|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
10.9.2008 9:13:19   
martinca
dobro jutro!

nana, jaz tudi na Martinovo praznujem moj god. si še mene pozabila user posted image

mala pikica, uspela mi je super. samo tak dobra kot pa je tvoja pa ni bila. saj enkrat mogoče bo tako okusna kot tvoja. vaja dela mojstra. user posted image pa lepe Gašperjeve slike. ona ko špinačo je še posebaj lepa.

midva s Patrikom tudi prideva na srečanje drugi teden.

zdaj pa grem še nekaj pojest, potem Patrika v vozičku uspavat, potem pa veselo štrihanje.user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
10.9.2008 9:18:46   
ursulina
pozdravljene!
se samo na hitro javim, tudi pri nas je bila čudna noč in roko tišči v usta da kar kašlja, tako da so spet zobki... zgoraj ima vse trdo pri enkicah, ven pa še niso prišle, se tudi spet kar bojim, kako noč bomo imeli danes user posted image  

sem pa ful vesela, ker sem dobila že 10.10. termin pri uni ta fajni pedontologinji v šiški!!! a je katera že naročala sončka k pedontologu? nas so eni prijatli, ki imajo dva malčka zbrcali, kaj čakamo in mi dali številko, baje se ful dogo čaka... mi pa na vrsti čez en mesec, jupi!!!

zdaj pa šibam, grem k pasarju se zmenit, ker rabimo dodatek za postavit lascalovo ograjo k stopnicam. naš mali zdaj par dni puza nazaj, pa postrani pa mal naprej... in prileze fino do naših strmih stopnic, brrrr....

< Sporočilo je popravil ursulina -- 10.9.2008 9:19:51 >

Moj januarski sonček 2008 je navihanček Lenart.
Februarja 2010 je dobil še ljubko sestrico Karlino.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
10.9.2008 9:58:40   
koala
Dan!

Samo da vsa malo pozdravim in dam znake življenja. Včeraj sem bila suuper v stresu, dopoldan opravki popoldan posvetovalnica, vmes še stanovanje v red spravit, ker je imel dragi RD, pa smo mu hoteli "serprajz party" pripravit,. ja smo imeli "serprajz" da je delal do polnočiuser posted image   kuser posted image  pa taka fešta.

Daša, z zamudo a iz srca vse naj naj....
Čvek 15-ega mi ustreza, Lusa samo povej kje in kdaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
10.9.2008 10:45:02   
mala pikica
Jaz sem spet tukaj user posted image

Ni kaj veliko dela, moramo pa do 11.30 čakat, da bomo sploh lahko začeli delat, potem pa vse skupaj traja še najmanj tri ute. To pomeni, da bom danes najmanj do treh, če ne do pol štirih tukaj user posted image  Bom pa zato v petek doma user posted image  Zdaj ravno razmišljam... mogoče se dogovorim, da bi bila raje v ponedeljek doma in prideva z Gašperjem na kavico v Maribor user posted image  user posted image  user posted image  Bo kar tako!!!

ursulina zakaj pa že tako zgodaj k pedontologu? Gašper še sploh nima kaj pokazat. Pa tudi sanja se mi ne, kako ga naj prepričam, da bo držal odprta usta user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
10.9.2008 10:57:33   
koala
JAAAAAAAA!!!!!!!!!!! mala pikica, pridita v ponedeljek.

Imam pa podoben problem kot ti, Alex niti slučajno noče pokazati zobkov.

Aja, ko smo že pri zobkih, mislim da bomo vsak čas bogatejši za še enega je že tik na tem da prebije dlesen.

Nisem vedela

Neposredna povezava do sporočila: 4705
10.9.2008 11:06:36   
ljubljana
Brez zamere a je pedontolog zobar?user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
10.9.2008 11:11:24   
mml
Dan

Mi smo pa danes skoraj zaspali za v vrtec user posted image , je budilka Manca zatajila in se zbudila ob 8.20, ob 9. naj bi bili pa v vrtcu...no smo bili po tem super spidi in smo sedeli v avtu ob 8.45, parikrali pred vrtcem ob 8.55 in bili v rtcu ob 9...bravo mi user posted image . Ni bilo nobenih problemov, razen da je Manca rekla, da ne bi počivala...pa sva se zmenili, da bo poskusila in ni nič komplicirala. Sem danes v garderobi gledala eno punčko kako na debelo smrka in sem že videla Manco, ki smrka čez par dni...Upam, da ne bo nič iz tega. Bi se pa popoldan, ko ti bo odgovarjalo res lahko kaj dobili. Povej kdaj in kje ti odgovrja, glede na to, da jaz še vedno lenarim doma user posted image

Matic je bil prej nenormalno tečen in sme ga dala v posteljo in je mrknil...pa je ponoči dobro spal...zaspala je ob 22.30 in se zbudil ob 7. ko je jedel, po tem pa, ko je uletela Manca...Ah saj enkrat bo...

