|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
9.9.2008 21:18:28   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, lepa fotoreportaža in super, da ti dragi ne teži za RR. Ampak izjava, da se spočiješ ko ga niuser posted image

Ful čudno ne?user posted image

jaaa, če že vprašaš. In ker smo prijateljice ti odkrito povem.user posted image Sicer če tako čutiš...je prav da si povedala....Ampak a si ziher da on kje to ne bere, sedaj ko ve da si Sunny ti? Ne vem, vprašam

Mogoče bi bilo včasih tudi dobro, če bi kaj prebral. Bi vsaj vedel kako se včasih počutim.

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunnyuser posted image  ti pa sicer čisto verjamem, da ti včasih paše bit tudi brez dragega. Meni se to ne zdi nič čudnega, ker tudi mene včasih spravi ob živce in mi paše, da sva sama z Anžetom in si dan po svoje splaniram, brez miljon ??? in kdaj, kako, zakaj, a je treba.....user posted image  pa mislim, da moj to tudi dobro veuser posted image

Čisto pravilno povedano...brez milijon ???user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Grega je bil v šumi

Vse razumem ampak sem se vseeno user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
9.9.2008 21:21:56   
Intruder24
Pozdravljene čveke,

vidim, da smo vse in vsi sončki kar fajn. Sem vas samo na hitrco preletela. Nimam veliko časa zato bom bolj kratka in se opravičujem vsem, ki jih bom spustila. Moj je na predavanjih za avtošolo, more it izpit za motor delat zdaj, ker bodo nekaj spremenili, pa bo bolj dolgo in bolj tečno delat. Pa sej je cajt, da se to spravi, zaradi birokracije user posted image

Mala Daša vse najboljše najprej za obmesečnico user posted image

Hvala vsem za spodbudne besede glede Vidovega spanja in res bom vesela, če me bo glava bolela, ker bom naspana, sem kronično nespeča že in se zbujam ponoči in ne morem nazaj zaspat user posted image  Upam, da bo to minlo, ker rabim spanje.

Jutri imam fiziatra, držite pesti da dobim fajn terapije, ki bodo pomagale!

nana Vid je bogatejši za stajico, ki sva jo gledali danes je kupil tasta sam od sebe user posted image . je pa Vid bil čist mimo, ker me ni bilo pol ko so prišli in je non stop tečnaril je bil moj čist živčn, ko sem prišla in mi ga samo dal. O tašči pa ne bom zgubljala besed, ker sem jih danes že dovolj. Hvala še 1x za super dolg sprehod. Je Klemnu všeč metuljček ? Pa slikice mi pošlji čimprej prosim prosim, da ju vidimuser posted image user posted image Pa itak kmalu ponoviva, ne?

martinca lepa torta!

sunny lepe slikice, škoda, da imata zdaj takšno razmerje s tvojim in sploh ne bom komentirala, ti pa le povej tukaj kaj te muči user posted image

Triš zelo lepe slikice. Kje sta to slikana?

Golobček požvižgaj se na take izjave, glavno da ti veš, da si vse prav nardila in je to touser posted image . Verjamem pa, da ti je težko zdaj s tremi otroci pa z bogo Nino in res  kapo dol. Jaz včasih Vida ne folgam, ko je samo en in ni tak bošček, kaj šele ti. Samo veš, to se bo vse porihtalo in še malo pa boš na to pozabla, tako kot bom jaz na nespečnost user posted image Fajn, da boste štrihali, meni je to tak fajn, je pa zdaj bolj malo časa za to.

sani1 super, da je mala pupa že fajn in ni nič narobe. Malo pa more izsiljevat user posted image

SuzanaKK ti kr beri jaz tudi uživam ob branju. Sem prebrala že kar nekaj knjig odkar je Vid tukaj, samo bolj takšno lahko branje, ker mi ni trenutno za nič drugega user posted image  mam polno glavo vsegauser posted image

anchikaa  upam, da kmalu porihtate z avtom!

mml super za nakup user posted image . Jaz tako drago že ne bom kupovala, ker nima smisla user posted image  no vsaj jaz ga ne vidim! Super lepe slikice in kako lepo se igrata user posted image , da bi le tak ostalo.

klepetka upam, da hitro mine user posted image user posted image user posted image

alfabeta upam, da so otroci fajn zaspali, pa itak da sta ti maš to v malem prstu! user posted image

pa sem rekla, da bo kratka pa kr  nisem nehala user posted image

Lahko noč!

