|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
5.9.2008 21:26:36   
NinaŠ
user posted image

< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 5.9.2008 21:28:04 >

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
5.9.2008 21:28:33   
petarda
user posted image user posted image user posted image ...ja...nasploh nas je veliko...se mi zdi, da ko smo bile novembrke v pričakovanju, da nas ni bilo toliko. user posted image ...rr je čedalje bolj prepoznavna, pa še rodnost raste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
5.9.2008 21:29:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
5.9.2008 21:30:48   
NinaŠ
Pismo, sem si naložila posodobitev Mozille, pa mi je nova verzija tolk smotana user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
5.9.2008 21:31:14   
petarda
BB se je začel na hrvaškem RTL-u.... samo ne vem zakaj so prestavili dogajanje na Tajsko user posted image ....niti približno ni tolk zanimivo kot gledat poslanjanje od svojih najdražjih, pa navijačev...user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
5.9.2008 21:31:37   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image

sem se zaštela user posted image , pol mi ni bilo pa več smiselno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
5.9.2008 21:36:47   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image

sem se zaštela user posted image , pol mi ni bilo pa več smiselno user posted image

pa saj dvomim, da bi šla kera štet user posted image ....pa čez eno minutno je lahko že kaka novauser posted image  

Kje pa je Ada danes? A spet šeta po stanovanju? user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
5.9.2008 22:00:55   
NinaŠ
Ajdi, nočko user posted image ...jutri imam (spet user posted image ) službo 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
6.9.2008 6:55:08   
petarda
Dobro jutro user posted image

Pravzaprav sem pokonci že od pol petihuser posted image ....me je lubi zbudil  user posted image

Evo kavica za moje drage user posted image user posted image user posted image

Preživite lep dan user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
6.9.2008 7:19:14   
kvaka
Hvala za  user posted image  je že druga po vrsti.

Tudi jaz sem že od 5. pokonci oz. kar vsi, tako da mi je user posted image  že pred šesto skuhal kavo user posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
6.9.2008 12:20:43   
ada2
Kje pa je Ada danes? A spet šeta po stanovanju? .....

sem bila včeraj na pevskih vajahuser posted image do 22.10, potem mi pa itak ni bilo več za drugo kot za posteljouser posted image

grem pa zdaj na marčevke pogledat ker čisto nič ne štekamuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
6.9.2008 14:25:24   
petja

En nasvet oz. mnenje: do sedaj sem bila od samega začetka zvesta mobilnikom SonyEricsson user posted image , zdaj pa me nekaj vleče k Nokii   ....

Kar ostani pri SE, vidim v službi, da se Nokie ful kvarijo v primerjavi z SE. Z mojim še nikoli nisem imela tećav (ga imam že več kot 2 leti), Nokie pa nonstop pošiljajo na servis.

N91 8GB je sicer dobra, ampak tudi ful draga.

Lp, petja

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
6.9.2008 14:49:35   
ada2
a ste že čule tisti vic, ko so meteorologi napovedali hudo zimo, ker so si indijanci delali nenormalno zalogo drvuser posted image
no, če bi danes kdo mene gledal, bi tudi hudo zimo lahko napovedaluser posted image pripravila sem namreč 21 filanih paprik za skrinjo, zda pa grem še delat slivove knedle.

potem grem pa z mamo in atijem na sladoleduser posted image , je ati namreč povabil,  smo pa sami, Nuša je pri svojem atiju, user posted image pa pomaga svojemu bratu pri selitvi. se namreč k tašči selijo, ker bodo adaptirali stanovanje.  me je ob tem kar strah kako bomo mi živeli medtem ko naše stanovanje porihtamouser posted image brez kopalnice, brez kuhinje.....ahhhh!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
6.9.2008 19:05:25   
NinaŠ
Kar ostani pri SE, vidim v službi, da se Nokie ful kvarijo v primerjavi z SE. Z mojim še nikoli nisem imela tećav (ga imam že več kot 2 leti), Nokie pa nonstop pošiljajo na servis.

