sasa.vracko
|
Jutro Punce lep pozdrav, sem mal štrajkala par dni, sej sem vas brala, sam se mi ni dal nč pisat, ko je bla taka sparina, da sem komi dihala... Tamal je bil tud neki siten (sem ugotovila, da ful vreme nanj vpliva), včeraj ko je blo prijetno sveže, pa je bi ves nasmejan in glasen, bi verjetn kr do stropa skoču, če bi lahko. Je pa vsak dan večji srček in jaz se kar topim in bi ga kar pojedla, ko se smeje in vriska in me gleda... Pa prejšnji teden se mi je prvič res naglas nasmejal in sem skor solzna ratala, je pa hec, da atija cel dan ni doma, ker je v službi in se mu tamal zvečer skor vedno naglas smeje, men ko sva cel dan skup pa ne in me je ful jezil to. Včeraj, ko je mel moj dopust, sva šla v Interspar, sem hotela kupit stolček za hranjenje, ko ga majo s tisimi boni v akciji, pa je pol ure trajal, da so se trgovci med seboj zmenil, kje bi naj ti stolčki sploh bli, pol je pa ena le povedala, da so jih že isti dan razgrabli in da vprašanje, če še sploh bojo... Tina28 - ful maš fajne komentarje, jih zmeri z veseljem prebiram, ker me nasmeješ s svojimi dogodivščinami, ti pa morm tud povedat, da super fajn zgledaš in ti ne bi prisodila dveh nadebudnežev! Aleksandra Silvija - enako, tud super mamica in vsi ostali in hvala za geslo Alea01 - draga moja Prekmurka, ponovno prosim za geslo in ogled fotk! LP
|