|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
8.9.2008 23:49:10   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: janja

- beri katapleksija.

Kaj pa je to?  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
8.9.2008 23:51:11   
VANILI
user posted image

teotek z novo kapico...

user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
8.9.2008 23:52:19   
Pandica
Sem si šla dol po vodo in itak, da sem si "morala" spet nekaj vzeti za jest user posted image  user posted image  user posted image
2 jabolki user posted image   Kak sem bla smešna, sem si prvo eno umila, pa sem si takoj premislila, in vzela še 1 zraven, ker so tak dobre, njami, domače user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
8.9.2008 23:54:39   
Pandica
Iiiii VANILI  kak je luškan Teo user posted image   pa take velike rjave očke ima kot moja  user posted image  user posted image
A bi ga kdaj ti predstavila moji mali? user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
8.9.2008 23:56:16   
VANILI
pandica, seveda, še ni oddanuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.9.2008 0:01:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica, seveda, še ni oddanuser posted image

Zdaj pa je že, čuvaj ga user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.9.2008 0:11:39   
VANILI
nič, mamčice, moram spat, jutri že ob pol 6 vstat... ma že danes!!!

lahko noč

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.9.2008 0:13:41   
Pandica
VANILI   nočko, sladke sanje user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.9.2008 7:01:33   
*kinnie*
Dobro jutro.

Sem si utrgala minutko za RR....vrtec je pri nas stekel tako kot mora, edino Žanija mi je žal, da mora tako zgodaj "služit"user posted image ....ampak žal žal tako je....po vrhu pa imam malček slabo vest, ker ta vikend z user posted image odhajava na izlet, otročki bodo pa pri njuni botrci, ki je res krasna ženska in vem, da se bo potrudila....

Janja: Joj koliko nas je nezadovoljnih,.... to zdravstvouser posted image ...jaz se tudi sprašujem, zakaj sem delala fax...za ta drobiž...o odnosih pa raje ne bi...pri nas nas načrtno kregajo in ljudje ne uvidijo, kaj je cilj uprave....tako, da se prav težko vračam v službo. ker vem kakšen mobbing me čaka...
....tja ko sem dala prošnjo, mi pa niti odgovorili nisouser posted image user posted image

Plačni sistem, po svoje se strinjam, da je bilo to potrbno urediti, ker so imeli v določenih sektorjih neprimerno večje plače kot mi....ampak spet prihaja do umeščanja po domače....pri nas je sindikat že "naročil" "zunanjega" pravnika....user posted image ....in upam, da nam bo uspelo. Enkrat nam je že, ko nam niso omogočili izplačila denarja za malice, ampak si enostavno MORAL jesti....in takrat je bila pri nas mala vojna....ampak popustiti je moral direktoruser posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.9.2008 7:42:13   
sanwebdra
Julijo pa je ati odpeljal v vrtec in je jokala pri oddaji cele 3 sekunde!user posted image Res pa je, da jo je danes pričakala pomočnica!

Nov plačni sistem - še čakamo prvo plačilno listo user posted image , ker iz aneksa ni bilo najboljše razvidno, kaj se bo zgodilo ... Po novem namreč štarta iz višjega plačnega razreda, čeprav naj bi se to zgodilo šele do 2010 ... hkrati je prišel čas za napredovanje ... zmeda, skratka.

janja, jubilejna nagrada ti pripada, nekaj trinkgelda bo. Kar povprašaj v kadrovski, če ne bo zraven plačilne liste.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 9.9.2008 7:43:20 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.9.2008 8:28:11   
Alina_alin
sanwebdra, saj bo z Julijo in vrtcem vsak dan lažje.
janja, jaz imam čist solze očke. kako lepo si napisala. Tudi jaz sem zdaj v obdobju, ko mi za nič ni in sem slabe volje zarad službe.
vanili,  kak je luštn ta vaš  Teo. je pa ful Živi podoben. Živa mi kar ne gre z glave, ko sem videla nekaj njenih fotk. taka luštna punca. Teotek pa se vidi, da je z istega testa.
plača javni sektor-s tega aneksa, ki sem ga prejela, sklepam, da bo nižja, ker je količnik nižji. povprašujem v kadrovski zakaj in nič konkretnega nisem izvedela - razen, da, da bi plača naj bila enaka- in da v količnik ni vključen dodatek na del. dobo, stimulacija, dodatek na preseženo izobrazbo. ampak sedaj hočem zvedet kolko potem bo končni količnik, pa še ni odgovora. aneks pa baje začen veljat,ne glede na to al ga podpišeš al ne.
jubilejna nagrada (janja)- ti pripada- vpašaj v kadrovski, al si poglej v kolektivni pogodbi- tam je to opredeljeno. jaz bom nasl. leto imela 10 let.