Glede na vremensko napoved bo treba do konca tedna kupit še kakšne jesenske čevlje za Manco....

...jaz ne vem, kaj je z mano, ampak sem kronično brez denarja, s tem da si zase ne kupim praktično nič, ko malo pogledam, kam se zapravila denar, pa vidim v glavnem izpiske iz BC, Muellerja, Okaidija,...po tem mi pa še moj user posted image  navrže da zapravljam...
...pa še tako ali tako se počutim občasno čisto nesposobno, ko gledam, kako si ljudje (kjer je edne trenutno nezaposlen, drugi pa s čisto povprečnimi dohodki) kupujejo stanovanje za ceno za katero se meni kar zvrti v glavi...po tem pa ne vem ali imajo vsi neko dobro starševsko zaledje ali pa sem jaz povsem mimo kar se tiče financ...

...ah bo že...malo sem morala pojamrati, pa se boljše počutim...glavno da so otroci zdravi in občasno pridni user posted image

pedontolog jaz še nisem Matica nič naročala, ker se mi ne zdi potrebno, ekr na prvih "pregledih" tako ali tako samo povejo, da naj otroci nimajo dud, da naj ne pijejo sladkih pijač in da jim je treba umivati zobke...

mala pikica pa ne bi dala Gašperju kaj jesti, da mu ne bo treba jesti listja user posted image  (hecam se, upam, da ne zameriš). So pa super fotke user posted image . Ja laboratorijsko delo ima svoje čare, samo včasih je pa treba čakati, da se kaj zgodi...jaz sem delala dva meseca v mikrobiološkem laboratoriju in je bilo prav zabavno, predvsem mi je bilo všeč, ker so zadeve ponovljive, kar pi mojem delu na žalost ni možno...

vozičkanj jaz tudi pogrešam kakšno družbo. V prejšnji porodniški sva z eno sodecembrko veliko preklepetali in prekofetkali in sem se kar malo razvadila. Samo sedaj bi bilo malo težje, ker je več logistike s prevažanjem Mance...

ursulina upam, da bo nocojšnja noč boljša in bodo zobki hitro pokukali na dan user posted image

intruder res upam, da te bo kmalu bolela glava zarada prenaspanosti, ampak kot vidiš, gre počasi na boljše user posted image

nana ampak ne vem, če se ti "samohrnilstvo" prizna, če sta z user posted image  prijavljena na istem naslovu. Vem pa, da je drugače vrtec zelo ugoden za "samohranilke", ker so naši sosdje plačevali za jasli 40€, čeprav so v resnici živeli skupaj in sta celo poročena, samo imata vsak svoj priimek in sta živela na različnih naslovih (ob tem pa dobro situirana privatnika...)

koala en velik user posted image , da bo današnji dan minil brez hudega stresa

dašabina sem hotela shranit skupinsko sliko, ki si jo objavila, pa mi je shrani. si noče odpreti, a si jo mogoče že zbrisala? Ker jaz bi jo zelo rada imela za spomin...

ursalara a bosta vidve z Laro tudi hodili na telovadbo?

martinca dobro barvaj user posted image

limma a ste še vedno na dopustu?

sani ja mi imamo oavarij, ker je bila Manca totalno navdušena nad ribami v vsaki trgovini z živalmi. Še vedno se občasno rada vsede pred akvarij in jih gleda, pomirjajo pa predvsem Matica, če je znergan, ga nesem pred akvarij in se večinoma umiri in začudeno gleda, kaj se dogaja. Manca pa najbolj uživa, ko z očijem zvečer hranita ribe in ona sama stresa hrano v akvarij in po tem še žgečka ribe user posted image

klepetka upam, da ste že boljše in se driska in bruhanje umirjata user posted image ...mi pa zveni tole na virusno okužbo, ki jo je najbrž prinesla Maruša iz šole v naravi...

