Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:42:21
|
|
|
|
ella.
|
Bejbike moje, živjo evo Ella se je primajala s počitnic in vidim, da ste ful priden čvekuljice!!!! Moram si vzeti popoldne ene tri ure, da se malo up-dateam glede vas vseh in vsem nosečkam napišem JUHUJUHEJ BRAVO. Aquica, kaj vidim, pogrešala si me malo?? Hvala, srčece. Še report sveže nosečke, ki je v 7. tednu: sama sreča, malo slabosti, ena vreča utrujenosti in zaspanosti. Navijam pa za vse poznopoletne septembrske borke in zgodnjejesenske oktobrske borke.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:45:22
|
|
|
|
ella.
|
Ursa30: če sem bila pa na počitnicah... če nekaj rečem, držim besedo :) In danes mislim nate okoli 18:00. Itak mi je blo kar malo dolgčas po vas ta dva tedna! Ful!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:46:02
|
|
|
|
ursa30
|
ellaaaaaaaaa!!! lej k sva te z aquo priklicale jaz sem pa mislila, da si pozabila na nas superr, me veseli, da je vse ok s tabo..pa vesela sem, da si spet z nami
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:46:18
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Bejbike moje, živjo evo Ella se je primajala s počitnic in vidim, da ste ful priden čvekuljice!!!! Moram si vzeti popoldne ene tri ure, da se malo up-dateam glede vas vseh in vsem nosečkam napišem JUHUJUHEJ BRAVO. Aquica, kaj vidim, pogrešala si me malo?? Hvala, srčece. Še report sveže nosečke, ki je v 7. tednu: sama sreča, malo slabosti, ena vreča utrujenosti in zaspanosti. Navijam pa za vse poznopoletne septembrske borke in zgodnjejesenske oktobrske borke. no to je pa lepo, da si se mal oglasila.... smo te že pogrešale!!! lepo, da se dobro počutiš, uživaj še naprej pa ne nas prehitro pozabit, ker se mi tukaj ne damo in bomo kmalu za tabo...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:47:45
|
|
|
|
ursa30
|
ella., nism vedla, da si bla na počitnicah, sem zgleda spregledala, če si kaj pisala tukaj..upam, da si se mela lepo.. hvala za pestke, upam, da bo vse ok...če pa ne bo..ahh..o tem bom potem razmišljala
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:48:01
|
|
|
|
ptejka
|
Draga moja Dini! Nč vas ne mučim - res ne bi povedala in to samo zato, ker sem malce vraževerna in nočem, da bi blo zaradi moje blebetavosti kaj narobe. Tko tko držim pesti za vse vas!!! Se čujemo. Aja jest navijam za SL! Go go punce!! - tole je pa za srečo.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:48:43
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Bejbike moje, živjo evo Ella se je primajala s počitnic in vidim, da ste ful priden čvekuljice!!!! Moram si vzeti popoldne ene tri ure, da se malo up-dateam glede vas vseh in vsem nosečkam napišem JUHUJUHEJ BRAVO. Aquica, kaj vidim, pogrešala si me malo?? Hvala, srčece. Še report sveže nosečke, ki je v 7. tednu: sama sreča, malo slabosti, ena vreča utrujenosti in zaspanosti. Navijam pa za vse poznopoletne septembrske borke in zgodnjejesenske oktobrske borke. no to je pa lepo, da si se mal oglasila.... smo te že pogrešale!!! lepo, da se dobro počutiš, uživaj še naprej pa ne nas prehitro pozabit, ker se mi tukaj ne damo in bomo kmalu za tabo... aqua, to je beseda, tako se govori
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:50:01
|
|
|
|
dini
|
O pa nas mučš, upanje bi nam dala s tem ne pa živčnost zdej
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:52:07
|
|
|
|
ella.
|
Ursa30 in Aqua, danes je moj prvi delovni in prvi RR dan in se me ne znebita, dokler ne naredita dveh črtic...in ker bom kmalu zelo tečna hormonska razvalina ratala, se kar hitro pomujajta, da vama ne bom težila preveč Rebeka: juhuhuraaaaa, uživaj
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:53:38
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ptejka Draga moja Dini! Nč vas ne mučim - res ne bi povedala in to samo zato, ker sem malce vraževerna in nočem, da bi blo zaradi moje blebetavosti kaj narobe. Tko tko držim pesti za vse vas!!! Se čujemo. Aja jest navijam za SL! Go go punce!! - tole je pa za srečo. Ptejka, upam, da še mene dodaš med ta trio, da bo kvartet
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:55:06
|
|
|
|
ursa30
|
joj dini, ti sama sebe mučiš, se meni zdi
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:56:33
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Aqua, danes je moj prvi delovni in prvi RR dan in se me ne znebita, dokler ne naredita dveh črtic...in ker bom kmalu zelo tečna hormonska razvalina ratala, se kar hitro pomujajta, da vama ne bom težila preveč Rebeka: juhuhuraaaaa, uživaj upam, se te čimprej znebiva....na tem forumu, pa da prešaltamo na drugega, naprimer, kaj o temi nosečnost
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:56:53
|
|
|
|
*alina*
|
http://www.lekarnar.com/Diagnostika-in-zascita/ Ne, tega še nisem kupovala preko spleta...drugače pa se kar poslužujem spletnih prodajaln. Je pa tako, da boš dala za poštnino skoraj toliko kot za test, tako da je verjetno res bolj pametno, če greš v DM.