Naša malčica je sedaj čist bp, je šla  v vrtec. moram zajtrk pripravit tjaški, več pozneje.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.9.2008 8:47:51   
nova10ka
ojla mamice, dobro jutro. sem vas malo prebrala, janja tudi mene si spravila do solz, tolk si lepo napisala, vanili teo je pravi car s kapico. pol kasnej še kaj pokomentiram, sem vletela gor da nalimam tole, kar sem ravnokar dobila na mail. če kero zanima...

Juul spet v Sloveniji Ta mesec bo danski družinski terapevt in avtor Jesper Juul spet nastopil v Ljubljani, tokrat s predavanjem z naslovom »Evropska družina na prehodu: potrebe in izzivi sodobnega starševstva in partnerstva«. Čeprav naj bi spregovoril predvsem strokovni javnosti, prireditelji ocenjujemo, da bo prostora dovolj tudi za tiste starše, stare starše in druge, ki so bodisi zamudili Juulovo junijsko predavanje v kavarni Etnografskega muzeja ali pa so se ga udeležili in se jim zdi, da bi bilo doživetje vredno ponoviti. Vsekakor vljudno vabljeni vsi, ki vas zanima! Predavanje bo v četrtek, 18. septembra, ob 18. uri, v veliki dvorani Visoke šole za zdravstvo (Poljanska 26a, Ljubljana). Predavanje bo v angleščini. Vstopnine ni. Več informacij: http://www.familylab.si/

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.9.2008 9:03:12   
nova10ka
Ojla, še eno nujno vprašanje. V soboto gremo za en teden v Belgijo, za avijonom, tam bomo v hotelu (v isti sobi). Naredila sem približen seznam stvari za samo, prosim, če ga pregledate in dopolnite... k ful spoštujem vaše mnenje in mi vedno pomagate s kakšnimi dobrimi idejami.

Potni list

Obleke
Bodiji+majčke kratek in dolg rokav – število dnix2
Hlače
Jopici
Copatki ali čeveljčki
Nogavičke
Klobuk in kapica
Slinčki
Tetra plenice
Pižama

Oprema
Voziček + senčnik + prevleka za dež + igrače na vozičku
Hotsling
Elektronska varuška
Dekica

Toaleta

Brisača za tuširanje
Zobna ščetka
Milo
Calpol za vročino
Calgel za zobke
Bepanten
Termometer
Fiziološka
Vlažilni robčki
Podlogo za lulanje

Hrana
Krožniček, ki se dobro zapira
Lonček za pitje
Žličke
Čaj
Malica za s sabo po poti
Mlečna kašica za zmešat
Adapirano mleko

Minimum igrač

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.9.2008 9:53:08   
Kasija
Nova10ka - Ne vem, seznam je kar popoln. Kar manjka je najbrž zelo logično, pa nisi napisala - plenice, hladilno mazilo. Fotoaparat, da poslikate mesto za kasijo user posted image  /ker si zelo želim ravno tja enkrat pogledat/
A elektronsko varuško rabiš?
Kam dajo otroka v avionu? A ti dajo zraven varnostni pas še zanj ali kako? Ob pristanku in predvsem ob vzletu je dobro, če ima kaj v ustih - recimo dudo, ker pomaga uravnavati pritisk v ušesih, česar dojenčki ne znajo sami.
Kako boste prišli iz letališča do hotela? če s taksijem, mislim, da imaš pravico vzeti lupinico na letalo kot dodatno prtljago. sicer pa raje izberite vlak.
Glede igrač predlagam kakšno manj, ker ji raje kupita kakšno novo, ki bo dlje zanimiva, da si pridobiš čas za ogled draguljarn /za tjašino plačilo za ta nasvet se z njo zmenim. ko bo starejša, in bo razumela svoje koristi user posted image /

