|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
8.9.2008 21:36:28   
janja
majoli - se strinjam s tistim, kar so ti napisale punce. Pri nas je pa tako. Ko ima nekdo od otrok vročino, ga itak vso noč čekiram. Dajem svečke ali pa Calpol. Je pa res, če se kaj "kuha" se to pokaže praviloma šele po dveh - treh dneh vročine. No, upam, da ni nič hudega, ampak mogoče samo kak zobek hiti na plan.

Ja, mi smo danes dobili pikico. Malo smo jokali, malo pa smo bili jezni ampak smo se hitro pomirili. Tako, da imamo zdaj zeleno luč za v vrtec. Jutri pa je moj zadnji dan na porodniški. Potem začnem pa že z dopustom. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
8.9.2008 21:38:25   
Alina_alin
tudi jaz vročino čez dan pozneje zbijam  - kot Ulaa- ker vidim, kako prenaša itd. Čez dan poskušamo čimdlje brez zbijanja- da se telo samo brani.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
8.9.2008 21:43:31   
Alina_alin
lane31,  Aneta je pa prava asica. Ma kake finte ma, to ne moreš verjet. Kaj v temi tudi loči barveuser posted image   Mami, ti pa ne švinglaj in nalivaj v lončke, tak kot treba user posted image user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 4453
8.9.2008 22:08:45   
Pandica
Na hitro en post napišem, pol pa letim pod tuš, da se bom res vsaj 1x stuširala ob normalni uri user posted image
Prej sem pojedla celo skledo makaronflajša, pred pol ure pa še ogromno porcijo sladoleda iz Lastovke, pred mostom. Štajerke  a ste mi kaj fauš? user posted image user posted image

Bolančki   user posted image     za vse vas. Pozdravite se vsi čimprej user posted image

Flaške
  mislim, da ste včeraj govorile o tem. Jaz imam za malo 2 ustnika, in sicer Aventovega in Nubi-jevega, ampak ne zna z nobenega pit. Ni šanse, da mi kaj spije.
Pije mi samo iz te TT flaške user posted image   tak, da zdaj pač vedno te kupujem.
Aja, pa iz kozarca na slamico tut zna lepo pit  user posted image

Šibam zdaj pa še pol kaj napišem user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 4454
8.9.2008 22:09:34   
Pandica
Joj, kako vlko slikico mi je zalimalo, sorry user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
8.9.2008 22:49:45   
janja
pitje - Urban tudi kar precej spije čez dan. Mu pa kombiniram s flaško in TW lončkom. O kakem ustniku ni govora, ker ga potem le grize, tako da imam na flaški cucelj s 4 luknjami za Hipp sokec in kombiniran (1,2,3) za bolj goste tekočine. Mi pa spije ponoči cca. 3 dcl tekočine, čez dan pa odvisno od 4 - 6 dcl. Zdele pa že nekaj dni študiram, kaj bi mu dala za pit, da bi bilo bolj hranljivo - z mlekom kajpada. Čokolina v flaški noče, benko tudi ne pride v poštev... no pa me je danes prešinilo, kaj če bi mu naredila bananino mleko. Banana ima vitamine in kalorije, mleko pa tudi - rečeno storjeno - mu zvečer poturim flašo bananinega mleka. Prvo je probal ene 3x pol mu je bilo pa všeč, tako da je spil pred spanjem še 2,5 dcl. user posted image user posted image user posted image Upam, da bo to postala rutina, da končno mal povišamo kilažo, ne pa da smo že skoraj 3 mesece na istem.
Kaj mu bom naštimala za v vrtec, pa še ne vem - najbrž kar flaško. Andraž je imel takrat že lonček, ki poliva, pa je zelo lepo pil.

copatki - midva sva danes kupila cicibanove copatke na ježka za v vrtec. Sem gledala tud SuperFit, pa se mi niso zdeli nič kaj drugačni. Cena je pa itak - tam tam. Pol sem pa najdla še ene od dr.Harveya, so mu bili pa preširoki. Ampak model je bil pa drugač ful dober.

bolančki - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da je samo prehodno in bo hitro mimo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
8.9.2008 22:50:49   
VANILI
helou, na hitro!
smo bli danes v celju, smo eno petko zame za v službo kupli, bom 14 dni brez avta, no rabim ga za tistih 5 minut tja in 5 nazaj, tako da bo tudi petka okuser posted image
pol sem pa kupila Živi v H&M 3 kavbojke pa 2 majčki, eno tako daljšo, kot kiklico, pa vse si je itak sama zbrala, pa za teotka eno hudo kapo, tako ala šerlok holms oz zgleda v njej kot kjožni molj - bom dala fotko gor  sem se mu tok smejala, da se mu je dobro zdelo, pa si jo je kar sam dajal na glavouser posted image .

