|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: gorenjske mamice
9.8.2008 18:48:58   
pikapolona2
user posted image najboljša...kaj kej počneš?

mi smo danes en obisk pričakovali....pa je najmlajši zbolel in smo bili na koncu sami.....no smo šli pa na kolo in je bilo popoldneva hitro konec.....

Mark vse naj naj....smo videli da imaš zabavouser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
9.8.2008 18:52:49   
nizy
mi pa naši Adni jutri praznujemo 3. roj. dan,user posted image  user posted image čeprov ga je imela že v ponedeljekuser posted image .

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
9.8.2008 20:11:43   
NAJBOLJŠA
Hvala za dobrodošlico...user posted image
Trenutno sem še sama doma, in je tak mir, da mi kar paše...
Drgače pa sem mati treh frackov, žena enega moža, hči edinka materi samohranilki, zdr.tehnica, dvočica po horoskopu, pa verjetno še kaj, pa se sedaj ne spomnim...
A bo v redu opis?user posted image
A sem lohk pr vas tudi?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
9.8.2008 21:19:46   
Urša08
Najboljša še z moje strani ti zaželim dobrodošlico user posted image user posted image user posted image Kolk so pa stari ti tvoji otročki?

user posted image user posted image user posted image user posted image Mark vsenajboljše user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikapolona kakšno slikico iz vašega dopustovanja napopej.

Mi smo se pa dons zjutrej odpravili na Preval in je blo super. Nejc je na planini užival sto na uro. jaz sem pa končno prišla do žgancev in kislega mlaka. Popoldan smo šli pa na en rojstni dan in je bil tik tak dan okoli. Sedaj grem še pod tuš in na kavč.

lahko nočkouser posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
9.8.2008 23:47:01   
Peli
NAJBOLJŠA - pozdravljena. Iz kje pa si? kako pa je ime otročkom in koliko so stari?Me smo firbčne, ni dost cel življenjepis user posted image .

Urša - ti si tud...kaj pa v četrtek nis rekla da ti je do žgancev in kislega mleka? - bi pa pr men ostala na kosilu, itak sm jih skuhala za 10 ljudi user posted image .
Se teb nč ne vrti da si upaš na Prevalo? Ne vem, kdaj bo nam kej uspel v kakšen hribček, no spomlad bomo lahko s kolesi začel...

Pa vse najboljše še Adni za 3. roj. dan, sicer z zamudo...-lahko bi mamica prej povedala!user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.8.2008 20:05:07   
nizy
Pa vse najboljše še Adni za 3. roj. dan, sicer z zamudo...-lahko bi mamica prej povedala!

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image
Hvala za čestitke user posted image

Nisem nič pisala , ker smo šele danes praznovali ,... totra je bila odlična , jagnjček tudi , aja pa še nekaj € je padlo  user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 10.8.2008 20:08:20 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.8.2008 20:12:03   
Peli
Dobro jutro!

Jest sm se pravkar zbudila, Aljaža je mož že spat spokal, sva oba čist prehlajena, glava mi je zdej na srečo popustila, pa ušes hvalabogu ne čutm več, v glavnem sm bl adijo, Aljaž je tud prav bogi je zdej pol popoldneta prespal, pa se je zbudil mal pojedel, pa je moža prosil da ga nese spat. Sm pa opazila da ma nekej po stegnčkih, kot bi mel koprivnico.
Mam prav srečo da je še Urban ful proden in že celo popoldan samo spi.
Danes smo imeli za kosilo piknik je tašča častila k ma RD, sam smo jo mi kr kmal domov obral, smo imel ob gozdu, kjer je bla senčka pa mal je pihal, me je kr zebl.
Trenutno se zbuja Urban tud mal kiha, upam da se ni nalezel.

No, takšno je trenutno stanje pri nas, tako da nimam kej sanjat o kakšnem srečanju, da še vas ne okužmo...

Danes nikjer nobene? No, sej je blo res ful lepo vreme...

LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.8.2008 20:25:49   
nizy
Peli - čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 10.8.2008 20:26:15 >

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.8.2008 20:46:56   
korpi84
Pozdravljene gorenjke, tudi jaz sem ena izmed vas. Sicer nisem čistokrvna, sem priseljena z dolenjske. Živim v Kranju imam pa 2 meseca in 2 tedna starega sinčka Lana.
Berem vas že nekaj časa, s Peli pa se poznava z mame pa Sandro sem tudi že spoznala. No in ker ste zanimive (in ker imam preveč časa), bi se vam pridružila.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.8.2008 22:42:10   
NAJBOLJŠA
Pozdravljene.user posted image
Očitno sem danes bolj nočna ptica, pa še v službi nisem....ha ha.
Peli, da se vrnem k tvojemu vprašanju..
Ema, bo decembra 9 let stara.
Matic, bo oktobra star 7 let
ter najmlajša zver, Zalauser posted image , bo stara januarja 3 leta.

Skratka, ni nam dolgčas.Mož, je priden-me uboga več al manjuser posted image -ljubimca pa trenutno nimam.user posted image
Še kakšno vprašanje?
Aja, sem pa iz okolice Radovljice.
Peli, zakaj pa naj bi se Urši vrtelo, ko je šla na Prevalo...? user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.8.2008 22:48:41   
Peli
korpi pozdravljena!

NAJBOLJŠA
- Mislm ti pa si faca user posted image - sej si misnla hišnega ljubimca - ane user posted image ?

Aja zakaj bi se Urši vrtelo, tm na začetku poti greš čez ena melišča, pa nekje je tko da se morš mal zajle držat - men se tm kr mal kolena tresejo, zato sm jo vprašala če se ji ni nič vrtelo. Drgač pa je prav fletna pot do Prevalje, ni preveč strmine...

Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.8.2008 23:18:47   
NAJBOLJŠA
Ja, poznam to pot, ...je pa res , da nisem šla po njej že 20 let...user posted image Pa sem že mal pozabla.user posted image
Kar se tiče hišnega ljubljenčka...NIKAKOR.user posted image
Živega možakarja, ljubimca, si moram omisliti.user posted image Z hiš.ljub. so sami stroški, pa še doma jih maš...
Ljubimec te pa po možnosti še razvaja, pa kam pelje, pa še kaj....user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa povej, kaj bi izbrala?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
11.8.2008 12:43:47   
korpi84
Hej! NAJBOLJŠA a ti to resno o ljubimcu al kaj? No saj če realno pogledaš imaš prav user posted image user posted image user posted image

Peli kako kaj zdravje, ste kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 2113
11.8.2008 12:53:49   
Peli
NAJBOLJŠA - da nas nauš zdej ti s takimi opisi km zvabla...user posted image , ja lepo se sliš...user posted image

Jest morm rečt da sm jest precej bolš, Aljaž tud, sinoč sm mu dala eno žličko Claritina pa mu je tista koprivnica zginla. Me je pa zjutrej kr mal ustrašu.
Urban se je zbudil mal čez 8h, Aljaž je še spal, med tem ko sm šla jest flaško naštimvat, pa se je tud Aljaž že zbudu, no potem nahanim Urbana, z Aljažem pa sva se še valjala po postli - pa sm jest zaspala - čez pol ure sm se zbudila, pogledam naokrog - pa Aljaža nikjer user posted image user posted image , no hitr ustanem pa pridem v dnevno - pa se on lepo igra z vlakcemuser posted image , dobr, da mi ne more vn uidt.
Danes dopoldan sm imela sestro tu, smo šli peš do trgovine... zdej mi otroc spijo, jest sm mal frej, potem pa grem za kosilo naštimat - dons bom pekla pizzo.
No tam nekje v četrtek jest mislm da bomo že tolk OK, da bi se lahko kej dobil. Se potem zmenmo? Gibigib - če bo slabo vreme pa Planet v MC Primskovo?

