Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:31:26
|
|
|
|
tinuška
|
Mogoče te pa zvija zaradi česa drugega... Če pa pride - pa nič zato - bo pa naslednji mesec toliko bolj vesel! UPAM!!! Navijam, da bo in ne !! LP
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:32:55
|
|
|
|
tinuška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arual Ojla. Čestitke novi srečki nosečki . No tudi mi bomo začeli z akcijo - naredimo z rednim slončkanjem, saj se mi že kao jutri začnejo plodni dnevi ki naj bi trajali 5-6 dni. Tak da zdaj pa le akcija, bo bolj težko kr delam popoldne, moj pa doma spi kot top, pa vendar sem dobila navodila od mojega dragega, da naj ga kr posilim, če se ne bo zbudil . Držim pesti, da se vsem prikaže . Sploh pa tistim, ki se že dalj časa trudimo za naše . Ti ga kar pridno "posiljuj"!
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:42:59
|
|
|
|
dini
|
Men ni čist nč več jasno, ko ne jem mi je slabo ko pojem mi je slabo in tako čudno se počutm, trebuh mi napihuje.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:45:14
|
|
|
|
iskrica976
|
Rebekat tudi od mene čestitke Ti želim čim lepšo nosečnost in da bi bila srečna in vesela Jaz sem se odločila da bom delala test drugi teden (ovulacija je bila zadnji teden v avgustu). Ker imam zelo neredne M se kar ne morem odločiti kdaj naj bi naredila test. Držim pesti tudi za vse ostale lp
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:47:53
|
|
|
|
*zabica*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Men ni čist nč več jasno, ko ne jem mi je slabo ko pojem mi je slabo in tako čudno se počutm, trebuh mi napihuje. ce ne verjames testom pa znakcom pa pejt do zdravnika in naj ti pregledajo kri...a bos cakala da ti trebuh zraste preden bos verjela da si
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:50:31
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica* IZVIRNO SPOROČILO: dini Men ni čist nč več jasno, ko ne jem mi je slabo ko pojem mi je slabo in tako čudno se počutm, trebuh mi napihuje. ce ne verjames testom pa znakcom pa pejt do zdravnika in naj ti pregledajo kri...a bos cakala da ti trebuh zraste preden bos verjela da si Ja res je dini. Nevem zakaj si tako trmasta. Nočeš verjet znakom, nočeš delat testa, kako to? Sama sebe mučiš s tem Pa ti zamuja M?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:53:37
|
|
|
|
sakuL
|
ooo kaj bo dobrega??? no mi2 z mojim pa zaradi mojih težav nisva delala na ampak, ... 1 dan mi zamuja kva mislite se dela norca z mene a sem jo pretentala
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 13:59:10
|
|
|
|
dini
|
Ma m imam neredne zarad unih tablet.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:03:44
|
|
|
|
iskrica976
|
M imam tudi jaz zelo neredne. Je pa ponavadi tako, da vedno ko naredim test dobim naslednji dan M. verjetno ima tle kaj "psiha" prste vmes Jaz bi najrajši že danes naredila test, čeprav vem da je prezgodaj. Kupim pa v DM - First sighn, sta 2 testa v škatlici cca. 3 EUR. Tako, da ni tak strošek če pokaže -
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:05:54
|
|
|
|
sakuL
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:07:11
|
|
|
|
janaja
|
Čestitke vsem novim Pa hitr me dajte med navijačke, da bo bolj za sigurno september ekstra uspešen
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:08:11
|
|
|
|
dini
|
Sej se ne gre v kešu tle ampak ker te v lekarni že čudno gledajo za to gre, men ga ni težko narest.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:10:34
|
|
|
|
pikicao.
|
gwenci moja
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:12:41
|
|
|
|
iskrica976
|
Saj ne da bi jaz ne vem kako gledala na keš, ma če narediš vsak mesec ene 2 al 3 teste se pa tudi kar pozna če kupiš kaj cenejšega. Za tiste v lekarni se pa nič preveč ne sekiraj, čeprav sem se leta nazaj ko sem živela v manjšem kraju, tudi jaz včasih "čudno" počutila, če sem šla večkrat po CB. Zdaj sem v velikem mestu, pa teh problemov ni več
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:16:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej se ne gre v kešu tle ampak ker te v lekarni že čudno gledajo za to gre, men ga ni težko narest Jaz sem se komaj zadrževala, da nisem naredila testa, pred današnjim G pregledom. Sem mal prišparala Jaz stavim na CB in to pa res košta, če bi jih več na mesec delala. Upam samo da bo G tok fajn, da me bo pregledala z UZ-jem. Mogoče pa vseeno kaj najde notri. Počutim se normalno. Prsa me ne bolijo. Me pa šravfa po trebuhu, prebava je sploh super. Ampak to so najbrž že živki pred pregledom. ursa30...drzim pesti, da bodo danes pri G spodbudne novicke, da tudi naju caka sreca, kje za vogalom. LP A
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:19:03
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: dini Sej se ne gre v kešu tle ampak ker te v lekarni že čudno gledajo za to gre, men ga ni težko narest. Pa ga kupi v DM-u. Saj jih majo tud tam, in ti ni treba v lekarno.
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:21:44
|
|
|
|
aqua77
|
kam nam je pa ella ušla?? nič več jo ni k nam...
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:24:57
|
|
|
|
*alina*
|
Dini, kaj pa spletna lekarna?
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:30:17
|
|
|
|
dini
|
Lekarna je bližje, prek spletne pa še nism, kako poteka sploh?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:32:58
|
|
|
|
*alina*
|
http://www.lekarnar.com/ Tukaj je vse napisano. Vse že nestrpno pričakujemo rezultat...
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:34:14
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 kam nam je pa ella ušla?? nič več jo ni k nam... ja no...sem vedla, da nas bo slej k prej zapustila..ampak da bo pa tako hitro, si pa nisem mislila..pa še rekla je, da bo ostala tukaj in navijala za nas anonimna , jst tut stiskam pestke, da bo vse ok z nama pa čimprej sporoči, kako je bilo, jaz bom pa tudi
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:37:17
|
|
|
|
ptejka
|
Toooo Rebeka - pa si postala srečka ! Sem ful vesela zate! Lepon nosečnost. p.s. moje tri skrivnostne nosečke (za katere jaz mislim, da so) še ostajajo - bomo vidl . Srečno vsem. Tudi tistim, ki jim ta mesec ne bo uspelo. Sej začeti nosečnost ravno v najlepšem jesenskem mesecu oktobru pa tudi ni tako slabo a ne?!! Jaz grem tudi danes ob 17.00 k G. Vam sporočim kaj mi je povedal za mojo pikico . Upam, da je z obema (mano in bebico) vse ok!
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:38:54
|
|
|
|
dini
|
Hvala alina, a ti si že naročila prek tega? Kje pa so tle gor ti testi?
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:41:05
|
|
|
|
ursa30
|
dini, ti preveč kompliciraš pojdi lepo v lekarno ali pa DM in kupi test, ne vem, zakaj se obremenjuješ s tem, če te bo kdo čudno gledal, saj ne kupuješ igle
|
|
|
|
RE: Septembra pričakujemo || 9.9.2008 14:41:19
|
|
|
|
dini
|
ptejka zakaj nas mučš????
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?