danes zjutraj je namreč uprizirila pravo dramo, da ona pa ne bo mela tistih hlač in gor in dol jaz pa 15 minut do službe sem čist znorela in bila potem žalostna zaradi moje reakciej, sem morala kar klicat v vrtec, kako je moja Živika, pa ko sem zvela, da je super, em se počutila lahkotno kot ptiček.user posted image

majoli- upam, da je maksu zdaj žebolje in da je samo kratek virusek, ki bo izzvenel sam od sebe.
Živa je imela vročino v petek popoldne, ampak malo, potem je ponoči prekuhala in je bilo ok. Ja, tudi jaz upam, da nas te vrtčevske bolezni ne bodo preveč se dotaknile (sanja svinjče...)

plače v šolstvu - naše učiteljice govorijo, da so dobile 30-100 erov nižjo plačo po novem plačilnem sistemu!!! jz dobim prvo šele oktobra, tako da za zdaj nič ne vem, kako bo. user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
8.9.2008 22:51:58   
janja
Zdej grem pa tud jaz pod tuš - moji user posted image user posted image user posted image že spijo.

Se še kaj beremo kasneje!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
8.9.2008 22:54:30   
VANILI
sanwebdra, glede julijike ti je lepo povedala Kasija.  jAz pa upam, da se boste vseeno dobro razumeli. Ti pa svojo pikico kar razvajaj in crkljaj, kolikor se le da in kolikor obema paše!!!!!!!!!!!!!!!!!

joj... danes smo po pošti dobili datum za nevrologa za teotka... 10.11. me je že zdaj spet strah in težko pri srcu...user posted image ... da bi le bilo vse ok z njim, mojim malim žabotom...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
8.9.2008 22:57:12   
VANILI
še to, pol pa grem do konca za jutri pripravit: včeraj sem gledala Rob roy - moj je po user posted image zaspal  -se ni hotel pogovarjat, mi vedno reče, naj jaz kar govorim, da me bo poslušal in kimaluser posted image . no in sem ugotovila, da mi je tudi ta igralec ful všeč (liam nielsen - nekako tako). se pa gledala par (?) dni prejkralja arturja in mi je bil glavni igralec tud všeč.
ne vem,zakaj zdaj to pišem - pa ok, bom še z malo slikcami postrega, če najdem kakšno.
kje je margareta??!!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
8.9.2008 22:58:57   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

plače v šolstvu - naše učiteljice govorijo, da so dobile 30-100 erov nižjo plačo po novem plačilnem sistemu!!! jz dobim prvo šele oktobra, tako da za zdaj nič ne vem, kako bo. user posted image

Moram komentirat. Jaz delam tud v javnem sektorju, pa so nam kar nehal pošiljat nove anekse. Itak nam bodo plače obračunali po novem. Podpišemo lahko kasneje. No, pa slišim komentarje, da imajo v moji in podobnih službah v KC ful dolge nosove, ker so nas kao narobe uvrstili v plačilne razrede, in imamo vsi po vrsti nižje plače. Barabe! Že tako mi je grozno, da sem delala faks, zato da imam nekje povprečno plačo v Sloveniji. Me prav zanima, koliko bom dobila. Kaj pa jubilejne - a katera ve, so kake spremembe? Ker jaz imam ravno oktobra 10 let delovne dobe, pa upam, da dobim kak trinkgeld.

Že šibam pod tuš...user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
8.9.2008 22:59:37   
VANILI
user posted image

oooohhhh

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
8.9.2008 23:02:48   
VANILI
user posted image

evo.
ne vem, kaj mi je, ampak očitno moram obiskat škotsko in ostalo anglijo in irsko in vse te gradove,

mamčice, sori ker sem čist off topicuser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
8.9.2008 23:16:55   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

kje je margareta??!!

Mene tud zanima...user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
8.9.2008 23:17:21   
Pandica
VANILI   tebi pa dogaja danes ne user posted image  user posted image

On na prvi sliki bi še bil za ponucat, on drugi pa mi ni všeč user posted image no, te je samo moj okus, da ne boš jezna name ki zdaj user posted image
Ti pa si kr daj duška pa nam še pokaži kakega tipa, ki ti je všeč user posted image
Aja, pa bravo za 5-ko user posted image dobro stari časi, ne user posted image  

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
8.9.2008 23:18:22   
Pandica
Oooo  Janja  si že nazaj izpod tuša? 

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
8.9.2008 23:20:32   
VANILI
o pandica!
petka je letnik 95, ampak jo je en dedi vozil samo v lepem vremenu, pa je kar lepa no, tam, kjer pa ni, bo pa moj urihtal, jaz bom jo pa z rožicami oblepila. Enx sem isto naredila s katro, tako je bla lepa, da sem kar jokcala, ko smo jo dali stran...

tipi - mah sem ugotovila, da kokr koli obračam, je moj za nas 3 najboljša možna izbirauser posted image  - za moja2 otroka ne bi bilo boljšega očeta, zame pa ne boljšega tipa, ki bi prenašal vse tegobe in sitnosti svoje žene - meneuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
8.9.2008 23:23:56   
janja
vanili - kul slikce...