Radi se mejte!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
9.9.2008 21:22:27   
martinca
pozdravljene punce!

zdaj grem samo še spat, sem preveč zmatrana. me je danes moj možek zaposlil za tri dni. štriham ladijski pod za najino streho. jo pridejo v četrtek ali petek delat.

se bom jutri zjutraj kaj oglasila in kaj več pokomentirala.

Daša vse naj naj za 8. mesec! user posted image user posted image user posted image Poljubček od Patrika. pa Gašper nima za kaj bit ljubosumen. user posted image

lahko noč

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
9.9.2008 21:24:45   
martinca
intruder, bom držala pesti zate jutri.user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
9.9.2008 21:26:53   
katarinas
Dan...oz. dobr večer - kako gre hitro dan! TAko se hitro vrtijo dnevi, kaj šele bo ko bomo šle v službo...brrr služba; glih danes sem se s sodelavko pogovarjala in mi je povedala da je še ena sodelavka user posted image in je že na bolniški, ta druga user posted image gre pa vsak čas na porodniško in da me že komaj čakajo nazaj...jst sm pa še misla mal podaljšat, mal dopusta vzetuser posted image  no bomo videli, mogoče bo pa le šlo!

Men se zdi, da mi jutri ne bo uspelo priti na kavo , fora je v tem, da ima user posted image  ta teden dopust in potem itak preživljamo ves čas skupaj, on je še vesel da lahko Laro nahrani, previje (no potem imam ta teden tud jaz dopustuser posted image ) - no jutri naj bi se šli spet kopat na bazen....v primeru, da tole odpade pa seveda priletim na Loko!!

Sunny super slikce!! A toliko vozičkaric imaš tam okoli? Jaz jih tukaj nimam toliko, sicer imamo nekaj dojenčkov zdaj na novo ampak ko se bodo oni začeli dobro sprehajati bom jaz že šla na šihtuser posted image
Ja pa kakšne dolge laske ima Neja, se vidi da je že dolgo nisem videla...

Golobček poznam to štrihanje...midva sva tud vrata na belo štrihala ko sem bila user posted image , v bistvu sva komplet stanovanje rihtala glih takrat in se je tud nam mudilo.

Lara je še tudi v klubu brezzobih ampak se zadnje tri dni grozno slini, danes sem ji že 3x majčko preoblekla in 3 slinčke zamenjala...mogoče pa zdaj vendarle bo kaj!

Čtivo...danes sem bila v potujoči knjižnici in sem si nabrala knjig oh in sploh, sem sicer tud jaz knjižni molj ampak kaj ko zdaj nimam cajta za to, v bistvo bi mogla bolj v take knjige gledat kot so zakon, diplomauser posted image ... No vseeno sem si jih nabrala cel kup čeprav vem, da jih ne bom prebralauser posted image

No ne vem kaj naj še napišem...kr gremuser posted image

Aja, slavljenčkom vseeeee najboljše!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
9.9.2008 21:29:56   
nana35
Alfabeta,tvojega sem najbolj opazila,ko je Filip lulaluser posted image .Pri vodi.
Drugi izraz za zasikirala???Zasekiralauser posted image .Nimam pojma zdaj jaz tudi ne.

klepetka,vsem želim,da se čimprej pozdravite.Avatar pa je še vedno staruser posted image .

Anchikaa,pri nas imajo počasi tudi vsi r.dneve.Konec avgusta moj R.,potem ima moj oče in njegova žena,pa njena hčera pa sin in od hčere mož in tast,pa še Martinovo je vmes(tast je Martin,kako prikladno za njega,ko ga rad srkne,kot da bi starši že vnaprej vedeli,da bo takouser posted image )in Martinovo je pa pri nas itak največji praznik na svetu in se praznuje pozno v nočuser posted image .

Grem počasi,lahko noč.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
9.9.2008 21:32:55   
mala pikica
Končno mi je spet uspelo priti do vas...

