|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 4
8.9.2008 8:40:37   
suzanamai
Sanwebdra prav solzne oči sem dobila, ko sem prebrala tvoj post. Jaz na tvojem mestu, bi se z njo lepo pogovorila na štiri oči. Sploh si ne predstavljam kako bi izgledalo, če bi Zojo morala nekomu pustiti, saj je tako navezana name. Včeraj smo šli zvečer malo na sprehod in gospodični ni bilo prav, če nisem jaz potiskala vozička. Če imam proste roke, bi šla cartika k meni v naročjeuser posted image

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
8.9.2008 8:57:59   
Klaudia
Evo poročilo iz Prince of Venice. Tokrat celo ni bilo nobenih tehničnih težav user posted image  in smo lepo izpluli. Smo šibali po morju 38km/h in valda se je tako pozibavalo vse skupaj, da je prvo bruhala Lia, malo kasneje pa še jaz. user posted image  No ja. Vseeno nam to ni pokvarilo izleta. Bilo je zelo lepo. Ful močno sonce, brez vetra in smradu, ki je ponavadi v Benetkah. Potem smo šli s skupino na ogled, kako delajo muransko steklo... in potem po svoje. Valda so hotl ful dnara za mal muzke. V mini taxi so natlačl 16!!! ljudi in kasirali 24€ na osebo. MA ste nori!. Mi smo šli po svoje in na koncu ugotovili, da smo veliko več videli, kot drugi v čolnu. Fajn. Za nazaj grede smo šli do lekarne, da smo nabavili tablete proti slabosti. HB, da smo jih. Imeli smo valove višine cca 1,5-2m in nas je tako metalo, da je joj. Lia je bila nekaj časa malo boga (ne smejo tako mali teh tablet), ampak je malo zaspala in jo je minilo. Potem je pa vsakič, ko je ladjo vrglo na eno stran tako vriskala od veselja user posted image , okoli nas pa skoraj vsi bruhali v vrečke. Ja... fenomenalen prizor. user posted image  Slike in mega film še sledijo. Zdaj bo treba pa zajtrk nardit, tako da se javim še kasneje, da preberem za nazaj...

Aja samo še nekaj. A ima od katere ljubljančanke mož, člansko izkaznico za AMZS? user posted image  kupuje dost drag del za avto in s to kartico dobi 10% popusta, ampak mora bit na moško ime... plz user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
8.9.2008 10:00:50   
Kasija
Dobro jutro!

Sanwebdra joj to je ful zoprno z vzgojiteljico. po eni strani bi rekla, ja pogovori se, po drugi pa kaj če bo slabše? mogoče ovinkasta pot - poskusi med znanci poiskat koga, ki jo pozna, in potem ji omenit, da ta in ta je sodelavka/prijateljica/kolegica. Se mi zdi, da imaš do otrok, ki jih razumeš kot od nekoga, ne od ta tečnih staršev nasploh, takoj bolj odgovoren in domač odnos. Saj ni lepo, moral bi biti enak do vseh, ampak taka je človeška narava. Ali pa poskusi jo povlečt v pogovor o kakšni temi, ki bi ji bila blizu - morda navijata za isto moštvo ali kaj takega?
Jaz sem že n-krat omenila elianovi in še bom, da delam kot vzgojiteljica v zavodu in potem malo potarnamo skupaj o urnikih, pogojih, plačah, ministrstvu...pa upam, da bomo zato v boljših odnosih. Od mojega gojenca mami se je enkrat jokala na sprejemu, ko ga je morala pustit pri nas v zavodu in od takrat se mi vsakič, ko sem na katerega fanta jezna prikaže una mami, ki se joka. Pa si mislim, da mi je pomagala biti boljša vzgojiteljica, res!

janja jaz bom šla na otroški bazar, gremo skupaj?

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
8.9.2008 10:08:17   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

janja jaz bom šla na otroški bazar, gremo skupaj?

Super, lahko se zmenimo. Jaz bom šla takrat brez Andraža, nato pa še en dan z njim.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
8.9.2008 11:58:03   
janja
Kje pa ste vse na tak turoben dan? Sej vse pa še ne delate? A že vse uvajate v vrtec?