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.9.2008 10:00:11   
Kasija
Ah, sem si pogledala malo fotke in v razmislek - kaj če bi vzele še mene v belgijo user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.9.2008 10:02:48   
Kasija
janja A veš da si te nisem predstavljala kot čustveno? Prej bi na videz rekla, da si racionalna. Toliko o vtisih o ljudeh in kako so lahko napačni.

Meni je tale porodniška bolje in lažje minila zaradi čveka in pomoči tu na desetkah user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.9.2008 11:39:39   
drobižek
Dan še od mene...

sanwebdra - super, da vama gre z Julijo vsak dan na boljše. Navadit se morajo na novo okolje, nove ljudi - sigurno jim je zelo težkouser posted image . Nam mamicam pa tudi, ko naenkrat damo naše piščančke stran in to nekomu, ki ga tudi sami ne poznamo.
Res je tole leto tako hitro minilo. Jaz sem imela prej vedno kaj - poleg službe še en kup stvari, včasih se mi je na minute kaj izšlo, pa sem mislila joj kako mi bo dolčas eno leto doma, pa nič ne bo za delat....zdaj pa bi mi bilo nekaj najboljšega, da bi lahko ostala še doma zraven moje Živice....mislim, da bi morale imeti mamice 3 leta porodniškeuser posted image

VANILI - lušten fantič. Pa take kodrčke ima?!

plače javni sektor - tudi jaz padem med tiste, ki bodo imeli zdaj manj. Ni prav kaj delajo! Tistim, ko imajo res nizko plačo, so jo malenkostno zvišali, nam pa stran vzeli. Ja - dobesedno usklajevanje plač - enim vzamejo, drugim dajo - in plače so se kao zvišale!!! Halo??!! Res ne vem kam vse to pelje....saj če gledaš malo te predvolilne oddaje, ti je vse jasnouser posted image user posted image

bolančki - user posted image user posted image -

otrok in avion - nova 10ka - otrok do dveh let je na avionu pri starših v naročju. Nima svojega sedeža (tudi za njega nič ne plačaš). Dobiš posebej še en varnostni pas, ki si ga daš na svojega in z njim pripneš otroka in ga držiš v naročju Mi smo šli na dopust v Grčijo letos z Živo. Malo je nergala na začetku, potem ko je pa avion vzletel in ko se začne premikat, pa je bilo ok in je tudi kmalu zaspala. Dobiš še tudi en pojštrček, na katerega si lahko nasloniš roko, da ti je otroka laže držat. Mi smo leteli 2 uri 10 minut in ni bil problem. V Bruselj pa je se mi zdi 1uro 50 minut. Kot pravi Kasija, je fajn, da imajo pri vzletu in pristanku dudo. Pa voziček vzami marelo, ker jo lahko imaš vse dokler ne stopiš na letalo in ti ga ne dajo med prtljago, kjer bi se lahko kakorkoli poškodoval.

nova10ka - a greste v Bruselj? Mmmmmmmm.....super je, res!!! Zelo lepe spomine imam na Bruselj! Smo bili pred dvema letom tam , službeno...a greste bolj turistično ali delovno?

