andreja2000
|
t*e*j*k*a dobra ideja za ta saeznam .Mi imamo jutri P,pa ti kasneje vse mere pošljem. Lana38 upam,da se čim prej pozdravite!Mi gremo danes na Ptuj,imam zase en pregled,potem pa že moramo šibat domov,ker imam za Laro rod.sestanek.Če pa bi bil Tim zdrav in jaz brez sestanka,bi se pa lahko videli-no pa kdaj drugič. Hja,slikice pa sem že videla takoj,ko sem spet priklopila internet.Veš,večkrat poškilim v tvoj album,da vidim kakšen je Tim in seveda tudi Blaž.Ja,lušne slikice,ni kaj,pa naši sončki tudi Eva ga je ponoči spet lomila-to je itak standard,čez dan pa je kar pridna,še posebno sedaj ko pančka . Drugače pa sedaj naša že stoji sama brez opore kar kako minuto ali dve,hodi pa še vedno ful smešno,sploh si ne znam predstavljat kako bo to dete kasneje hodilo ,je včasih podobno vojaškemu korakanju,včasih pa je en korak zelooooo dolgi,drugi mini,hja,bo že,ko bo njen čas tudi to obvladala.No,drugače pa prav rada hodi,če jo držim za rokici,sam mene pa zraven takooo križ boli. Saj sem še misla nekaj pokomentirat,pa mi je spet ušlo iz glave... Fajn bodite in vsem lep pozdrav!