Midva greva zdaj še po pikico (mu HB ne teče več iz noska!), tako da sva potem nared za vrtec. Ampak ta teden bova še uživala skupaj 24h.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
8.9.2008 12:04:03   
*kinnie*
Ooo Janja pozdravljenauser posted image

Ja danes je pa res en turoben dan....bi me kmal še dež napral, ko sem šla po malega v vrtec.....no Žani pridno pančkauser posted image , jaz pa spet mal na računanikuuser posted image ....sicer bolj delovno.....občasno sam mal kukam na RRuser posted image user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
8.9.2008 12:41:28   
lane31
Dan........
Mehurčica.......že nazaj iz lušnega ,ma kako hitro je minlo.......upam,da ti šiht hitro mine ,pa seveda da je z Eni vse ok in ,da ni prehudo

Sanwebdra......joj groza je brati taki post ....srčno upam ,da se čimprej ujameta z vzgojiteljico ,da se znebiš teh filingov ,ki te tarejo.....si predstavljam kako kruta je misel da je tvoj otroček nekomu anti ,a nekako ne morem verjet in odkrito niti nočem verjet, da bi vzgojiteljica imela takšno relacijo odnosa z svojimi malčki .....jaz bi ti svetovala ,da enkrat prideta oba z po Julijo in bodita pozitivna -z nasmehom in prijaznostjo....pa naj dragi vzame Julijo ven ,ti pa se tačas pogovori z vzgojiteljico ....ne vem malo ji pihni na dušo ,pa razloži kako posebna je zate Julija
Ali pa keri dan ostani kako urco tam v vrtcu ,da tudi vzgojiteljica vidi kako naj z malčico ravna
Pa ravno tebi se to dogaja ,ko si imela še najbolj pozitiven odnos do vrtcev med vsemi nami......srčno upam ,da je vse le plod tvoje domišljije in da si razlagaš napačno..........saj ne vem več kaj ti naj še napišem ,da bi te pomirilo

Alina......a take majo pri vas mislim da vsaka mamica najbolje pozna otročkove čeveljce  ........ojej kam smo že prišli ,da so kraje že v vrtcih

Janja..........pri nas se je pokazal sonček ,ki se je v momentu ko sva prišli ven spremenil v dež ......pa nič ,sva odprle dežnik in šle na kavo
tega vama dam za nič reakcij po cepljenju

Klavdija......lepo poročilo izleta , ga bomo skopirali enkrat drugo leto

Pitje.......sploh mi ne govorite .....moja čmrlica spije flašo ali dve za vsako uspavanje ( se pravi 3x ,tudi zvečer po flaški ) in ponoči mi spije do 7 dcl pijače - danes recimo je brez prekinitve spala do pol6h potem pa je do pol 7 h trikrat pila in spila 6 dcl in ker toliko sigurno ne rabi sva od danes na odvajanju in striktno na lončku v katerem je voda - prvo uspavanje z vodo uspelo
....pri nas je še ena finta da te kap - voda je lahko smo v lončku na držaj ,v flaški na cucelj pa je lahko zgolj sok ali čaj in sem ji 1x že nastavila vodo za čez noč ( v flašo na cucelj ) ma je doživela prvi histerični napad  ,ki je trajal dobre pol h
,....ima pa še eno flašo (roza barve ) ta je za mleko ,zelena flaška pa je za sok .....in nasljednji histerični napad je dobila ,ko sem ji zjutraj naredila mleko in ,ker sem umivala cuclje sem v naglici dala cucelj v ta zeleni obroček in na roza flašo ( se pravi od čaja pokrovček na flašo od mleka ) .....ma še povohat ni hotela ,drla se je da jo je cel blok slišal ,pol pa sem menjala nazaj roza pokrov pa je hvaležno vzela in spila.........moja je že zdaj pravi Monk 
-roza flaša mleko ,- zelena sok, -lonček voda ......in ne daj bog da kdo tu kaj pomeša

Se oproščam za klobaso......se vidi da malecka spi

Aja varčevanje........na knjigo ji polagamo zneske ki jih dobi kar tako od sorodnikov (ma itak ji samo babica kaj da ) , varčujem pa ji še v skladih 30 € mesečno
Vem ,da ni veliko ,po drugi strani pa se z leti nabere
Nimam ji namena povedati ne za eno ne za drugo .....ko in če bo dovolj zrela da bo znala z tem razpolagat takrat bo dobila ............če bo šolanje postalo plačljivo pa bo šlo za to - pa molim da ne

