|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
10.9.2008 15:14:23   
Sončni žarek
V petek sem bila službeno še v Avstriji in sem šal malo v Bipo pogledat in je gor kozmetika še ful cenejša...pa plenice tud.  Pamperske stanejo isti kot pri nas v Mullerju, sam jih je 30% več noter......-tako da če si že tam, se ziher splača.

E-bay- sem tudi že kupovala zase in prijateljice, ampak samo nove stvari iz spletnih prodajaln in se ful splača. Pa še sosed je v Nemčiji, tako da mi kar on pripelje in stroškov dostave.  Imam sedaj nagledano leseno stajico......mi je ful lepa.......

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.9.2008 15:15:50   
Sončni žarek
Ste mi s tole lazanjo take lušte naredile.....grem kar jest dokler še Eva spi......

Uživajte user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2102
10.9.2008 15:17:28   
ronja
sploh te tetra in mako majčke - meni so bili bodiji na preklop zakon

enako.
Samo da so nama ljudje nosili samo 68 ali več cifro in je imela ogromno cot, ko je bila pol leta stara, na začetku pa ničuser posted image . Nekatere lahko še zdaj nosi, samo malo kratke so ji (je suha, pa cifre so tudi zeloooo različne od različnih proizvajalcev).

hehe, vsak evro prav pride tudi če nisi sam svoj šefuser posted image .

Če dojiš, je praktično met na začetku otročiča v isti sobi, sicer moraš vsako uro vstajat (vsaj mala se je ful pogosto dojila), lahko pa boste imele srečo in bojo vaši malčki ful lepo spali in bo vseeno, kje bojo. Meni se po brcanju nekak zdi, da bo tale glih taka razbojnica kot Ronja, tak da bo najprej kar pri nama - sicer bi nama skoz samo Ronjo budila (ker mi2 imava samo 2 sobi, tak da ne moreva dat vsake v svojo sobo).

Neposredna povezava do sporočila: 2103
10.9.2008 15:19:55   
ronja
Aja, glede stajce  je pa tudi tako, da to ni nujna stvar: midva sva jo kupila, eno leseno, bi bilo super, če bi mala hotela bit not - pa se je začela dret, če si jo not dal in tako sva jo nekaj časa še probavala navadit, potem sva se pa vdala in sva jo pospravila. Mogoče bo Lejla želela bit not, upam... Za Ronjo pa je ne bi kupovala, če bi še 1x zbirala...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
10.9.2008 15:26:03   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, moje dete se včeraj in danes nič ne pemika - mislim, nič ne brca - a me more skrbet? sem ga pa polsušala po AS pa se ga lepo sliši.

Ronja o hvala za nasvet, morda bi morala res kr sama narediti testenine

Sonček, sicer si verjetno že dobila odg, tudi moj je čisto miren, na AS pa srček nabija 300/h, pa tud plava :)
Sicer moraš vedet, da jast sem včeraj čutila, da se obrača in je čist možno da brca nekam v organe, pa seveda tega ne čutimo.

Brez skrbi.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.9.2008 16:28:07   
petra88
Evo mene z izpita, je bil isti kot zadnjič tako da smo zmagali user posted image Ronja, glih točna si bla :) sm se mogla prav smejat, ker me je user posted image
brcal med izpitom.. ja, je čist po mami, nagaja ko ni treba user posted image
Zdaj pa si grem naštimat eno malico, sem prav sestradana ... Drugače nam pa gre prav fajn zadnje čase, smo napisale enih strani, da bomo kmalu marčevke ujele user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.9.2008 18:10:51   
KIKA1984
hej punce jaz sm pa še čist frišna kle gor,pa mam tud jaz kakšn uprašanje pa nimam odgovora nanj,pa tud net mi ni nevem kaj poznana stvar se vam lahko pridružim h klepetu?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.9.2008 18:13:14   
KIKA1984
k

(odgovor članu KIKA1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.9.2008 18:35:09   
VRTNICA84
Ojla!