Saj vem, da sem vas pol pozabila...ampak trenutno se ne spomni več, kaj vse ste napisale...je pa tale navada, da poskusim vse komentirat od mojih "decembrčic", samo tam je lažje, ker nas je dosti manj...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 4707
10.9.2008 11:46:05   
koala
mml, hvala. Sem se odločila da bo danes stres fraj danuser posted image .
Kar se pa tiče financ, pa tudi meni nekatere stvari niso jasne. Recimo poznam par, sicer z dvama prihodkoma /beri eden pod povprečjem, krepko, drugi pa povprečen/, a ne bog ve kakšnima, pa sta v enem letu uspela kupit hišo(se mimogrede do konca zakreditirala), jo obnovila popolnoma, it na dav dopusta (morje 10 dni vsakič) in kupit popolnoma nov avto.
Bi skoraj potrebovala njun recept.

Nisem vedela

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
10.9.2008 11:54:05   
katarinas
Dan!

Današnja noč je bila katastrofa, v zadnjih 8 mesecih nismo imeli take...se je zbujala nonstop, kar nekaj brundala, potem jok tak da ni blo za pomirit...nimam pojma kaj je, mogoče zobki ker se ful slini, zjutraj je pa bil še nosek zamašen in zdaj vsakič ko kihne se ji dve svečki zlijeta ven...bogauser posted image  
No tako, da z bazenom danes ne bo nič, tud na kavo sem zatajila ker nisem hotla da gre s takim šmrklom kam
Bova šla pa midva verjetno popoldne malo v savno, Lara se bo pa pri babici crkljala.

Glede denarja, no sploh ne bi o tem ampak pol je tud z mano nekaj narobe, ker je vsak mesec denarja manjuser posted image , jaz si isto ne kupim nič zase, sploh ne vem kdaj sem si nazadnje kakšno cunjo kupila, zdaj gre vse samo za Laro in če pogledam vnaprej bo šlo za njo samo še več, ko bo šla v vrtecuser posted image ...nimaš kaj tako je ko so otroci...Ampak jaz imam enega, kaj pa ostale, ki jih imate več...svaka častuser posted image  Si pa tudi ne predstavljam kako eni sfolgajo toliko stvari, nov avto, nova hiša....ne vem kako bi šla zdajle hišo delat, moraš imet ful našparanega po moje, zapufat dr do konca življenja pa tud ne vem no če je glih pametno!

Mi tud še nismo bili pri pedantologu...ne vem zdaj če je to tist navaden zober, ker pri njemu smo pa že biliuser posted image user posted image , se moramo pa naročit naslednje leto, zdaj itak nima še kaj pokazat

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
10.9.2008 12:01:23   
Golobček
Da se javim še jaz.

Naša noč je bila nocoj resnično katastrofalna, se je Nina jokala 1,5 ure in to histerično. Posledica zabitega noska, pa še grlo jo je bolelo, zato sem ji dala pol svečke in je po uri in pol dretja zaspala.

Nik je zjutraj spet nekaj protestiral za v vrtec in je jokal, ko ga pa pripeljem tja pa pol  parih minutah utihne in lepo sodeluje, tako da e sploh ne sekiram več, zaradi tisto malo dretja.

Zdajle pa gremo iz vrtca direkt v Celje kupit  mf , ker si ga Nik želi za rojstni dan,in ker ga dobi eden ga mora tudi drugi, tako da bom ob 60 €.

Šibam zdej...

Aja Mala pikica a tebi je tudi všeč rdeča barva, sem vidla na oni slikici ko Gašper gor stoji. Meni je tudi všeč, imam rdečo kuhinjo.

Zdaj pa res grem...

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
10.9.2008 13:05:35   
Anchikaa
Dan,
Daša panča opoldanski spanec,jaz pa tu gor.

Glede denarja,sma mi2 tudi kronično brez njega.Jaz z starševskim nadomestilom,ki je skoraj za zjokat,on z navadno delavsko plačo,kredit za avto,pol še trajnik,ker ni dobil takoga kredita na njegovo plačo lani ko sma avto kupovala,ampak enkrat bo boljše.Upam da dobim pol vredu službo januarja,ker imama velik plan it na svoje.Bo že.Glavno da se mamo radi!

Nič grem malo počivat ker sem zmatrana,ker sem bila danes jaz na vrsti za kuhat kosilo.

