|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembra pričakujemo ||
9.9.2008 13:31:26   
tinuška
Mogoče te pa zvija zaradi česa drugega... Če pa pride user posted image  - pa nič zato - bo pa naslednji mesec toliko bolj vesel! UPAM!!! Navijam, da bo user posted image  in ne user posted image !!

LP

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
9.9.2008 13:32:55   
tinuška
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

Ojla.
Čestitke novi srečki nosečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No tudi mi bomo začeli z akcijo - naredimo user posted image  z rednim slončkanjem, saj se mi že kao jutri začnejo plodni dnevi ki naj bi trajali 5-6 dni. Tak da zdaj pa le akcija, bo bolj težko kr delam popoldne, moj pa doma spi kot top, pa vendar sem dobila navodila od mojega dragega, da naj ga kr posilim, če se ne bo zbudil user posted image user posted image .
Držim pesti, da se vsem prikaže user posted image user posted image . Sploh pa tistim, ki se že dalj časa trudimo za naše user posted image .

Ti ga kar pridno "posiljuj"! user posted image user posted image user posted image

Če lahko o nečem sanjaš, lahko to tudi uresničiš!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
9.9.2008 13:42:59   
dini
Men ni čist nč več jasno, ko ne jem mi je slabo ko pojem mi je slabo in tako čudno se počutm, trebuh mi napihuje.

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
9.9.2008 13:45:14   
iskrica976
Rebekat tudi od mene čestitke user posted image user posted image user posted image Ti želim čim lepšo nosečnost in da bi bila srečna in vesela user posted image

Jaz sem se odločila da bom delala test drugi teden (ovulacija je bila zadnji teden v avgustu). Ker imam zelo neredne M se kar ne morem odločiti kdaj naj bi naredila test. Držim pesti tudi za vse ostale user posted image

lp

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
9.9.2008 13:47:53   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Men ni čist nč več jasno, ko ne jem mi je slabo ko pojem mi je slabo in tako čudno se počutm, trebuh mi napihuje.

ce ne verjames testom pa znakcom pa pejt do zdravnika in naj ti pregledajo kri...a bos cakala da ti trebuh zraste preden bos verjela da si user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
9.9.2008 13:50:31   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

ce ne verjames testom pa znakcom pa pejt do zdravnika in naj ti pregledajo kri...a bos cakala da ti trebuh zraste preden bos verjela da si user posted image

Ja res je dini. Nevem zakaj si tako trmasta. user posted image  Nočeš verjet znakom, nočeš delat testa, kako to? Sama sebe mučiš s temuser posted image
Pa ti zamuja M?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
9.9.2008 13:53:37   
sakuL
ooo kaj bo dobrega???

no mi2 z mojim pa zaradi mojih težav nisva delala nauser posted image user posted image

ampak, ... 1 dan mi zamuja user posted image

kva misliteuser posted image se dela norca z meneuser posted image a sem jo pretentalauser posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu tinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
9.9.2008 13:59:10   
dini
Ma m imam neredne zarad unih tablet.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
9.9.2008 14:03:44   
iskrica976
M imam tudi jaz zelo neredne. Je pa ponavadi tako, da vedno ko naredim test dobim naslednji dan M. verjetno ima tle kaj "psiha" prste vmesuser posted image
Jaz bi najrajši že danes naredila test, čeprav vem da je prezgodaj. Kupim pa v DM - First sighn, sta 2 testa v škatlici cca. 3 EUR. Tako, da ni tak strošek če pokaže  - user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
9.9.2008 14:05:54   
sakuL
user posted image

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
9.9.2008 14:07:11   
janaja
Čestitke vsem novim user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa hitr me dajte med navijačke, da bo bolj za sigurno september ekstra uspešenuser posted image user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
9.9.2008 14:08:11   
dini
Sej se ne gre v kešu tle ampak ker te v lekarni že čudno gledajo za to gre, men ga ni težko narest.