Mi smo danes tako slabo spali oziroma bolj malo. Se je okrog polnoči Gašper zbudil in je zaspal šele ob pol dveh user posted image Ob pol šestih pa je bilo treba vstati, jaz pa user posted image user posted image user posted image Upam, da bo danes kaj bolje. Vas na hitro preberem, potem kar spat, ker seveda spet user posted image

martinca user posted image user posted image user posted image za torto. Ni bilo težko, kajne? Pa dobra je tudi bila, ne user posted image

sani izpit še je dolg iz 3.letnika user posted image user posted image user posted image To pa je na nek način raziskovalna naloga. Je pa lažje, ker tukaj mentorica veliko pomaga, na faksu pa bila prpuščena sama sebi. Uvajava pa metodo za določanje enega izmed pesticidov v sadju in zelenjavi. Se še do sedaj ni določal in je treba vse uvesti, potem pa še sledi validacija in poskusno nekaj vzorcev... Ah, brez veze, da težim s tem user posted image

triš jaz se ne morem nagledati prečudovitih slikic. Tako sta luškana, da bi vaju človek kar popapcal user posted image Ne res, zlata sta. Kje pa imajo tako luškana ozadja? Se moram pozanimat, kako je kaj pri nas s tem, bi tudi dala Gašperja slikat user posted image Sem že najmanj 5x pogledala slikici, pa ju še kar gledam. V vaši familiji pa ste res vsi zelo fotogenični, da o Lani niti ne govorim. Pa saj veš, da je ne morem prehvalit, kakšna lepotička je user posted image

lusa saj diham, ampak časa pa vseeno zmanjkuje. Ti pa še se norca delaš user posted image Lepo, da so se tako lepo poslovili od Lušinega zobka user posted image

golobček user posted image user posted image user posted image Verjamem, da ti je res težko. Upam, da kmalu vse te težave minejo user posted image user posted image user posted image

mml jaz nikoli nisem bila navdušena nad kakšno pomočnico, ampak zdaj pa mi res zmanjkuje časa, kopalnico čistim že od sobote user posted image Popoldanskemu času z Gašperjem pa se enostavno ne odpovem!!! Bom jaz tudi razmislila v tej smeri... Slikice pa so ful lepe, se prav vidi, da ste uživali na Luninem festivalu. V naših koncih pa nikoli ne pripravijo česa podobnega user posted image

klepetka user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravite!

Sem uspela priti do konca. Jutri pa me bo spet pričakalo en kup postov, je trenutno vse črno v zgornji vrstici, kjer so napisani prisotni, pa še same naše so user posted image

PA da ne pozabim... Daša vse naj, naj! Gašper pa ti pošilja enga lupčka user posted image

Zdaj pa grem! Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
9.9.2008 21:36:56   
nana35
intruder,sem mislila,da ima tvoj A.izpit za motor.Zdaj mi je jasno,zakaj se vozi samo po šumi.user posted image
user posted image za stajico!!Mogoče pa naju je videl,kako sva gledali,je pa itak moral vzet najdražjo,ker drugače bi lahko doma vsi vedeli,če bi šli pogledat,kaka je cena. Seveda kmalu ponoviva,slike dobiš mogoče še danes,če bo šlo,saj Klemen spančka in imam čas.Metuljček je padel za pralni stroj in sva ga pobrala ven,potem sem mu ga pa privezala še v posteljici in je občudoval lepega dečkota v ogledalu.

Zdaj pa res grem...

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
9.9.2008 21:37:32   
majra
Jaz grem pa sedaj kuhat kosilo za jutri, da mi ne bo treba hitet iz kaveuser posted image  in se bomo lahko cel dan potepale. Mojega je pa treba samo fino nahranit in je priden kot čebelcauser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
9.9.2008 21:37:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny super slikce!! A toliko vozičkaric imaš tam okoli?