Aja še nekaj slikic male mis:
moje kraljestvo
user posted image

sedim
user posted image

tu sem tečkana
user posted image

tej pa bom vrat zavila
user posted image

Vsem bolančkom vse pike poke sveta da se pozdravijo čimprej.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
10.9.2008 13:15:34   
Sunny Morning
Alfabeta, majra in TRIŠ hvala za družbo. Me smo se imele fajn.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
10.9.2008 13:18:41   
Intruder24
Sem bla jezna kot ris, v bolnici naročena ob 10:30, na vrsto pa pridem ob 12:15 user posted image  Jao. No, še dobro, da je bila zdravnica normalna in ok. Dobila sem 10 fizioterapij za kolena in križ, problem je le, da imam dojenčka in ne vem kdo bo delal popoldan!
Upam, da bo šlo. danes se mi ta fizioterapevtka, ki mi jo je dala dr. ne javi. Bom jutri poskusila in še kasneje.

mala pikica fajn, da prideta.user posted image

mml fajn, da niste zamudili, ste pa bli brzi brzi spidigonzales user posted image

koala ti samo na easy user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
10.9.2008 13:24:42   
Sunny Morning
mml kar se financ tiče sva na istem. Včasih mi tudi ni jasno kako si drugi lahko toliko privoščijo, potem pa le zveš, da so stanovanje kupili tastari, za avto je dala stara mama...ti je takoj vse jasno. Zato sem se jaz nehala s tem obremenjevat. Važno, da imam jaz svoje stanovanje, ki sva ga kupila sama in sem zelo ponosna zaradi tega, za avto sva se zapufala ampak ni sile, dokler mi v trgovini ni treba preštevat ali imam za Rio mare sem več kot zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 4714
10.9.2008 13:26:34   
nana35
mala pikica,zgleda,da nimam kaj preveč za povedat,ker se sproti iztrošim in sem zato večkrat tu,ampak krajša.V "mojem stilu" je pa bolj takrat,ko me cel dan ni gor ali pa ko veliko napišete.user posted image
Sem danes šla mimo tvoje službe in včeraj tudi.

IZVIRNO SPOROČILO: martinca

nana, jaz tudi na Martinovo praznujem moj god. si še mene pozabila user posted image

martinca,pa ga tudi tako pošteno zaliješ,kakor moj tast???user posted image

koala,škoda za party,da ni uspelo...pa drugo leto.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

Brez zamere a je pedontolog zobar?user posted image

Tole tudi mene zanima,pa saj sem res blond,ampak tale izraz pa prvič slišim.user posted image

Jaz sem zmeraj brez denarja...pa ne tako dobesedno,a za kaj pametnega nimam nikoli dovolj.Za malenkosti se vedno najde denar,pa se res ne sekiram... Tudi za druge mi je vseeno,če si kaj kupijo,kar naj si,če pa so brez denarja in kupujejo velike in drage stvari,pa bodo 1x že morali vse to vrniti,plačati...jaz vsaj teh problemov ne bom imela.Niti trajnika nimam odprtega,ker moram potem vsak mesec misliti še na to in bi bilo na računu še manj...glavno da gre nekako.

mml,z dragim nisva prijavljena na istem naslovu,tako da sem samohranilkauser posted image . Pa nisva tako super dobro situirana,ker če bi bila,bi bilo meni čisto vseeno,če sva skupaj prijavljena,poročena itd.Trenutno mi pa takole odgovarja,ker ne vem kaj se bo zgodilo takoj po porodniški,če bom šla takoj v službo,ali je ne bom takoj dobila...

Anchikaa,lepe slikice tvoje nepremičnineuser posted image .
Ni ravno tako videti.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4715
10.9.2008 13:36:06   
Sunny Morning
nana super, da si lahko "samohranilka", samo pazi, da te kdo kje ne zatoži.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
10.9.2008 13:44:51   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Anchikaa,lepe slikice tvoje nepremičnineuser posted image .
Ni ravno tako videti.

Je je nepremičnina,ker so vse slike slikane ko sedi,to pa tak najboljše zna,pa krilit z rokicami.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
10.9.2008 13:51:01   
mml
Zdajle me je pa skoraj kap!!!!

Se spomnite, ko sem razbila zaslonček na svojem GSM aparatu?

No skratka pred dobrimi 14 dnevi ga nesem na pooblaščeni servis, kjer mi rečejo, da bo popravilo stalo okrog 40€ in da bo gotovo v enem tednu...OK ni panike...no po enem tednu nič, po dveh nič, vmes klicarim, pravijo da bo...

...no in danes mi pošlejo SMS, da stane popravilo 301€!!!!!!!!! Pa saj niso normalni, za to dobim nov telefon. Jih kličem in mi rečejo, da je oksidirala osnovna plošča...ja halo zakaj bi pa pri še ne eno leto starem telefonu oksidirala osnovna plošča???? Mi rečejo, da sem verjetno kaj polila po telefono...ja pa kaj še. Sem prosila, če lahko popravijo samo zaslon, pa ga nočejo...ja halo no...pa kje je tu logika...Po tem mi pa še tip po telefonu razlaga, da mi zaslon ne dela, ker je zanič čip na osonovni plošči...haloooooooo...zaslon ne dela, ker mi je padel na tla....