Sem že nazaj iz bolnice. Moja sestrična in njen user posted image  se zelo dobro počutita. Tak, da sem zelo vesela.

Kika 1984 seveda se nam lahko pridružiš in kaj vprašaš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Kdaj pa imaš rok, če ni skrivnost in če nam želiš razkrit?

(odgovor članu KIKA1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.9.2008 18:40:21   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: KIKA1984

hej punce jaz sm pa še čist frišna kle gor,pa mam tud jaz kakšn uprašanje pa nimam odgovora nanj,pa tud net mi ni nevem kaj poznana stvar se vam lahko pridružim h klepetu?

Dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image
Sprašuj in BERI po mili volji in vsak dan pridi pozdravituser posted image

Kdaj imaš PDP? Od kod si? Si že imela morfologijo?

LP

i belive i can fly....

(odgovor članu KIKA1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.9.2008 20:27:46   
Anonimen
ronja ja, v oknu za komentar, če te ven vrže ko hočeš objavit, klikneš z levo miško in se odpre tak okvirček, not pa več enih opcij, ena izmed njih je back, oz. nazaj, če maš slo, klikneš tist in se nazaj pojavi vse napisano. samo ne moreš tega objavit, pač morš kopirat, zapret okno dol pa na novo komentirat in prilepituser posted image če zdej, ko pišem, to probam, mi sicer okvir odpre, samo so drugačne opcije notri, tko da te more res ven vržtuser posted image aja, sam uporabljam pa mozillo, ne vem kak je pri ieuser posted image tud more bit kaka podobna finta verjeno...
voz bom pa prek ebaya naročla , ja, če se seveda odločim, bom vidla. morem pa malo spremljat, ker sem že zasledila isti model, samo veliko cenejši, pač od drugega ponudnika. pa nov, seveda.

stajica je pa pri nas zakonuser posted image kar sama sili vanjo, še vedno. jo mam v kuhnji, notri je tona igrač, pol pa sili notri, da jih ven meče, je kar mir kakšne pol ure, glih za kosilo skuhat. je pa res, da je nisem nikoli dajala notri in jo puščala samo, tko da se ji ni zamerilauser posted image

kika pozdravljenauser posted image

moje dete spi, umazano kt kakšn mali prašičuser posted image je cel pop. rila po pesku, zdej je pa tko zakomirala, da ne morm verjetuser posted image sem jo kr tko z gazo mal umila, po tavečjem, pa dala spat. jutri jo pa odmočimuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.9.2008 20:55:33   
KIKA1984
hej,rok imam 9 januar in če po pravici povem me je kr malo strah...je prvič

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.9.2008 20:58:43   
KIKA1984
kaj pa je pdp?in kaj je morfologija?nevem še čist vsega...user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.9.2008 21:08:27   
Anonimen
pdp - predvideni datum porodauser posted image
morfologija je pa ultrazvok okoli 20. tedna nosečnosti, kjer natančno premerijo otročka, pa njegove organe itd., če je vse ok.

drgač pa nč bat - ven bo šel, sicer res malo težje kot notriuser posted image

(odgovor članu KIKA1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.9.2008 21:12:11   
KIKA1984
ja na ultra zvoku je bilo vse tako kot mora bit...drugače mene najbolj skrbi poprodna depresija...ti je kej znano?sem že imela take podobne probleme,uglavnem vidm da ni nobene več gor...grem spat k zjutri delam,kaj ste pa ponavadi gor?da lahko z vami čvekam in se kaj novega naučim....?user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KIKA1984 -- 10.9.2008 21:17:49 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.9.2008 21:21:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIKA1984

ja na ultra zvoku je bilo vse tako kot mora bit...drugače mene najbolj skrbi poprodna depresija...ti je kej znano