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
9.9.2008 14:10:34   
pikicao.
gwenci moja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.9.2008 14:12:41   
iskrica976
Saj ne da bi jaz ne vem kako gledala na keš, ma če narediš vsak mesec ene 2 al 3 teste se pa tudi kar pozna če kupiš kaj cenejšega. Za tiste v lekarni se pa nič preveč ne sekiraj, čeprav sem se leta nazaj ko sem živela v manjšem kraju, tudi jaz včasih "čudno" počutila, če sem šla večkrat po CB. Zdaj sem v velikem mestu, pa teh problemov ni več user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.9.2008 14:16:47   
Anonimen
Sej se ne gre v kešu tle ampak ker te v lekarni že čudno gledajo za to gre, men ga ni težko narest

Jaz sem se komaj zadrževala, da nisem naredila testa, pred današnjim G pregledom.  Sem mal prišparala user posted image user posted image  Jaz stavim na CB in to pa res košta, če bi jih več na mesec delala. Upam samo da bo G tok fajn, da me bo pregledala z UZ-jem. Mogoče pa vseeno kaj najde notri. user posted image  Počutim se normalno. Prsa me ne bolijo. Me pa šravfa po trebuhu, prebava je sploh super.  Ampak to so najbrž že živki pred pregledom.

ursa30...drzim pesti, da bodo danes pri G spodbudne novicke, da tudi naju caka sreca, kje za vogalom.

LP  A user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1265
9.9.2008 14:19:03   
aqua77

Sej se ne gre v kešu tle ampak ker te v lekarni že čudno gledajo za to gre, men ga ni težko narest.

Pa ga kupi v DM-u. Saj jih majo tud tam, in ti ni treba v lekarno.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
9.9.2008 14:21:44   
aqua77
kam nam je pa ella ušla??

nič več jo ni k nam... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
9.9.2008 14:24:57   
*alina*
Dini, kaj pa spletna lekarna? user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
9.9.2008 14:30:17   
dini
Lekarna je bližje, prek spletne pa še nism, kako poteka sploh?

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
9.9.2008 14:32:58   
*alina*
http://www.lekarnar.com/  Tukaj je vse napisano. Vse že nestrpno pričakujemo rezultat...user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
9.9.2008 14:34:14   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

kam nam je pa ella ušla??

nič več jo ni k nam... user posted image

ja no...sem vedla, da nas bo slej k prej zapustila..ampak da bo pa tako hitro, si pa nisem mislila..pa še rekla je, da bo ostala tukaj in navijala za nas user posted image user posted image

anonimnauser posted image , jst tut stiskam pestke, da bo vse ok z nama user posted image user posted image
pa čimprej sporoči, kako je bilo, jaz bom pa tudi

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
9.9.2008 14:37:17   
ptejka
Toooo Rebeka - pa si postala srečka user posted image ! Sem ful vesela zate!
Lepon nosečnost.

p.s. moje tri skrivnostne nosečke (za katere jaz mislim, da so) še ostajajo - bomo vidluser posted image .

Srečno vsem. Tudi tistim,  ki jim ta mesec ne bo uspelo. Sej začeti nosečnost ravno v najlepšem jesenskem mesecu oktobru pa tudi ni tako slabo a ne?!!

Jaz grem tudi danes ob 17.00 k G. Vam sporočim kaj mi je povedal za mojo pikico user posted image . Upam, da je z obema (mano in bebico) vse ok!

(odgovor članu iskrica976)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.9.2008 14:38:54   
dini
Hvala alina, a ti si že naročila prek tega? Kje pa so tle gor ti testi?

(odgovor članu ptejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.9.2008 14:41:05   
ursa30
dini, ti preveč kompliciraš user posted image  pojdi lepo v lekarno ali pa DM in kupi test, ne vem, zakaj se obremenjuješ s tem, če te bo kdo čudno gledal, saj ne kupuješ igle user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.9.2008 14:41:19   
dini
ptejka zakaj nas mučš????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?