...mislim sem besna....

Se oproščam, ker težim...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
10.9.2008 14:11:27   
nana35
Upam,da me ne bo nihče tožil.Bi morali prej kakšne premožnejše družine ki jih poznam kar nekaj.

mml,v rit jih pošlji na mobiservisu,na tvoj GSM kar imajo,ti dobiš cenejšega,če ga kupiš kje drugje.Jaz ga ne bi plačala.Me zanima,kaj si bodo oni z njim začeli. Jaz bi jim rekla,naj nič ne delajo če že seveda niso in naj ga kar obdržijo ali pa mi dajo takšnega kot je bil,pa ga sama vržem stran.Zdaj sem še jaz user posted image jezna...

:))

Neposredna povezava do sporočila: 4719
10.9.2008 14:18:11   
Intruder24
mml pošlji jih v tri prekrasne ... vzami telefon, pa še kje drugje vprašaj al pa si novega kupi... itak vedno napuser posted image  sploh, če ženske prinesejo! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
10.9.2008 14:18:56   
Intruder24
nana če te kdo zatoži te pač, sej preden pridejo maš čas, da se pripraviš user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
10.9.2008 14:23:37   
Katrin
Oj,
na hitro se oglasim, da me ne pozabite user posted image user posted image user posted image  Teto sem pustila v Ljubljani, se vrne zvečer user posted image , Anže spi, kosilo se kuha, ...

Nisem brala vsega za nazaj, mml - po mojem nisi dolžna plačati popravila, ker bi te mogli prej obvestiti o ceni user posted image user posted image

Lep dan vsem,
pa pa

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
10.9.2008 14:31:42   
mml
katrin saj ga še niso popravili..so mi "poslali" samo predračun user posted image , pa saj nisem zmešana...

nana in intruder sem jim že povedala, da naj ga nikar ne popravljajo, ker si rajši kupim novega...mislim...še za novega nisem toliko dala...pa ne vem zakaj bi oksidirala osnovna plošča, če ni bil nikoli nikjer na mokrem...če pa že je, je pa to napaka, ki gre v garancijo ne pa na moje stroške...bom poslala mojega user posted image , da se še on pomeni, ker mene kot ženske tako ne jemlejo resno...sicer bom pa nesla zaslon zamenjat k "nepooblaščenemu" serviserju pa bo user posted image

Hvala za podporo..ful pomaga

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
10.9.2008 14:47:21   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
triš- al pa se bo obrnilo in bo potem Manja debeluška po mami in Žan lepo vitek po svoji mami...  lepe fotke...

Ej mati a se ti norca delašuser posted image .Upam da me nisi s katero zamenjala ali pa se me dobro ne spomnišuser posted image

Daša iz srca vse najboljše z enodnevno zamudouser posted image .Luša tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek
Anchika kako smo lepiiii.Tisti tečko pa je tako sladekuser posted image

Punce hvala za prijetno dopoldne.
Sunny morning HVALA  za kavico in tiramisu,ki sem se ga preveč najedla in mi je sedaj slabo.Požrešnost ni lepa čednostuser posted image .
Alfabeta midve pa bova še poračunale,ker sem šele doma vidla kaj si mi vsega dala user posted image HVALA LEPA ŠE ENKRAT

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
10.9.2008 14:49:21   
TRIŠ
Martincauser posted image user posted image user posted image za torto,sem prepričana,da je bila odličnauser posted image
Sunny morning kako prisrčna je Neja v tej škatliuser posted image
Golobček upam da ti bo projekt uspeluser posted image user posted image user posted image
mml vidim da ste se zabavali na Luninem festivaluuser posted image user posted image user posted image
Klepetka ima pa nov avatar in je važnauser posted image user posted image user posted image ,pa pošiljam vam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Intruder tole pa sva slikana v našem ateljeju-pravljičnem gozduuser posted image
Mala pikica tole je slikano v moji službiciuser posted image .Hvala pa za pohvale,mi je kar nerodnouser posted image .user posted image .Te lahko prosim ,da mi poslikaš tvoje hišne prostore in mi lahko pošlješ na mail.Res imaš lepo in me kakšne stvari zanimajouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.9.2008 14:51:37 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?