lane31
|
Dan........ Mehurčica.......že nazaj iz lušnega ,ma kako hitro je minlo.......upam,da ti šiht hitro mine ,pa seveda da je z Eni vse ok in ,da ni prehudo Sanwebdra......joj groza je brati taki post ....srčno upam ,da se čimprej ujameta z vzgojiteljico ,da se znebiš teh filingov ,ki te tarejo.....si predstavljam kako kruta je misel da je tvoj otroček nekomu anti ,a nekako ne morem verjet in odkrito niti nočem verjet, da bi vzgojiteljica imela takšno relacijo odnosa z svojimi malčki .....jaz bi ti svetovala ,da enkrat prideta oba z po Julijo in bodita pozitivna -z nasmehom in prijaznostjo....pa naj dragi vzame Julijo ven ,ti pa se tačas pogovori z vzgojiteljico ....ne vem malo ji pihni na dušo ,pa razloži kako posebna je zate Julija Ali pa keri dan ostani kako urco tam v vrtcu ,da tudi vzgojiteljica vidi kako naj z malčico ravna Pa ravno tebi se to dogaja ,ko si imela še najbolj pozitiven odnos do vrtcev med vsemi nami......srčno upam ,da je vse le plod tvoje domišljije in da si razlagaš napačno..........saj ne vem več kaj ti naj še napišem ,da bi te pomirilo Alina......a take majo pri vas mislim da vsaka mamica najbolje pozna otročkove čeveljce ........ojej kam smo že prišli ,da so kraje že v vrtcih Janja..........pri nas se je pokazal sonček ,ki se je v momentu ko sva prišli ven spremenil v dež ......pa nič ,sva odprle dežnik in šle na kavo tega vama dam za nič reakcij po cepljenju Klavdija......lepo poročilo izleta , ga bomo skopirali enkrat drugo leto Pitje.......sploh mi ne govorite .....moja čmrlica spije flašo ali dve za vsako uspavanje ( se pravi 3x ,tudi zvečer po flaški ) in ponoči mi spije do 7 dcl pijače - danes recimo je brez prekinitve spala do pol6h potem pa je do pol 7 h trikrat pila in spila 6 dcl in ker toliko sigurno ne rabi sva od danes na odvajanju in striktno na lončku v katerem je voda - prvo uspavanje z vodo uspelo ....pri nas je še ena finta da te kap - voda je lahko smo v lončku na držaj ,v flaški na cucelj pa je lahko zgolj sok ali čaj in sem ji 1x že nastavila vodo za čez noč ( v flašo na cucelj ) ma je doživela prvi histerični napad ,ki je trajal dobre pol h ,....ima pa še eno flašo (roza barve ) ta je za mleko ,zelena flaška pa je za sok .....in nasljednji histerični napad je dobila ,ko sem ji zjutraj naredila mleko in ,ker sem umivala cuclje sem v naglici dala cucelj v ta zeleni obroček in na roza flašo ( se pravi od čaja pokrovček na flašo od mleka ) .....ma še povohat ni hotela ,drla se je da jo je cel blok slišal ,pol pa sem menjala nazaj roza pokrov pa je hvaležno vzela in spila.........moja je že zdaj pravi Monk -roza flaša mleko ,- zelena sok, -lonček voda ......in ne daj bog da kdo tu kaj pomeša Se oproščam za klobaso......se vidi da malecka spi Aja varčevanje........na knjigo ji polagamo zneske ki jih dobi kar tako od sorodnikov (ma itak ji samo babica kaj da ) , varčujem pa ji še v skladih 30 € mesečno Vem ,da ni veliko ,po drugi strani pa se z leti nabere Nimam ji namena povedati ne za eno ne za drugo .....ko in če bo dovolj zrela da bo znala z tem razpolagat takrat bo dobila ............če bo šolanje postalo plačljivo pa bo šlo za to - pa molim da ne Bo dovolj za danes ? bom raje pred odajo naredila copy paste In še dobro da sem ,ker je bilo we are sory