valči
|
Zdravo! Dolgo se nisem javljala,ker sem zbolela za hudo virozo,skoz v vročini,samo ležala sem in se tresla,pa lekadole jedla.Je pa danes bolje. VANILI,svetska kapica,učke,kot Ninine,le tista tipčka mi nista preveč Brez zamere,ni moj okus Janja,joj,si lepo napisala,samo ti verjamem,vem,kako je biti pod stresom zaradi službe.Jaz sem službo pustila,ker mi je škoda živcev.Kolektiv-hinavščina,vse sem bila klriva,do konca delala,zadnja odhajala,ko so bili bolni ,nič bolniške,delaj,radi,znajdi se Groza,raje doma delam,imamo dosti za delat,me prav malo briga za tisto luknjo.Kolikokrat sem hodila solzna,nervozna domov,cele sobote tam preždela,tašča pa sama doma,z otroki in z vsem delom Za vse nas je bolje,da ostanem doma,klin pa tistih 500 evrov. Tako da vse,ki niste zadovoljne,sočustvujem z vami in vem,kako vam je. tave,kaj je bilo z Tejom?Padel z police?Kam,na glavo?Je fejst jokal,bruhal? Naš Miha je pri 22. mesecih padel z pulta na ploščice,takoj bruhal,bil zaspan.Takoj sta šla z atijem na slikanje in opazovanje.Če se ti zdi sumljiv,ga pelji.