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:57:12
|
|
|
|
dini
|
ptejka nas muči ker je začela s tem
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:57:26
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Aqua, danes je moj prvi delovni in prvi RR dan in se me ne znebita, dokler ne naredita dveh črtic...in ker bom kmalu zelo tečna hormonska razvalina ratala, se kar hitro pomujajta, da vama ne bom težila preveč Rebeka: juhuhuraaaaa, uživaj no na hitro mi smo včeraj slončkal, pa še danes in jutri bomo, ker v četrtek ko bo uradno O grem k G na ščip in potem kakšen mesec ne bomo smeli, tako da upam, da bo vojska preživela in da bomo že prej kaj ustvarli...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:00:58
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini ptejka nas muči ker je začela s tem najbolj, da misli preusmeriš drugam, saj ti je lepo povedala, zakaj noče izdati imen...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:04:16
|
|
|
|
ella.
|
Ursa: čimprej, ker znam bit res pain in the ass :) Pa danes G vpraši ful stvari pa teži ji, pa povej, da hočeš rodit pred poletjem 09 in da nej tko zrihtajo takoj! A veš, da sploh še nisem šla na forum za nosečke....me je kr strah malo Aqua: pridna sta! Kar pošiljajta vojačke na fronto...morajo pred ofenzivo itak še okope zgradit, tako da v četrtek napadejo s polno silo! Kdaj izveš rezultate?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:07:13
|
|
|
|
ursa30
|
ella., brez skrbi, se me ne bo kr takoj znebila če je karkol narobe, hočem takoj kšno zdravilo, se ne premaknem prej nikamor ti kar brez strahu pejt na nosečniški forum, jaz sem pa ke že zdaj zaidem, ko mi je tko lepo brati punce, ki so tko da kr pogum pa veselo tipkat še na sosednji forum, samo na nas ne pozabi
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:10:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa: čimprej, ker znam bit res pain in the ass :) Pa danes G vpraši ful stvari pa teži ji, pa povej, da hočeš rodit pred poletjem 09 in da nej tko zrihtajo takoj! A veš, da sploh še nisem šla na forum za nosečke....me je kr strah malo Aqua: pridna sta! Kar pošiljajta vojačke na fronto...morajo pred ofenzivo itak še okope zgradit, tako da v četrtek napadejo s polno silo! Kdaj izveš rezultate? rezultati pridejo nekje 4-6 tednov. Odvisno. Bomo vidli...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:11:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ella., brez skrbi, se me ne bo kr takoj znebila če je karkol narobe, hočem takoj kšno zdravilo, se ne premaknem prej nikamor ti kar brez strahu pejt na nosečniški forum, jaz sem pa ke že zdaj zaidem, ko mi je tko lepo brati punce, ki so tko da kr pogum pa veselo tipkat še na sosednji forum, samo na nas ne pozabi jaz jih tud berem na čvekanje v pričakovanju... je lepo brat nosečke, kak čvekajo, zraven pa sanjam, da bom tudi jaz kmalu tam...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:12:25
|
|
|
|
ursa30
|
punce, pridne bodte še naprej, jaz grem počasi domov, potem pa na pregled. mislite kej name vam zvečer javim, kaj mi je G povedala..čaw baw
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:14:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 punce, pridne bodte še naprej, jaz grem počasi domov, potem pa na pregled. mislite kej name vam zvečer javim, kaj mi je G povedala..čaw baw jaz tudi odhajam... bom držala pesti zate, pa super opravi, velja!!!!! tole pa sam zate...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:17:09
|
|
|
|
dini
|
Jst tudi držim pesti za obe
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:25:22
|
|
|
|
dini
|
Kje ste?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 15:36:38
|
|
|
|
ella.
|
Ursa: drži se!!!! Aquica: sej jest bi tudi kaj napisala tja gor, pa se mi zdi, da je še prekmalu...kot bi klicala nesrečo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?