelo poceni včasih), ker so tako testenine prej (ker glavni čas je to, da voda zavre).

petra, držim pesti zate! A sem točna al nisem?user posted image

Midva mava rada različne lazanje, mesno še najmanj, super nama je pa recimo ribja, pa kakšne zelenjavne tudi... Sir na vrh je seveda obvezen, pa veliiiiko paradižnikove omake, da je vse lepo sočnouser posted image . mam dve knjigi samo o lazanjah, heheuser posted image .

Danes pa sem naredila že 2 user posted image , eno za v vrtec, ker so bili tako prijazni, da so Ronjo takoj izpisali, eno pa seveda za naju, ker me dragi zadavi, da pride domov, vidi torto, pa je ne sme taknituser posted image user posted image . Smo odnesli vlogo za vrtec za drugo leto, pa upamo, da bo sprejeta, pa Lejla potem tudi... Zdaj pa počivam, ker me že ful boli, sem očitno spet pretiravla, pa sem si vzela fraj, ko glih mala spi...

sončni žarek, a mi pa ne bomo zvedli, kaj se skriva v tvojem bušiju?user posted image Ja, že prav, že pravuser posted image . Kidding, vidva kar uživajta v skrivnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2099
10.9.2008 15:05:18   
Sončni žarek
A uporablja katera WELLEDA kozmetiko (upam,d a sem prav napisala) ?

No, jaz pri Evi nisem veliko kozmetike nucala (krema za ritko, pa pozimi za obraz, pa mleko za gubice in šampon proti temenicam). Vse ostalo je meni  nepoznano-sem bolj za manj oz. nič če je le mogoče. Sedaj pa je mogoče tudi pri nas kupiti welledo in bi kaj probala.

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

OTROŠKA OBLAČILA

KAJ VAS PREPRIČA ZA NAKUP OTROŠKIH OBLAČIL?

CENA (22%)

VRSTA BLAGA (22%)

DESIGN (8%)

SAMO DA JE POCENI (4%)

BRAND (0%)

KVALITETA (45%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!