Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:26:36
|
|
|
|
NinaŠ
|
< Sporočilo je popravil NinaŠ -- 5.9.2008 21:28:04 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:28:33
|
|
|
|
petarda
|
...ja...nasploh nas je veliko...se mi zdi, da ko smo bile novembrke v pričakovanju, da nas ni bilo toliko. ...rr je čedalje bolj prepoznavna, pa še rodnost raste ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:29:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:30:48
|
|
|
|
NinaŠ
|
Pismo, sem si naložila posodobitev Mozille, pa mi je nova verzija tolk smotana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:31:14
|
|
|
|
petarda
|
BB se je začel na hrvaškem RTL-u.... samo ne vem zakaj so prestavili dogajanje na Tajsko ....niti približno ni tolk zanimivo kot gledat poslanjanje od svojih najdražjih, pa navijačev...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:31:37
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sem se zaštela , pol mi ni bilo pa več smiselno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 21:36:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ sem se zaštela , pol mi ni bilo pa več smiselno pa saj dvomim, da bi šla kera štet ....pa čez eno minutno je lahko že kaka nova Kje pa je Ada danes? A spet šeta po stanovanju? .....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 5.9.2008 22:00:55
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ajdi, nočko ...jutri imam (spet ) službo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 6:55:08
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Pravzaprav sem pokonci že od pol petih ....me je lubi zbudil Evo kavica za moje drage Preživite lep dan
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 7:19:14
|
|
|
|
kvaka
|
Hvala za je že druga po vrsti. Tudi jaz sem že od 5. pokonci oz. kar vsi, tako da mi je že pred šesto skuhal kavo .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 12:20:43
|
|
|
|
ada2
|
Kje pa je Ada danes? A spet šeta po stanovanju? ..... sem bila včeraj na pevskih vajah do 22.10, potem mi pa itak ni bilo več za drugo kot za posteljo grem pa zdaj na marčevke pogledat ker čisto nič ne štekam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 14:25:24
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ En nasvet oz. mnenje: do sedaj sem bila od samega začetka zvesta mobilnikom SonyEricsson , zdaj pa me nekaj vleče k Nokii .... Kar ostani pri SE, vidim v službi, da se Nokie ful kvarijo v primerjavi z SE. Z mojim še nikoli nisem imela tećav (ga imam že več kot 2 leti), Nokie pa nonstop pošiljajo na servis. N91 8GB je sicer dobra, ampak tudi ful draga.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 14:49:35
|
|
|
|
ada2
|
a ste že čule tisti vic, ko so meteorologi napovedali hudo zimo, ker so si indijanci delali nenormalno zalogo drv no, če bi danes kdo mene gledal, bi tudi hudo zimo lahko napovedal pripravila sem namreč 21 filanih paprik za skrinjo, zda pa grem še delat slivove knedle. potem grem pa z mamo in atijem na sladoled , je ati namreč povabil, smo pa sami, Nuša je pri svojem atiju, pa pomaga svojemu bratu pri selitvi. se namreč k tašči selijo, ker bodo adaptirali stanovanje. me je ob tem kar strah kako bomo mi živeli medtem ko naše stanovanje porihtamo brez kopalnice, brez kuhinje.....ahhhh!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 19:05:25
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kar ostani pri SE, vidim v službi, da se Nokie ful kvarijo v primerjavi z SE. Z mojim še nikoli nisem imela tećav (ga imam že več kot 2 leti), Nokie pa nonstop pošiljajo na servis. N91 8GB je sicer dobra, ampak tudi ful draga. Hvala za nasvet, bom res ostala pri SE. Ja Nokia N95 8GB z GPS je res mikavna, samo za ta denar itak dobiš tudi že Garmin, če pa daš še malce zraven imaš pa že čist fensi navigacijo - ki je pa (vsaj trenutno) ne potrebujemo. Drugače si pa želim en "slim" telefonček, ki nima pokrovčka (ne preklopnega, ne slide, ne vrtečega), tako da N95 itak odpade .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 6.9.2008 20:09:34
|
|
|
|
NinaŠ
|
Zdaj sem drobižka namočila v banjo... ...smo šli po večerji še na sprehod , v upanju, da bosta jutri spala vsaj do 7.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 8:43:52
|
|
|
|
tincci
|
Ada, tole ti pa ne zavidam. Mi smo bili brez kuhinje leto in pol in smo si kuhali pri tastu. Da bi bili pa še brez kopalnice Ampak, kar se mora, pač gre
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 8:45:59
|
|
|
|
tincci
|
Jaz sicer nisem pristaš nobene znamke telefonov, zelo rada imam Samsunge, no ampak zdaj imam SE in sem prav zadovoljna. Tudi naši fantje v službi jih veliko bolj priporočajo kot Nokie, ki majo počasnejšo programsko opremo ipd.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 12:00:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ojla! Smo ravno prišli z Vršiča, kjer nas je dodobra namočil dež . Saj velurčke sem imela seboj, ker sem predvidela, da utegne biti gor hladno, vetrovk pa res nisem imela, ker če bi kazalo na dež itak ne bi nikamor šli . Sicer je bil pa dež samo do Kr.Gore, nižje po dolini pa ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 17:17:38
|
|
|
|
petarda
|
Dan. Bubi vas vse pozdravlja, pa nehte tolk smajlijev limat, ker jih njej preko telefona ne pokaže, pol jo pa firbec matra al je ta , al ta , al ta .... Sta še notri, ker je bubika na meji za zlatenico, če bo vse posreči pa gresta jutri že ven. .... Jupiiii ...pol bo pa veselja ... Lepo se mejte, mi gremo pa zdaj do podgurke, da se bosta Vid in petardito spet mal znorela skupaj
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 21:03:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Tincci, in junakinja Hana. Kapo dol za celo družino. Sem vas prebrala, občudovala in videla kako ste lepi v reviji SuperMami . Sicer to, da sta junakinji že vem, si želim pa vseeno prebrat cel članek. V kateri Super Mami pa je to?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 21:38:03
|
|
|
|
tincci
|
Nisem še niti videla članka, očitno je pa ok izpadlo ... Čakam izvode na dom. Petarda, zadnja Supermami. Joj, zdaj me pa firbec matra, jutri grem v dolino
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 7.9.2008 21:50:00
|
|
|
|
petarda
|
No, bom šla jutri zjutraj takoj pred službo iskat . Zdaj pa lahko noč...pri nas rahlo dežuje...ravno prav, da se na strešnih oknih sliši lepa uspavanka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.9.2008 7:43:31
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro. Super Mami v naši trgovini ni bilo ....bo treba še mal drugje pobrskat Imejte lep dan
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?