|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
27.8.2008 7:36:23   
spps
ojla!
ja zadnje ćase je zatišje na internacionalkahuser posted image user posted image sej bo boljšuser posted image user posted image user posted image
sončnica,počas boš pa začela nabavljat stvari za novega članauser posted image user posted image user posted image al si že kaj nabavila?

ancica,tany kako sta kaj?zadnje čase sta bolj malo prisotneuser posted image

pa najboljša,se tud ničkaj ne javljauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8401
27.8.2008 9:06:12   
sončnica24
Hojla, ja samo res je tukaj zatišje popolno.

Spps - jaz še nima nič za dojenčka doma samo voziček, se še kar ne spravim nič skup spravljat se mi zdi da še imam toliko časauser posted image . No saj bom počasi začela ker drugače bom prepozna.

Sem pa danes bla že prav pridna zjutraj sem bla pri zobozdravniku mu je nekaj zob začel bolet pa sem kar takoj šla da ne bi še bolj začel. Pa še na socialni sem bila tako da dobim 15. denar nakazan, ker ne bom paketa jemalauser posted image .

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8402
27.8.2008 12:20:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Hojla, ja samo res je tukaj zatišje popolno.

Spps - jaz še nima nič za dojenčka doma samo voziček, se še kar ne spravim nič skup spravljat se mi zdi da še imam toliko časauser posted image . No saj bom počasi začela ker drugače bom prepozna.

Sem pa danes bla že prav pridna zjutraj sem bla pri zobozdravniku mu je nekaj zob začel bolet pa sem kar takoj šla da ne bi še bolj začel. Pa še na socialni sem bila tako da dobim 15. denar nakazan, ker ne bom paketa jemalauser posted image .

si pa pridnauser posted image user posted image user posted image jaz se že celo dopoldan spravljam pospravljat,pa je zdajle zadnji čas,da začnem migat,da mi čas prej mine.Imam danes nuhalno pa mi živčki delajo sto na urouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8403
28.8.2008 9:25:56   
sončnica24
Hojla, bom pa imela samogovoreuser posted image .

Spps upam da ej bilo na nuhalni vse v najlepšem redu in da user posted image lepo raste. Jaz imam tudi drug petek pregled pa upam da bo vse ok, potem pa so pregledi vedno bolj pogosti tako da bom počasi res začela verjet da bom rodilauser posted image .

Ancica in Tany pa očitno uživata. Ne vem pa kam se je Gantar skrila se je nekaj časa oglašala zdaj pa spet ničuser posted image .

Najboljše pa tudi že dolgo ni bilo na spregled pa še ostalih. Punce malo se javite.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8404
28.8.2008 11:50:12   
NAJBOLJŠA
Hojla, bejbe.
Jaz sem danes ponovno pokonci, sem imela angino...user posted image Sem še na antibiotiku, da bom lohk šla jutri ponoči na potovanje...user posted image
Se moram potrudit, pa še sama sem se tko veselila...No, saj bo šlo-upam.
Drugače je pri nas vse po starem, otroci nič ne ubogajo, mož še manj-se je nalezel od njih....tko, da komaj čakam tale dopust in nato šolo.Pa še mala bo šla prvo leto v vrtec...A bo mir dopoldne..user posted image
Kako ste ve, kdaj imate sedaj roke za rodit?...A se veselite?
Lep pozdravček, se mogoče oglasim še jutri, če ne pa po dopustu.
N.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8405
28.8.2008 22:17:50   
_ancica_
ojla punce...
uf, se že res dolgo nisem oglasila tukaj. Sem čist zaposlena tukaj v slo user posted image  kar naprej me vozijo naokoli. Smo šli na Veliko Planino, Bled, Piran, Portorož, jutri gremo v Kranjsko Goro, pa na Vršič, potem v soboto na piknik s familijo, pa na bowlingu sem bla s prijatelji, pa včeraj v Peklu pri Borovnici, v nedeljo gremo pa še malo na morje preden odpotujem nazaj v Toronto. Sem že čist zmatrana, noge me fuuul bolijo od plezanja včeraj...ampak sem pa res vesela! user posted image  Slo je zakon!!! user posted image

sončnica... še malo, pa bo user posted image  res gre hitro!!!potem nam boš pa lahko pokazala malo/ega user posted image

spps... kako je blo na nuhalni? user posted image  Aja pa še to, sem hotla pogledat tvoje albumčke, pa so zaklenjeni user posted image  