Jaz sem se štiri mesece sprehajala sama in sem že kar norela od dolgcajta. Sem pričakovala eno vozičkarico že prej, ker sva bili sošolki na faksu, pa so imeli punčko en mesec na pedijatriji, tako da se je malo zavleklo. Potem je pa rodila še njena soseda, ki je čisto slučajno srečala še ta četrto in smo zdaj kot štiri peresna deteljica skoraj vsak dan. Se mi zdi, da smo že vaška znamenitost.user posted image  Zdaj pričakujemo, da se nam bo pridružila še ena, ki ima punčko staro en mesec, pa 18.9. ima še ena rok, tako da se nas kar nabira. Če se kdaj nimaš kam dat za sprehod, pridi k nam.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
9.9.2008 21:39:36   
mala pikica
Sem prej prišla do konca prejšnje strani, zdaj pa vidim na naslednji strani še en kup obveznega čtiva user posted image

martinca seveda ni Gašper nič ljubosumen user posted image Je pa tudi poslal lupčka Daši. Uh, se že zdaj grebejo, kaj šele bo čez 18 let user posted image

intruder mene tudi čaka fizioterapija, če ne bodo na MR nič odkrili. Jaz imam vedno bolj občutek, da ne bom nikoli več pokleknila user posted image Upam, da bodo vsaj tebe porihtali user posted image

nana kaj pa si ti danes tako kratka? Te dragi čaka? user posted image

Zdaj pa jaz tudi grem, je zmanjkalo obveznega branja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4686
9.9.2008 21:44:05   
mala pikica
Mojega sončka še vam pokažem user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4687
9.9.2008 21:44:22   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sunny super slikce!! A toliko vozičkaric imaš tam okoli?

Jaz sem se štiri mesece sprehajala sama in sem že kar norela od dolgcajta. Sem pričakovala eno vozičkarico že prej, ker sva bili sošolki na faksu, pa so imeli punčko en mesec na pedijatriji, tako da se je malo zavleklo. Potem je pa rodila še njena soseda, ki je čisto slučajno srečala še ta četrto in smo zdaj kot štiri peresna deteljica skoraj vsak dan. Se mi zdi, da smo že vaška znamenitost.user posted image  Zdaj pričakujemo, da se nam bo pridružila še ena, ki ima punčko staro en mesec, pa 18.9. ima še ena rok, tako da se nas kar nabira. Če se kdaj nimaš kam dat za sprehod, pridi k nam.

Madona se vas je res nabralo...vaška znamenitostuser posted image , no si me nasmejala!
Bomo prišle na sprehod, sam bo treba pohitet, da se ne bo začelo kaj vreme kvaritiuser posted image

Kolk bo to enih otrok, drugo leto bo tud plodno...ni se treba bati za natalitetouser posted image

Danes je moj glih pogruntal kdaj je pravi čas za naslednjega user posted image  - ko je prvi že toliko star da lahko tamalga mal pomirkauser posted image user posted image  Moram rečt, da ni glih slaba ideja....sam pol ga pr nas ne bomo imeli...kaj vem cca. 15 let?!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4688
9.9.2008 22:15:14   
Anchikaa
Sem prej pozabla.Sem zasledila da ste se pogovarjale štajerke za kavo 15. ali 16., midve pridema zraven,samo atiju je treba še povedatuser posted image user posted image

Mala pikica kako je luškan Gašper z špinačouser posted image

Karmyka kako sta fletkani tvoji punčki,ti pa tudi seveda

Triš ob tvojih slikah pa vedno ostanem BB (brez besed),lepe user posted image

LP,
Anchikaa

Neposredna povezava do sporočila: 4689
9.9.2008 22:33:46   
Sunny Morning
Bomo prišle na sprehod, sam bo treba pohitet, da se ne bo začelo kaj vreme kvaritiuser posted image

Če se vreme pokvari bomo pa pri nas. Prostora je za vse dovolj.