Bo dovolj za danes ? bom raje pred odajo naredila copy paste user posted image user posted image
In še dobro da sem ,ker je bilo we are sory user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
8.9.2008 12:42:46   
lane31
Vse smajlije mi je ven pobralo...........tudi prav ,samo da je post šel skozi user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
8.9.2008 15:39:04   
sanwebdra
No, potem doma seveda spet igram Fato, pa se mi vrti in vrti pa hočem skup past, pa zmerim pritisk in seveda zgornji 160 in več. Hipertenzija. Zdravilo? Mama, umiri se in se nehaj sekirat. In čez 1 uro je bilo bolje.

In pridem v vrtec po Julijo in vidim, da se Julija lepo igra s pomočnico vzg. in me najprej sploh ne opazi. user posted image Se smeji in skače. Me vidi in ji pomočnica pomaga da hodi do mene - navdušena! Pa se potem z njo pogovorim. In jo vprašam, ali res želi toliko biti na rokah ... Pa mi pove, da je prejšnji teden res želela več bližine in da je to normalno. (Potem pa mi ni jasno, zakaj vzg. tako reagira!user posted image ), da pa je danes bilo super in se je zelo lepo vživela in da sta se igrali na tleh in da zelo lepo napreduje. user posted image

Hvala vsem za lepe misli user posted image ... bom še razmislila, kako bom reagirala na situacijo vzgojiteljica. Upam, da bo kmalu kakšen roditeljski sestanek, pa bomo tam kakšno več rekli.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
8.9.2008 18:28:00   
suzanamai
Klaudia hudo dogodivščino ste dali skozi. Mi smo tudi letos šli že parkrat z ladjo in smo vsi uživali. Na srečo nas ne daje morska bolezen, Zoja pa uživa v premetavanju, kot rojena mornarka.

Sanwebdra vidiš saj bouser posted image , ne sekiraj se preveč in ne jemlji si preveč k srcu besed, ki jih slišiš v vrtcu. Julija bo vsem zlezla pod kožo, brez skrbi, saj je desetkauser posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
8.9.2008 18:57:42   
mehurčica
Evo mene po šihtu...user posted image Eni se je imela lepo pri babici. 2x je spala, zunaj sta bili 2 uri na sprehodu še z eno sosedo, ki je tudi babica par mesecev mlajši pupiki. V glavnem, nič ni jokala, ves čas je čebljala, plazila, z babico kuhala,... Zaspala sama - no, enkrat v babičinem naročju samo zaprla očke, drugič pa se je ob petju pesmic na postelji samo obrnila stran in zaspala.user posted image Pogrešala me torej ni. Ko sem prišla, je še eno uro spala, jaz pa čakala s polno joško.user posted image Pol se je pa dooooolgo dojila, jaz pa bila v user posted image .

Torej, moja mami preživela in očitno ji je bilo prav lepo z mojo babiko.user posted image

Sanwebdra, David pa ene pomočnice ni maral. In sedaj bo imela Eni to isto pomočnico. No, mogoče bo pa Eni glih njo bolj porajtala. Bomo videli.
Upam, da bo Julija sedaj vsak dan tako nasmejana ob tvojem prihodu. Pa tudi zjutraj seveda - vesela vrtca.user posted image

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 8.9.2008 18:58:34 >

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

Neposredna povezava do sporočila: 4436
8.9.2008 19:47:31   
majoli
Punce, na pomoč. Maks je nakuhal na 38.8, merjeno v ušesu. Spi kot top, lepo je pojedel. Ker je prvič tako bolan, mi prosim svetujte, ali naj gremo k zdravniku ali naj mu sami zbijamo vročino? Kdaj se zbija vročina? Hvala

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 4437
8.9.2008 19:55:40   
suzanamai
Bogi max. Ne zbijaj temperature pod 39,5, vsaj tako je meni rekla naša P. Glede na to, da se naši pikci povsod plazijo in pojejo marsikaj, je lahko to le reakcija. Če lepo spi in je, ter je drugače ok, ga samo cartaj in saj veš, veliko tekočine. Pa brez panikeuser posted image

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
8.9.2008 19:59:59   
sanwebdra
Zbijaj, priporočam svečke, Julija sirupa ne mara. Če bo še narasla T, ga okopaj z mlačno vodo ... A nisi v porodnišnici dobila knjižice "Moj otrok ima vročino"!