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8406
29.8.2008 8:33:43   
spps
spps... kako je blo na nuhalni? Aja pa še to, sem hotla pogledat tvoje albumčke, pa so zaklenjeni

ojla punce!
na nuhalni je bilo suuuperuser posted image user posted image user posted image user posted image vse v mejah normale.

moje geslo za albume je spps82

in ančica,kako si ti?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8407
29.8.2008 8:37:39   
spps
Spps upam da ej bilo na nuhalni vse v najlepšem redu in da lepo raste. Jaz imam tudi drug petek pregled pa upam da bo vse ok, potem pa so pregledi vedno bolj pogosti tako da bom počasi res začela verjet da bom rodila .

na NS je bilo vse ok,pikec lepo raste,je že velik skor 8cmuser posted image user posted image user posted image
sta bila mala in moj poleg-ati se je topil od ponosa,nasploh po tem,ko je zdravnica rekla,da je po vsej verjetnosti fantuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mala si je pa sestrico želela,pa je bila mal razočarana,sam se bo že sprijaznilauser posted image user posted image user posted image
sam jaz pa jemljem za rezervo kar se spola tiče,marca bomo vse 100% izvedeliuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem mojmu rekla,da ne bo slučajno v porodnišnici galamil,da so otroka zamenjali,če se slučajno potem punčka rodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 29.8.2008 8:38:03 >

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8408
30.8.2008 0:21:00   
_ancica_
spps...hvala za geslo...ful ste lepa družinca! user posted image  Še malo pa boste še lepša. user posted image

jsz sem super, samo fuuuul zmatrana. Komi čakam morje, ko mi ne bo treba nč delat. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8409
30.8.2008 8:46:47   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...hvala za geslo...ful ste lepa družinca! user posted image  Še malo pa boste še lepša. user posted image

jsz sem super, samo fuuuul zmatrana. Komi čakam morje, ko mi ne bo treba nč delat. user posted image

hvala ancicauser posted image
in kako si ti drugače?kaj počneš? kdaj greš na morje?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8410
1.9.2008 10:21:38   
tany83
ojla dekleta

kako ste kaj???

se morem po dolgem času spet malo oglasit...  jaz sem ok, danes mam pregled pr G ob 5ih popldan in upam, da mi naredi UZ, da vidim mojega user posted image ... drugače pa če mi ne bo UZ delala pa sem itak 16. septembra naročena na 3D tko da bom pa tam videla lepo podrobno mojega user posted image ....user posted image

spps četitam za NS, da je vse v redu s tvojimuser posted image in seveda za spol... men se noče pokazat in tko rada bi vedela spol, moj dragi je pa še bolj nestrpen kot jazuser posted image
slikce sem tud pogledala v album ste fuul lepi vsi...user posted image
a si že kaj nastrpna, poroka se bliža ????

sončnica a ti pa pe nič nimaš za user posted image ? jaz bom počas začela napravljat stvari... sam ti maš pa sam še 2 mesca časa, niti ne... user posted image a si že kaj nastrpna?

ancica super, da uživaš v sloveniji in, da pohajaš.... sem prav vesela... ti kar uživaj in mej se čim lepše na morju...

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8411
1.9.2008 10:51:13   
sončnica24
Hojla, sedaj pa lahko grem rodituser posted image . Imam vse doma. No razen kozmetike, me je od lubija sestrična zasipala s cotikami tako da se ven ne vidim. Pa previjalna in postlica sta že na svojem mestu in sestavljeni. Zdaj še mi samo ostane da vse operem in polikam pa bo.

Tany upam da na pregledu vse lepo porihtaš danes in da boš videla spet svojo malo pikico jaz pa grem v petek na kontrolo in že tudi komaj čakam. Res pa imam srečo da me nič ne boli in da nič ne zatekam ter kolikor toliko normalno funkcioniram, sem prav srečna upam da bo še to dolgo trajalo.

Tako sedaj pa grem res oblekce sortirat pa malo pospravit ker je doma kot v džungli.

Lepo se mejte še pridem kaj pogledat če se bo katera kaj javila.

Pa pa

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8412
2.9.2008 13:14:17   
tany83
ojla dekleta

jaz sem vceraj bila na pregledu in moj user posted image je Ok, smo sam srček poslušali, drugič mi pa UZ naredi... jaz se še kar odpiram kar ni dobro, me je naročila na pregled zopet 19. da bo videla kako je drugače mi bodo začel dajat inekcije za dozorevanje pljuč pr user posted image ker je nevarno da se prezgodi rodi...pa še v labaratorij moram...

sončnica ja super, da maš že vse pripravljeno za user posted image jaz se bom tud kmal lotila ker itak morem počivat skoz in bolj kot gre prot koncu bolj bom mogla ležatuser posted image ma sej ni važno sam da bo z user posted image vse ok.

