mml
|
Dan Mi smo pa danes skoraj zaspali za v vrtec , je budilka Manca zatajila in se zbudila ob 8.20, ob 9. naj bi bili pa v vrtcu...no smo bili po tem super spidi in smo sedeli v avtu ob 8.45, parikrali pred vrtcem ob 8.55 in bili v rtcu ob 9...bravo mi . Ni bilo nobenih problemov, razen da je Manca rekla, da ne bi počivala...pa sva se zmenili, da bo poskusila in ni nič komplicirala. Sem danes v garderobi gledala eno punčko kako na debelo smrka in sem že videla Manco, ki smrka čez par dni...Upam, da ne bo nič iz tega. Bi se pa popoldan, ko ti bo odgovarjalo res lahko kaj dobili. Povej kdaj in kje ti odgovrja, glede na to, da jaz še vedno lenarim doma Matic je bil prej nenormalno tečen in sme ga dala v posteljo in je mrknil...pa je ponoči dobro spal...zaspala je ob 22.30 in se zbudil ob 7. ko je jedel, po tem pa, ko je uletela Manca...Ah saj enkrat bo... Glede na vremensko napoved bo treba do konca tedna kupit še kakšne jesenske čevlje za Manco.... ...jaz ne vem, kaj je z mano, ampak sem kronično brez denarja, s tem da si zase ne kupim praktično nič, ko malo pogledam, kam se zapravila denar, pa vidim v glavnem izpiske iz BC, Muellerja, Okaidija,...po tem mi pa še moj navrže da zapravljam... ...pa še tako ali tako se počutim občasno čisto nesposobno, ko gledam, kako si ljudje (kjer je edne trenutno nezaposlen, drugi pa s čisto povprečnimi dohodki) kupujejo stanovanje za ceno za katero se meni kar zvrti v glavi...po tem pa ne vem ali imajo vsi neko dobro starševsko zaledje ali pa sem jaz povsem mimo kar se tiče financ... ...ah bo že...malo sem morala pojamrati, pa se boljše počutim...glavno da so otroci zdravi in občasno pridni pedontolog jaz še nisem Matica nič naročala, ker se mi ne zdi potrebno, ekr na prvih "pregledih" tako ali tako samo povejo, da naj otroci nimajo dud, da naj ne pijejo sladkih pijač in da jim je treba umivati zobke... mala pikica pa ne bi dala Gašperju kaj jesti, da mu ne bo treba jesti listja (hecam se, upam, da ne zameriš). So pa super fotke . Ja laboratorijsko delo ima svoje čare, samo včasih je pa treba čakati, da se kaj zgodi...jaz sem delala dva meseca v mikrobiološkem laboratoriju in je bilo prav zabavno, predvsem mi je bilo všeč, ker so zadeve ponovljive, kar pi mojem delu na žalost ni možno... vozičkanj jaz tudi pogrešam kakšno družbo. V prejšnji porodniški sva z eno sodecembrko veliko preklepetali in prekofetkali in sem se kar malo razvadila. Samo sedaj bi bilo malo težje, ker je več logistike s prevažanjem Mance... ursulina upam, da bo nocojšnja noč boljša in bodo zobki hitro pokukali na dan intruder res upam, da te bo kmalu bolela glava zarada prenaspanosti, ampak kot vidiš, gre počasi na boljše nana ampak ne vem, če se ti "samohrnilstvo" prizna, če sta z prijavljena na istem naslovu. Vem pa, da je drugače vrtec zelo ugoden za "samohranilke", ker so naši sosdje plačevali za jasli 40€, čeprav so v resnici živeli skupaj in sta celo poročena, samo imata vsak svoj priimek in sta živela na različnih naslovih (ob tem pa dobro situirana privatnika...) koala en velik , da bo današnji dan minil brez hudega stresa dašabina sem hotela shranit skupinsko sliko, ki si jo objavila, pa mi je shrani. si noče odpreti, a si jo mogoče že zbrisala? Ker jaz bi jo zelo rada imela za spomin... ursalara a bosta vidve z Laro tudi hodili na telovadbo? martinca dobro barvaj limma a ste še vedno na dopustu? sani ja mi imamo oavarij, ker je bila Manca totalno navdušena nad ribami v vsaki trgovini z živalmi. Še vedno se občasno rada vsede pred akvarij in jih gleda, pomirjajo pa predvsem Matica, če je znergan, ga nesem pred akvarij in se večinoma umiri in začudeno gleda, kaj se dogaja. Manca pa najbolj uživa, ko z očijem zvečer hranita ribe in ona sama stresa hrano v akvarij in po tem še žgečka ribe klepetka upam, da ste že boljše in se driska in bruhanje umirjata ...mi pa zveni tole na virusno okužbo, ki jo je najbrž prinesla Maruša iz šole v naravi... Saj vem, da sem vas pol pozabila...ampak trenutno se ne spomni več, kaj vse ste napisale...je pa tale navada, da poskusim vse komentirat od mojih "decembrčic", samo tam je lažje, ker nas je dosti manj...