Meni je P rekla, da je treba zbijat takoj ko preseže 38, da ne pride do vročinskih krčev. Tako da če boste šli do zdravnika, doma obvezno prej svečka. A ima še kakšne druge simptome?

Tu si več preberi:
http://www.ringaraja.net/vrocina_779.html

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
8.9.2008 20:01:14   
sanwebdra
U, tudi tukaj se mnenja P delijo!user posted image

Če spi, ga pusti. Če pa bo še narasla, pa poskusi s svečko!

No pa eno user posted image za Maksa.

Julija je tudi smrkasta in desno očko ima malo vneto. Vročine pa 37,2.

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 8.9.2008 20:03:48 >

Neposredna povezava do sporočila: 4440
8.9.2008 20:08:52   
mehurčica
Vročina se začne zbijat pri 38,5. Jaz bi ga zaenkrat pustila, če spi. Mu pa izmeri še pozneje, da vidiš, če kaj narašča - v tem primeru mu daj svečko.
Pa eno user posted image !

Nismo izgubili TW lončka!user posted image Ga je David pospravil na nevidno mesto, medtem, ko si je pospravljal mizo.

Neposredna povezava do sporočila: 4441
8.9.2008 20:10:42   
mehurčica
Sanwebdra, baje se pri takih malih šteje kot povišana temperatura pri 37,5.

Neposredna povezava do sporočila: 4442
8.9.2008 20:18:11   
majoli
Ima že 39.1, zmerjeno pod pazduho. Spi, piti je hotel zelo malo. Bomo zaenkrat dali svečko. Hvala

Neposredna povezava do sporočila: 4443
8.9.2008 20:37:46   
*kinnie*

Majoli
: Jaz mu dam svečko, če je temperatura višja od 38,5. Če normalno je in pije, bi počakala še en dan, da bi videla, kako bo, potem bi šla pa k zdravniku, če ne bi bilo bolje.

Pa  user posted image user posted image user posted image za pomoč.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
8.9.2008 20:43:13   
suzanamai
joj sem se zatipkala. Pod 38,5 ne zbijaj. Samo bodi pazljiva, meni namreč oba takoj ko zaspita zakuhata na polno, ampak to je baje normalnouser posted image . Sem enkrat maiu merila temp v ušesku ko je zaspal in je imel 39,7user posted image , pa čisto zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 4445
8.9.2008 20:51:49   
Alina_alin
o, suzanamai, sem samo pogledala tvoj limit za zbijanje...sedaj se že strinjam s tabo: 38,5.
Majoli, zvečer gre vočina gor, jaz bi dala svečko, potem pa čekirala.
Naši obe ko sta zakuhali, sta spali kot top, sem ju zbudila, da sem zbijala vročino. ker je kar rastla, rastla.  Če čez čas ne pade, pa kopanje  - počasi ohlajaš vodo -postopoma dolivaš hladnejšo.
Zdravnik- obvezno daj prej svečko. Jaz, pri prvorojenki nisem, sem jo cela panična peljala pri 39,5 k zdravniku, in sem se naučila, da se ji vročina sproba prej zbit, pa potem k P.  Tudi, če pripelješ otroka brez vročine (zbita vročina) k P s tem ne skriješ drugih simptonov...
K P jaz raje peljem, kaj pa vem - naj bi se čakalo, če vročina ne mine po 3 dnevih. Zadnji čas pa tudi jaz čakam 2-3 dni če ni bolje.
sanwebdra, še dobro, da se je tako izšlo. Joj, nič ti ne zavidam tvojih občutkov. Držim pesti, da se uredi, da boš imela občutek in ne samo občutek, da boš prepričana, da je Julija v dobrih rokah in da bo pozitivna energija v luftu v vaših relacijah.
alarm- tjaša kliče prvič

