VANILI
|
helou, na hitro! smo bli danes v celju, smo eno petko zame za v službo kupli, bom 14 dni brez avta, no rabim ga za tistih 5 minut tja in 5 nazaj, tako da bo tudi petka ok pol sem pa kupila Živi v H&M 3 kavbojke pa 2 majčki, eno tako daljšo, kot kiklico, pa vse si je itak sama zbrala, pa za teotka eno hudo kapo, tako ala šerlok holms oz zgleda v njej kot kjožni molj - bom dala fotko gor sem se mu tok smejala, da se mu je dobro zdelo, pa si jo je kar sam dajal na glavo . danes zjutraj je namreč uprizirila pravo dramo, da ona pa ne bo mela tistih hlač in gor in dol jaz pa 15 minut do službe sem čist znorela in bila potem žalostna zaradi moje reakciej, sem morala kar klicat v vrtec, kako je moja Živika, pa ko sem zvela, da je super, em se počutila lahkotno kot ptiček. majoli- upam, da je maksu zdaj žebolje in da je samo kratek virusek, ki bo izzvenel sam od sebe. Živa je imela vročino v petek popoldne, ampak malo, potem je ponoči prekuhala in je bilo ok. Ja, tudi jaz upam, da nas te vrtčevske bolezni ne bodo preveč se dotaknile (sanja svinjče...) plače v šolstvu - naše učiteljice govorijo, da so dobile 30-100 erov nižjo plačo po novem plačilnem sistemu!!! jz dobim prvo šele oktobra, tako da za zdaj nič ne vem, kako bo.