Neposredna povezava do sporočila: 4690
9.9.2008 22:35:11   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
user posted image  

To je pa bila malca.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4691
9.9.2008 22:44:32   
sani1
Seveda sem mogla še sem zaviti preden grem pod tuš in potem spat...

alfabeta- ja kar dobro sklepam iz prebranega kako in kaj... Akvarij si pa ti kar sama namontiraj lepo nazaj pa bo...  mi ga bomo pa prišli pogledat, da se bo Manja umirila

mml- a ti tudi imaš akvarij? In celo večjega od alfabete.  Pa se potem Manca umiri, ko opazuje ribe. Meni so všeč akvariji ampak mela gapa nebi. Joj sej vem zarečenega kruha se največ poje. se ugriznem v jezik...user posted image

triš- al pa se bo obrnilo in bo potem Manja debeluška po mami in Žan lepo vitek po svoji mami...  lepe fotke...

sunny- Neja je pravi cuker. Ste pa fajn vozičkarce. Jaz jih imam tudi tukaj v moji bližini ful ampak ti povem, da sem se jih kar malo naveličala in sem se umaknila, ker se samo hvalijo in niso ravno najboljša družba. Soseda s katero sva pa skoraj vsak dan šli na kavo je pa neki ful zamerila in me sploh ne pokliče več oz. celo beži bred mano...user posted image user posted image user posted image   Pa kaj me briga. Jaz imam mojo pupo in greva lepo sami na okrog. Pa knjigo vzamem sabo...

golobček- ti pa si dobra. Da se pri vsem tem lotiš še barvanja.

Luša- čestitke daši. Jaz si tudi kupujem trenirko že kar nekaj časa in hvala, ker si me spomnila, da grem tudi jaz pogledat še v Championa. Sicer sem probala v soboto eno adidasovo spodnji del črn in zgoraj roza. Pa je pol nisem kupila. Veš, da morem še malo pogledat, da ne morem kar prve kupit. Samo ne vem kdaj bom lahko zopet šla v akcijo.

nana- sem mislila po zakonodaji. Imajo matere samohranilke kar nekaj ugodnosti... ( pa ne mislim nič slabega s tem). Vsak naredi tako kot ve, da je najbolj prav. In izkoristi državo če se le da.user posted image

anchikaa- pol pa bo žurk. A ni to fajn?  Mi smo tudi povabljeni na kar nekaj praznovanj do konca leta.

klepetka- veliko user posted image user posted image user posted image user posted image ... Kaj ste kaj takšnega pojedli, al imate virozo pri hiši? Upam, da ste boljše...

suzana- jaz pa berem eno žepno knjigo "Spi z mano" mi jo je dragi kupil, ker v knjižnici bi jo mogla stokrat podaljšat...user posted image   Pa mi ne gre najbolj. Nekako nimam volje zdej brat se mi enostavno ne da. Čeprav jo nosim oz. vozim skoz sabo v vozičku ampak pol rajš opazujem naravo. No sej jo bom prebrala ampak počasi...

Zdej pa grem spat. Sem že ful zmatrana danes. Sem preoblačila posteljnino, sesala...  Zdej bom dala pa prat pol pa spat... Pa še rima se...  

nočko...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.9.2008 22:48:10   
sani1
mala pikica- oprosti sem te izpustila. Gašper je pravi sonček.  Ima rad špinačo? Si mi dala idejo kaj jutri kuhat...  Ta tvoja raziskava se pa že sliši zakomplicirano in je po moje kar težko to v laboratoriju. Joj vidiš nebi bila jaz za to. Še sreča, da nisem prišla tako daleč kot ti...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
9.9.2008 23:09:58   
SuzanaKK
Evo, prebrala, pomila posodo, šla pod tuš, tukaj še rečem lahko noč in grem kar v posteljo, nič na kavč. Jutri pa pričakujte spisuser posted image .

No, samo tole še: DAŠA iskrene čestitke za mini rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
10.9.2008 7:13:39   
Sunny Morning
Jutro.

Mi imamo pa novo foro...vstajamo ob 6.30 in to brez budilke.user posted image

user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
10.9.2008 7:44:23   
Intruder24
Dobro jutro,

naša noč je bila spet ok user posted image . 1x bujenje ob 3 za dudo, 1x bujenje ob 4, ker je spal povprek in bujenje ob 5:30. Kar je tudi ok, ker je spal pred 19. Zdaj pa je zaspal na trebuhu user posted image  me zanima kako dolgo bo spal tak. Zdaj spi že pol ure user posted image

nana sej se ne vozi samo po šumi user posted image , ampak večino, ker je tak motor pa itak ne maram cest user posted image  pa fajn da se metuljček obnese user posted image . Ko ga bo lubčkal tako kot Vid user posted image

mala pikica lepe slikice tvojega sončka !user posted image

Lep dan!