No lepo se mejte in uživajteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8413
3.9.2008 8:25:33   
sončnica24
Dobro jutro, ja res nismo več čisto nič zgovorne. Spps in ancica pa še marsikatera se sploh več ne oglasuser posted image . Dajte punce malo no napisat kako ste kaj.

Jaz trenutno super, imam že skoraj vse oblekice doma nekaj še mi sestrična prinese tako da bo potem treba samo v nabavo kozmetike. Si že seznam pišem kaj vse rabim da ne bom česa pozabla, no če pa bom ker sem full pozabljiva pa bo že user posted image šel iskat ko bova videla da kaj manjkauser posted image .

Uspelo mi je še lepo oprat en rabljen voziček tako da gre ta k tašči da ne bomo denarja po nepotrebnem zapravljali pa je zdaj skraj tak kot nov.

Tany upam da se to odpiranje pri tebi zaključi pa da se dojenček lepo razvije, pa tolko vseeno glej da ne boš šla kje pred mano rodit. Moramo se lepo vrste držat.user posted image

Tako nekaj sem vam napisala upam da se katera kaj javi jaz pa grem zdaj malo nekaj delat.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8414
5.9.2008 17:30:10   
_ancica_
ojla punce, da se vam se jaz malo oglasim po dolgem casu. Zdaj sem spet doma v Torontu. Vceraj zvecer sem se vrnila. Je blo pa tko lepo v slo, da mi je kr mal hudo ker je tok hitro minilo. Sem pa vesela, ker sem spet pri mojem user posted image Ko sem bla v slo, sem vidla toook majhnih otrok, da sva se odlocila, da bova spet zacela delat na user posted image user posted image Sicer je ta mesec ze prepozno, ker sem po mojem mela O ravno pred parimi dnevi...bova pa drug mesec zacela resno, ta mesec bo pa samo tako za rekreacijo user posted image user posted image user posted image

soncnica...super, da si dobila tolk stvari za malo/ega user posted image Joj sploh ne morem verjet, kako cas hitro mineva...se mesec in pol pa bosta dobila druzbo! user posted image

tany...na morju smo se meli super...sem se koncno naplavala po dolgem casu. user posted image z nasim srecanjem pa na zalost ni blo nic user posted image jaz sem mela kar naprej zasedeno, se premalo casa da bi nardila kar sem hotla.Skoda.

Kako ste pa kaj ostale??? Spps...?

Neposredna povezava do sporočila: 8415
5.9.2008 17:31:52   
_ancica_
tany...sej bo vse vredu s tvojim user posted image ti samo lepo pocivaj user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8416
6.9.2008 0:27:40   
tany83
Ojla ancica lepo da si spet doma pr tvojemu dragemu... da je bilo v sloveniji lepo pa ti vrjamem... men je tudi žal. da se nismo dobile, ma saj jaz tud ne smem okol hodit ker moram več ali manj počivat...
super, da sta se s tvojim odločla, da gresta v akcijo za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... bom navijala zateuser posted image
jaz pa počivam ja in govorim mojemu user posted image , da ne sme še ven, da aj kar lepo počaka in naj bo noter ker je tam lepšeuser posted image

sončnica ja jaz se bom provala vrste držat veš da, upam da se je bo moj user posted image tud user posted image

kje so pa ostale klepetulje... se mi zdi da so kar vse nekam pobegnile...

spps se pa res že dolgo ni nič oglasila... kje si???