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

Neposredna povezava do sporočila: 4446
8.9.2008 21:01:31   
majoli
No, še en zanimiv pogled na vročino in zbijanje... sva klicala na metelkovo in je rekla, da če spi, naj spi. Tudi če naraste na 41, je ok, ker se organizem različno brani - eni bolj zakuhajo, drugi manj. Ko se bo zbudil, naj mu damo svečko in če ne bo popustila T, še kopel, kot je napisala Alina_alin in če še ne bo popustila, še eno svečko. Da k zdravniku nima smisla peljati takoj, ker preiskave še ne bi nič pokazale in da je dobro počakati dan, dva. Pa veliko mora piti.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
8.9.2008 21:15:36   
Alina_alin
majoli- po mojih izkušnjah drži: če prehitro greš, še bolezen ni tako "daleč" in še vsi znaki niso vidni, in še ne morejo določit za kaj gre. Enkrat sem našo punco peljala že 1. dan z visoko TT, pa ni vidla nič, za 2 dni sem prišla nazaj in takrat je pa bilo že več "vidnega", da je lahko potavila diagnozo in zdravila.
Pozdravite se. Brez panike.  Aja še to - paitak  verjetno veš: če je vročina, ne pokrivat, lahka oblačila in mu pustit, da se ohlaja. Moj dragi zmerom dela napako in potem še bolj pokriva otroka, pa itak jaz hodim čekirat vsake 15 min in obrazložim. Saj bo bolje, čim bolj mirno nočko.
Mi je bilo pa zanimivo prebrat - nasvet, da naj otroka pustimo ponoči, če spi, tudi če TT narašča.user posted image Jaz ne upam, ko je čez 39 kar zbudim oz. v napol spanju dam svečko in če čez pol ure ne kaže, da bo padla in še po možnosti raste, sledi kopanje. Ker naši obe, res, ko imata visoko vročino obe spita kot top, ta večja kar nekaj govori v spanju. Vem pa, da se pod 38 naj ne bi zbijalo,saj se organizem z vročino ravno "bori".

No, tudi naša malčica je danes zbolela: povišana TT, iz  noska teče, utrujena. Bomo videli, kaj se bo izcimilo. Trenutno ima 37,5 in spi že 1 uro. Nisem dala nič proti vročini, ampak jo grem še parkrat čekirat preden grem spat.

lane31, ja, to se zgleda tudi dogaja v vrtcih. In naša malčica še si nikoli ni izmislila kakih zgodbic, tak da potem to drži. Je to obrazložila posebej mojemu,  nato še meni - čisto enako zgodbo. user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
8.9.2008 21:23:23   
Alina_alin
Aja, ne rabim verjetno posebej izpostavljat - malčica je bila torej v vrtcu glih 1 teden. In zdaj zbolela. Sicer je bila zmerom bolana na leto 1-2x, doslej, ko je bila v privat varstvu - pa je bilo tudi 6-8 otrok.  Zgleda, da smo hitro štartali z bolniškimi po vstopu v vrtec. To še bo pestro, ko bo šla še Tjaša v jasli. user posted image Se spomnim, februarja, ko sta bili tudi bolani obe - najprej Tjaška začetek vnetja ušes, za par dni že ok, nato zboli Špela- viroza, za en dan spet Tjaša - viroza. In ko sem klicala P , ko se je Tjaši spet poslabšalo (v bistvu pa je eno prebolela, nato še dobila drugo od Špele -virozo), mi je rekla: Gospa, vi imate sedaj dve punčki- to je za pričakovati pri 2 ali več otrokih: da si  podajajo viruse in bolezni...

Jaz (še) upam in sem (še) optimist, da mi pa ne bomo skoz bolani.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 4449
8.9.2008 21:30:54   
Ulaa
majoli: jaz zvecer in ponoci, ne bi puscala vrocine cez 39, ker ko otrok spi, ti ne vidis kako mu je. Podnevi, ko je buden je lazje, saj vidis koliko spije, kako zivahen je otrok... Eni so pri 38 cist poklapani, drugi pa se cist naspidirani in potem ravnas po obcutku.

Je pa tako da ima vsak zdravnik, da ne recem medicinska sestra svoj prav. Meni je pred casom tudi rekel dezurni zdravnik naj se s 40 vrocine pripeljem sredi noci na pregled, da on ze ne bo hodil na dom, zdravnica drugi dan v ZD je pa kar bleda ratala ko sem ji to povedala in mi rekla, da bi jo komot tudi cez dan poklicala na dom user posted image , potem pa vedi!?

Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?