uf, naj te ne skrbijo že zdej take stvariuser posted image je pa res, da ni enostavno, pa vse rožnato in super. greš in rodiš in prineseš otročka domov in vse je super duperuser posted image tko da ja, razumem da ženska zapade v depresijo.
mene je njbl zdelalo to, k sem bla cel teden v bolnici z malo. nič spala. se mi je zdel res, da se mi bo utrgalo. na koncu čistuser posted image pa sploh ne vem zakaj točno, sam tko je blo. hormoni, neprespanost, želja it domov, zlatenca kar ni minila, skrb, pač vse skp...pol doma, pa namest da bi blo boljš, je šlo še pa sam na slabš, ker so mi vsi tolk pametovali, da joj. da nimam mleka. pa to in ono. sem par dni sam jokala, sama seb sem se zdela kokoš, sam solze so kr lile. pol sem pa popizdila enkrat, sterala vse v p.m., se vzela v roke pa je blouser posted image tko da ja, svašta se zgodi.

(odgovor članu KIKA1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.9.2008 22:00:18   
Sončni žarek
Kika1984- dobrodošla.......ti kar sprašuj in beri.......  Pa ne se sekirat  že sedaj o vsem tem user posted image user posted image user posted image  Res ni vse rožnato- tako kot je napisala ulla, ampak se vse pozabi. Joj, jaz sem tudi ful prejokala- ker sem imela ful bolečine po CR, pa ker se ni dojila....... zdej pa prileze k meni, me poboža.....pogleda s očkami, reče mama in se stisne k meni- je vse pozabljeno..............

Ulla80- kakšen voziček pa imaš nagledan- a lahko daš link (saj si ga verjetno že, pa sem spregledala).
Uh, tole ležanje v P pa poznam. Sem bila 7dni prej in še po CR 5dni.......Sem potem v nedeljo pri viziti lepo prosila če lahko greva domov (ker je bilo z Evo vse OK in na srečo ful gužva, tako da so rabili postelje), da jaz pa bom doma počivala.... če bi mogla biti še nekaj dni, bi se mi ziher odpelalo.....Pa z mano je bila ena, ki je sam nergala....nič ji ni pasalo- tako da tokrat si plačam sobo, da bom sama.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.9.2008 22:05:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

ronja tole sem gledla :
TUKAJ če bo še ena punčka, če bo pa fantek pa TOLE

sončni žarek, evo, tule so linkiuser posted image

jst sem si tud sobo plačala, da sem bla samauser posted image k da bi pa še kako čudno cimro mela, bi pa tak čez okno skočla verjetnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.9.2008 22:14:28   
Sončni žarek

ronja tole sem gledla :
TUKAJ če bo še ena punčka, če bo pa fantek pa TOLE

sončni žarek, evo, tule so linkiuser posted image

jst sem si tud sobo plačala, da sem bla samauser posted image k da bi pa še kako čudno cimro mela, bi pa tak čez okno skočla verjetnouser posted image

Joj  sem jaz blond na momente user posted image user posted image user posted image  Sej tole pa sem vidla- ful luštkana...... Jaz pa še ne vme, kaj bom naredila z vozičkom.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.9.2008 22:15:49   
Sončni žarek
Nič, jaz počasi odhajam-ker grem ponavadi spat že ob 21.30 in danes že pošteno zamujam user posted image

Želim vammirno noč in lepe sanje........

Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.9.2008 22:19:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image se zgodi

ti boš tud mela malo razliko, al kok?