Kasija - imam slikce iz Bruslja, če te zanimajouser posted image

Uživajte še teh par dni do izteka porodniškeuser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.9.2008 13:33:59   
tave
HELOUUUU!
No da se še jest pofočkam. Ma men enostavno zmanjkuje časa user posted image  za RR. Odkar sva se začela uvajat, mi je dan prekratek.
No dons sem ga prvič pustila samega v vrtcu za 1 uro. No in ko sem prišla nazaj je bil Tej čist ok jest pa v jok. Ma ne vem a so to še vedno hormoni al kaj. Bo že.
Za podaljšanje porodniške še zdej ni nič. Pomoje me majo na ministrstvu že povn kufr k nonstop težim. Mogoče se bo pa kaka stvar mal hitrej premaknila zaradi tega. Sanja svinja o kukuruzu,.....
Vidim oz. berem da je tud kr neki bolančkov. Naš je tud naki začel kašljat, tako da upam da se ne bo razvilo v kaj več.
Zato za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image .
No Tej se je glih zbudu, ga slišim kako ploskauser posted image . Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.9.2008 14:11:09   
Pandica
Evo, še mene, da ne bom med pogrešanimi user posted image  user posted image

Mala mi spi, ko se zbudi sledi kosilo in šibama ven na sončka  user posted image

nova10ka 
uživajte v Belgiji, važiči user posted image   pa spomni se kaj na nas,ok?
Ja, pa fotoaparata ne pozabi kot je že Kasija napisala.

Mehurčica   še zdaj mi nisi odgovorila user posted image   kaj si me dala na ignor  user posted image  
Ste šli pogledat morske orgle v Zadru?
Kako je bilo danes v službi in kak je bila Eni pri babici?

Lane31   kje pa ti hodiš  user posted image   včasih si se veliko več javljala, kot pa zdaj.
Kaj te Aneta tako okupira? user posted image

user posted image    Še eno vprašanje imam za tiste, ki se spoznate na rože, predvsem na orhideje

Moja orhideja, ki je bila čez poletje polna cvetov je odcvetela. In včeraj jaz "pametnjakovička" user posted image user posted image vzamem škarje in porežem tista suha stebla na koncu user posted image ne vem, zakaj, kaj mi je bilo user posted image   zdaj še ven iz zemlje štrlijo samo tiste 3 "palčke, pa me zanima, če katera ve, če si bo res opomogla ali jo naj vržem kar vstran?
Ker listi pa so full lepi. Hvala vam za odgovore že vnaprej.

Nič, bom kar poslala, da me ven ne vrže, ko sem že glih tolko napisala user posted image

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.9.2008 14:42:13   
lane31
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Lane31   kje pa ti hodiš  user posted image   včasih si se veliko več javljala, kot pa zdaj.
Kaj te Aneta tako okupira? user posted image

Saj se javim z postom dnevno ,tako da normo še vedno dosegam.....je pa res ,da se zdaj veliko več igrava ,animirama kot prej......zvečer mi tudi zaspi okrog 21h , te pa raje tv v miru ......sem se polenila malo........evo so že vsi cd-ji na tleh
Glede orhideje.......pusti jo pa boš kmalu videla kaj bo iz nje ......proč jo še vedno lahko vržeš.........ajej bogi cd-ji user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.9.2008 14:45:19   
miska1
Lep dan tudi od mene!

Mi smo se vrnili s Term Olimlje, kjer je Martin spet max. užival. Zaenkrat je to to kar se tiče dopusta. Nekaj smo izkoristili nevem, če bomo še kaj letos. Kmalu grem tud jaz delat, začnem z oktobrom. Srce se mi trga, ko bom morala Martina prepustiti varuški. Ravno zdaj, ko je tako velik, da se zaveda okolice in kdo je njegova mama. Že zdaj ga pogrešam.

Pandica - najprej odgovorim tebi glede orhidej, da so tudi nam zelo uspevale, zdej so pa odcvetele. Zalivanje je tako, da se npr. v lonec nalije vodo, pol se notri namoči orhidejo (notranji lonček, kjer je posajena) za kake pol min ali min. Potem jo odcediš in spet postaviš v okrasni lonec. Kadar odcveti, jo moraš ravno tako zalivati. Pravijo, da ni dobro preveč zalivanja, enkrat na teden. Mi jo ene dvakrat na teden, ker je zlo suh zrak. Če odcveti, ponavadi čez čas, odvisno npr. kake pol leta požene nova stebla, samo moraš jo dati nekam, kjer lahko počiva. Rabi veliko svetlobe, ne mara pa popoldanskega sonca. Olesenela stebla se poreže. Upam, da sem ti kaj pomagala. Pri nas je ravno ena odcvetela, druga pa že poganja novo steblo s cvetovi.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.9.2008 14:57:10   
miska1
Še malo pokomentiram vaše debate...

