Intruder24
|
Pozdravljene čveke, vidim, da smo vse in vsi sončki kar fajn. Sem vas samo na hitrco preletela. Nimam veliko časa zato bom bolj kratka in se opravičujem vsem, ki jih bom spustila. Moj je na predavanjih za avtošolo, more it izpit za motor delat zdaj, ker bodo nekaj spremenili, pa bo bolj dolgo in bolj tečno delat. Pa sej je cajt, da se to spravi, zaradi birokracije Mala Daša vse najboljše najprej za obmesečnico Hvala vsem za spodbudne besede glede Vidovega spanja in res bom vesela, če me bo glava bolela, ker bom naspana, sem kronično nespeča že in se zbujam ponoči in ne morem nazaj zaspat Upam, da bo to minlo, ker rabim spanje. Jutri imam fiziatra, držite pesti da dobim fajn terapije, ki bodo pomagale! nana Vid je bogatejši za stajico, ki sva jo gledali danes je kupil tasta sam od sebe . je pa Vid bil čist mimo, ker me ni bilo pol ko so prišli in je non stop tečnaril je bil moj čist živčn, ko sem prišla in mi ga samo dal. O tašči pa ne bom zgubljala besed, ker sem jih danes že dovolj. Hvala še 1x za super dolg sprehod. Je Klemnu všeč metuljček ? Pa slikice mi pošlji čimprej prosim prosim, da ju vidim Pa itak kmalu ponoviva, ne? martinca lepa torta! sunny lepe slikice, škoda, da imata zdaj takšno razmerje s tvojim in sploh ne bom komentirala, ti pa le povej tukaj kaj te muči Triš zelo lepe slikice. Kje sta to slikana? Golobček požvižgaj se na take izjave, glavno da ti veš, da si vse prav nardila in je to to . Verjamem pa, da ti je težko zdaj s tremi otroci pa z bogo Nino in res kapo dol. Jaz včasih Vida ne folgam, ko je samo en in ni tak bošček, kaj šele ti. Samo veš, to se bo vse porihtalo in še malo pa boš na to pozabla, tako kot bom jaz na nespečnost Fajn, da boste štrihali, meni je to tak fajn, je pa zdaj bolj malo časa za to. sani1 super, da je mala pupa že fajn in ni nič narobe. Malo pa more izsiljevat SuzanaKK ti kr beri jaz tudi uživam ob branju. Sem prebrala že kar nekaj knjig odkar je Vid tukaj, samo bolj takšno lahko branje, ker mi ni trenutno za nič drugega mam polno glavo vsega anchikaa upam, da kmalu porihtate z avtom! mml super za nakup . Jaz tako drago že ne bom kupovala, ker nima smisla no vsaj jaz ga ne vidim! Super lepe slikice in kako lepo se igrata , da bi le tak ostalo. klepetka upam, da hitro mine alfabeta upam, da so otroci fajn zaspali, pa itak da sta ti maš to v malem prstu! pa sem rekla, da bo kratka pa kr nisem nehala Lahko noč!