ma sej jst tud še ne vem...januarja ziher ne bomo hodli na večurne sprehode, pa Ula bo tko v vrtcu dopoldan, tko da za une pol urce bom komot otročka na sprehod peljalauser posted image pol na spomlad pa zna bit problem, no bomo vidli kak bo....pa itak se mi zdi, da ti voz pride kar dolgo prav, če kam greš, pa na morje, pa maš dve al pa triletnega mulčka, k se odloči, da ne bo več hodil in se ti meče tam po tleh, pol ga more pa nekdo nosit itd.user posted image
tko da se nagibam za nakup vseeno,  voz je pa ala marela, pa čist se ležišče poleže, pa fajn se zloži za v prtljažnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2121
11.9.2008 8:28:36   
uršika***
Jutro punce.
Se opravičujem, ker vam nisem včeraj zvečer napisala, kako je bilo- sem bila preveč žalostna in šokirana. Sedaj se mi misli malo umirjajo in sem se sprijaznila z usodo. Sem na bolniški vsaj 1 mesec, pa tudi za naprej mi ni dal ne vem kako dobrega upanja. Naslednji pregled imam 30.9. in takrat bomo videli kakšno je stanje.
Takoj ko sem prišla noter me je pogledal, potipal gležnje in rekel: o, zatekate. Tole bo pa bolniška in počivanje. Jaz pa samouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Potem me je dal na mizo, mi gleda trebuh, se nekaj zmrduje, pogleda z uz-jem in reče: ja, ne bo dobro. Je pa prenizko. In jaz spetuser posted image user posted image
Ko ga je pa premeril je pa še izjavil, da je manjši, kot običajno pri 21t 4dni. In jaz sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še rekel je, da bo tole bolniška do konca, ker me ne more takšno dat delat, sploh pa ne v kuhinjo, kjer moram dvigovat težke stvari in bit na nogah non stop.
Tako da sem sedaj tudi jaz doma, mi pa čisto nič ne diši tole počivanje, ker sem bolj živček in me že vleče, da bi šla np. belit spodnje sobe in podobne reči. Se bom morala kar privezatuser posted image

Zelo me je šokiralo, ker jaz tega seveda nisem pričakovala in sem imela namen danes it v službo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
11.9.2008 8:37:58   
uršika***
 Kavico vam bom skuhala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kika dobrodošla med nami januarčicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Več nas je, bolj bo luštnouser posted image
Napiši nam še kaj več o sebi. Za seznamček še statrost, iz kje si, ali še hodiš v službo, kdaj imaš naslednji pregled... Me smo firbčneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače pa dopoldan je kar pestro tukaj, včasih tudi zvečer- drugače pa tudi če ni nobene tukaj gor, beremo vse za nazaj in ti bomo odgovorile, ko bomo na forumu. Ti kar vprašaj, nekaj si pa lahko tudi za nazaj prebereš, da boš bolj na tekočem.

Katera ureja seznamček pri nasuser posted image user posted image user posted image user posted image
Je nekje zadaj ostal, pa bi bilo lepo, če bi ena še Kiko dodala na seznamuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
11.9.2008 8:59:05   
Detece
Uršikaaa nič se ne sekiraj. Mislim, da ni nič hudega če ga nosiš malo nižje in če ti noge zatekajo. Tudi meni je na zadnjem pregledu rekel, da imam malo nižje posteljico, in da morava še to nadzirati. Zgleda pa da še ni bilo tao nizko, da bi morala mirovati. Imam pa danes teden pregled in se da zgoditi, da bom zaradi tega tudi jaz morala ostati doma.
Bova pač malo bolj mirovale in še zadne 3 mesece malo počivale, potem pa itak nebova imeli za to več časa.
Počivaj in pusti se razvajati, bodi dobre volje in pogovarjaj se s svojim user posted image .

Kika dobrodošlauser posted image user posted image !

Drugač pa hvala za kavico, prav paše.

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
11.9.2008 9:04:38   
snikolina
Dobro jutro. In kako smo danes?? Jaz sem odlično spala!user posted image user posted image Končno.
Kika dobrodošla! Lepo, da si z nami.
Uršika, držim pesti, da se bo vse uredilo in da ne bo nič narobe.
Mislim, da je saša urejala seznamček en cajt, pa zdej res več ne vem.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 11.9.2008 9:05:55 >

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Ime za fantka
cukr07

Katero ime se najbolj poda k imenu Lenart?

Voranc (25%)

Erazem (23%)

Matija (51%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!