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4696
10.9.2008 7:50:43   
lutiropan
Dobro jutro. Pri nas je bilo pa to noč čudno.user posted image user posted image Lahko rečem, da sem prvič v osmih mesecih, skoraj celo noč bila budna.Začelo se je zvečer. Normalno gre Kaja ob 7 spat, pa se čez eno uro zbudi in jok. Ne pa ne potolažit. Jok 2 uri skupi.  Sem šla po voziček in sva se vozile po dnevni, da je potem ob 22 30 zaspala kar v vozičku. Ob enih se je potem zbudila, sem jo vzela k sebi, pa se je potem do jutra zbujala na uro. Pri nas dude nimamo, ampak v takih primerih bi si jo kar želela....Nevem ali jo zobki matrajo, saj nimamo še nobenega.Prav veliko sploh ne pusti, da bi gledala po ustih, vročine ni imela. Ne vem bomo videli danes, sedaj je jedla in spi.

Neposredna povezava do sporočila: 4697
10.9.2008 7:53:38   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Dobro jutro. Pri nas je bilo pa to noč čudno.user posted image user posted image Lahko rečem, da sem prvič v osmih mesecih, skoraj celo noč bila budna.Začelo se je zvečer. Normalno gre Kaja ob 7 spat, pa se čez eno uro zbudi in jok. Ne pa ne potolažit. Jok 2 uri skupi.  Sem šla po voziček in sva se vozile po dnevni, da je potem ob 22 30 zaspala kar v vozičku. Ob enih se je potem zbudila, sem jo vzela k sebi, pa se je potem do jutra zbujala na uro. Pri nas dude nimamo, ampak v takih primerih bi si jo kar želela....Nevem ali jo zobki matrajo, saj nimamo še nobenega.Prav veliko sploh ne pusti, da bi gledala po ustih, vročine ni imela. Ne vem bomo videli danes, sedaj je jedla in spi.

upam, da je današnja noč le izjema in da so bili le zobki user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 10.9.2008 7:55:25 >

Radi se mejte!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
10.9.2008 7:57:57   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

nana kaj pa si ti danes tako kratka? Te dragi čaka? user posted image

Sploh nisem bila kratka,mogoče si prebrala samo moj zadnji postuser posted image .
Tvoj sonček pa je itak pravi dečko.

Anchikaa,ti se kar pridruži na kavici,kdaj točno,še pa bomo dorekle,kajne?

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- sem mislila po zakonodaji. Imajo matere samohranilke kar nekaj ugodnosti... ( pa ne mislim nič slabega s tem). Vsak naredi tako kot ve, da je najbolj prav. In izkoristi državo če se le da.user posted image

Tule imaš res prav in če semo že neporočeni,potem pač je treba živeti tako. Ampak ni pa glavni razlog da se ne poročiva,tole bi še prenesla. Stvari je v tem,da nima nihče od naju želje po poroki,kot veš,sem jaz že to dala skozi in me ravno ne mika,mojega pa tudi ne,ker je bil v približno enakem položaju kot jaz.le da je on od tega iztržil otroka,jaz pa čisto nič..

Pa dobro jutro vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.9.2008 8:36:31   
mala pikica
Jutro!

Danes pa imam nekaj časa že zdaj zjutraj user posted image  Mi smo za spremembo od včeraj danes spali od 7-ih do 5.30 brez glasu user posted image

nana sem mislila na večerno izdajo, da je bila kratka user posted image  Sicer pa tudi jutranja in popoldanska nista bili ravno v tvojem stilu user posted image

sani Gašper ima špinačo res rad, jo dobi 1x na teden. Diploma... ni kaj zelo težko, jaz uživam v tem in mi je res fajn. Pomagam pa še kar nekaj stvari moji mentorici.

intruder kot kaže se bo Vid vseeno navadil malo manj pogosto zbujat. Super, kar tako naprej user posted image  Danes pa dobro porihtaj user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?

V Sloveniji. (23%)

Na Hrvaškem. (53%)

V Grčiji/Turčiji. (8%)

V Egiptu/Tuniziji. (5%)

Drugje. (11%)

Število vseh glasov: 11121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!