N91 8GB je sicer dobra, ampak tudi ful draga.

Hvala za nasvet, bom res ostala pri SE. Ja Nokia N95 8GB z GPS je res mikavna, samo za ta denar itak dobiš tudi že Garmin, če pa daš še malce zraven imaš pa že čist fensi navigacijo - ki je pa (vsaj trenutno) ne potrebujemo. Drugače si pa želim en "slim" telefonček, ki nima pokrovčka (ne preklopnega, ne slide, ne vrtečega), tako da N95 itak odpade user posted image .

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
6.9.2008 20:09:34   
NinaŠ
Zdaj sem drobižka namočila v banjo... ...smo šli po večerji še na sprehod user posted image , v upanju, da bosta jutri spala vsaj do 7. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
7.9.2008 8:43:52   
tincci
Ada, tole ti pa ne zavidam. Mi smo bili brez kuhinje leto in pol in smo si kuhali pri tastu. Da bi bili pa še brez kopalnice user posted image user posted image user posted image Ampak, kar se mora, pač greuser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
7.9.2008 8:45:59   
tincci
Jaz sicer nisem pristaš nobene znamke telefonov, zelo rada imam Samsunge, no ampak zdaj imam SE in sem prav zadovoljna. Tudi naši fantje v službi jih veliko  bolj priporočajo kot Nokie, ki majo počasnejšo programsko opremo ipd.

www.alergije.net

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
7.9.2008 12:00:22   
NinaŠ
Ojla!

Smo ravno prišli z Vršiča, kjer nas je dodobra namočil dež user posted image . Saj velurčke sem imela seboj, ker sem predvidela, da utegne biti gor hladno, vetrovk pa res nisem imela, ker če bi kazalo na dež itak ne bi nikamor šli user posted image . Sicer je bil pa dež samo do Kr.Gore, nižje po dolini pa ne user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
7.9.2008 17:17:38   
petarda
Dan. Bubi vas vse pozdravlja, pa nehte tolk smajlijev limat, ker jih njej preko telefona ne pokaže, pol jo pa firbec matra al je ta user posted image , al ta user posted image  , al ta user posted image   user posted image user posted image user posted image .... Sta še notri, ker je bubika na meji za zlatenico, če bo vse posreči pa gresta jutri že ven.user posted image ....

Jupiiiiuser posted image ...pol bo pa veseljauser posted image ...

Lepo se mejte, mi gremo pa zdaj do podgurke, da se bosta Vid in petardito spet mal znorela skupajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
7.9.2008 20:16:19   
Paštetka
Tincci, in junakinja Hana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kapo dol za celo družino. Sem vas prebrala, občudovala in videla kako ste lepi v reviji SuperMami user posted image .

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
7.9.2008 20:23:14   
Paštetka
Ada, dokler sem doma, lahko k meni tudi skočiš na kosilo user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
7.9.2008 21:03:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Tincci, in junakinja Hana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kapo dol za celo družino. Sem vas prebrala, občudovala in videla kako ste lepi v reviji SuperMami user posted image .

Sicer to, da sta junakinji že vem, si želim pa vseeno prebrat cel članek. V kateri Super Mami pa je to?user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
7.9.2008 21:38:03   
tincci
user posted image user posted image user posted image user posted image Nisem še niti videla članka, očitno je pa ok izpadlo user posted image ... Čakam izvode na dom. Petarda, zadnja Supermami. Joj, zdaj me pa firbec matra, jutri grem v dolinouser posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
7.9.2008 21:50:00   
petarda
No, bom šla jutri zjutraj takoj pred službo iskat user posted image .

Zdaj pa lahko noč...pri nas rahlo dežuje...ravno prav, da se na strešnih oknih sliši lepa uspavanka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
8.9.2008 7:43:31   
petarda
Dobro jutro. user posted image

Super Mami v naši trgovini ni bilo user posted image ....bo treba še mal drugje pobrskatuser posted image

Imejte lep dan user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?