RMRM
|
Najprej vsem najlepša hvala za in , vem da bodo pomagale. Tud sama močno verjamem, da bo na naslednjem pregledu viden signal na levem ušesku in da bo vse ok. Sej drugače sliši, kar vidim pri njegovem odzivanju, mogoče le ni tako čist zvok, vsaj sama tako predvidevam. Mi je pa rekla dr. da tud če otrok slučajno na eno uho ne sliši, se popolnoma normalno razvija in funkcionira, ker je dovolj eno uho. ________________________________________________________ In isti dan morava še oba z možem it na 3urno predavanje za krst . _________________________________________________________ Alea, kakšno predavanje? Pri nas je krst vsako tretjo nedeljo v mesecu, v petek pred krstom pa pridemo stariši in botri samo na eno kratko srečanje, kjer prinesemo s seboj potrdila o botrstvu, dr. knjižico, župnik pa zadevo popiše in to je to. Res nobenega kompliciranja IZVIRNO SPOROČILO: nya Eno vprašanje: a je katera kaj naročala preko quelle za dojenčke - k me zanima, kolk so velike številke, al so realne al večje? K bi rada našmu naročila eno zimsko jakno, pa ne vem al naj 62/68 al 74/80 Jaz sem naročila ene pižamice št. 62/68, pa se mi zdijo kar velike. So pa zelo različne številke. Eno zdej že nosiva, ene mu bodo pa šele čez kak mesec prav. Kar se pa tiče kvalitete, sem pa kar zadovoljna, glede na to, da nisem ravno pristaš kataloške prodaje. Aja, pa danes sem v Mercatorju vidla bombažke, nova pošiljka, in ti so zares dišali, tako da mi je žal, da jaz nisem našega Chovia nesla nazaj, ker le ta niti ne diši, niti ne sveti ponoči. Sem pa mogla Lukasku kupit enega dišečega, čebelico ko je bil danes tako priden.
|