Jaz sem tud na trenutke čist depresivna. Tale služba me mori bolj kot bi bilo treba. Pri nas je tako, da se skor ne pogovarjamo med sabo, če pa se, pa moraš paziti na vsako besedo, da koga ne užališ ali pa ne vržeš kake kosti za glodat. Tistih pravih kolegic imam v službi res malo, pa še to smo čist razkropljeni po vseh koncih. Po drugi strani mi je pa spet hudo, ko bo moral naš mali pikec tako zgodaj služit. Jaz bom itak vse dneve v službi, videli se bomo edino 2-3 ure dnevno. Zamudila bom marsikateri nov dogodek. Joj, mi gre kar na jok user posted image ... ma sem jaz čustven človk - sej za ribe pravijo, da so zelo čustvene, pa je kar res. Me vsaka stvar hitro iztiri. Hvala vam mamčice, ker ste moje prijateljice. Mi je zato porodniška tako hitro minila. Mam  pa nanjo - poleg mojega pikca - lep spomin. user posted image

uh...alarm...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
8.9.2008 23:25:28   
VANILI
janja, zanimivo, kako ste tudi meni prirasle k srcu - kot bi vas poznala že odprej...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
8.9.2008 23:34:29   
janja
Že spančka naprej.

Skratka, včasih sem prava jera cmera. Ampak sem z leti postala trša. Me pa še vedno globoko ganejo stvari, ki so povezane z otroci. A se vaši otroci radi stiskajo - mislim pestujejo. Urban je zdaj ravno v obdobju, ko išče večji kontakt z mano (kako kruto - pa se bova morala ravno bolj oddaljiti!). Tako, da se mu kar očke zasvetijo, ko razprem dlani in ga vzamem v naročje. Sploh mu je pa všeč, kadar zjutraj še malo poležimo, da ga vzamem v svojo posteljo in potem se valja po meni in mojemu - tak mali cartek. Andraž se pa tud rad stisne v objem, pa očke se mu tud zasvetijo, ko rečeš, da zdaj bova pa skupaj naredila to pa to. Joj, so cortki ti naši malčki - zdaj veste zakaj mi je hudo, ko bodo ves dan v vrtcu, me pa na drugem koncu. Kaj vse zamujamo! Ker edino sedaj so tako navezani na nas, ko odrastejo gredo pa vsak svojo pot. user posted image Spet težim, no hvala vsem, ki me preberete, ostale pa prosim preskočite.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
8.9.2008 23:38:00   
janja
Aha, sem pozabila napisat še današnjo prigodo. No, zjutraj vstanemo in se zrihtamo za vrtec. Urban raziskuje po tleh, Andraž se pa tud neki po tleh plazi. No, in gre Urban k Andražu, se dvigne k njegovemu obrazu in ga objame čez ramena. Mi je bilo tako lepo za pogledat - joj, ko bi človek lahko zamrznil ta trenutek.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
8.9.2008 23:39:48   
janja
Nič, zdaj sem mal zatežila, zdaj vas bom pa do jutri zapustila. Grem spat. Zadnje čase sem čez dan spet ful utrujena in imam vsak dan vsaj en napad zaspanosti - beri katapleksija.

Se beremo jutri...mirno noč.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
8.9.2008 23:41:45   
Pandica
Janja   jaz te vedno full rada berem user posted image
Je pa res, da so ti naši user posted image   full carteki. Jaz se tut vsako jutro še cartam z Zalo v postelji, ne vstanema takoj pa mi je tak lepo.
In tak kot je že Alina_alin enkrat pisala, da ji Tjaška lepše spi čez dan, če je ona z njo, enako je pri meni. Danes pop. sem se vlegla z njo in sma obe zaspali za 2 uri!!!
Joj, kak je blo fajn user posted image   tak glavico spodvije k meni in se cela stisne k meni, ni ga lepšega občutka.

Letim si samo dol po vodo, ker sem jedla kikiriki in sem zdaj full žejna.
Saj še ne greš spat, ne?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
8.9.2008 23:42:43   
VANILI
janja jaz  te berem in se mi zdiš ena taka topla mamicauser posted image . pa ne razmišljat o tem, ko bodo šli, ampak jim probajmo ZDAJ dat največ in najlepše, da bodo meli trdne temelje za življenje in bodo srečni in zadovoljni sami s sabo.

meni je tudi lepo videt, ko se moja2 stisneta, ko teo zjutraj kar plane k živi, jo malo nabonfa, pol pa položi glavico nanjo in ga ona boža... jaz pa skrivaj gledam in sem prec solzna od trenutka...

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
8.9.2008 23:43:55   
VANILI
janja, a ti to resno o katapleksiji??!

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?