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8417
6.9.2008 11:55:27   
spps
ojla!
z menoj je vse ok,sam comp mi je 1.9. crknal je disk šel,tako,da do konc tedna bom spet prisotna.
tany,ti le glej,da boš dost počivala,pa bo okuser posted image
ancica-me veseli,da bosta zopet začela na bebici delat,sem full veselauser posted image user posted image naj vama čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image
in kako ste kaj?jaz sem drugač ok,spet sem bolj utrujena,mal nervozna,drugač pa ni kaj posebnegauser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 8418
6.9.2008 11:58:21   
spps
Dobro jutro, ja res nismo več čisto nič zgovorne. Spps in ancica pa še marsikatera se sploh več ne oglas . Dajte punce malo no napisat kako ste kaj.
se trudim,da drugač kaj napišemuser posted image user posted image user posted image danes  sem pri tašči na obiskuuser posted image user posted image user posted image pa sem si prišla do netauser posted image
in ti?si vredu?dober mesec še....komaj čakam,da bom lahko jaz tako reklauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 8419
7.9.2008 22:17:26   
sončika84
dober večer! evo,da vam mal javim. prebrodli smo že 2 meseca in nam gre skoz bolje. krčkov je skozi manj,spimo skozi več,raste se redi. v albumu mate nekaj slikic si lahko ogledate. drugače smo ok. zdej mi spi. ponoč že tri dni spi po 7ur,upam da bo zdej to vsak dan. ker se morm res spočit. mi paše spet spat tolk dolg.user posted image sončnica, kmalu boš tut ti zibala. že kaj komaj čakaš?
kako pa kej sppskdaj imaš ti rok? ancica me veseli,da ti je lepo doma v Slo. vidim,da te kar razvajajo in pelejejo naokrog.lepo! upam,da si tut kej slikala,da boš pol doma lahko obujala spomine in  tolažla domotožje kadar  bo.user posted image  
lepo vas pozdravljam! bodite fajn in čuvajte se in vaše bebice. papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 8420
8.9.2008 9:20:08   
sončnica24
Hojla no nekaj pa ste le napisaleuser posted image . Jaz pa zdaj že res komaj čakam da pride ta naš mali user posted image na svet, čeprav se zna zgodit da bo prišel komaj novembra tako da malo podaljšal bivanje user posted image .

Drugače pa se jaz počutim še vedno super vse še gre koliko toliko edino malo manj energije imam pa no saj cel dan pa tudi ne morem biti na nogah, čeprav sem težko na miru.

Ancica upam da si res uživala in da si prišla domov polna lepih vtisov, za vnaprej pa močno močno držim pesti da čim prej uspe.

Tany ti se lepo čuvaj, pa bo prišel tvoj lubi decembra v slovenijo?

Spps ti pa tudi uživaj boš videla kako hitro dnevi minejo.

Pa še to tiste ki se spomnite KAHLO je rodila punčko Ronjo.

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 8421
8.9.2008 9:53:13   
NAJBOLJŠA
Hej. Kako ste kaj?

Mi smo v soboto prijadrali domov, iz Črne gore, danes pa smo imeli prvič vrtec, pa šolo.Ja, sem imela že pestro jutro.
Sedaj pa se moram spravt pospravljat, imamo tako bajto, da me je kar slabo pršlo...
Moje nosečke, kako gre?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 8422
8.9.2008 16:46:18   
_ancica_
Ojla punce user posted image

Veste kaj sva z dragim dobila??? DVA MUCKA!!! Jupi!!! Sta bratca in sta ful nagajiva. Zdajle trenutno spita, tko da mam mal casa kaj napisat tukaj. Hehe...ze vadim za user posted image   user posted image user posted image user posted image No, sicer ga bo treba se pridelat, ampak bo ze ko bo. Se bom pa mogla pazit toxe ko bom enkrat nosecka. Bo pa moj dragi pucal za tamalima dvema. user posted image

soncika...bom pogledala tvoje slikice v albumu, ker me res ful zanima kak je tvoj mali srcek user posted image Super, da mu gre na boljse user posted image

soncnica
...ce ne bo oktobra, bo pa novembra hehe...drugace ti pa verjamem, da ne mores vec cakat da pride user posted image   na svet user posted image

tany
... ja res skoda ker ni blo dost casa za srecanje...no sej ve ga mate se zmeri lahko...samo kako fotko mi pa le poslite user posted image

spps
... sej bo, zdej si ze v 15 tednu, se malo pa bo user posted image Upam, da kmalu zrihatate racunalnik, da bomo spet lahko mal vec klepetale. Zdaj mam se cas, potem oktobra se bova pa ze selila, pa se v solo bom zacela hodit, tko, da se bom mal bolj po redko oglasala. user posted image

NAJBOLJSA
... ojla user posted image konec pocitnic, zdaj pa spet  sola in vrtec user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 8423
8.9.2008 16:53:38   
_ancica_
soncika...joooooj...tvoj mali je pa tak cukrcek hehe user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8424
10.9.2008 15:58:38   
NAJBOLJŠA
Kaj je zdej, punce??????
A bomo zaprli temo?...
Nč ne dogaja?
Kam ste šle?
N.user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  335 336 [337] 338 339   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.