tave - žal mi je, da ti niso podaljšali porodniške. Po eni strani ti rečem, da še kar malo zateži, ker itak nimaš nič za izgubit.

nova10ka- meni se tudi zdi seznam dosti popoln, sicer ga je že kasija malo dopolnila. Tole predavanje se sliši zanimivo.

plača - jaz delam v javnem sektorju in ravno zdaj prihaja do novega plačnega sistema v našem podjetju. Me je kar groza, sicer imam 7. stopnjo, ampak vseeno nevem točno, kaj lahko pričakujem.

Še to, da včeraj sem klicala v službo, kdaj lohk pridem, da še točno dorečemo, kdaj naj bi prišla delat. Pol sem dons izvedela, da naj kar pridem takrat, ko imam datum in da lahko del dopusta prenesem v novo leto.

vprašanje - kako naj Martina navadim, da bi pil še iz kakega lončka, ne samo po flaški. Imam pet različnih, pa z nobenega noče no, razen iz kozarca, ker mu je zanimivo.

Vanili - ti pa ne delaj skomin s takimi lepimi slikami user posted image

A ta teden je še srečanje v četrtek? Midva bi vas še kaj prišla pogledat, če je sploh katera še doma razen vem za Kasijo, da je.

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.9.2008 16:07:20   
tave
no naši tii je uspelo da ji je tej padel dol z okenske police. zdej ga mam v naročju in kr neki zeha. vem da je treba bit pozoren s spanjem. kaj pa če je zaspan, kako bom vedela kako in kaj? a nej ga peljem k dr. ?

(odgovor članu miska1)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.9.2008 16:45:07   
valči
Zdravo!

Dolgo se nisem javljala,ker sem zbolela za hudo virozo,skoz v vročini,samo ležala sem in se tresla,pa lekadole jedla.Je pa danes bolje.

VANILI,svetska kapica,učke,kot Ninine,le tista tipčka mi nista prevečuser posted image Brez zamere,ni moj okususer posted image

Janja,joj,si lepo napisala,samo ti verjamem,vem,kako je biti pod stresom zaradi službe.Jaz sem službo pustila,ker mi je škoda živcev.Kolektiv-hinavščina,vse sem bila klriva,do konca delala,zadnja odhajala,ko so bili bolni user posted image ,nič bolniške,delaj,radi,znajdi seuser posted image Groza,raje doma delam,imamo dosti za delat,me prav malo briga za tisto luknjo.Kolikokrat sem hodila solzna,nervozna domov,cele sobote tam preždela,tašča pa sama doma,z otroki in z vsem delomuser posted image Za vse nas je bolje,da ostanem doma,klin pa tistih 500 evrov.
Tako da vse,ki niste zadovoljne,sočustvujem z vami in vem,kako vam je.

tave,kaj je bilo z Tejom?Padel z police?Kam,na glavo?Je fejst jokal,bruhal?

Naš Miha je pri 22. mesecih padel z pulta na ploščice,takoj bruhal,bil zaspan.Takoj sta šla z atijem na slikanje in opazovanje.Če se ti zdi sumljiv,ga pelji.user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.9.2008 16:50:23   
valči
Samo na hitro vprašanje o čevljih za user posted image .Jutri greva Nini kupit čevlje,superge,nekaj,kar bo bolje,kot copatki,vrtec bo kmalu tu.Kakšne številke nosijo vaši user posted image 19,18,20?
Pa kere trgovine,se da kaj pametnega dobit v Massu?Ali v Sportini,kake meke supergice?Kam hodite,ciciban mi ne diši,pa niti ne vem,če je v Brežicah.
Vem,da tečnarim,le rada bi ji kupila nekaj fajnega,do konca jeseni,pol bodo že gležnarji padli.Kaj ste kupile za preve čevlje?Hvala.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?