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
11.8.2008 13:02:41   
korpi84
V četrtek Gibigib velja. Če bo slabo vreme pa jaz ne morem niti do MC, ker nimam avta dopoldne. Katera še pride? Dajte da vas mal spoznam...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
12.8.2008 0:02:23   
Peli
Pa pejmo nazaj na 1. stran! user posted image

(odgovor članu korpi84)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
13.8.2008 17:52:04   
Peli
Torej jutr okol pol desetih na gibigibu - kera hoče nej pride. Mi bomo tam če bo le lepo vreme, drgač pa tud prav, bomo pa sami.
LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
14.8.2008 15:43:15   
NAJBOLJŠA
Hojla, punce.
Kako ste kaj?
A ste vse na dopustu?user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
14.8.2008 22:51:56   
Peli
Smo še doma.
S Korpi smo se dons španceral k je blo na gibiju mokro, ma je blo kr fajn.
Popoldan pa smo šli mal v KR pogledat kaj je novga (k že dolg nism bla tam user posted image ).

Smo super, otroc so tolk pridni, da ne pozabmo da jih mamo, moža si ogledam zvečer ko spi pred TVjem, da ga ne pozabm kašn je...no zdej bo končno spet mal več časa da bomo skupej (še siti bomo en druzga).
Komaj čakam da gremo na morje - še 9 dni (že odštevamo).

Uživajte jutr ko bo praznk, pa upajmo da bo lepo vreme, da bomo lahko zunaj.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 2119
15.8.2008 7:49:11   
Urša08
Ojla!

Tudi mi smo še doma. Zaenkrat. Jutri šibamo na morje za en teden in že komi čakam. user posted image Ta teden sem pa letala okol po opravkih, jih kar ni hotelo zmanjkatiuser posted image user posted image user posted image . Ampak mi je ratalo vse poletat, dons še eno žehto operem, pa v sušilca vržem ter zlikam potem pa lahko začnem pokat.
Nejc je že pojedel zajtrk, še midva z user posted image pojeva potem pa šibamo mal do mojih na kavico, popoldan pa res akcija s pakiranjem.

Peli, ko pridete na morje se pa oglaste. Pa ne preveč odštevat, ker to pomeni da se nam dopust konča user posted image

Pikapolona ko pridemo nazaj se pa čist tebi prilagodim.

lepo preživite današnji praznični dan

papauser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
15.8.2008 10:39:47   
Peli
 Urša ne vem kaj in kako bo 1. dan s kavico, sej veš - tvoja soseda...
Fino pokejte, mi pa šibamo zdej vn dokler še ne pada.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
15.8.2008 16:37:17   
Sandra*
Hoj hoj!

Mi trije (jaz in otročka), smo danes prišli z morja. Smo bili od torka do petka na Susku pri mojih starših, no danes pa smo že doma, je tok hit minil, vroče pa je blo tut za znoret.

Trentno pa Anžetek spi, Mark pa ustvarja s plastelinom, dec pa tut spi.

Lp

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
17.8.2008 23:11:25   
Peli
...in vse tiho je bilo...
             user posted image

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
17.8.2008 23:31:32   
nizy
...in vse tiho je bilo...

ja že 9 dni smo na isti strani user posted image

mi smo bili na mini dopustu čez vikend , smo se potepali po Avstriji.  Smo bili v Welsu,  kolk je blo fajn , k ni blo treba kuhat, je vse moja teta nardila , ......je bla tko vesela , da smo jih obiskali user posted image . Sem vse odklopla , pa še z user posted image , so se malo ukvarjali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
18.8.2008 13:34:09   
Peli
nizy - super!

Mi pa gremo v soboto na morje, komej čakam, se ravno z Uršo zamenjamo, bomo šli tolk zgodej da se z nimi ujamemo na kavici.

Cel teden napovedujejo kar lepo vreme, prav fino, mi jutri šibamo na Bled, se gremo s kolegico sprehajt, v sredo moram mal do službe pogledat, potem upam na kakšno prosto urco, pa morm še do frizerja, pa eno goro cunj spedenat...no, ja samo da ne bo dolgčas.

Sandra - kako pa ste se vi imeli na morju? Je šel Anže kaj v vodico - a ste samo nogice namakal?

Kje pa je NAJBOLJŠA - išče ljubimca?user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.